*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Passiflora wrote:Hehe może miałyśmy tego samego projektanta:) łazienkę akurat mam biało-czarną, ale kuchnia i korytarz są szaro-białe. Pokój dla dziecka jest na razie biały ale myślę, żeby przemalować go na taką błękitną szarość lub szary błękit
do tego białe mebelki i będzie cud, miód, malina!!!
Passiflora lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjonka91 wrote:M4DZI4 nie przejmuj się takimi znajomymi!! Masz nas
Ale powiem Wam, że ja odkąd się zaręczyłam straciłam kontakt ze swoimi podobno 2 najlepszymi przyjaciółkami... z dnia na dzień przestały dzwonić, pisać, a nawet odbierać telefon.. no nic ja nalegać nie zamierzam.. o ślubie dowiedziały się w kościele jak ksiądz czytał zapowiedzi (moja mama je widziała, więc słyszeć na pewno słyszały). Myślicie, że któraś zadzwoniła i pogratulowała, albo zapytała o datę i szczegóły, nic cisza.. tak więc na ślub nie zostały zaproszone, a kontaktu nie mamy już prawie 2 lata. W sumie już nawet nie żałuje, że tak się stało. Teraz i tak jesteśmy najważniejsi my i dziecko, a one niech dalej imprezują i cieszą się "lajtowym życiem".
ale się wyżaliłam...
hah jonka! no jakbym czytała swoją historięmoim "przyjaciółką" też nie odpowiadały moje zaręczyny bo po roku się zgodziłam zostać żoną, a jedna chodziła 4 lata i jej sie nie oświadczył, że po tak krótkim czasie by się nigdy nie zgodziła a wszystkie tylko jej przytakiwały i wieczne zazdrości o firmę, że jezdzę najnowszym modelem samochodu, że mamy swój dom, że żyjemy bez kredytów ;/ Moi prawdziwi przyjaciele są za granicą i jedyny kontakt to skypa.. tyle dobrze że z bratową często się widzimy i gadamy
-
nick nieaktualnyM4DZI4 wrote:Nie ma to jak pączek na śniadanie!! o zgrozo,nigdy nie zaczynałam dnia od czegoś słodkiego, w jakim kierunku to idzie ja się pytam? :p
a jak się czujesz?? już lepiej???
nie przejmuj się znajomymi, nie warto...Ag..., M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:heheh to u mnie na słodycze jest ochota dopiero po południu....śniadanie nadal na wytrawnie:)
nie przejmuj się znajomymi, nie warto...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:slodyczy nie jem ale na snaidanie tradycyjnie chlebus z nutella:)
-
olka25 wrote:Cześć dziewczyny! Wkroczyłam dziś dumnie w II trymestr
Nareszcie...
Widzę, że dyskusja o wózkach i łóżeczkach trwa
Mi Camarelo też się podoba, ale ze względu na kolorystykę chyba zostanę przy Tutku.
Ja właśnie zrezygnowałam z tutka, bo on ma krótkie gondole, tylko 76 cm. Dziecko zazwyczaj w gondoli jeździ do 6msc życia i już w tedy może mieć 74 cm. A carera ma 85 cm. Tak wczoraj mnie naszło na sprawdzenie parametrów..olka25, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka25 jedyne co Ci mogę doradzić to hm http://allegro.pl/3w1-lozeczko-dostawne-kolyska-lozko-filip-sosna-i4431287441.html łóżeczko dostawne, tylko niewiem czy masz łoże małzeńskie czy kanape tak na początek jak chcesz by mały był u Was (a większosć tak chce)... Wiadomo nikt nie chce mieć graciarni mebli w pokoju... ale jakoś będziecie musieli iść na kompromis, może zastanów się która szafa jest Ci najmniej potrzebna i ja wyrzuć z pokoju, posegreguj rzeczy z szafy z których codziennie korzystasz a z których mniej i spakuj do piwnicy/strych.
Malenq, jonka91, olka25, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maud11 wrote:Marrtka, mi się strasznie ten Camarelo spodobał
I jak patrzyłam to w Krakowie ciężko o sklep żeby można było go oglądnąć. Zrobiłam listę sklepów i mają dużo innych producentów a Camarelo jakoś nie
Ale... doszukałam się że na pewno są w Bochni i tam też zamierzam się udać z mężem. Jakbyś chciała go oglądnąć kiedyś to tu można na pewno:
http://www.kubusbochnia.pl/
Sprzedają je na Allegro i zapraszają do swojego sklepu:
http://allegro.pl/camarelo-2014-wozek-carera-3w1-xxl-8xgratis-i4422541174.html
A jakie kolory Ci się najbardziej podobają?
oo ja jestem z Bochni i też się czaję na Camarelo, aż dzisiaj z ciekawości podjadę do Kubusia;)
marrtka lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Malenq wrote:heheh to u mnie na słodycze jest ochota dopiero po południu....śniadanie nadal na wytrawnie:)
nie przejmuj się znajomymi, nie warto...Ten tydzień odpoczywam ile mogę!
