X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarnaa wrote:
    dziewczyny a co u Was z urlopami z brzuszkami??

hmmm..my z Moim R nie mamy planow , choc z tego co mnie doszly sluchy Moj chce zabrac urlop i odpoczac od pracy - bede go namawiac na wyjazd do Pl , bo dostal wczoraj walizke od tesciowej hihi ktorej baaaaardzo nie lubi -mojej mamy....
    i teraz nie ma pretekstu ze nie ma sie spakowac do czego... a dodam ze bilety na wrzesnien sa tansze ;p bo usg moglibysmy jechac...ale to narazie tylko MOJE MARZENIA:( -bo on to jest typowy domownik -jak ma wolne lubi odpoczywac na fotelu z piwem zimnym i do tego ulubiony film ;/ choc czasami o dziwo -jak ja nie mam ochoty na nic on nagle proponuje spacer ;))

ug37p07wh10wkqyc.png
  • Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie, piekne! dobrze ze poczekał do urlopu :PP

ja pewnie jeszcze kiedys tez tam wyladuje bo baardzo mi sie spodobalo ;)
    tyle ze po tym urlopie mam dosyc pizzy i makaronu na jakis najblizszy czas ;PP

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojego cieeezko "wyprowadzic" na spacer.. ;p ale w sumie nie dziwie sie.. pracuje od rana do wieczora teraz jeszcze wiecorami remontuje nasze gniazdko takze ja rozumiem.. na urlopie sie naspacerowalismy ;)

uuu po takiej dosadnej sugestii od tesciowej nie bedzie mógł odmowic ;p

my teraz to chyba dopiero pod koniec pazdziernika do Polski sie wybierzemy..

MigoTtTka lubi tę wiadomość

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole Twoj nick -sarna kojarzy mi sie z Kuzynem od Mojego R -bo od malego zawsze go tak nazywali( a czemu to nie wiem ..od taaak ) -a ma na imie hmm... jejku zapomnialam ...-
    Moj mozg naprawde szwankuje ostatnio ... hahah

Juz wiem SŁAWEK .. - To nie Twoj narzeczony czasem ?? hihi

ug37p07wh10wkqyc.png
  • Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha ;) nie nie, nie bedziemy rodzinka ;P

ja jestem sarna boo... w sredniej chyba kolega cos rysowal i zamiast Sandra jakims cudem wyszło Sarna ;d i tak zostało ;d teraz wszyscy tak do mnie mowia ;p znajomi, rodzina, rodzina mojego J ;D

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm... coś mnie boli spojenie łonowe...

201501145565.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarnaa wrote:
    haha ;) nie nie, nie bedziemy rodzinka ;P

ja jestem sarna boo... w sredniej chyba kolega cos rysowal i zamiast Sandra jakims cudem wyszło Sarna ;d i tak zostało ;d teraz wszyscy tak do mnie mowia ;p znajomi, rodzina, rodzina mojego J ;D

ahyyym :) ale i tak jakos patrzac na ten nick Twoj bede miala iusmieszek na buzince:) hihi

ug37p07wh10wkqyc.png
  • Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w takim razie polecam swoj nick na gorszy dzien ;P

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Ale masz kłucie, czy ucisk?
    To inf z internetu. Pamietam to z I ciązy, ale z późniejszego okresu.
    Podczas ciąży, wskutek działania estrogenów, dochodzi do rozluźnienia chrząstkozrostów, którymi w obrębie miednicy mniejszej są spojenie łonowe oraz stawy krzyżowo-biodrowe. Zwiększenie elastyczności aparatu więzadłowego miednicy jest naturalną rzeczą w trakcie ciąży, bowiem w ten sposób miednica „przygotowuje się” do porodu i ułatwienia przejścia dziecka przez kanał rodny. Nieznaczny ból w obrębie dolnego odcinka miednicy może się wówczas pojawiać pod koniec ciąży, kiedy główka zaczyna się obniżać i wstawiać do miednicy kostnej.
    Ciężarna może mieć wówczas kłopoty ze sprawnym chodzeniem, odczuwać ból przy wstawaniu z łóżka po dłuższym odpoczynku lub nadmiernym wysiłku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 15:03

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:

