*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Dzień dobry
To tak odnośnie jedzenia:
Diabel zlapal Polaka, Rosjanina i Niemca.
Mowi do nich:
- Wypuszcze was dopiero za rok, ale musicie spelnic 1 warunek. Dam wam po psie i musicie przez ten rok nauczyc go jakiejs sztuczki. Musicie rowniez wiedziec, ze kazdy z was dostanie jedzenie tylko dla jednego stworzenia- albo pies bedzie jadl, albo wy.
Przychodzi diabel po roku, wchodzi do Niemca, patrzy Niemiec chudy jak sztacheta, pies gruby jak beka.
- No Niemiec, cos nauczyl tego psa?
Niemiec mowi oslabionym glosem:
- S ss s siad (pies siadl).
- OK jestes wolny.
Wchodza do Rosjanina, patrza Rosjanin chudy jak sztacheta, pies gruby jak beka.
- Dobra, a ty czego nauczyles psa?
Rosjanin mowi oslabionym glosem do psa:
- l ll ll lezec (pies sie polozyl).
- OK Ruski, jestes wolny.
Wchodza do Polaka.
Patrza, Polak gruby jak beka a pies chudy jak sztacheta.
- Ty to sobie jeszcze rok posiedzisz.
- Zaraz, zaraz.
Polak usiadl sobie wygodnie na kanapie, wzial w dlon peto kielbasy i zaczyna jesc.
Pies patrzy na niego i mowi:
- H HH Henius, daj gryza.
Malenq, ania_29, szpilka, jonka91, Ewelina88, neharika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry dziewczynki
Zauważam u siebie że robią mi się boczki i tłuszczyk na brzuszku, takie słodziutkie! 
W Kauflandzie są koszulki dla dzieci od rozm.74 w górę, 6cio pak po 35zł, tylko albo dla dziewczynek albo chłopców, więc jeśli ktoś na 100% zna płeć to...
Malenq, Ag..., Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef0312f1d86f.jpg
Kawa- Ty to masz do siebie dystans Hihi tłuszczyk na brzuchu Słodziutki....
wow 
Ja odkryłam cos innego !
Patrzę w lustro i co widzę?
Matko Boska z którego bądź kościoła! Rosną mi włosy na brzuchu ! Nie tam jakiś meszek! Czarne kłaki!
Jak ja będę wyglądać za 5 miesięcy?
Malenq, agnb6, A.loth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula dotychczas fitness i siłownia to był mój drugi dom, tłuszczyk to dla mnie nowość i jakaś kolejna oznaka ciąży. Wiem że niektórych to może dziwić, ale lubię dbać o wygląd i ciało i na nie wydawać duużo pieniędzy;))
a owłosiony brzuch też mi się zrobił, ale w książce ciążowej pisze że on zniknie po porodzie do 6ciu miesięcy
Malenq, Paula44, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Paula dotychczas fitness i siłownia to był mój drugi dom, tłuszczyk to dla mnie nowość i jakaś kolejna oznaka ciąży. Wiem że niektórych to może dziwić, ale lubię dbać o wygląd i ciało i na nie wydawać duużo pieniędzy;))
a owłosiony brzuch też mi się zrobił, ale w książce ciążowej pisze że on zniknie po porodzie do 6ciu miesięcy
Wiem, wiem. Pamiętam zdjęcie. Laska!
Ja też się ciesze z tych boczków! Talia zniknęła!
Ania 29 - Będziesz! A niby czemu my mamy wygladac jak orangutany a Ty masz byc gładziutka hę?
Jakaś sprawiedliwości musi być!
szpilka, Kawa lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
Ewelina jak imieniny teściowej się udały. Czy podjęta decyzja okazała się trafna?
Sarnaa każda tak ma co jakiś czas, ja wychodze z założenia że trzeba sobie z tym samemu radzić. A myślisz, że inny face byłby lepszy? Każdy ma swoje zalety i wady. Oczywiście nie dotyczy to patologii, bo takiego to trzeba od razu zostawić. Ale pamiętaj że bardzo kochasz swojego męża skoro masz z nim dzidziusia.
