*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMigoTtTka wrote:Ojej ale Ci zazdroszcze , ja marze o kotku ,ale MOJ R stwierdzil ze jak przyprowadze do domu kota to : kot "wyleci" tak z domu tak szybko jak przyszedl-a ja mu na to - WTEDY I JA RAZEM Z KOTEM BYM odeszla;0
On to nienawidzi kotow -a ja za to kocham ...
Fajnie wiedziec ze w samolocie mozna przewozic , na przyszlosc cenna informacja:)
wogole dziewczyny moze wy wiecie jak pozbyc sie paskuctwa ktore znalazlam ostatnio w kuchni - to sa robaki podobne do żuka leśnego -zauwazylam ze chowaja sie w strzeline miedzy piekarnikiem a szafka- dodam ze mam tak mala kuchnie ze wyciagniecie z niej czegokolwiek graniczy z cudem -ale jak bedzie trzeba Moj w wolny dzien powiedzial ze zrobi male przemeblowanie i pozbedziemy sie tego ... One sa takie czarne i okropnie twarde bo ciezko mi bylo butem zabic -musialam mocno przywalic....
moze uda mi sie zdjecie wkleic...
tylko link ; to ten robal ... mniej wiecej ....
http://zapodaj.net/97ad315e9928f.jpg.html
Jedyne co mi przychodzi do głowy i wygląda jak zuczek no i czasem pojawia się w kuchni to wołek zbożowy.
-
No toja dzisiaj jestem już po genetycznym,maluszek ma już 6,39cm i NT 1,08mm.
Ma dwie ręce,dwie nogi, ładnie rozwinięte serducho i mózg Wszystko jest w jak najlepszym porządku:) wad strukturalnych nie stwierdzono,ilość wód w normie.
Co prawda musiałam wypić na szybko prawie 1,5l wody,żeby było lepiej widać,no i czekaliśmy,żeby maluszek się obrócił do zmierzenia,ale warto było Jest przecudowny,jak twierdzi mój mąż,po tatusiuAg..., MigoTtTka, Paula44, Gwiazdeczka27, szpilka, jonka91, MonikaDM, rastafanka, zielarka, Wiki81, kejti91, agnb6, nix, Izabelka88, waszka88, Kawa, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
śliczny malutki kokoszek;0 ojej ale bym sie tulila do niego bo jest pewnie mieciusi bo ma duzo futerka )
wiesz Moj tylko lubi duze psy , jemu sie marzy albo jakis wilczur albo hasky ... taaa i ciekawe kto z nim by biegal hihi
ja w pl zostawilam rodzica mojego ukachanego pieska -spaniel tybetanski - byl jak kot doslownie - moj go nienawidzi a ona jego ... tak ze jak jestesmy u rodzicow to moja psinka skacze mu na nogi i go gryzie - a to wszystko przez to ze jak bylismy w Pl na urlopie-rodzice pojechali na wakacje i zostawili mi Moja psinke w opieke - to jak ja bylam gdzies poza domem a moj byl w domu - to zamykal moja psinke w jedym pokoju zeby go nie wkurzala i od tego czasu baaaardzo sie nie lubia ;p
NIE MAM POJECIA JAK WKLEIC ZDJECIE bo poprzez "wklej" nie da sie ;/Ag... lubi tę wiadomość
-
MigoTtTka wrote:śliczny malutki kokoszek;0 ojej ale bym sie tulila do niego bo jest pewnie mieciusi bo ma duzo futerka )
wiesz Moj tylko lubi duze psy , jemu sie marzy albo jakis wilczur albo hasky ... taaa i ciekawe kto z nim by biegal hihi
ja w pl zostawilam rodzica mojego ukachanego pieska -spaniel tybetanski - byl jak kot doslownie - moj go nienawidzi a ona jego ... tak ze jak jestesmy u rodzicow to moja psinka skacze mu na nogi i go gryzie - a to wszystko przez to ze jak bylismy w Pl na urlopie-rodzice pojechali na wakacje i zostawili mi Moja psinke w opieke - to jak ja bylam gdzies poza domem a moj byl w domu - to zamykal moja psinke w jedym pokoju zeby go nie wkurzala i od tego czasu baaaardzo sie nie lubia ;p
NIE MAM POJECIA JAK WKLEIC ZDJECIE bo poprzez "wklej" nie da sie ;/
dajesz na zapodaj.net-> na forum-> najlepiej 200x200 i pozniej wklejasz to cos tam z URL
-
bluegirl89 wrote:No toja dzisiaj jestem już po genetycznym,maluszek ma już 6,39cm i NT 1,08mm.
