*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Dzień dobry
To tak odnośnie jedzenia:
Diabel zlapal Polaka, Rosjanina i Niemca.
Mowi do nich:
- Wypuszcze was dopiero za rok, ale musicie spelnic 1 warunek. Dam wam po psie i musicie przez ten rok nauczyc go jakiejs sztuczki. Musicie rowniez wiedziec, ze kazdy z was dostanie jedzenie tylko dla jednego stworzenia- albo pies bedzie jadl, albo wy.
Przychodzi diabel po roku, wchodzi do Niemca, patrzy Niemiec chudy jak sztacheta, pies gruby jak beka.
- No Niemiec, cos nauczyl tego psa?
Niemiec mowi oslabionym glosem:
- S ss s siad (pies siadl).
- OK jestes wolny.
Wchodza do Rosjanina, patrza Rosjanin chudy jak sztacheta, pies gruby jak beka.
- Dobra, a ty czego nauczyles psa?
Rosjanin mowi oslabionym glosem do psa:
- l ll ll lezec (pies sie polozyl).
- OK Ruski, jestes wolny.
Wchodza do Polaka.
Patrza, Polak gruby jak beka a pies chudy jak sztacheta.
- Ty to sobie jeszcze rok posiedzisz.
- Zaraz, zaraz.
Polak usiadl sobie wygodnie na kanapie, wzial w dlon peto kielbasy i zaczyna jesc.
Pies patrzy na niego i mowi:
- H HH Henius, daj gryza.Malenq, ania_29, szpilka, jonka91, Ewelina88, neharika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry dziewczynki
Zauważam u siebie że robią mi się boczki i tłuszczyk na brzuszku, takie słodziutkie!
W Kauflandzie są koszulki dla dzieci od rozm.74 w górę, 6cio pak po 35zł, tylko albo dla dziewczynek albo chłopców, więc jeśli ktoś na 100% zna płeć to...Malenq, Ag..., Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef0312f1d86f.jpg
Kawa- Ty to masz do siebie dystans Hihi tłuszczyk na brzuchu Słodziutki....wow
Ja odkryłam cos innego !
Patrzę w lustro i co widzę?
Matko Boska z którego bądź kościoła! Rosną mi włosy na brzuchu ! Nie tam jakiś meszek! Czarne kłaki!
Jak ja będę wyglądać za 5 miesięcy?
Malenq, agnb6, A.loth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula dotychczas fitness i siłownia to był mój drugi dom, tłuszczyk to dla mnie nowość i jakaś kolejna oznaka ciąży. Wiem że niektórych to może dziwić, ale lubię dbać o wygląd i ciało i na nie wydawać duużo pieniędzy;))
a owłosiony brzuch też mi się zrobił, ale w książce ciążowej pisze że on zniknie po porodzie do 6ciu miesięcyMalenq, Paula44, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Paula dotychczas fitness i siłownia to był mój drugi dom, tłuszczyk to dla mnie nowość i jakaś kolejna oznaka ciąży. Wiem że niektórych to może dziwić, ale lubię dbać o wygląd i ciało i na nie wydawać duużo pieniędzy;))
a owłosiony brzuch też mi się zrobił, ale w książce ciążowej pisze że on zniknie po porodzie do 6ciu miesięcy
Wiem, wiem. Pamiętam zdjęcie. Laska!
Ja też się ciesze z tych boczków! Talia zniknęła!
Ania 29 - Będziesz! A niby czemu my mamy wygladac jak orangutany a Ty masz byc gładziutka hę?
Jakaś sprawiedliwości musi być!szpilka, Kawa lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
Ewelina jak imieniny teściowej się udały. Czy podjęta decyzja okazała się trafna?
Sarnaa każda tak ma co jakiś czas, ja wychodze z założenia że trzeba sobie z tym samemu radzić. A myślisz, że inny face byłby lepszy? Każdy ma swoje zalety i wady. Oczywiście nie dotyczy to patologii, bo takiego to trzeba od razu zostawić. Ale pamiętaj że bardzo kochasz swojego męża skoro masz z nim dzidziusia.
Ag co do mdłości. Jak dr mi powiedział że dziewczynka, to ja mówię po wizycie do pielęgniarki, hm, a tak dobrze sie czuję - a ona mówi, że ona ma dziewczynkę i od połowy ciązy zaczęły sie jej mdłości. No i że nie ma to wpływu na płeć. ale jak widać zdarza się. Chociaz mam nadzieję, że u Ciebie to typowa łapczywość na pyszne ciepłe racuchy.
Kawa ja też mam ten hm...tłuszczyk...
