*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarnaa wrote:dziewczyny a co u Was z urlopami z brzuszkami??
hmmm..my z Moim R nie mamy planow , choc z tego co mnie doszly sluchy Moj chce zabrac urlop i odpoczac od pracy - bede go namawiac na wyjazd do Pl , bo dostal wczoraj walizke od tesciowej hihi ktorej baaaaardzo nie lubi -mojej mamy....
i teraz nie ma pretekstu ze nie ma sie spakowac do czego... a dodam ze bilety na wrzesnien sa tansze ;p bo usg moglibysmy jechac...ale to narazie tylko MOJE MARZENIA:( -bo on to jest typowy domownik -jak ma wolne lubi odpoczywac na fotelu z piwem zimnym i do tego ulubiony film ;/ choc czasami o dziwo -jak ja nie mam ochoty na nic on nagle proponuje spacer)
-
mojego cieeezko "wyprowadzic" na spacer.. ;p ale w sumie nie dziwie sie.. pracuje od rana do wieczora teraz jeszcze wiecorami remontuje nasze gniazdko takze ja rozumiem.. na urlopie sie naspacerowalismy
uuu po takiej dosadnej sugestii od tesciowej nie bedzie mógł odmowic ;p
my teraz to chyba dopiero pod koniec pazdziernika do Polski sie wybierzemy..MigoTtTka lubi tę wiadomość
-
a tak wogole Twoj nick -sarna kojarzy mi sie z Kuzynem od Mojego R -bo od malego zawsze go tak nazywali( a czemu to nie wiem ..od taaak ) -a ma na imie hmm... jejku zapomnialam ...-
Moj mozg naprawde szwankuje ostatnio ... hahah
Juz wiem SŁAWEK .. - To nie Twoj narzeczony czasem ?? hihi -
Sarnaa wrote:haha
nie nie, nie bedziemy rodzinka ;P
ja jestem sarna boo... w sredniej chyba kolega cos rysowal i zamiast Sandra jakims cudem wyszło Sarna ;d i tak zostało ;d teraz wszyscy tak do mnie mowia ;p znajomi, rodzina, rodzina mojego J
ahyyymale i tak jakos patrzac na ten nick Twoj bede miala iusmieszek na buzince:) hihi
-
ania_29 wrote:Hmmm... coś mnie boli spojenie łonowe...
To inf z internetu. Pamietam to z I ciązy, ale z późniejszego okresu.
Podczas ciąży, wskutek działania estrogenów, dochodzi do rozluźnienia chrząstkozrostów, którymi w obrębie miednicy mniejszej są spojenie łonowe oraz stawy krzyżowo-biodrowe. Zwiększenie elastyczności aparatu więzadłowego miednicy jest naturalną rzeczą w trakcie ciąży, bowiem w ten sposób miednica „przygotowuje się” do porodu i ułatwienia przejścia dziecka przez kanał rodny. Nieznaczny ból w obrębie dolnego odcinka miednicy może się wówczas pojawiać pod koniec ciąży, kiedy główka zaczyna się obniżać i wstawiać do miednicy kostnej.
Ciężarna może mieć wówczas kłopoty ze sprawnym chodzeniem, odczuwać ból przy wstawaniu z łóżka po dłuższym odpoczynku lub nadmiernym wysiłku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 15:03
www.styczniowki2015.phorum.pl -
KOCHANA polz sie i odpoczywa , mi to zawsze pomaga na dolegliwosci a dodam ze mam czesto jak nie jakis dziwny bol-chwilowy to ukucia , a czasami wieczorne mdlosci -moj R stwierdzil ze to wszytsko przez to ze jem za duzo ..a powinnam jesc malo a czesciej -ale jemu to mozna mowic i mowic a i tak nie slucha -nie ma go calymi dniami w domu wiec nie wie jak ja sie odzywiam ;p
tak samo wkurza Mnie tekstem -"bo Ty nic nie robisz ...tylko bys lezala i lezala"- no oprocz siostry nie mam tu nikogo -bo kolezanki jak dowiedzialy sie ze jestem w ciazy teraz nie maja czasu i nawet nie odzywaja sie ... a prace mam tylko na week , tak ze wiekszosc czasu jestem w domu , ewentualnie na zakupach -gdzie kupuje to co oczy widza ;p hahah... niedlugo chyba sama zrobie sobie limit na karte moja -
Sarnaa wrote:w takim razie polecam swoj nick na gorszy dzien ;P
gorszy dzien mam jak Moj R mnie wkurza , badz moja mama co dzwoni do Mnie po 3razy dziennie -pyta o to samo , i wkreca mi ze nic jej nie mowilam -i dopisuje historyjki -a [potem sie mnie pyta co taka bez humoru jestem -to jej mowie ze dzwoni 3raz i pyta znow o to samo ...hahaha - bo moja mama wykupila sobie do Uk rozmowy i dzwoni jak oszalala -zebym zdala jej relacje co u Mnie , siostry i wnuczka ..bo ja jestem u nich czesto ...
a dzis humorek jak narazie mam ok;)) hihi
dodam ze zajadam sie jogurcikiem co smakuje jak monte -taki z lidla ale mistrzostwo swiata:))
i szukam jakis fajnych rzeczy dla maluszka i wspisuje w moj folder DZIECKO
-
hej, słuchajcie znalazłam taką stonkę z ubrankami dla dzieci, w sumie jak tak patrzę to można znaleźć coś nawet po atrakcyjnej cenie. Może którejś się przyda? wklejam link
http://wszystkodlamaluszka.com.pl/Body-dla-dzieci-56Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 15:14
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Do tego wszystkiego chyba źle zamknęłam samochód i ukradli nam radio, które trochę kosztowało. Mąż miał tam też dokumenty różne i między innymi kartę kredytową i o dziwo jej nie zauważyli ale brakuje mojego zdjęcia. ;p Tomasz twierdzi, że pewnie wcześniej zgubił ale wydaje mi się, że ja widziałam niedawno.;p
Dobrze, że nie zaglądali do bagażnika bo tam wzmacniacz za ponad 1 tys. -
Wiki81 wrote:MigoTtTka to super że masz dużo czasu na odpoczynek w czasie tygodnia. Powinien Twój R być zadowolony, że masz taka możliwość. A z zakupami cóż... jak każda kobieta:)
no ja juz sobie zrobilam "kare " na ebay bo tak mnie wciagnelo ze czasami moja wyplata szla na pierdulki ;p hihi
wczoraj mi przyszly naklejki na sciane pochwale sie wam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc07644d87e7.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18bd70944e4c.jpg
dodam ze do tych ramek mozna dac swoje zdjeciajeszcze nie mam pomyslu na to gdzie nakleic ale jest jeden plus ze mozna na tapete dac i nic sie nie stanie-balam sie bo my wynajmujemy mieszkanie a tu nic nie mozna zmieniac bez zgody ...
Gwiazdeczka27, Paula44, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
Ojj Ewelina współczuję, mogłaś nawet dobrze zamknąć samochód.. tej hołoty jest teraz mnóstwo i tylko czyha, żeby coś ukraść... Szwagierce już 2 razy pod marketem majstrowali przy zamku.. na szczęście ktoś ich spłoszył, a byłoby po aucie..
Ewelina88 lubi tę wiadomość