Ma dwie ręce,dwie nogi, ładnie rozwinięte serducho i mózg Wszystko jest w jak najlepszym porządku:) wad strukturalnych nie stwierdzono,ilość wód w normie.
Co prawda musiałam wypić na szybko prawie 1,5l wody,żeby było lepiej widać,no i czekaliśmy,żeby maluszek się obrócił do zmierzenia,ale warto było Jest przecudowny,jak twierdzi mój mąż,po tatusiu
bardzo dobra wiadomosc;) Gratulacje ) tez sie wzruszylas patrzac na ekranik ? bo ja troszeczke , ale widzialam ze Moj bardzo sie wzsruszyl patrzac na CUD NATURY
-
Dziewczyny jaki ja mam apetyt ,.masakra trzeba sie hamowac by 20 kg nie przybylo... kanapeczki z domowym pasztetem z krolika i ogoreczkiem jadlabym bez konca i wciaz glod odczuwam:(
ja tez kciuki za jutrzejsze wizyty zaciskam!))Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 21:03
Ag... lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyDziewczyny wycztałam też że na zgagę dobry ananas. Jak ktos lubi to spróbujcie.
Migottka te robale to moze octem potraktuj...w sensie to psikacza jakiegoś wlej i popsikaj miejsce gdzie są...wtedy wylezą wszstkie i możesz usuwać paskudztwo...sa jeszcze takie preparaty np. w OBI czy tym podobnych sklepach - ale to mocno chemiczne więc lepiej zebyś się tym Ty nie zajomwała.
Bluegirl super wieści Gratuluję.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty
Idę oglądać mecz z mężem bo on tu skacze na kanapie i krzyczy jak oszalałyPaula44, MigoTtTka lubią tę wiadomość
-
belldandy wrote:Wiki niestety nie doszło . myslalam, że nie wysłałaś, a ja już nawet o tym zapomniałam. Co do ph moczu to kolejny zabobon jesli chodzi o plec. Tak to kazdy by od razu wiedzial co urodzi . USG nie boby potrzebne i nie byloby pomylek w okreslaniu plci:)
Naprawdę nie doszło? odszukam jutro przesyłki w książce. Wysłałam na ten adres co podałaś. Sprawdź w mailach adres czy dobrze napisałaś? Na forum nie będę pisała. A bierzesz to jeszcze?www.styczniowki2015.phorum.pl -
Dziewczyny, słonko mnie dziś przypiekło, wykopałam z szafy Panthenol w spreju. Kobiety w ciąży mogą go stosować. Tyle, że jest on już po terminie ważności...długo. Był wcześniej używany tylko raz. Spryskałam się i siedzę biała, cholerka, żeby tylko nic się nie zrobiło gorzej. Czy takie przypieczenie lekkie nie zaszkodzi dzidkowi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 21:30
-
MigoTtTka wrote:dziekuje zaraz wkleje zdjecie mojej kochanej psinki;)
<a href=http://zapodaj.net/674e2ba5be89a.jpg.html>1342681604736.JPG</a>
MigoTtTka wklej ten ostatni link co sie wygenerujr, nie z <a href.... a musi być na forum <url...
Ale jestes już bliskowww.styczniowki2015.phorum.pl -
zielarka wrote:Dziewczyny, słonko mnie dziś przypiekło, wykopałam z szafy Panthenol w spreju. Kobiety w ciąży mogą go stosować. Tyle, że jest on już po terminie ważności...długo. Był wcześniej używany tylko raz. Spryskałam się i siedzę biała, cholerka, żeby tylko nic się nie zrobiło gorzej. Czy takie przypieczenie lekkie nie zaszkodzi dzidkowi?
Ja też używałam kiedyś tego po terminie długo. Pomogło, nie miałam skutków ubocznych, ale nie byłam w ciążywww.styczniowki2015.phorum.pl