*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
MigoTtTka
u nas jest to samoczasem jak tylko zaczynam mu opowiadac sen to sie smeieje i mowi zebym nie mowila mu lepiej
albo specjalnie mnie jeszcze podpuszca: "a fajna chociaz byla?"
ogólnie jakby zaczac pisac scenariusze ze snow to moze dorobilabym sie na tym milionów!jonka91, MigoTtTka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewuszki u mnie na dolnym śląsku nadal gorąc masakra. Za 2 godzinki mam wizytę u ginka więc idę się szykować.
Ktoś wcześniej pisał o butelkach dla maleństwa ja dla córci używałam LOVI i jestem bardzo zadowolona więc znów je zakupię.
Naleśniki na obiad - czemu nie pyszne są z serem białym, szpinakiem i czosnkiemSarnaa, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dostałam swój detektor, po 5 minutach chyba odnalazłam tętno dziecka, bo wzrastało do 145 na wyświetlaczu i słychać było taki odgłos pociągu. Macie jakieś rady , gdzie szukać by szybko odnajdywać
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:29
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
dziewczyny moj maz zainstalowal sobie jakas aplikacje ktora mierzy parametry snu ( bazujac na oddechu, tel ma kolo poduszki, taaak wiem jest nienormalny)
ale ta aplikacja monitoruje tez halasy.
a ze ja wstaje w nocy po 2/3 razy to ostatnio myslalam ze sie posikam rano ze smiechu. mialo w nocy padac podobno i oto co zarejestrowal tel
1:10 moj tekst nagrany: kochanie, jest 1:10 deszczu brak
4:00 deszczu brak
6: kochanie nie padalo:)
nie pytajcie mnie o co mi chodzilo ale smialismy sie ze mu w nocy zdaje sprawozdania pogodowe:)Ewelina88, jonka91, MigoTtTka, Sarnaa, Paula44, Maud11, isabelle lubią tę wiadomość
-
Migotaka ja umiem takie robić! Koleżanka, jeszcze w gimnazjum mnie nauczyła. Ale mi się to nie podoba.
Co do snów to ja mam jakieś straszne. Śniło mi się wczoraj, że byłam na pogrzebie Natalii Kukulskiej (przewróciła się i umarła) i śpiewałam puszek okruszek czy jak to tam leciało. Usnąć nie mogłam potem...MigoTtTka, Paula44, neharika lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:Patrzcie jaka fajna wanienka, sklada sie calkowicie na plasko, z czujnikiem temp
http://allegro.pl/bebedue-wanienka-skladana-domowa-turystyczna-hit-i4406765194.html
z tego co wiem ta wanienka jest bardzo fajnaduzo moich znajomych je tutaj uzywa i sobie chwala ją
wogole tak patrze na te wasze linki i wiecie co Wam powiem Drogie Mamusie
- ZE CIESZE SIE ZE NIE MIESZKAM W POLSCE -bo bym poszla z torbami majac to wszystko dla dzidziusia kupic... te ceny sa kosmiczne ..
Ostatnio kolezanka w Pl urodzila i zrobilam jej paczke w prezencie bo jak zobaczylam ile ona musi wydac a ile ja wydalam to sie przerazilam - np sudocream -taki duzy u nas kosztuje ok 5-9funtow no w najdrozszym przypadku ok 12 . a w Pl ok 45zl ;/
podziwiam Was dziewczyny ze dajecie radenaprawde...
Moj mi nawet ostatnio powiedzial ze gdybysmy byli w Pl i jabym tam byla w ciazy to on nie wie czy dalibysmy rade no chyba ze by zarabial kolo 2tysiecy a ja bym pracowala za 1tys ...
-MAM NADZIEJE ZE NIE WPROWADZE TUTAJ zamieszania-bo napisalam nasze odczuciaSarnaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybella w brzuchu hehehehe...
a poważnie na tym etapie będzie nisko ułożone, więc w dole brzucha...czasem tylko może się zdarzyć, że będzie wyżej...tak około 20tyg będzie po środku...
moje maleństwo cały czas "pływa" i ucieka od detektora....z czasem wyczujesz gdzie jest.....Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale , żeście się rozpisały ! Jak tak dalej pójdzie to zacznę czytać o 8.00 a skończę nadrabiać zaległości ok. 12.00
Witajcie nowe koleżanki!
A ja właśnie dostałam od kuriera zamówiony krem i olejek MAMAMIL , już się posmarowałam i będę obserwowała jak działa
Również zaskoczył mnie drugi kurier i co się okazało mąż zrobił mi niespodziewajkę i zamówił taki fotelik dla kobiet w ciąży do samochodu tummy shield
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/936e3d26f525.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5580fe3b480.jpg
wiecie co mnie dzisiaj spotkało? Była ładna pogoda, słoneczko świeciło, zrobiłam więc pranie i wieszałam ubrania na balkonie, Powiesiłam majtki, sięgałam po spinacze, wiatr się zerwał i moje majtasy poleciały sobie na inne balkony! Ciekawa jestem co pomyślą osoby, które zobaczą na swoim balkonie damskie majtki - masakra, a teraz dodatkowo akurat jak na złość burza się przyplątała i musiałam wszystko ściągnąć.
Idę się położyć bo za dużo tych emocji się uzbierało...Ewelina88, Malenq, jonka91, Ag..., szpilka, Sarnaa, M4DZI4, Paula44, Maud11, neharika, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Ale piękna melodia usłyszeć swoje dziecko;)) Znalazłam je zaraz nad spojeniem łonowym, pomógł mi żel do USG:)
Ag..., jonka91 lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyMigotka jak ma się rozeznanie i wie gdzie co kupić to jest tanio, przykład sudocremu nie kosztuje 45zł, ostatnio widziałam po 15zł, cena normalna to ok 25 za ten największy pojemnik, więc tyle samo przeliczając na funty. Wystarczy przeglądać gazetki drogerii.
Ag..., Ewelina88, marrtka, MigoTtTka lubią tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:Migotaka ja umiem takie robić! Koleżanka, jeszcze w gimnazjum mnie nauczyła. Ale mi się to nie podoba.
Co do snów to ja mam jakieś straszne. Śniło mi się wczoraj, że byłam na pogrzebie Natalii Kukulskiej (przewróciła się i umarła) i śpiewałam puszek okruszek czy jak to tam leciało. Usnąć nie mogłam potem...Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
jest taka stronka http://promobaby.pl/ , na niej sa wszystkie promocje aktualne z podzialem na sklepy i dzialy na art dzieciece.
u mojego męża w pracy w KRK funkcjonowal tez system mailowy ( kadra mlodych programistow, wiekszosc z dziecmi), ze np dostawal maila:
" panowie w super pharm promocja na pieluchy, idziemy na lunchu" i szla ekipa 10 chłopow po pieluchy:D
a mojemu bylo przykro ze jeszcze nie moze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:47
MigoTtTka, Malenq, szpilka, jonka91, Ewelina88, Sarnaa, Maud11 lubią tę wiadomość
-
a poza tym to witam się po przebrnięciu przez wszystkie zaległości od wczoraj
Miło mi poznać nowe koleżanki
Melula jak sobie zwizualizowałam moje dzieciatko siedząće w wózku dopiero ok lipca sierpnia to rzeczywiście parasolka w pierwszym roku odpada, a najbardziej to mi się marzy wyprawa do sklepów i obejrzenie czegokolwiek w realu, ale na razie za gorąco jak dla mnie na takie wycieczki -
Pewnego wieczora ojciec słyszy modlitwę synka:
- Boże, pobłogosław mamusię, tatusia i babcię. Do widzenia, dziadziu.
Uznaje, że to dziwne, ale nie zwraca na to szczególnej uwagi. Następnego dnia dziadek umiera. Jakiś miesiąc później ojciec ponownie słyszy dziwną modlitwę synka:
- Boże, pobłogosław mamusię i tatusia. Do widzenia, babciu.
Następnego dnia babcia umiera. Ojciec jest nie na żarty przestraszony. Jakieś dwa tygodnie później słyszy pod drzwiami syna:
- Boże, pobłogosław mamę. Do widzenia, tatusiu.
Ojciec - prawie w stanie przedzawałowym. Następnego dnia idzie do roboty wcześniej, żeby uniknąć ruchu ulicznego. Cały czas jest jednak spięty, rozbity, rozkojarzony, spodziewa się najgorszego. Po pracy idzie wzmocnić się do pubu. Do domu dociera koło północy. Od progu przeprasza żonę:
- Kochanie, miałem dzisiaj fatalny dzień...
- Miałeś zły dzień? Miałeś zły dzień? Ty?! A co ja mam powiedzieć? Listonosz miał zawał na progu naszych drzwi!Sarnaa, Ewelina88, szpilka, Ag..., Gwiazdeczka27, ania_29, Paula44, bluegirl89, Passiflora, Agus89, Becia81 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a co u Was z urlopami z brzuszkami?? My wrocilismy tydzien temu z Włoch i powiem Wam ze było bardzo fajnie, podroz wiadomo troche meczaca (od nas to ok 1000 km jazdy samochodem) ale z przerwami (wiadommo z jakich przyczyn)
bylo całkiem ok
i trafilismy na dobra pogode (choc wlasciciel domku twierdzil ze to najgorsza pogoda odkad pamieta) bo tak do 15 swiecilo słonce a pozniej przychodzily chmury i lekko kropilo dla nas w sam raz
na palzy tez praktycznie wiekszosc czasu bylam pod parasolem ale dekold udalo mi sie opalic w wodzie ;PP