*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o wózek to ja kupiłam już od znajomej.
Używany http://emmaljunga.pl/wozki-dzieciece/Mondial-Duo-Combi/.
Jestem przeszczęśliwa, bo jest w idealnym stanie a koleżanka był z niego bardzo zadowolona.
Firma Szwedzka więc na pewno będzie się świetnie sprawdzał na śniegu, a mam zamiar od początku "prowadzać" moje baby po okolicznych wertepach:)
No i strasznie się cieszę, że kosz na powiedzmy zakupy, jest metalowy. Dużo osób narzeka na te materiałowe. Jedyny minus to jego masywność, ale mam w bloku wózkarnię i tam zamierzam go trzymać. W domu jak już wspominałam będę miała kosz.
Ag..., M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Passiflora wrote:Jeśli chodzi o wózek to ja kupiłam już od znajomej.
Używany http://emmaljunga.pl/wozki-dzieciece/Mondial-Duo-Combi/.
Jestem przeszczęśliwa, bo jest w idealnym stanie a koleżanka był z niego bardzo zadowolona.
Firma Szwedzka więc na pewno będzie się świetnie sprawdzał na śniegu, a mam zamiar od początku "prowadzać" moje baby po okolicznych wertepach:)
No i strasznie się cieszę, że kosz na powiedzmy zakupy, jest metalowy. Dużo osób narzeka na te materiałowe. Jedyny minus to jego masywność, ale mam w bloku wózkarnię i tam zamierzam go trzymać. W domu jak już wspominałam będę miała kosz.
passiflora tez go chce, zakochalam sie od 1 wejrzenia w tym bialym. ten albo emmaljunga super viking wczoraj jeszcze mi wpadl w oko. faktycznie mamy podobne gusta:P -
Kawa wrote:u mnie na str pisze inaczej, i cena jest 1499zł a nie 1699!
http://ewozki.eu/pl/p/Wozek-wielofunkcyjny-z-opcja-3w1-Bebetto-Silvia/1481
Wymiary:
Wózek rozłożony 97x62x107cm.
Konstrukcja po złożeniu 87x62x35cm.
Wymiar gondoli 60x36x20cm.
no to najwidoczniej ktoś gdzieś w opisie popełnił błąd.. dziwna sprawa o_OWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 10:37
-
Camarelo Carera ma chyba największą gondolę; 85/ 39 cm
Co do koloru, to podoba mi się granatowy z czerwonymi wstawkami. Nie powinien się tak brudzić
o ten kolor:http://www.dudekdladzieci.pl/pl/p/Carera-CAMARELO-z-fotelikiem-Maxi-Cosi-Cabrio/392
Drugi jaki mi się podoba, to Bebetto Silvia fioletowy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 10:40
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:jonka pewnie tak, pojadę tam z metrem to pomierzę, tylko skąd taka różnica cenowa ?
za 200zł to mam łóżeczko
a różnica w camarelo carera też jest ok 200 zł względem np allegro, więc po prostu trafiłam na drogi sklep :pWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 10:48
-
Ag... wrote:passiflora tez go chce, zakochalam sie od 1 wejrzenia w tym bialym. ten albo emmaljunga super viking wczoraj jeszcze mi wpadl w oko. faktycznie mamy podobne gusta:P
Moja siostra ma super vikinga, z tym, że ona adoptowała 7 miesięczną księżniczkę więc o gondoli nic raczej Ci nie powiem. Narzeka jedynie na te mniejsze przednie koła i na wielkość kosza.
Mój wózek nie jest biały tylko kremowy, ale bardzo jaśniutki (nie mogłam znaleźć takiego zdjęcia) W każdym razie poprzednia użytkowniczka poleca, a była to samotna przebojowa mama, której nawet targanie go na czwarte piętro nie zniechęciło do tej marki. -
Matko kochana... od rana nadrabiam zaległości i dopiero Was doczytałam!
A powinnam się pakować, bo jak mąż wróci z pracy to czeka nas 8-godzinna przejażdżka do Tarnowa po siostrę męża i jej 3-miesięczną córcię
Będę miała na kim ćwiczyć przewijanie i ubieranie
I pewnie jak wrócę w niedzielę to już nie nadrobię wszystkich wpisów... ehh
Byłam wczoraj u innego gina żeby sprawdzić jeszcze raz tą przezierność karkową, bo oczywiście w zeszłym tygodniu nie udało mi się do nikogo dostać. I ku zaskoczeniu naszemu pan doktor stwierdził, że według niego NT wynosi 1,2, a nie tak jak podał mój ginek 2,2... A ponieważ mieliśmy cały tydzień na różne gdybania i rozważania stwierdziliśmy z mężem, że testu PAPPa nie robimy, bo i tak jego wynik niczego nie zmieni
Miłego dnia!Maud11, Malenq, jonka91, Ag..., Ewelina88, Wiki81, zielarka, neharika lubią tę wiadomość
-
Passiflora wrote:Moja siostra ma super vikinga, z tym, że ona adoptowała 7 miesięczną księżniczkę więc o gondoli nic raczej Ci nie powiem. Narzeka jedynie na te mniejsze przednie koła i na wielkość kosza.