KOCHANA polz sie i odpoczywa , mi to zawsze pomaga na dolegliwosci a dodam ze mam czesto jak nie jakis dziwny bol-chwilowy to ukucia , a czasami wieczorne mdlosci -moj R stwierdzil ze to wszytsko przez to ze jem za duzo ..a powinnam jesc malo a czesciej -ale jemu to mozna mowic i mowic a i tak nie slucha -nie ma go calymi dniami w domu wiec nie wie jak ja sie odzywiam ;p

tak samo wkurza Mnie tekstem -"bo Ty nic nie robisz ...tylko bys lezala i lezala"- no oprocz siostry nie mam tu nikogo -bo kolezanki jak dowiedzialy sie ze jestem w ciazy teraz nie maja czasu i nawet nie odzywaja sie ... a prace mam tylko na week , tak ze wiekszosc czasu jestem w domu , ewentualnie na zakupach -gdzie kupuje to co oczy widza ;p hahah... niedlugo chyba sama zrobie sobie limit na karte moja ;)

ug37p07wh10wkqyc.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Ale masz kłucie, czy ucisk?
    Raczej kłucie. Takie "bodzenie" ;) Chyba zelżało :) Pewnie się rozrastam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 15:05

201501145565.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MigoTtTka to super że masz dużo czasu na odpoczynek w czasie tygodnia. Powinien Twój R być zadowolony, że masz taka możliwość. A z zakupami cóż... jak każda kobieta:)

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarnaa wrote:
    w takim razie polecam swoj nick na gorszy dzien ;P

gorszy dzien mam jak Moj R mnie wkurza , badz moja mama co dzwoni do Mnie po 3razy dziennie -pyta o to samo , i wkreca mi ze nic jej nie mowilam -i dopisuje historyjki -a [potem sie mnie pyta co taka bez humoru jestem -to jej mowie ze dzwoni 3raz i pyta znow o to samo ...hahaha - bo moja mama wykupila sobie do Uk rozmowy i dzwoni jak oszalala -zebym zdala jej relacje co u Mnie , siostry i wnuczka ..bo ja jestem u nich czesto ...

a dzis humorek jak narazie mam ok;)) hihi
    dodam ze zajadam sie jogurcikiem co smakuje jak monte -taki z lidla ale mistrzostwo swiata:))
    i szukam jakis fajnych rzeczy dla maluszka i wspisuje w moj folder DZIECKO :)

ug37p07wh10wkqyc.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MigoTtTka widzę że masz smaki jak ja :D Wczoraj się Monte zajadałam :D

a jednak nie przestało... No nic, i tak leżę, z parszywego lenistwa :D

201501145565.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, słuchajcie znalazłam taką stonkę z ubrankami dla dzieci, w sumie jak tak patrzę to można znaleźć coś nawet po atrakcyjnej cenie. Może którejś się przyda? wklejam link

http://wszystkodlamaluszka.com.pl/Body-dla-dzieci-56

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 15:14

Ewelina88 lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    nie tylko Ciebie, ogólnie dziś cała macica w koło mnie boli. Wyraźnie czuję w którym miejscu jest. Trochę mnie to martwi.
    Do tego wszystkiego chyba źle zamknęłam samochód i ukradli nam radio, które trochę kosztowało. Mąż miał tam też dokumenty różne i między innymi kartę kredytową i o dziwo jej nie zauważyli ale brakuje mojego zdjęcia. ;p Tomasz twierdzi, że pewnie wcześniej zgubił ale wydaje mi się, że ja widziałam niedawno.;p
    Dobrze, że nie zaglądali do bagażnika bo tam wzmacniacz za ponad 1 tys.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    MigoTtTka to super że masz dużo czasu na odpoczynek w czasie tygodnia. Powinien Twój R być zadowolony, że masz taka możliwość. A z zakupami cóż... jak każda kobieta:)

no ja juz sobie zrobilam "kare " na ebay bo tak mnie wciagnelo ze czasami moja wyplata szla na pierdulki ;p hihi
    wczoraj mi przyszly naklejki na sciane pochwale sie wam ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc07644d87e7.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18bd70944e4c.jpg

dodam ze do tych ramek mozna dac swoje zdjecia :) jeszcze nie mam pomyslu na to gdzie nakleic ale jest jeden plus ze mozna na tapete dac i nic sie nie stanie-balam sie bo my wynajmujemy mieszkanie a tu nic nie mozna zmieniac bez zgody ...

Gwiazdeczka27, Paula44, Wiki81 lubią tę wiadomość

ug37p07wh10wkqyc.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze, Ewelina, współczuję :/

Migotka słodkie sówki, uwielbiam je ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 15:16

MigoTtTka, Ewelina88 lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • MigoTtTka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    MigoTtTka widzę że masz smaki jak ja :D Wczoraj się Monte zajadałam :D

dodam ze korci mnie zjesc do tego parowke ale boje sie efektu PAWIA...
    dlatego nie testuje;p ...

ug37p07wh10wkqyc.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj Ewelina współczuję, mogłaś nawet dobrze zamknąć samochód.. tej hołoty jest teraz mnóstwo i tylko czyha, żeby coś ukraść... Szwagierce już 2 razy pod marketem majstrowali przy zamku.. na szczęście ktoś ich spłoszył, a byłoby po aucie..

Ewelina88 lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

‹‹ 372 373 374 375 376 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