*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolaola wrote:A ja mam po białym serze z dzemem lub miodem
akcje chleb z maslem i pomidorem nie solonym
bardzo oszczednie, na obiad daje dzis czadu rosolek z indyka wolowinki i kurczaka z duza iloscia przypalonej cebuli, i zeberko w sosie plus kluski slaskie jak sie nie rozpadna
bo ziemniaki jeszcze mlode no trudno jak sie rozleca to robimy na szybko kasze
mniam, mniam....tylko oprócz kaszy....jakoś mnie teraz odrzuca...heheh
-
Dziewczyny troche formalności. Wlasnie wypelniam papiery zeby zostac w OFE, jakby ktoras chciala a nie zrobila jeszcze do pamietajcie ze to do konca miesiąca czyli do czwartku:)
Szpilka poprawilam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 11:52
szpilka, Maud11 lubią tę wiadomość
-
renia83 wrote:Dziewczyny a ja dziś fatalnie się czuję
żadnych mdłości ani nic takiego tylko dosłownie lecę przez ręce
jest mi tak słabo że masakra jakaś a w głowie cały czas wirówka
koszmar, zrobiłam sobie zieloną herbatę może mnie trochę wzmocni
może pogoda? upał pogarsza to wszystko...Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Ag... wrote:Wlasnie biegam po domku i spiewam fasolki:) postanowilam przesledzic youtube iii... Dziewczyny pamitajcie zeby jesć
https://www.youtube.com/watch?v=oS0jOniHD8g
Jeść swoją drogą, ale najważniejsze, to pić w te upały!Ag... lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyPaula44 wrote:Bell - nie siej paniki z powodu pryszczy. Ja przed ślubem, nawet jako nastolatka, nie miałam pryszcza - null. Śliczna cera.
Dwa dni przed ślubem - mega syf na środku brody! Był wielki i czerwony. Bolał bardzo.
Kosmetyczka powiedziala, że lepiej go nie ruszać. Haha.
Mąż jak mnie zobaczył, to śmiał się do łezpowiedział że tren zarzucimy do przodu hahaha!
Pryszcz byl. Ślub też. I to jak z bajki - no poza przydeptaniem sukienki pod ołtarzem.
Ale jest co wspominać
Hehe...ja w dzień ślubu tez obudziłam się z wielkim czerwonym czymś przy brodzie...podkład, korektor i puder trochę pomogłyAle co tam, ślub był super
Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybelldandy wrote:Prawie dwa miesiące, ale zamierzam wyglądać jak i czuć się na nim pięknie, a wiem, że cera może mi to popsuć. Nie lubię się malować, mam bardzo jasną, wręcz porcelanową cerę, do której ciężko jest dobrać odpowiedni podkład, aby pasował kolorem i nie zapychał. Z tym jest straszny problem, czego nie dam, od razu mnie zapycha. Mając jasną cerę i całą twarz w ropnych, czerwonych pryszczach i plamach nie wygląda się zbyt dobrze.
Dodam, że jako nastolatka miałam straszne problemy z cerą co poskutkowało nerwicą z powodu wyglądu jak i wyśmiewania przez innych. Przeszłam dwie kuracje izotekiem, pozbyłam się plam. Nie musiałam się tapetować i koszmar wraca...a wraz z nim wspomnienia.
Łudzę się tylko, że teraz to kwestia hormonów i po ciąży wszystko wróci do normy, jeśli nie to czeka mnie 3 kosztowna kuracja...
Bell teraz sa takie kosmetyki, ze nawet do tak jasnej cer da się rade coś dobrać, sama coś o tym wiem bo mam skórę tak jasną, ze aż prawie transparentną, tylko latem nabiera różowo czerwonej barwyPodpytaj kosmetyczki/wizażystki. Tylko poszukaj sprawdzoej, bo byle jaka spapra ci buzię jeszcze bardziej, a pożądna doradzi Ci i zrobi piękny makijaż, dokupisz tylko (nawet u niej) kokretny puder i z głowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 14:47
-
nick nieaktualny
Eee tam...biały ser plus powidła ew. dżem jest pycha. Ja uwielbiam kanapki z żółtym serem i dżemem wiśniowym, mój tata z tuskawkowymAlbo uwielbiam pogniecione zimne truskawki z cukrem i makaronem - ulubiony obiad na upały (to uwielbienie też mam po tacie)
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Dziewczyny troche formalności. Wlasnie wypelniam papiery zeby zostac w OFE, jakby ktoras chciala a nie zrobila jeszcze do pamietajcie ze to do konca miesiąca czyli do czwartku:)
Szpilka poprawilam:)
Ag... dzięki!zupełnie zapomniałabym, a dzięki Twojemu przypomnieniu właśnie z mężem złożyliśmy deklaracje na stronie ZUS. A tak to byłby klops
To, że dzięki temu forum z dnia na dzień jestem mądrzejsza w kwestiach zdrowotno-żywieniowo-wózkowo-ubrankowo-gadżetowych to już wiedziałam od dawna
A teraz jeszcze to
No i jak tu nie wchodzić po 8 razy dziennie???Ag..., Paula44, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:Dziewczyny troche formalności. Wlasnie wypelniam papiery zeby zostac w OFE, jakby ktoras chciala a nie zrobila jeszcze do pamietajcie ze to do konca miesiąca czyli do czwartku:)
Szpilka poprawilam:)
Hee? A o co z tym chodzi? Bo ja mieszkam w DE ale jakieś pieniądze na koncie w OFE posiadam, w końcu pare lat pracowałam w PL i coś mi się tam odłożyło.
Aha - dziewczyny na której stronie był ten filmik od Jonki chyba, jak tatusiowie zmieniali pieluchy maluchom. Bo aż się popłakałam przy oglądaniu a chciałabym siostrze pokazać, a w historii u siebie nie mogę tego odszukaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 14:49
-
nick nieaktualny
-
z ofe chodzi o to, że ostanio nasze kochane panstwo zabrało nam wiekszosc tego co mielismy odłożone na ofe i przerzuciło do zusu niby na nasze subkonta a te resztke która została jak sie nie zdeklarujemy do konca lipca tez do zusu przekaza, wiec jesli komus to ze wszystkie jego skladki beda w zus nie przeszkadza nie musi nic robic a jezeli ktos chce zeby choc ta czesc została w ofe musi zlożyć specjalną deklaracje
przeczytałam jeszcze raz to co napisałam teraz jest chyba okWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 15:41
MonikaDM lubi tę wiadomość