*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
zielarka wrote:Śmieszy mnie gdy gin mężczyzna mówi mi, że nie moge teraz czuć ruchów płodu Skąd to wie? Nosił dziecko? Nawet największa wiedza medyczna nie da doświadczenia noszenia dziecka. Nawet jeśli mówi tak kobieta ginekolog to moje ciało jest inne niż jej. JA czuję ruchy dziecka, nie przez brzuch a w środku, takie drgania puknięcia, to zupełnie coś innego niż jelita.
w pierwszej ciąży też czułam ruchy w podobnym czasie, w połowie 16 tygodnia mąż poczuł jak młoda stuka-rozpłakał się choć to chłop jak drwal.
Mam tak samo czuje ruchy ja przyloze reke na brzuch szczegolnie wieczorem jak poloze sie po kolacji W pierwszej ciazy poczulam pozniej i pamietam ze bylo to w autobusie wiec musialy byc juz mocne , teraz takie delikatne ale ciesza niesamowiciezielarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,nie wiem jak u Was , ale u nas w H&M jest teraz mega przecena i dzisiaj kupiłam spodnie ciążowe z pasem za 40 zł, bluzeczki są po 20 zł. Kto ma w pobliżu to polecam, bo akurat te ciuszki są mega wygodne
jonka91, Ag..., M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
bluegirl89 wrote:Dziewczyny,nie wiem jak u Was , ale u nas w H&M jest teraz mega przecena i dzisiaj kupiłam spodnie ciążowe z pasem za 40 zł, bluzeczki są po 20 zł. Kto ma w pobliżu to polecam, bo akurat te ciuszki są mega wygodne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 18:54
-
zapowiedziałam się już u Pani w lumpku na następną środę, ale pójdę wcześniej, tuż po otwarciu (ma mieć dostawę dziecięcych). Planuję przeznaczyć na zakupy 15 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 19:01
Ag..., MonikaDM, Kawa lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:zapowiedziałam się już u Pani w lumpku na następną środę, ale pójdę wcześniej, tuż po otwarciu (ma mieć dostawę dziecięcych). Planuję przeznaczyć na zakupy 15 zł
moja mama ( wg mnie mistrzyni w wyszukiwaniu perelek w lumpkach i przerabiania ich w roznoraki sposob:) )to ma z pania z naszego lumpka w miasteczku taki uklad ze co najlepsze jej odklada. moze jak macie stale sklepiki to mozecie sie za czekolade z panią dogadac:)ja nawet nie wchodze, bylam kilka razy szukalam szukalam i nic nie znalazlam, to tzreba talent miec:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 19:04
Gwiazdeczka27, Agataa lubią tę wiadomość
-
też tak myślę, że do tego trzeba mieć talent. Ja weszłam po raz pierwszy i tak zauważyłam te sweterki, reszta nawinęła się sama... Cena powalająca, więc pójdę następnym razem. Nie będę Pani molestować, żeby odkładała co lepsze. Jak mam znaleźć coś dla nas to się znajdzie Nie chcę przeginać z ilością ubrań, choć nie przewiduję żadnych podarunków od rodziny czy znajomych, bo koleżanki nie mają dzieci a w rodzinie to już przerośnięte chłopaki, a moja bratowa szybko sprzedawała ich ubrania i przedmioty na allegro. U małża w rodzinie nie ma małych dzieci (bratanek ma 3 lata, ale oni nie oddają ubrań, bo też starają się o kolejne)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 19:09
-
Witajcie ja dzis umieram, bo bylam z moja mama na badaniach jako kierowca i mam dosc wszystkiego glowa mnie boli, brzuch mnie boli i ledwie zyje, za to z dobrych wiesci kupilam sobie w biedrze 3 koszulki, sukienke i dresy ciazowe
-
nick nieaktualny
-
miałam nie kupować jeszcze żadnych ciuszków, ale byliśmy z mężem na zakupach i znalazłam po 5 zł superaśne wdzianka dla noworodka i nie mogłam się oprzeć. Wy też kupujecie, więc i ja się skusiłam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54c99ef8c446.jpgmarrtka, Ag..., agnb6, jonka91, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny