*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
melula nie martw się
jeszcze macie mnóstwo czasu przecież. My tylko wstępnie się zastanawiamy bo do brzucha mówię Kostek a jeśli jest tam dziewczynka to powinnam być przygotowana żeby mówić jej po imieniu a nie dziewczynko:) śmiejemy się naraziw i możliwe ze to się milion razy zmieni.
Co do ruchów to o ile to to o czym myślę to czuje tylko podczas ruchu albo jak siedzę zy leze ale jak przyloze rękę to nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 19:21
-
ania_29 wrote:Ag... ciekawa jestem co ustaliliście
My chyba doszliśmy do porozumienia, jeśli można tak to nazwać
Prawie na wszystkie, męskie propozycje padała odpowiedź "eeeee...."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 19:23
-
my, co do męskich imion mamy zgodę - ja podałam, co mi się podoba, a on, może być, co u małża znaczy dobrze. Ale na dziewczęce nie mam wielkiego pomysłu, co znajdę to podoba mi się tylko chwilę, albo ktoś w rodzinie tak nazwie, albo poznam kogoś z takim imieniem, a mi się nie podoba osoba to rezygnuję... zero nowych pomysłów... a mój żeby mnie wkurzyć wymyślał jakieś dziwne imiona, aż w końcu powiedział, że powie jak się urodzi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 19:24
-
Melula wrote:my, co do męskim imion mamy zgodę - ja podałam, co mi się podoba, a on, może być, co u małża znaczy dobrze. Ale na dziewczęce nie mam wielkiego pomysłu, co znajdę to podoba mi się tylko chwilę, albo ktoś w rodzinie tak nazwie, albo poznam kogoś z takim imieniem, a mi się nie podoba osoba to rezygnuję... zero nowych pomysłów...
-
U nas będzie Szymek albo Natalka, obydwa imiona są w 10-tce najpopularniejszych imion... trudno...
Pawełek nie przechodzi akceptacji, nie i koniec
A wolę Szymona od Patryka, Łukasza czy Dominika. Franciszki, Miłosze, Tymoteusze itd to nie są propozycje dla nas.. Za to dla dziewczynki mogłoby być więcej propozycji. Kiedyś obydwojgu podobała nam się Magda (nie mylić z Magdaleną
). Tak się jednak przyzwyczaiłam do myśli o Tusi, że nawet nie chciało mi się przeglądać kobiecych imion i pytać się czy mu się podoba, czy nie. O i mamy spokój
Drugiego imienia nie wybieramy...
-
Ja od zawsze chciałam mieć Szymona, ale bratowa małża, jak była w ciąży mówiła, że będzie Filip. Jak jej powiedziałam, że u nas jak będzie chłopak to Szymon na bank to oni nazwali syna Szymon Filip i pozamiatane! Więc, jeśli miałby być chłopak to będzie Adam albo Karol - do wyboru
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę że dużo o mnie mówicie-znaczy się o kawie
Moje Drogie ja dziś leżąc przed tv położyłam rękę nisko na brzuchu i kilka razy go "dziobnęłam" palcem, ku mojemu zaskoczeniu wyraźnie mnie "dugnął" jakby oddał. Nie mogłam w to uwierzyć i przyłożyłam rękę męża, po mojej "zaczepce" trochę poczekał i znowu oddał, nawet on to poczuł!
Teraz czuję się w pełni MAMĄ!) Życzę Wam jak najszybszych kopniaczków dla uspokojenia
Paula44, jonka91, Ewelina88, agnb6 lubią tę wiadomość
-
mi się też podoba Agatka
Już myślałam... kiedyś marzyłam o Basi, ale: tata mówi, że miał konia Baśkę, a teścia żona mówiła, że u nich na kaczki i gęsi woła się basia, basia, basia (coś jak u nas taś, taś) i na krowę mówią Baśka też... i tak padła teoria. Poza tym wczoraj taka jedna Baśka mnie wkur... i poszło... Szukam dalej... może Martyna (moja bratowa marzyła o Martynce, moi bratankowie też mówią, że chcieliby siostrę Martynkę) albo Ala (Alina lub Alicja) i jeszcze Marcelina...
Sama już nie wiem, to wybór na całe życie - pewne to Adaś i LolekWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 20:08
Malenq, Paula44, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Melula czyli już masz kilka propozycji do wyboru. Na pewno coś wybierzecie.
Kawa fajnie Ci. Ja ze swoim tak nie pogadam. Szturcham, pukam, głaszczę i bąbel ma mnie gdzieśAlbo nie odróżniam jego kopnięć od ruchu jelit
Poczekam na kolejne mocniejsze sygnały...
-
nick nieaktualnyJa dziś myślałam, że to mały. Lezymy z mężem i mowie ze chyba czuję małego. Polozyl rękę i czeka.
Po chwili - to jelita! Gazy po prostu .
Ja ze nie! Ze to mały.
I..... puściłam bąka! (Wstyd)Gwiazdeczka27, lwuska55592, ania_29, M4DZI4, Ag..., renia83, jonka91, A.loth, Maud11, Ewelina88, agnb6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaniu ja kładę rękę z lekkim naciskiem nieco nad wzgórkiem łonowym tak jak któraś pisała o tym że tam wyszukuje tętno detektorem, wierz mi jak poczujesz to co ja będziesz pewna że to dzidzia a nie ruch jelit
takie wyraźne dugnięcia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 20:17
-
dziewczyny tak sobie Was podczytywałam i nagle tak z 3 razy mnie mocno zakuło 5 cm pod pępkiem (tam gdzie jest dziecko) i się wystraszyłam, to takie uczucie jak taka sekundowa kolka,albo jak by ktoś igłą od środka mnie dźgnął, czy któraś z Was tak miała? Mam wziąć nospę czy wysłać męża po magnez? Wystraszyłam się
Od razu wlazłam do łózka i jestem w pozycji pól leżącej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 20:19
-
nick nieaktualny
-
Paula44 wrote:Ja dziś myślałam, że to mały. Lezymy z mężem i mowie ze chyba czuję małego. Polozyl rękę i czeka.
Po chwili - to jelita! Gazy po prostu .
Ja ze nie! Ze to mały.
I..... puściłam bąka! (Wstyd)
Hahahahaha
Kawa przykładałam tam łapę i to nie razCzuję jedynie swój puls. Wczoraj bąble czułam nie po środku, a dość znacznie po prawej stronie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 20:29
-
U nas co do chłopca to mamy jednakowe zdanie, co do dziewczynki to ja mam swoje dwa typy, dla męża jeden jest ok drugi nie, przy czym drugi typ jest wg mnie zdecydowanie lepszy. Małż zostawił mi jednak nadzieję mówiąc: masz jeszcze pół roku by mnie przekonać
Pozostaje jeszcze sprawa drugich imion, a muszą być. -
OK rezulaty:)
Kostek na prowadzeniu dla synka,potem remigiusz, jakub, filip i mikołaj
dla dziewczynki wybralismy 7: emilia, hanna, kaja, liliana, róza, zofia i zuza- kolejnosc przypadkowa:)
awaryjnie marianna i nela- do ponownego rozwanenia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 21:05
cath lubi tę wiadomość