*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kontynuuje z uporem moją liste:) i do tego nagrzeszylam pringelsami( ale nie moglam sie oprzec)
Passiflora piekne rzeczy z tych linkow- drogie(niektore uwzazam, az stanowczo przesadzone)ale piekne:)Gwiazdeczka27, MigoTtTka, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie nowe Mamusie. Rozgośćcie się.
Widzę, że dalej na tapecie wózki i wyprawka. Ja mam wózek, materac, łóżeczko i pościel po pierwszym dziecku dlatego tak nie uczestnicze w dyskusjach. Ale Wam zazdroszczę tych wyborów. Ja wtedy kupowałam "porządne" rzeczy na lata i szkoda mi ich zmieniać.
Ag... lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki81 wrote:Witam wszystkie nowe Mamusie. Rozgośćcie się.
Widzę, że dalej na tapecie wózki i wyprawka. Ja mam wózek, materac, łóżeczko i pościel po pierwszym dziecku dlatego tak nie uczestnicze w dyskusjach. Ale Wam zazdroszczę tych wyborów. Ja wtedy kupowałam "porządne" rzeczy na lata i szkoda mi ich zmieniać.
no wlasnie dobre podejscie mialas Wiki. Ja tez mam zamiar miec 2 bobasa najlepiej w odstepie 2/3 lat wiec nie zamierzam sie pozbywac wyprawki.
jesli masz wszystko dobre to po co wyrzucac kase w bloto i kupowac 2, jeszcze mala cie ponaciąga na niezliczone butki i sukienki:)http://www.sklep.hegos.eu/produkty/melissa_kids/?pr=92&c=2
np dla mnie do schrupania najslodszemarrtka, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
dziekuje za zdjecie wozeczka postaram sie u NAS w UK poszukac na internecie tej firmy bo jednym slowem zakochalam sie w tym wozeczkuto jest to czego wlasnie szukalam
dziekuje!
-
nick nieaktualnyMOje Wy kochane a co powiecie o tym wózku:
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-retro-4w1-fotelik-8-gratisow-i4423665265.html
zależy mi na gondoli...bo spacerówkę mam, fotelik samochodowy też...ale chciałabym poznać opinie na temat gondoli, czy któraś miała styczność z takim wózkiem??? ma pompowane, duże koła - a u mnie na wsi to podstawa....
dzięki za opinie:) -
Ag... wrote:no wlasnie dobre podejscie mialas Wiki. Ja tez mam zamiar miec 2 bobasa najlepiej w odstepie 2/3 lat wiec nie zamierzam sie pozbywac wyprawki.
jesli masz wszystko dobre to po co wyrzucac kase w bloto i kupowac 2, jeszcze mala cie ponaciąga na niezliczone butki i sukienki:)http://www.sklep.hegos.eu/produkty/melissa_kids/?pr=92&c=2
np dla mnie do schrupania najslodsze
Melissajeśli będę mieć córkę, to będzie szał, bo kocham te buty. Do ślubu miałam szpilki melissa
Ag... lubi tę wiadomość
-
Witam Mamusie
oraz Nowa Przyszla mamusie;)
po poszukiwaniach na internecie znalazlam tutaj ten wozek piekny co jonka wstawila niesety cena mnie przerazila -400Funtów ... masakra... okropne ceny , My myslelismy z Moim dac na wozek do 180f nie wiecej .
