*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Gwiazdeczka27 wrote:dziewczyny tak sobie Was podczytywałam i nagle tak z 3 razy mnie mocno zakuło 5 cm pod pępkiem (tam gdzie jest dziecko) i się wystraszyłam, to takie uczucie jak taka sekundowa kolka,albo jak by ktoś igłą od środka mnie dźgnął, czy któraś z Was tak miała? Mam wziąć nospę czy wysłać męża po magnez? Wystraszyłam się
Od razu wlazłam do łózka i jestem w pozycji pól leżącej.
mój ginek powiedzial aby sie nie przejmować
:* mozesz byc spokojna
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Zielarka dziękuje za odpowiedź trochę mnie uspokoiłaś, teraz leżę w bezruchu i wsłuchuję się w organizm jak na razie (odpukać) przeszło chociaż i tak trochę tak dziwnie ale może to sobie wkręcam... W każdym bądź razie jak się położyłam to już nie kłuje. Zwariować można, jak nagle coś dziwnego się zadzieje ...
cath lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:Zielarka dziękuje za odpowiedź trochę mnie uspokoiłaś, teraz leżę w bezruchu i wsłuchuję się w organizm jak na razie (odpukać) przeszło chociaż i tak trochę tak dziwnie ale może to sobie wkręcam... W każdym bądź razie jak się położyłam to już nie kłuje. Zwariować można, jak nagle coś dziwnego się zadzieje ...
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
cath oj Tobie też dziękuję, za uspokojenie mnie ( nie mogłam i ciebie pominąć )
Dokładnie tym bardziej jak wszystko jest ok, a tu nagle coś się dzieję dziwnego to od razu panika, mój mąż kurcze też wówczas się stresuje i nie wie co ma robić. Teraz od razu już zaczął mi usługiwać, a to soczek zaproponował, a to zapiekanki zrobił
A dzisiaj zauważyłam, że jak dłużej postoje to tak mnie nogi zaczynają boleć w kostkach, że ustać nie mogę, aż boje się pomyśleć jak to będzie w 7 miesiącu?!
A teraz jak są takie upały to ja współczuje dziewczynom, które są właśnie w 7,8 miesiącu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMłode małżeństwo poszło po raz pierwszy do przychodni ze swoim maleństwem. Po godzinie wracaja do domu i ona krzyczy:
- Rany boskie, to nie nasze dziecko!!!
- Cicho, zobacz jaki fajny wozek.
Zapomniałam! To tak na dobry początek dnia coś na rozweselenie - odnośnie naszych wyborów/ zakupów i wciąż toczących się debat
jonka91, olka25 lubią tę wiadomość
-
a ja wstałam o 4.49 wyspana! jak dla mnie to dziwne i niewytłumaczalne zjawisko
zrobiłam mężusiowi kanapeczki i wysłałam do pracy
a teraz czas się zbierać bo muszę do NFZ uderzyć wyrobić młodej mojej EKUZ i wrócić zanim upały niemiłosierne nastąpią
miłego poranka dziewczynki
-
ja już też na nogach od pewnego czasu - więc witam się poweekendowo
upał od samego rana. Okno otwarte na oścież, a na podwórku budowa. Dobrze, że już kończą...
i nowość:
Jesteś w 18 tygodniu ciąży
(17 tyg. i 1 dzień)
Miesiąc: 5
Trymestr: 2
Wiek płodu: 15 tydzień
Data porodu:
4 stycznia 2015
(pozostało 160 dni)
JUPI!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 07:18
jonka91, Paula44, Kawa, kejti91, Malenq, M4DZI4 lubią tę wiadomość