Ag co do mdłości. Jak dr mi powiedział że dziewczynka, to ja mówię po wizycie do pielęgniarki, hm, a tak dobrze sie czuję - a ona mówi, że ona ma dziewczynkę i od połowy ciązy zaczęły sie jej mdłości. No i że nie ma to wpływu na płeć. ale jak widać zdarza się. Chociaz mam nadzieję, że u Ciebie to typowa łapczywość na pyszne ciepłe racuchy.
Kawa ja też mam ten hm...tłuszczyk...
Mnie owłosienie na brzuchu jeszcze nie dopadło, nie straszcie proszę że tak będzie. I tak mam całą twarz w krostach - mi wystarczy skutków ubocznych.
Miłej niedzieli życzę. U mnie bardzoooo gorąco.
Ag..., Sarnaa lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Oj, nie jestem gładziutkaPaula44 wrote:Ania 29 - Będziesz! A niby czemu my mamy wygladac jak orangutany a Ty masz byc gładziutka hę?
Jakaś sprawiedliwości musi być!
Mój kolega porównał mnie lata temu do brzoskwinki, bo taka mechata jestem
Mój mąż ma gładsze ramiona ode mnie, na klatce ma może 3 włoski na krzyż, czego ja o sobie niestety nie mogę powiedzieć
Mam się zamienić w pluszowego misia?

Ja talię chyba mam i wcale nie chcę żeby znikała
Tak mi fajnie ze sobą póki co... 
-
Jejku ja nie mam włosow na brzuchu i mam nadzieje ze tak zostanie.
Dzis o niebo lepiej ale sniadanie zjadlam w lozku bo bylam taka slaba ze nie umialam wstac:) u mnie chłodno wiec super:D
a powiem wam, ze w moim maratonie sklepowym wczoraj po zurychu naoglądalam sie miliona ubranek i jest tu duuuzo większy wybor takich neutralnych. Biale, kremowe ale chyba są jakies bardzo markowe ( pewnie z jakis dzieciecych katalogow albo co- nie weim nie znam sie_ bo ich ceny zwalały z nog. Ale wyladaly jak dla malej arystokracji) A tak pozatym to tez niebieski i roz krolują na polkach. wszedzie to samo.
milej niedzieli, ide sie ogarnąć troche!
-
Witam w weekend;))
Jak się czujecie? Ja psychicznie źle, dobija mnie mój wygląd.. co chwila mnie zsypuje nowymi niespodziankami. Potrafi w jeden dzień wyjść mi 16 nowych pryszczy po czym za 3 dni zniknąć, a 4 znowu wyjść...;( i zostają po nich plamy, a zaraz ślub....
Miałam dylemat co do wózków, ale sprawa się chyba rozwiązała sama. Dostanę wózek po kuzynie w dobrym stanie, kupiony rok temu. Wózek jest firmy coletto chyba Marcello, oczywiście 3in1. Koloru beżowego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:24
MonikaDM lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9d071a565b4.jpg
Szpilka - to moje DRUGIE śniadanie!
Bell - nie siej paniki z powodu pryszczy. Ja przed ślubem, nawet jako nastolatka, nie miałam pryszcza - null. Śliczna cera.
Dwa dni przed ślubem - mega syf na środku brody! Był wielki i czerwony. Bolał bardzo.
Kosmetyczka powiedziala, że lepiej go nie ruszać. Haha.
Mąż jak mnie zobaczył, to śmiał się do łez
powiedział że tren zarzucimy do przodu hahaha!
Pryszcz byl. Ślub też. I to jak z bajki - no poza przydeptaniem sukienki pod ołtarzem.