No ale bede musiala szukac czegos jeszcze-najgorsze jest to w Uk ze w sklepach sa wozkiale wszystkie na jedno kopyto i nic mi sie nie podobalo ... a na internecie jest wieeeeelki wybor -ale za to nie ma mozliwosci -"dotkniecia"
Widze Mamusie ze jestescie ranne ptaszkija za to jestem nocny "MAREK" -dluzej siedze w nocy (od zawsze tak bylo , w czasach szkolnych noc byla najlepsza na nauke) a w dzien dluzej spie;)
a dzis o dziwo wstalam o 9 bo snily mi sie takie glupoty ze masakraa..a potem CYTRYNKA Moja dala mi znaki ze juz jestesMY glodne i musialam sniadanko szykowac , pranie sie juz mi pierze-korzystam znow z pieknej pogody-bo w Uk to roznie bywa
-
Sarnaa wrote:dziewczyny a macie pomysl na jakis szybki i dobry obiad dla 1 osoby? mój "chłop" pozno wroci i nie chce mi sie za bardzo myslec i za bardzo gotowac a zjesc cos trzeba.. myslalam o nalesnikach ale obiad na słodko?.. hmm
makaron+ pesto+ parmezan -
Wogole dziewczyny powiedzcie mi czy u WAS w Pl juz przyszla moda na te branzoletki z gumek
o takie : http://naforum.zapodaj.net/thumbs/95e58fea9e6e.jpg
bo Moj 4letni siostrzeniec z jego kuzynka tez 4letnia maja teraz bzika na tym punckie i wczoraj mnie poprosili zebym na internecie poogladala jak to sie robi(dodam ze oni maja slabszy internet i kazdy filmik zabiera im transfer) -wiec od wczoraj wieczora siedze i probuje sie tego nauczychihi , na filmiku uczy mnie 5letnia dziewczynka no normalnie az smiech
tu w Uk to wszyscy je nosza -dodam ze Ksiezniczka Kate nawet je ma , i stad ten szal cial na to;) -
ja ze snami to tez mam niezle przygody.. zawsze byly szalone ale teraz to juz przegiece ;p i meega realistyczne, najlepsze sa te kiedy sni mi sie ze mój narzeczony mnie zdradza
juz nawet on wie kiedy sni mi sie cos takiego bo budzi sie na drugim koncu lóżka bez kołdry
-
nick nieaktualnyMalenQ wg mnie wózek spełni Twoje wymagania, sąsiadka ma taki tyle że prawdziwe retro ze skóry, dała za niego 3,5tys, a mieszkamy też na wsi a póki co chwili sobie go. Ale wg mnie jest okropny są retro dużo lepsze na innych aukcjach no ale jak kto woli
Malenq lubi tę wiadomość
-
moruskowa wrote:Hej dziewczyny !!
Chciałabym do Was dołączyćTroszkę późno, ale zawsze
Może coś powiem o sobieMam 26 lat, termin mamy na 19.01 i wstępnie wiemy, że chyba będzie chłopczyk
Jest to moja pierwsza ciąża, ale wyczekana i wymarzona
Witamyja tez wedlug mojej poloznej mialam miec termin na 19-stego , ale na USG jednak okazalo sie ze 16styczen
Nigdy nic nie wiadomo;)) Pozdrawiam!
-
Sarnaa wrote:ja ze snami to tez mam niezle przygody.. zawsze byly szalone ale teraz to juz przegiece ;p i meega realistyczne, najlepsze sa te kiedy sni mi sie ze mój narzeczony mnie zdradza
juz nawet on wie kiedy sni mi sie cos takiego bo budzi sie na drugim koncu lóżka bez kołdry
a wiesz ze ostatnio tez mialam takie sny -ze albo MOJ mnie zdradza albo mowi mi ze juz ma dosyc bycia ze mna bo po 4latach juz sie mu znudzilo ...
skad te sny ?
Ostatnio obudzilam sie w nocy -amok przez sen i mowie do Mojego (on jeszcze nie spal -ogladal film ) mowie mu : nie dawaj tych pieloch do reklamowki"
hahah ... on popatrzyl na mnie jak na debila ....! i kazal sie polozyc i spac
-
MigoTtTka wrote:Wogole dziewczyny powiedzcie mi czy u WAS w Pl juz przyszla moda na te branzoletki z gumek
o takie : http://naforum.zapodaj.net/thumbs/95e58fea9e6e.jpg
bo Moj 4letni siostrzeniec z jego kuzynka tez 4letnia maja teraz bzika na tym punckie i wczoraj mnie poprosili zebym na internecie poogladala jak to sie robi(dodam ze oni maja slabszy internet i kazdy filmik zabiera im transfer) -wiec od wczoraj wieczora siedze i probuje sie tego nauczychihi , na filmiku uczy mnie 5letnia dziewczynka no normalnie az smiech
tu w Uk to wszyscy je nosza -dodam ze Ksiezniczka Kate nawet je ma , i stad ten szal cial na to;)
wejść na rynek weszły, u mnie w sklepie pojawiły się jakoś w maju, ale nie wiem czy ludzie to kupują, bo leniuchuje na zwolnieniu w domciuMigoTtTka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKawa ---- mnie właśnie nie zależy retro, nie retro - ale na dużych i pompowanych kołach, bo widzę jak się mamuśki na wsi męczą z "miastowymi" nowoczesnymi wózkami...tu się nie da małych kółek, bo i latem nie pojedziesz...za ogrodzeniem mam pola i las, a do nich droga piaszczysta, więc tylko na dużych kołach muszę mieć...hehehe
dzięki za odpowiedź