Tylko psychicznie jakoś ciężej,wczoraj aż się popłakałam w zasadzie ot tak bez większego powodu.Zresztą zawsze tak jest jak mąż wyjeżdża,straaasznie tęsknięJeszcze mnie ci pseudo znajomi dobili i tak jakoś się skumulowało, ehh te hormony...Ale muszę przestac myślec o ludziach którzy nie powinni byc już dla mnie ważni i skupic się na kochanym mężu i synku i na garstce ale za to prawdziwych i oddanych przyjaciół! Tylko akurat taki dół mnie dopadł bo wszyscy wyjechali naraz heh i widac mam za dużo czasu na niepotrzebne rozkminki.
-
nick nieaktualnyMadziu zwal to na hormony...popłakać czasem trzeba...oczyścić oczy - jak to mówił mój siostrzeniec jak był mały....
odpoczywaj ile wlezie...jak nie teraz? to kiedy? hehehehe
i masz rację skup się na rzeczach ważnych, najważniejszych...bez rozmieniania się na drobne:)
Kobietki ja Was PODZIWIAM z tymi wózkami, ja "obleciałam" kilka i jeszcze na myśl mi nie przyszło, aby tak poważnie podejść do tematu....dzięki, że Jesteście:) bo z Waszych wypowiedzi notuję wszystkie najważniejsze rzeczy np: wymiar wewnętrzny itp.
dobrze, że nie pobieracie opłat:)M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
olka25 wrote:Co do znajomych, to ja mam jedną taką koleżankę, z którą w miarę kontakt się trzymał. Ale chyba też mi zazdrościła zaręczyn, później ślubu itd, bo zawsze opowiadała, że oni też już planują (ale zaręczona nie była), później dodawała, że planują, tylko partner o tym jeszcze nie wie. W tym roku zaszła w ciążę, wzięli na szybko ślub i nawet nie napisała głupiego smsa, że ślubuje, ani o ciąży, nic... Byłyśmy najlepszymi przyjaciółkami od podstawówki prawie do końca liceum, później się poluzowało, a teraz zero kontaktu. Nie mogę jakoś przeboleć, że nie dała znać o ślubie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 10:26
M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
cześć Dziewczyny, czy Wam się zdarzyło w II trym. mierzyć temperaturę? ja wczoraj myslalam ze mam podwyższoną, mierzę, a tu 36,4 wiec nisko. w pierwszym trymestrze bylo ok 37, teoretycznie juz chyba mogla sie obnizyc - ale po ostatnich przejsciach (krwiak, krwawienie itd) mam teraz dodatkowego stresa a gin na urlopie.
-
Viv78 wrote:cześć Dziewczyny, czy Wam się zdarzyło w II trym. mierzyć temperaturę? ja wczoraj myslalam ze mam podwyższoną, mierzę, a tu 36,4 wiec nisko. w pierwszym trymestrze bylo ok 37, teoretycznie juz chyba mogla sie obnizyc - ale po ostatnich przejsciach (krwiak, krwawienie itd) mam teraz dodatkowego stresa a gin na urlopie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjonka91 wrote:http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/bebetto-silvia-3w1-nowosc-na-2014_p_1207.html
tutaj w opisie jest 80 cm
u mnie na str pisze inaczej, i cena jest 1499zł a nie 1699!
http://ewozki.eu/pl/p/Wozek-wielofunkcyjny-z-opcja-3w1-Bebetto-Silvia/1481
Wymiary:
Wózek rozłożony 97x62x107cm.
Konstrukcja po złożeniu 87x62x35cm.
Wymiar gondoli 60x36x20cm. -
Kawa wrote:u mnie na str pisze inaczej, i cena jest 1499zł a nie 1699!
http://ewozki.eu/pl/p/Wozek-wielofunkcyjny-z-opcja-3w1-Bebetto-Silvia/1481
Wymiary:
Wózek rozłożony 97x62x107cm.
Konstrukcja po złożeniu 87x62x35cm.
Wymiar gondoli 60x36x20cm.
pozostaje tylko delegat styczniowek z metrem w ręku:)Kawa, M4DZI4, jonka91, Ewelina88 lubią tę wiadomość