Ale jest co wspominać
szpilka, Malenq, Maud11, jonka91, agnb6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
patrzac wielkosciowo obok tych rzodkiewek i zakładajac że kanapki z sa z twarogiem nie ywdało mi się to az tak dziwne, a ze to pomidorki za ni bym nie powiedziala, zresztą majonezu tez sie nie dopatrzyłamPaula44 wrote:Tak szpilka, oczywiście borówki. Z majonezem!
Ja wiem, że mam świra, ale bez przesady!
Pomidorki!
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Prawie dwa miesiące, ale zamierzam wyglądać jak i czuć się na nim pięknie, a wiem, że cera może mi to popsuć. Nie lubię się malować, mam bardzo jasną, wręcz porcelanową cerę, do której ciężko jest dobrać odpowiedni podkład, aby pasował kolorem i nie zapychał. Z tym jest straszny problem, czego nie dam, od razu mnie zapycha. Mając jasną cerę i całą twarz w ropnych, czerwonych pryszczach i plamach nie wygląda się zbyt dobrze.
Dodam, że jako nastolatka miałam straszne problemy z cerą co poskutkowało nerwicą z powodu wyglądu jak i wyśmiewania przez innych. Przeszłam dwie kuracje izotekiem, pozbyłam się plam. Nie musiałam się tapetować i koszmar wraca...a wraz z nim wspomnienia.
Łudzę się tylko, że teraz to kwestia hormonów i po ciąży wszystko wróci do normy, jeśli nie to czeka mnie 3 kosztowna kuracja...Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyMaud11 wrote:Nuskaw, a mogę wiedzieć w którym to szpitalu? Bo rozumiem że w Krakowie?
Ja nie mam pojęcia jeszcze gdzie i jak rodzić, ani o szkole rodzenia nie myślałam...
Dokladnie jestem z Krakowa i rodzic mam nadzieje tez bede w Krakowie. Co do szpitala to zalezy z ktorej czesci Krakowa jestes. Moja siostra mieszkajaca na Kuznicy Kolatajowskiej rodzila w szpitalu Siemierdzkiego (odradzam, platne wiekszosc rzeczy + okropne polozne) A drugie dzicko w zeszlym roku rodzila w Narutowicza i byla bardzo zadowolna. Dlugo byla w szpitalu ze wzgledu ze miala mala ilosc wod plodowych i wysokie tetno dziecka. Fachowo sie nia zaopiekowali, miala cesarke byla bardzo zadowolona. Ja natomiast mieszkam blizej Nowej Huty wiec bralam pod uwage szpital Rydygiera, na Ujastku i Zeromskiego. Rydygiera same kiepskie opinie od kolezanek ktore wyladowaly tam na patologii w czasie ciazy. Co do samego porodu bylo idealnie gorzej z pobytem w szpitalu po porodzie. Ujastek dwie skrajne opinie ale ktos jest bardzo zadowolony albo bardzo niezadowolony. A ja wybralam szpital Zeromskiego w Nowej Hucie. Maja ceryfikat rodzic po ludzku, wszystko jest odnowione (caly oddzial polozniczo-ginekologiczny) wszystko jest za darmo (pojedyncze sale do porodu - kazda do porodu rodzinnego ze wszystkimi udogodnieniami - worku sako, drabinki, prysznice, muzyka, swieczki
darmowe znieczulenie i gaz rozweselajacy
porod w pozycji jaka chcesz, nacinaja krocze tylko jesli chcesz, po urodzeniu dostajesz dziecko na brzuch i cieszysz sie chwila. Sale poporodowe po 2 osoby dziecko z Toba + lazienka w kazdej sali. I to o czym kazda rodzaca mowi a nie da sie tego kupic za pieniadze - nieoceniona pomoc poloznych. Trzy kolezanki rodzily tam w zeszlym roku i powiedzialy ze to byly piekne niezapomniane chwile. To mnie utwierdzilo w przekonaniu ze tam chce urodzic. Niestety darmowa szkola rodzenia juz zajeta do konca roku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:45
renia83, Maud11 lubią tę wiadomość