X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MigoTtTka wrote:
    Ojej ale Ci zazdroszcze , ja marze o kotku ,ale MOJ R stwierdzil ze jak przyprowadze do domu kota to : kot "wyleci" tak z domu tak szybko jak przyszedl-a ja mu na to - WTEDY I JA RAZEM Z KOTEM BYM odeszla;0
    On to nienawidzi kotow -a ja za to kocham ...<3
    Fajnie wiedziec ze w samolocie mozna przewozic , na przyszlosc cenna informacja:)

wogole dziewczyny moze wy wiecie jak pozbyc sie paskuctwa ktore znalazlam ostatnio w kuchni - to sa robaki podobne do żuka leśnego -zauwazylam ze chowaja sie w strzeline miedzy piekarnikiem a szafka- dodam ze mam tak mala kuchnie ze wyciagniecie z niej czegokolwiek graniczy z cudem -ale jak bedzie trzeba Moj w wolny dzien powiedzial ze zrobi male przemeblowanie i pozbedziemy sie tego ... One sa takie czarne i okropnie twarde bo ciezko mi bylo butem zabic -musialam mocno przywalic....
    moze uda mi sie zdjecie wkleic...

tylko link ; to ten robal ... mniej wiecej ....

http://zapodaj.net/97ad315e9928f.jpg.html

Jedyne co mi przychodzi do głowy i wygląda jak zuczek no i czasem pojawia się w kuchni to wołek zbożowy.

• bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No toja dzisiaj jestem już po genetycznym,maluszek ma już 6,39cm :) i NT 1,08mm.
    Ma dwie ręce,dwie nogi, ładnie rozwinięte serducho i mózg :) Wszystko jest w jak najlepszym porządku:) wad strukturalnych nie stwierdzono,ilość wód w normie.
    Co prawda musiałam wypić na szybko prawie 1,5l wody,żeby było lepiej widać,no i czekaliśmy,żeby maluszek się obrócił do zmierzenia,ale warto było :D Jest przecudowny,jak twierdzi mój mąż,po tatusiu :D

Ag..., MigoTtTka, Paula44, Gwiazdeczka27, szpilka, jonka91, MonikaDM, rastafanka, zielarka, Wiki81, kejti91, agnb6, nix, Izabelka88, waszka88, Kawa, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluegirl super wiadomosci:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczny malutki kokoszek;0 ojej ale bym sie tulila do niego bo jest pewnie mieciusi bo ma duzo futerka ;))

wiesz Moj tylko lubi duze psy , jemu sie marzy albo jakis wilczur albo hasky ... taaa i ciekawe kto z nim by biegal hihi

ja w pl zostawilam rodzica mojego ukachanego pieska -spaniel tybetanski - byl jak kot doslownie - moj go nienawidzi a ona jego ... tak ze jak jestesmy u rodzicow to moja psinka skacze mu na nogi i go gryzie - a to wszystko przez to ze jak bylismy w Pl na urlopie-rodzice pojechali na wakacje i zostawili mi Moja psinke w opieke - to jak ja bylam gdzies poza domem a moj byl w domu - to zamykal moja psinke w jedym pokoju zeby go nie wkurzala i od tego czasu baaaardzo sie nie lubia ;p

NIE MAM POJECIA JAK WKLEIC ZDJECIE bo poprzez "wklej" nie da sie ;/

Ag... lubi tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MigoTtTka wrote:
    śliczny malutki kokoszek;0 ojej ale bym sie tulila do niego bo jest pewnie mieciusi bo ma duzo futerka ;))

wiesz Moj tylko lubi duze psy , jemu sie marzy albo jakis wilczur albo hasky ... taaa i ciekawe kto z nim by biegal hihi

ja w pl zostawilam rodzica mojego ukachanego pieska -spaniel tybetanski - byl jak kot doslownie - moj go nienawidzi a ona jego ... tak ze jak jestesmy u rodzicow to moja psinka skacze mu na nogi i go gryzie - a to wszystko przez to ze jak bylismy w Pl na urlopie-rodzice pojechali na wakacje i zostawili mi Moja psinke w opieke - to jak ja bylam gdzies poza domem a moj byl w domu - to zamykal moja psinke w jedym pokoju zeby go nie wkurzala i od tego czasu baaaardzo sie nie lubia ;p

NIE MAM POJECIA JAK WKLEIC ZDJECIE bo poprzez "wklej" nie da sie ;/

dajesz na zapodaj.net-> na forum-> najlepiej 200x200 i pozniej wklejasz to cos tam z URL

