Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:48

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka bawełna bawelnie nie równa:)

nie znaczy to ze ta za 25 gorsza od tej ze smyka bo smyk ma bodziaki 100% bawelny i w jednej paczce mam 3 rozne materialy tak naprawde. najlepiej dotknąć i sprawdzic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 14:09

magdalenka lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Magdalenka bawełna bawelnie nie równa:)

nie znaczy to ze ta za 25 gorsza od tej ze smyka bo smyk ma bodziaki 100% bawelny i w jednej paczce mam 3 rozne materialy tak naprawde. najlepiej dotknąć i sprawdzic

Magdalenka, w Smyku często są mocno napompowane ceny. Te same produkty można w innych sklepach dostać taniej. Chyba, że są jakieś promocje to wtedy warto.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 14:23

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Magdalenka, w Smyku często są mocno napompowane ceny. Te same produkty można w innych sklepach dostać taniej. Chyba, że są jakieś promocje to wtedy warto.

o tak- w smyku tylko z promocji;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No też właśnie w Smyku kupuję jedynie z promocji.A Allegro dla mnie rządzi od paru lat,wózek mam z allegro, kołyskę, przewijak,wanienkę,nie sposób wymienić co jeszcze:)
    Klara miała taki kaszelek,bo nie można nazwać kaszlem i suchy katarek.nawilżamy powietrze,wietrzymy pokój, podaję sól morską,wapno i wit.c i przeszło.Byłam u lekarza po 3 dniach.
    Wrociłam ze spaceru, uszy mi zawiało.paskudna pogoda.nienawidze wiatru.dobrze,że nie pada.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłyśmy ze szczepienia! Adela waży 5550kg 62cm. Przy mierzeniu/badaniu darła się ile sił w płucach, wystarczyło że doktorka się nad nią pochyliła- od razu była podkowa :D Małej się pofarciło, nie ma szczepionek w aptekach. Moja kochana teściowa wzięła receptę i powiedziała że i tak pojezdzi po aptekach popytać czy nie mają, a jak nie znajdzie to pojedzie do Czech bo u nich ponoć są.

W przychodni jest jeden przewijak zazwyczaj jak się dzidzie rozbierze to zostawia się na nim z boku rzeczy maluszka. Ubieram małą patrze a tam ten pepkowy kombinezon, czapka zimowa i szalik i akrylowy gruby koc hahah ktoś chciał ugotować dziecko jak kurczaka w rosole :P Dela w body dł rękaw i bluzie noszz kurde jest ciepło na dworze, ja w bluzce na 3/4, z chęcią bym ubrała tą mamę w te wszystkie rzeczy :D :P

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka - kiedyś gdzieś czytałam że dziewczyny zachwalały jakość bawełny tej pościeli z allegro. Wydaje mi się że wiem o jakich kompletach piszesz bo sama je ogladalam. Ostatecznie jednak nie kupiłam.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa szczepionki w przychodniach maja byc po 15, to moze nie warto jezdzic. U nas infarix jest dostepny, szczepimy jutro :(
    U nas zimne wiatrzycho ale mlody spacerowal w body, spodniach dresowych, kombinezonie misku ale ja bylam w grubszej kurtce wiosennej i bylo mi akurat

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 15:15

relgh3718o9n8rtv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotarix jest, ale infanrixu hexa ponoć nie ma. Doktor mówiła że będzie pod koniec kwietnia dopiero

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na spacerze (czyt. zakupach) ale ciężko było. Wiatr okropny. Musiałam iść na strych po polarowy kombinezon Natki, mój płaszcz i szalik z czapką. :/
    A tak ochoczo te rzeczy wyniosłam z myślą że już ciepło będzie :)

Btw. nie sądziłam że tak trudno jest kupić margarynę do chleba bez śladu mleka...

201501145565.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas infarix jest a pentaximu nie ma i pentaxim bedzie w polsce 15, do przychodni dostarczaja w pierwszej kolejnosci a w aptekach ma byc dopiero w maju. To sie Delicji upieklo :)

relgh3718o9n8rtv.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wasze dzieci przewracają się z plecków na brzuszek?

Właśnie zauważyłam, że moja wygina się na macie jak łuk i próbuje się przewrócić a jak się jej nie uda to krzyczy ze złości.

Poza tym tak się wygina, że boję się żeby sobie coś w ramię nie zrobiła bo je tak ciągnie... ale to chyba tylko moje obawy...

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do apteki powiedziała mi babeczka że pentaximy maja a infanrix może się pokazać z dnia na dzień, więc dzwonić i się pytać..

• blador Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha to widze ze zupelnie odwrotnie ;)

Moj raz probowal i strasznie sie denerwowal. Pozale sie jak Ag, moze zadziala jak i u niej ze ten moj leniuszek, wali na oslp w zabawki, chwyta przypadkowo, swiadomie jeszcze nie :(

relgh3718o9n8rtv.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ona cały dzień się wygina by przewrócić się na brzuch a krzyczy przy tym co niemiara, mimo, że cały czas próbuje. Mam jej w tym pomóc? delikatnie ją przytrzymać czy popchnąć czy mam się nie wtrącać w te starania i niech sama do tego dojdzie jak to zrobić?

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze niech odkryje sama skoro taka uparta i caly dzien probuje :)

Selene lubi tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    selene w tej ksiazce co czytalam wlasnie pisze ze dzieci mogą kwękac bo to dla nich ciezka praca ktora wykonuja.
    mozesz jej pomoc, niech sie poobraca z twoją pomoca i pozniej sama probuje.

Selene lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blador wrote:
    Haha to widze ze zupelnie odwrotnie ;)

Moj raz probowal i strasznie sie denerwowal. Pozale sie jak Ag, moze zadziala jak i u niej ze ten moj leniuszek, wali na oslp w zabawki, chwyta przypadkowo, swiadomie jeszcze nie :(

blador ale on ma jeszcze mnostwo czasu na swiadome lapanie zabawek;) Kostek jest miesiac starszy.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Klarze pomagam troszkę w obracaniu sie:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, wiem, ale moze zadziala jak u Was :)

relgh3718o9n8rtv.png
‹‹ 2522 2523 2524 2525 2526 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