X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak patrze na wasze wpisy o wozkach to tez juz sie nie moge doczekac ;P ale narazie mamy remont na głowie wiec nawet nie ma czasu zeby wyskoczyc cos poogladac.. za to planujemy pokoik kolory itp ;)

MigoTtTka lubi tę wiadomość

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kontynuuje z uporem moją liste:) i do tego nagrzeszylam pringelsami( ale nie moglam sie oprzec)

Passiflora piekne rzeczy z tych linkow- drogie(niektore uwzazam, az stanowczo przesadzone)ale piekne:)

Gwiazdeczka27, MigoTtTka, Wiki81 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mam na swoim koncie takie grzeszki... ale za to słodyczy jemy mniej ;)

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie jaka fajna wanienka, sklada sie calkowicie na plasko, z czujnikiem temp
    http://allegro.pl/bebedue-wanienka-skladana-domowa-turystyczna-hit-i4406765194.html

Ewelina88, Wiki81 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie nowe Mamusie. Rozgośćcie się.
    Widzę, że dalej na tapecie wózki i wyprawka. Ja mam wózek, materac, łóżeczko i pościel po pierwszym dziecku dlatego tak nie uczestnicze w dyskusjach. Ale Wam zazdroszczę tych wyborów. Ja wtedy kupowałam "porządne" rzeczy na lata i szkoda mi ich zmieniać.

Ag... lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Witam wszystkie nowe Mamusie. Rozgośćcie się.
    Widzę, że dalej na tapecie wózki i wyprawka. Ja mam wózek, materac, łóżeczko i pościel po pierwszym dziecku dlatego tak nie uczestnicze w dyskusjach. Ale Wam zazdroszczę tych wyborów. Ja wtedy kupowałam "porządne" rzeczy na lata i szkoda mi ich zmieniać.

no wlasnie dobre podejscie mialas Wiki. Ja tez mam zamiar miec 2 bobasa najlepiej w odstepie 2/3 lat wiec nie zamierzam sie pozbywac wyprawki.
    jesli masz wszystko dobre to po co wyrzucac kase w bloto i kupowac 2, jeszcze mala cie ponaciąga na niezliczone butki i sukienki:)http://www.sklep.hegos.eu/produkty/melissa_kids/?pr=92&c=2
    np dla mnie do schrupania najslodsze :)

marrtka, Wiki81 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    Hej dziewczyny!
    Melula wózki fajne, wyglądają na dość solidne :)

6gc9a7sbc6e8_t.jpg

dziekuje za zdjecie wozeczka postaram sie u NAS w UK poszukac na internecie tej firmy bo jednym slowem zakochalam sie w tym wozeczku :) to jest to czego wlasnie szukalam :) dziekuje!

ug37p07wh10wkqyc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOje Wy kochane a co powiecie o tym wózku:
    http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-retro-4w1-fotelik-8-gratisow-i4423665265.html

zależy mi na gondoli...bo spacerówkę mam, fotelik samochodowy też...ale chciałabym poznać opinie na temat gondoli, czy któraś miała styczność z takim wózkiem??? ma pompowane, duże koła - a u mnie na wsi to podstawa....

dzięki za opinie:)

• marrtka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    no wlasnie dobre podejscie mialas Wiki. Ja tez mam zamiar miec 2 bobasa najlepiej w odstepie 2/3 lat wiec nie zamierzam sie pozbywac wyprawki.
    jesli masz wszystko dobre to po co wyrzucac kase w bloto i kupowac 2, jeszcze mala cie ponaciąga na niezliczone butki i sukienki:)http://www.sklep.hegos.eu/produkty/melissa_kids/?pr=92&c=2
    np dla mnie do schrupania najslodsze :)

Melissa <3 jeśli będę mieć córkę, to będzie szał, bo kocham te buty. Do ślubu miałam szpilki melissa ;)

Ag... lubi tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Mamusie ;) oraz Nowa Przyszla mamusie;)

po poszukiwaniach na internecie znalazlam tutaj ten wozek piekny co jonka wstawila niesety cena mnie przerazila -400Funtów ... masakra... okropne ceny , My myslelismy z Moim dac na wozek do 180f nie wiecej .
    No ale bede musiala szukac czegos jeszcze-najgorsze jest to w Uk ze w sklepach sa wozkiale wszystkie na jedno kopyto i nic mi sie nie podobalo ... a na internecie jest wieeeeelki wybor -ale za to nie ma mozliwosci -"dotkniecia"

Widze Mamusie ze jestescie ranne ptaszki :) ja za to jestem nocny "MAREK" -dluzej siedze w nocy (od zawsze tak bylo , w czasach szkolnych noc byla najlepsza na nauke) a w dzien dluzej spie;)

a dzis o dziwo wstalam o 9 bo snily mi sie takie glupoty ze masakraa..a potem CYTRYNKA Moja dala mi znaki ze juz jestesMY glodne i musialam sniadanko szykowac , pranie sie juz mi pierze-korzystam znow z pieknej pogody-bo w Uk to roznie bywa :)

ug37p07wh10wkqyc.png
  • Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a macie pomysl na jakis szybki i dobry obiad dla 1 osoby? mój "chłop" pozno wroci i nie chce mi sie za bardzo myslec i za bardzo gotowac a zjesc cos trzeba.. myslalam o nalesnikach ale obiad na słodko?.. hmm

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarnaa wrote:
    dziewczyny a macie pomysl na jakis szybki i dobry obiad dla 1 osoby? mój "chłop" pozno wroci i nie chce mi sie za bardzo myslec i za bardzo gotowac a zjesc cos trzeba.. myslalam o nalesnikach ale obiad na słodko?.. hmm

makaron+ pesto+ parmezan

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie z praniem uciekłam do domu, bo zaczęło padać i burza idzie :) Nareszcie! Zrobiło się trochę chłodniej... Tylko, że chyba przez te skoki ciśnienia pęka mi od rana głowa...