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bluegirl89 wrote:
    No toja dzisiaj jestem już po genetycznym,maluszek ma już 6,39cm :) i NT 1,08mm.
    Ma dwie ręce,dwie nogi, ładnie rozwinięte serducho i mózg :) Wszystko jest w jak najlepszym porządku:) wad strukturalnych nie stwierdzono,ilość wód w normie.
    Co prawda musiałam wypić na szybko prawie 1,5l wody,żeby było lepiej widać,no i czekaliśmy,żeby maluszek się obrócił do zmierzenia,ale warto było :D Jest przecudowny,jak twierdzi mój mąż,po tatusiu :D

bardzo dobra wiadomosc;) Gratulacje ;)) tez sie wzruszylas patrzac na ekranik ? bo ja troszeczke , ale widzialam ze Moj bardzo sie wzsruszyl patrzac na CUD NATURY :)

ug37p07wh10wkqyc.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka urocze zdjecie:)

MigoTtTka lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    dajesz na zapodaj.net-> na forum-> najlepiej 200x200 i pozniej wklejasz to cos tam z URL

dziekuje zaraz wkleje zdjecie mojej kochanej psinki;)

<a href=http://zapodaj.net/674e2ba5be89a.jpg.html>1342681604736.JPG</a>

ug37p07wh10wkqyc.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zly link ... ten ok

http://zapodaj.net/674e2ba5be89a.jpg.html --->Kama

ug37p07wh10wkqyc.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:48

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• belldandy Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaki ja mam apetyt ,.masakra trzeba sie hamowac by 20 kg nie przybylo... kanapeczki z domowym pasztetem z krolika i ogoreczkiem jadlabym bez konca i wciaz glod odczuwam:(

ja tez kciuki za jutrzejsze wizyty zaciskam!:)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 21:03

Ag... lubi tę wiadomość

Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
    Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
    Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
    Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm

[*] 2014 i 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wycztałam też że na zgagę dobry ananas. Jak ktos lubi to spróbujcie.

Migottka te robale to moze octem potraktuj...w sensie to psikacza jakiegoś wlej i popsikaj miejsce gdzie są...wtedy wylezą wszstkie i możesz usuwać paskudztwo...sa jeszcze takie preparaty np. w OBI czy tym podobnych sklepach - ale to mocno chemiczne więc lepiej zebyś się tym Ty nie zajomwała.

Bluegirl super wieści :) Gratuluję.

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :)

Idę oglądać mecz z mężem bo on tu skacze na kanapie i krzyczy jak oszalały :)

Paula44, MigoTtTka lubią tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    belldandy wrote:
    Wiki niestety nie doszło . myslalam, że nie wysłałaś, a ja już nawet o tym zapomniałam. Co do ph moczu to kolejny zabobon jesli chodzi o plec. Tak to kazdy by od razu wiedzial co urodzi . USG nie boby potrzebne i nie byloby pomylek w okreslaniu plci:)

Naprawdę nie doszło? odszukam jutro przesyłki w książce. Wysłałam na ten adres co podałaś. Sprawdź w mailach adres czy dobrze napisałaś? Na forum nie będę pisała. A bierzesz to jeszcze?

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... zajebisty ten Leon!

Ag... lubi tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, słonko mnie dziś przypiekło, wykopałam z szafy Panthenol w spreju. Kobiety w ciąży mogą go stosować. Tyle, że jest on już po terminie ważności...długo. Był wcześniej używany tylko raz. Spryskałam się i siedzę biała, cholerka, żeby tylko nic się nie zrobiło gorzej. Czy takie przypieczenie lekkie nie zaszkodzi dzidkowi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 21:30

FITop1.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MigoTtTka wrote:
    dziekuje zaraz wkleje zdjecie mojej kochanej psinki;)

<a href=http://zapodaj.net/674e2ba5be89a.jpg.html>1342681604736.JPG</a>

MigoTtTka wklej ten ostatni link co sie wygenerujr, nie z <a href.... a musi być na forum <url...

Ale jestes już blisko

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag, ale słodki Leon. Ja mam dachowca czarnego, ale ma śliczne lśniące futerko. Taka z niej wyniosła dama. Ale słodka

Ag... lubi tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Dziewczyny, słonko mnie dziś przypiekło, wykopałam z szafy Panthenol w spreju. Kobiety w ciąży mogą go stosować. Tyle, że jest on już po terminie ważności...długo. Był wcześniej używany tylko raz. Spryskałam się i siedzę biała, cholerka, żeby tylko nic się nie zrobiło gorzej. Czy takie przypieczenie lekkie nie zaszkodzi dzidkowi?

Ja też używałam kiedyś tego po terminie długo. Pomogło, nie miałam skutków ubocznych, ale nie byłam w ciąży

• Ag... Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki oj są wyniosle kiciory:) ale wszystkie jak jeden słodkie.
    Zielarko pewnie nic ci nie bedzie, ale moze sprobuj maslanki albo kefiru dla bezpieczenstwa, to sie jednak wchlania w skore.

Gwiazdeczka27, Wiki81 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ulotce jest napisane, że mozna używać w ciąży, to właściwie wit B5

FITop1.png
‹‹ 296 297 298 299 300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