X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki wogole patrze na twoj podpis i widze ze miedzy twoim synkiem i coreczką ( jak pisalas) bedzie 10 lat roznicy. Mam tak samo 10 lat mlodsza siostre... i 21 lat mlodszego przyrodniego brata:P

Wiki81 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo duzo jutro wizyt :-). Ja tez jutro podgladam bobasa :D

Ag..., zielarka, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie wieczorkiem, wpadam na chwilę nadrobić zaległości. Dziewczęta trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty. do jutra Kochane

Ag..., kejti91 lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • belldandy Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Naprawdę nie doszło? odszukam jutro przesyłki w książce. Wysłałam na ten adres co podałaś. Sprawdź w mailach adres czy dobrze napisałaś? Na forum nie będę pisała. A bierzesz to jeszcze?
    za potwierdzeniem to wysylalas? mize cos zaginelo... adres dobry... tak dalej biore chociaz dawka juz mniejsza .

Wiki81 lubi tę wiadomość

Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
    Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
    Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
    Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm

[*] 2014 i 2016
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam się pochwalić...śniło mi się dziś, że urodziłam dzidziulka i nie potrafiłam się nim zajmować... nawet z karmieniem piersią sobie nie radziłam. To już drugi raz taki sen :/
    Ale przynajmniej przez to spędziłam cały dzień przed komputerem i szukałam informacji na temat pielęgnacji, wyprawki, ubrań itp :P
    Całkiem fajna stronka http://www.mama.na6.waw.pl/wyprawka/wyprawka-dla-noworodka-lista/#more-729
    Dobrej nocy :) I trzymam kciuki za nasze jutrzejsze wizyty <3

Ag... lubi tę wiadomość

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rastafanka wrote:
    Zapomniałam się pochwalić...śniło mi się dziś, że urodziłam dzidziulka i nie potrafiłam się nim zajmować... nawet z karmieniem piersią sobie nie radziłam. To już drugi raz taki sen :/
    Ale przynajmniej przez to spędziłam cały dzień przed komputerem i szukałam informacji na temat pielęgnacji, wyprawki, ubrań itp :P
    Całkiem fajna stronka http://www.mama.na6.waw.pl/wyprawka/wyprawka-dla-noworodka-lista/#more-729
    rastafanka to dobrze ze sny interpretuje sie odwrotnie:) dzidzius bedzie w dobrych rękach:) a i z karmieniem dasz rade:) dobranoc

rastafanka lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rastafanka wrote:

kurcze rasfinka ja też miałam podobny sen tylko że nawet nie wiem kiedy urodziłam i dziecko musiało zostać w szpitalu i ja mu nic nie zostawiłam/przyniosłam ani pampersów ubranek oliwki itp. i zostałam pouczona przez położną że tak nie można i się obudziłam przestraszona i taka zdezorientowana

ag śliczny kocur ja mam Lucyfera :) i jest biało- rudy :))o to on
    dobranoc

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd15827ecf5c.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 23:03

rastafanka lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Wieczorem ledwo zasnełam - głód straszny a wchodził tylko mdły kleik ryżowy blee!

Mialyscie w ciąży epizod biegunki? Bo kurde albo 3 dni nie robie nic i wyglądam jak w 6 miesiącu, albo mnie pogoni. ; (

Wzięłam leki na tarczyce i mam nadzieje, że jeszcze zasne.

Olka! Jak się dzisiaj dostaniesz do gina to pewnie zrobi Ci dziś prenatalne, bo już się łapiemy przecież. Rany. Daj znać. Będzie oki!

Ja na sama myśl o piątku dostaje gesiej skórki, chociaż staram się wyciszyć i mowie : Bóg czuwa. .czekaliśmy 8 lat na dziecko. Jest zdrowe.

Spróbuje zasnąć. Do miłego!

• polaola Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wlasnie mialam jedna w ubiegly pon. I wczoraj leze plackiem pije herbatke. Nie wiem ale po zakonczeniu antybiotyku zostal mi trivagin i w ub. Pon wzielam, wczoraj tez wzielam bo mialam go skonczyc, a tu taka niespodzianka albo hot-dog z ikei sie nie przyjal nie wiem.
    Biegunke mam raz tylko z mocnym zawirowaniem w brzuchu pozniej biore nospe bo boje sie o dzidke

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) chyba sfiksuje do 16.45:/ trzymam kciuki za wszystkie dzisiaj:)

M4DZI4, kejti91, jonka91, Martins, Wiki81 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Welina Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek2 wrote:
    kurcze rasfinka ja też miałam podobny sen tylko że nawet nie wiem kiedy urodziłam i dziecko musiało zostać w szpitalu i ja mu nic nie zostawiłam/przyniosłam ani pampersów ubranek oliwki itp. i zostałam pouczona przez położną że tak nie można i się obudziłam przestraszona i taka zdezorientowana

ag śliczny kocur ja mam Lucyfera :) i jest biało- rudy :))o to on
    dobranoc

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd15827ecf5c.jpg

Dziewczyny ja miałam indentycznie - że urodziłam, ale płci nie pamiętam i nie potrafiłam karmić, a dziecko nie chciało jeść. I na dodatek że nie miałam w co ubrać maluszka. Taka przestraszona się obudziłam. Całe szczęście że mąż był przy mnie i mocno mnie przytulił.
    A tak w ogóle to piękny i upalny dzień dziś będzie:)
    Miłego dnia!