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • MigoTtTka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole dziewczyny powiedzcie mi czy u WAS w Pl juz przyszla moda na te branzoletki z gumek
    o takie : http://naforum.zapodaj.net/thumbs/95e58fea9e6e.jpg

bo Moj 4letni siostrzeniec z jego kuzynka tez 4letnia maja teraz bzika na tym punckie i wczoraj mnie poprosili zebym na internecie poogladala jak to sie robi(dodam ze oni maja slabszy internet i kazdy filmik zabiera im transfer) -wiec od wczoraj wieczora siedze i probuje sie tego nauczyc :) hihi , na filmiku uczy mnie 5letnia dziewczynka no normalnie az smiech :)

tu w Uk to wszyscy je nosza -dodam ze Ksiezniczka Kate nawet je ma , i stad ten szal cial na to;)

ug37p07wh10wkqyc.png
  • Sarnaa Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ze snami to tez mam niezle przygody.. zawsze byly szalone ale teraz to juz przegiece ;p i meega realistyczne, najlepsze sa te kiedy sni mi sie ze mój narzeczony mnie zdradza ;D juz nawet on wie kiedy sni mi sie cos takiego bo budzi sie na drugim koncu lóżka bez kołdry ;D

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalenQ wg mnie wózek spełni Twoje wymagania, sąsiadka ma taki tyle że prawdziwe retro ze skóry, dała za niego 3,5tys, a mieszkamy też na wsi a póki co chwili sobie go. Ale wg mnie jest okropny są retro dużo lepsze na innych aukcjach no ale jak kto woli :)

Malenq lubi tę wiadomość

• MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moruskowa wrote:
    Hej dziewczyny !!

Chciałabym do Was dołączyć :) Troszkę późno, ale zawsze :)

Może coś powiem o sobie :) Mam 26 lat, termin mamy na 19.01 i wstępnie wiemy, że chyba będzie chłopczyk :)

Jest to moja pierwsza ciąża, ale wyczekana i wymarzona :)

Witamy :) ja tez wedlug mojej poloznej mialam miec termin na 19-stego , ale na USG jednak okazalo sie ze 16styczen :)

Nigdy nic nie wiadomo;)) Pozdrawiam!

ug37p07wh10wkqyc.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarnaa wrote:
    ja ze snami to tez mam niezle przygody.. zawsze byly szalone ale teraz to juz przegiece ;p i meega realistyczne, najlepsze sa te kiedy sni mi sie ze mój narzeczony mnie zdradza ;D juz nawet on wie kiedy sni mi sie cos takiego bo budzi sie na drugim koncu lóżka bez kołdry ;D

a wiesz ze ostatnio tez mialam takie sny -ze albo MOJ mnie zdradza albo mowi mi ze juz ma dosyc bycia ze mna bo po 4latach juz sie mu znudzilo ...

skad te sny ?

Ostatnio obudzilam sie w nocy -amok przez sen i mowie do Mojego (on jeszcze nie spal -ogladal film ) mowie mu : nie dawaj tych pieloch do reklamowki"
    hahah ... on popatrzyl na mnie jak na debila ....! i kazal sie polozyc i spac :)

ug37p07wh10wkqyc.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MigoTtTka wrote:
    Wogole dziewczyny powiedzcie mi czy u WAS w Pl juz przyszla moda na te branzoletki z gumek
    o takie : http://naforum.zapodaj.net/thumbs/95e58fea9e6e.jpg

bo Moj 4letni siostrzeniec z jego kuzynka tez 4letnia maja teraz bzika na tym punckie i wczoraj mnie poprosili zebym na internecie poogladala jak to sie robi(dodam ze oni maja slabszy internet i kazdy filmik zabiera im transfer) -wiec od wczoraj wieczora siedze i probuje sie tego nauczyc :) hihi , na filmiku uczy mnie 5letnia dziewczynka no normalnie az smiech :)

tu w Uk to wszyscy je nosza -dodam ze Ksiezniczka Kate nawet je ma , i stad ten szal cial na to;)

wejść na rynek weszły, u mnie w sklepie pojawiły się jakoś w maju, ale nie wiem czy ludzie to kupują, bo leniuchuje na zwolnieniu w domciu :P

MigoTtTka lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa ---- mnie właśnie nie zależy retro, nie retro - ale na dużych i pompowanych kołach, bo widzę jak się mamuśki na wsi męczą z "miastowymi" nowoczesnymi wózkami...tu się nie da małych kółek, bo i latem nie pojedziesz...za ogrodzeniem mam pola i las, a do nich droga piaszczysta, więc tylko na dużych kołach muszę mieć...hehehe
    dzięki za odpowiedź:)

‹‹ 370 371 372 373 374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