X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczko piekę w piekarniku, nie lubię chleba z maszyny. Bardzo, żałuję, że nie mam ceglanego pieca chlebowego ale może, jak ładnie poproszę mąż mi wybuduje w ogrodzie :)

FITop1.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no po 5 zł! byłam zdziwiona że tak tanio dlatego wzięłam :) Może jakieś już przecenione? Ja kupowałam w carfurze a Ty? Widać mamy podobny gust hihi :)

mhsvp07w3ex0n696.png

Wysłany: 10 lipca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka takie domowe pieczywko jest bezkonkurencyjne mmm tez bym zjadła taką pajdę świeżego ciepłego , chrupiącego pieczywka z masełkiem i solą mniami!

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    no po 5 zł! byłam zdziwiona że tak tanio dlatego wzięłam :) Może jakieś już przecenione? Ja kupowałam w carfurze a Ty? Widać mamy podobny gust hihi :)

Myślałam że przeczytałaś mój post ze wczoraj i poszłaś przeglądnąć też :) tak w cerrefour były przecenione z 18zł na 10, ale dziś też byłam bo mieli spodenki po 6zł takie do ogrodu/koło domu dla męża żeby latał i oczywiście zajrzałam jeszcze raz tam ale dalej były po dyszce.. :)

Gust gustem ale takich ślicznych ubranek UNIsex raczej mały wybór :) Chciałabym już znać płeć tak na 100% ahhh...................

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 21:01

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana przepraszam miałaś rację, po 10 zł ten komplecik na pewno, bo teraz paragon właśnie sprawdziłam. Kurcze ja brałam je z koszyka , te jedne wzięłam ( te niebieskie) i sprawdziłam przy czytniku czy aby na pewno po 5 zł i pokazał , że 5 zł więc poszperałam i znalazłam też te właśnie w kotki. Ale dobra tam, i tak są tanie i bardzo ładne- nie żałuję. ( może ktoś wziął i potem do koszyka włożył bo zrezygnował nie wiem ) ale i tak jestem zadowolona :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 21:04

Kawa lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Jonka juz mi lepiej od kiedy leze ;) idealnie jeszcze nie jest, ale zdecydowana poprawa
    widze, ze ja samolubnie shopping dla siebie a cala reszta mamus juz dla dzieciatek :)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEWCZYNY mam PROPOZYCJĘ :))

Niech każda jak coś upoluje fajnego napisze gdzie, za ile i wrzuci foto, myślę że każdemu to pomoże w udanych zakupach:))

Gwiazdeczka w jakim kupiłaś rozmiarze te kotki?? Ja wzięłam 62 bo mierząc z 56 nie widziałam wprawdzie dużej różnicy :)

Gwiazdeczka27, Agataa lubią tę wiadomość

• marrtka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałyście to? https://www.youtube.com/watch?v=PmCDxY2lJAE#t=11
    kampania tajskiej sieci komórkowej ;) tatuś chyba pierwszy raz trzyma dziecko na rękach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 22:21

MonikaDM, jonka91 lubią tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze wychodzi na to ze ja nic nie mam tylko:) mezowi kupilam jedne spioszki a tak to nic. musze sie poprawic:)

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa ja kupiłam niebieski rozmiar 62, fioletowy 68 ( ale wielkością jest taki sam jak ten niebieski) a ten komplecik to góra 74 a spodenki 68 ( w koszu tylko właśnie taki był jeden komplecik) Ale ten rozmiar 74 wcale też jakiś duży nie jest.

Ag.. w carfurze znalazłam, ja szukałam w koszu ( podejrzewam że to te same co wcześniej na wieszaczkach były tylko przecenione) faktycznie perełki można znaleźć :)

Ag... lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wszystko będzie dobrze, oczywiście będę trzymała kciukasy zresztą jak i pewnie reszta dziewczyn. Nie ma to jak odwieczna wspólnota jajników :D

isabelle, Ewelina88 lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Gwiazdeczko piekę w piekarniku, nie lubię chleba z maszyny. Bardzo, żałuję, że nie mam ceglanego pieca chlebowego ale może, jak ładnie poproszę mąż mi wybuduje w ogrodzie :)
    A możesz podać, jak masz sprawdzony super przepis? Tylko tak z instrukcją dla laika proszę.

Z góry dziękuję

MonikaDM lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    A możesz podać, jak masz sprawdzony super przepis? Tylko tak z instrukcją dla laika proszę.

Z góry dziękuję
    Dołączam się :)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Wiki81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    kurcze wychodzi na to ze ja nic nie mam tylko:) mezowi kupilam jedne spioszki a tak to nic. musze sie poprawic:)

Ja też nic jeszcze nie kupuję także nie jesteś sama:)

Ag..., szpilka lubią tę wiadomość

• isabelle Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chętnie poznam tajniki pieczenia chleba. Jak zdecyduję się pójść na L4 to zacznę szaleć kulinarnie. Teraz strasznie mi brakuje czasu :(

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwykle czuję się dobrze,a dzisiaj coś mnie strasznie strzyka w brzuchu, jakby kolka, ale z boku pod pępkiem, a czasami na dole nad wzgórkiem. Wiecie co to może być?

• lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane;) byłam dziś u tego ginekologa;) był zaskoczony że tak udało mi się przez przypadek do niego dostać(już nie przyjmuje do siebie nowych pacjentek) generalnie mimo dwu godzinnego opóźnienia warto było czekać;)) konkretny facet, z poczuciem humoru, poród ustalił na 18 stycznia. Nie komentował nawet decyzji tamtego lekarza, dal mi kilka skierowań na badania bo mój mi nie dał a wg niego są niezbędne..
    Gdy doszliśmy do badania powiedział że jeżeli nadżerka by mi się powiększyła to będzie zalecenie do cc. I niestety maleństwo odwróciło się tyłem czy jakoś tak i nie mógł zrobił badań genetycznych, posłuchaliśmy serduszka, Mierzy 6,22 cm, i generalnie nic więcej nie powiedział. Dał odpis z badań dwa zdjęcia. Gdy Luby się zapytał kiedy określi płeć to powiedział że jeżeli przekona dziecko żeby dobrze się ułożyło to jak najbardziej za tydzień na genetycznych.
    Powiedział jeszcze żeby nie współżyć bo może dojść do krwawienia tzn trofoblast pokrywa ujście wewnętrzne.
    Jestem taka szczęśliwa i zadowolona nie mówiąc już o moim chłopaku ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 22:15

Gwiazdeczka27, jonka91, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Zwykle czuję się dobrze,a dzisiaj coś mnie strasznie strzyka w brzuchu, jakby kolka, ale z boku pod pępkiem, a czasami na dole nad wzgórkiem. Wiecie co to może być?
    nie wiem ale mam podobnie wiec moze to normalne. mnie dobija ta kosc ogonowa:/ boli jak cholera.

Wiki81 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    To najpewniej więzadło się naciąga.

Wiki81 lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Najpierw trzeba zrobić zakwas. to bardzo proste i zajmuje tylko parę dni.
    W necie sa filmiki i instrukcje jak go zrobić. Gdy ma się zakwas można robić wszystkie chleby jakie się tylko zamarzy: pszenne, żytnie, orkiszowe, mieszane :)
    Tu jest dobra strona:
    http://przepisnachleb.pl/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 21:59

Ag..., Wiki81, MigoTtTka lubią tę wiadomość

FITop1.png
‹‹ 277 278 279 280 281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