*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGwiazdeczka27 wrote:no po 5 zł! byłam zdziwiona że tak tanio dlatego wzięłam Może jakieś już przecenione? Ja kupowałam w carfurze a Ty? Widać mamy podobny gust hihi
Myślałam że przeczytałaś mój post ze wczoraj i poszłaś przeglądnąć też tak w cerrefour były przecenione z 18zł na 10, ale dziś też byłam bo mieli spodenki po 6zł takie do ogrodu/koło domu dla męża żeby latał i oczywiście zajrzałam jeszcze raz tam ale dalej były po dyszce..
Gust gustem ale takich ślicznych ubranek UNIsex raczej mały wybór Chciałabym już znać płeć tak na 100% ahhh...................Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 21:01
-
kochana przepraszam miałaś rację, po 10 zł ten komplecik na pewno, bo teraz paragon właśnie sprawdziłam. Kurcze ja brałam je z koszyka , te jedne wzięłam ( te niebieskie) i sprawdziłam przy czytniku czy aby na pewno po 5 zł i pokazał , że 5 zł więc poszperałam i znalazłam też te właśnie w kotki. Ale dobra tam, i tak są tanie i bardzo ładne- nie żałuję. ( może ktoś wziął i potem do koszyka włożył bo zrezygnował nie wiem ) ale i tak jestem zadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 21:04
Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDZIEWCZYNY mam PROPOZYCJĘ )
Niech każda jak coś upoluje fajnego napisze gdzie, za ile i wrzuci foto, myślę że każdemu to pomoże w udanych zakupach:))
Gwiazdeczka w jakim kupiłaś rozmiarze te kotki?? Ja wzięłam 62 bo mierząc z 56 nie widziałam wprawdzie dużej różnicyGwiazdeczka27, Agataa lubią tę wiadomość
-
Kawa ja kupiłam niebieski rozmiar 62, fioletowy 68 ( ale wielkością jest taki sam jak ten niebieski) a ten komplecik to góra 74 a spodenki 68 ( w koszu tylko właśnie taki był jeden komplecik) Ale ten rozmiar 74 wcale też jakiś duży nie jest.
Ag.. w carfurze znalazłam, ja szukałam w koszu ( podejrzewam że to te same co wcześniej na wieszaczkach były tylko przecenione) faktycznie perełki można znaleźćAg... lubi tę wiadomość
-
zielarka wrote:Gwiazdeczko piekę w piekarniku, nie lubię chleba z maszyny. Bardzo, żałuję, że nie mam ceglanego pieca chlebowego ale może, jak ładnie poproszę mąż mi wybuduje w ogrodzie
Z góry dziękujęMonikaDM lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Witam kochane;) byłam dziś u tego ginekologa;) był zaskoczony że tak udało mi się przez przypadek do niego dostać(już nie przyjmuje do siebie nowych pacjentek) generalnie mimo dwu godzinnego opóźnienia warto było czekać) konkretny facet, z poczuciem humoru, poród ustalił na 18 stycznia. Nie komentował nawet decyzji tamtego lekarza, dal mi kilka skierowań na badania bo mój mi nie dał a wg niego są niezbędne..
Gdy doszliśmy do badania powiedział że jeżeli nadżerka by mi się powiększyła to będzie zalecenie do cc. I niestety maleństwo odwróciło się tyłem czy jakoś tak i nie mógł zrobił badań genetycznych, posłuchaliśmy serduszka, Mierzy 6,22 cm, i generalnie nic więcej nie powiedział. Dał odpis z badań dwa zdjęcia. Gdy Luby się zapytał kiedy określi płeć to powiedział że jeżeli przekona dziecko żeby dobrze się ułożyło to jak najbardziej za tydzień na genetycznych.
Powiedział jeszcze żeby nie współżyć bo może dojść do krwawienia tzn trofoblast pokrywa ujście wewnętrzne.
Jestem taka szczęśliwa i zadowolona nie mówiąc już o moim chłopaku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 22:15
Gwiazdeczka27, jonka91, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Zwykle czuję się dobrze,a dzisiaj coś mnie strasznie strzyka w brzuchu, jakby kolka, ale z boku pod pępkiem, a czasami na dole nad wzgórkiem. Wiecie co to może być?
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:A możesz podać, jak masz sprawdzony super przepis? Tylko tak z instrukcją dla laika proszę.
W necie sa filmiki i instrukcje jak go zrobić. Gdy ma się zakwas można robić wszystkie chleby jakie się tylko zamarzy: pszenne, żytnie, orkiszowe, mieszane
Tu jest dobra strona:
http://przepisnachleb.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 21:59
Ag..., Wiki81, MigoTtTka lubią tę wiadomość