Mój wózek nie jest biały tylko kremowy, ale bardzo jaśniutki (nie mogłam znaleźć takiego zdjęcia) W każdym razie poprzednia użytkowniczka poleca, a była to samotna przebojowa mama, której nawet targanie go na czwarte piętro nie zniechęciło do tej marki.
Passiflora jak ty cos fajnego wynajdziesz to dawaj linki bo zdaje sie ze nadajemy na podobnych falach jesli chodzi o akcesoria dla malucha:PWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 10:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylam głodna, ale też jestem baaardzo osłabiona. Ledwo wstałam krew puściła mi się z nosa i to dość obficie.
Buuuu...
Wali mi serducho. Osłabienie. Czytałam w Oczekiwaniu na dziecko i jest napisane :
" pojawić się mogą krwotoki z nosa, nieżyt nosa przekrwienie śluzówek otd."
Więc nie panikuje. . . -
Czesc dziewczyny!
chcialabym do was dołaczyc, troche pozno sie obudziłam, no alee!
termin mamy na 17.01.
coś o mnie:
mam 21 lat, mieszkamy z narzeczonym w Niemczech, juz nie pracuję (praca byla zbyt ciezka dla kobiet w ciąży).
Fajnie byloby miec wasze wsparcie jako ze jestem "pierwiastką") pozdrawiam!
jonka91, Ewelina88, Ag..., Maud11, Malenq, Cynamonek30, Gwiazdeczka27, bluegirl89, M4DZI4, zielarka, MonikaDM, szczesliwa89 lubią tę wiadomość
-
A my wózek będziemy mieć po córci mojego brata (sama go wybierałam
) ale nawet nie pamiętam jaka to firma, na pewno jest zielony
Nad mebelkami jeszcze nie myślałam,ale raczej chciałabym mieć białe, bo wtedy można poszaleć z dodatkami
A łóżeczko podoba mi się takie wielofunkcyjne http://allegro.pl/pino-2w1-lozeczko-tapczanik-70-140-barierki-b-m-i4411717476.html -
Ag..., Passiflora ja też uwielbiam styl skandynawski. Cały dom mam pomalowany na szaro, drzwi białe, podłogi brązowe, tylko przy tym u mnie jest też sporo koloru - mięta w sypialni, w łazience fiolet a w salonie turkus i soczysta zieleń
dobra.. lecę czytać dalejJeszcze 2 strony...
Ag... lubi tę wiadomość
-
Cześć mamuśki!
Paula mi też rano krew z nosa poleciała. Ogólnie dziś jakoś kiepsko się czuję, cała macica w koło mnie pobolewa, ale jak siedzę, jak chodzę nie. Już sama nie wiem czy to normalne czy nie. Mam receptę na Luteinę jakby bóle nie przeszły więc chyba dziś kupię.
Miłego dnia. -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny. A czy któraś z Was myśli o wózku firmy Jane Unlimit reverse?? Ja rozważam zakup tylko spacerówki i fotelika do samochodu. Koleżanka ma ten wózek i bardzo go chwali. Gdybm kupiła spacerówka to ona mi da gondolkę. Ja dużo z dzieckim będę musiała się przemieszczać a ta gondola jest też do wpięcia w pasy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 11:09
-
Ag... wrote:Rastafanka no to masz szkolenie idealne:) wynik idealny takze same dobre wiadomosci:) swoja droga ciekawe na czym opieral sie tamten ginek skoro mu wyszlo 2,2"/ ehh lekarze. milego dnia!
) a to jest raptem ciut niżej i on też na początku to zmierzył, a potem się dopatrzył, że to nie NT
-
Paula44 wrote:Bylam głodna, ale też jestem baaardzo osłabiona. Ledwo wstałam krew puściła mi się z nosa i to dość obficie.
Buuuu...
Wali mi serducho. Osłabienie. Czytałam w Oczekiwaniu na dziecko i jest napisane :
" pojawić się mogą krwotoki z nosa, nieżyt nosa przekrwienie śluzówek otd."
Więc nie panikuje. . .
Bidulka, to odpoczywaj i duzo leż.