Ag... lubi tę wiadomość

dqpri09k9d4fedco.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kochane po urlopie!! :)

Odpoczęłam, jadłam co popadło i cieszyłam się dobrym samopoczuciem.

Dziś zadzwonię do lekarza umówić się na wizytę bo zaraz minie miesiąc jak ostatni raz widziałam co się dzieje z dzieciątkiem.

Mdłości, wymioty minęły już definitywnie, nawet budząc się z pustym żołądkiem nie odczuwam jakiegoś dyskomfortu, brzuszek rośnie, choć mając na sobie zwykłą bluzkę znajomi mówią, że nic nie widać. Mojej siostrze zaczął rosnąć dopiero w 6 miesiącu więc pewnie u mnie będzie podobnie :)

Ag..., M4DZI4, jonka91 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochaniutkie :) zaglądam na minutkę i lecę w końcu na wizytę.Serducho mi już wali z 220 na minutę,znowu jak zajdę to ciśnienie skoczy i gin oczy wywali hehe.Chyba mam syndrom białego fartucha :P
    Bluegirl super wieści,fajnie że z maluszkiem wszystko ok :) !!!
    Trzymajcie za mnie kciuki, potem zdam relację :)
    Miłego dzionka i 3mam kciukasy za wszystkie dziesiejsze wizyty !!!

Kawa, Gwiazdeczka27, rastafanka, aniafk, Paula44, jonka91, kejti91, isabelle lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • Welina Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ja dziś w pracy powiedziałam że jestem w ciąży. Co prawda wszyscy podejrzewali, ale nikt nie wiedział na pewno. Powiedziałam jednej koleżance i zaznaczyłam że to już nie tajemnica (wcześniej wiedział tylko mój manager) i czekam jak szybko rozniesie się po biurze.
    Lubię dzielić się tą informacją, ale wiem że kilka dziewczyn ma problemy z zajściem i tak trochę mi głupio przy nich się cieszyć.

dqpri09k9d4fedco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :) czekam dziś na wieści z Waszych wizyt! :*

Śliczne kociaki! Sama aż się rozczuliłam jak teraz patrzę na mojego śpiocha na kanapie :)

Kociary moje a macie psy? Ja poszukuję szczeniaka amstaffa ale odkąd weszła ustawa że "nierasowych=bez rodowodowych" nie można sprzedawać legalnie to mam problem znaleźć w rozsądnej cenie...

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, dzisiaj dużo wizyt tak więc dziewczyny POWODZENIA! Jesteśmy z Wami!
    Wczoraj mój mąż dostrzegł u mnie na brzuchu już ta linie biegnącą od pępka w dół, nie mogłam uwierzyć ( niestety nie widzę jak patrze sobie na brzuch bo jest już spory, już zresztą mam problemy z goleniem miejsc intymnych) więc zrobił zdjęcie i faktycznie już ją mam! Byłam zdziwiona, myślałam że trochę później się ona pojawia.

A tak z innej beczki, macie jakieś plany wakacyjne?
    Selene a gdzie byłaś na urlopie?

Paula44, isabelle, M4DZI4, nix lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 ja teź mam epizod biegunek od 3 dnio różnyvh porach dnia! Ale mam wrażenie że to zależne od tego co zjem. U mnie tak jest szczególnie po owocach.. tak mi się przynajmniej wydaje.

Paula44 lubi tę wiadomość

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    często w pierwszym trymestrze ciąży kobietki cierpią nie tylko właśnie na mdłości ale mają też biegunki i to takie masakryczne ( wina hormonów) - mowa tutaj nie o jednorazowych "przygodach toaletowych" .

ja kurcze wyjeżdżać mam z mężem w sierpniu ale kurcze boje się, że gdyby nie daj Boże coś mnie zaniepokoiło to cholera do szpitala kawał drogi a my gdzieś po środku lasu wśród dziczy...

Paula44 lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rastafanka wrote:
    To widzę, że dużo z nas ma takie sny. Mi się śniło, że miałam 2 chłopców, jednego ślicznie ubrałam razem z mężem i na desce do PRASOWANIA!! robiłam mu zdjęcia na facebooka, a drugiego zapomniałam przez 3 dni karmić. Skąd się biorą takie sny???

agnb6 lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpoczywałam nad naszym polskim morzem :) pochodzę z gór więc akurat na taki urlop mi bardzo odpowiada.

Dziś ciężko mi wrócić do pracy, moja przełożona wybrała się na 2-tyg urlop zostawiając mi stertę pracy do zrobienia.

Chyba dobrze zdecydowałam, że od września idę na l4, już męczy mnie ta robota ;)

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
‹‹ 297 298 299 300 301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