Mnie owłosienie na brzuchu jeszcze nie dopadło, nie straszcie proszę że tak będzie. I tak mam całą twarz w krostach - mi wystarczy skutków ubocznych.
Miłej niedzieli życzę. U mnie bardzoooo gorąco.Ag..., Sarnaa lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Paula44 wrote:Ania 29 - Będziesz! A niby czemu my mamy wygladac jak orangutany a Ty masz byc gładziutka hę?
Jakaś sprawiedliwości musi być!Mój kolega porównał mnie lata temu do brzoskwinki, bo taka mechata jestem
Mój mąż ma gładsze ramiona ode mnie, na klatce ma może 3 włoski na krzyż, czego ja o sobie niestety nie mogę powiedzieć
Mam się zamienić w pluszowego misia?
Ja talię chyba mam i wcale nie chcę żeby znikałaTak mi fajnie ze sobą póki co...
-
Jejku ja nie mam włosow na brzuchu i mam nadzieje ze tak zostanie.
Dzis o niebo lepiej ale sniadanie zjadlam w lozku bo bylam taka slaba ze nie umialam wstac:) u mnie chłodno wiec super:D
a powiem wam, ze w moim maratonie sklepowym wczoraj po zurychu naoglądalam sie miliona ubranek i jest tu duuuzo większy wybor takich neutralnych. Biale, kremowe ale chyba są jakies bardzo markowe ( pewnie z jakis dzieciecych katalogow albo co- nie weim nie znam sie_ bo ich ceny zwalały z nog. Ale wyladaly jak dla malej arystokracji) A tak pozatym to tez niebieski i roz krolują na polkach. wszedzie to samo.
milej niedzieli, ide sie ogarnąć troche!
-
Witam w weekend;))
Jak się czujecie? Ja psychicznie źle, dobija mnie mój wygląd.. co chwila mnie zsypuje nowymi niespodziankami. Potrafi w jeden dzień wyjść mi 16 nowych pryszczy po czym za 3 dni zniknąć, a 4 znowu wyjść...;( i zostają po nich plamy, a zaraz ślub....
Miałam dylemat co do wózków, ale sprawa się chyba rozwiązała sama. Dostanę wózek po kuzynie w dobrym stanie, kupiony rok temu. Wózek jest firmy coletto chyba Marcello, oczywiście 3in1. Koloru beżowego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:24
MonikaDM lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9d071a565b4.jpg
Szpilka - to moje DRUGIE śniadanie!
Bell - nie siej paniki z powodu pryszczy. Ja przed ślubem, nawet jako nastolatka, nie miałam pryszcza - null. Śliczna cera.
Dwa dni przed ślubem - mega syf na środku brody! Był wielki i czerwony. Bolał bardzo.
Kosmetyczka powiedziala, że lepiej go nie ruszać. Haha.
Mąż jak mnie zobaczył, to śmiał się do łezpowiedział że tren zarzucimy do przodu hahaha!
Pryszcz byl. Ślub też. I to jak z bajki - no poza przydeptaniem sukienki pod ołtarzem.
Ale jest co wspominaćszpilka, Malenq, Maud11, jonka91, agnb6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula44 wrote:Tak szpilka, oczywiście borówki. Z majonezem!
Ja wiem, że mam świra, ale bez przesady!
Pomidorki!Paula44 lubi tę wiadomość
-
Prawie dwa miesiące, ale zamierzam wyglądać jak i czuć się na nim pięknie, a wiem, że cera może mi to popsuć. Nie lubię się malować, mam bardzo jasną, wręcz porcelanową cerę, do której ciężko jest dobrać odpowiedni podkład, aby pasował kolorem i nie zapychał. Z tym jest straszny problem, czego nie dam, od razu mnie zapycha. Mając jasną cerę i całą twarz w ropnych, czerwonych pryszczach i plamach nie wygląda się zbyt dobrze.
Dodam, że jako nastolatka miałam straszne problemy z cerą co poskutkowało nerwicą z powodu wyglądu jak i wyśmiewania przez innych. Przeszłam dwie kuracje izotekiem, pozbyłam się plam. Nie musiałam się tapetować i koszmar wraca...a wraz z nim wspomnienia.
Łudzę się tylko, że teraz to kwestia hormonów i po ciąży wszystko wróci do normy, jeśli nie to czeka mnie 3 kosztowna kuracja...Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyMaud11 wrote:Nuskaw, a mogę wiedzieć w którym to szpitalu? Bo rozumiem że w Krakowie?
Ja nie mam pojęcia jeszcze gdzie i jak rodzić, ani o szkole rodzenia nie myślałam...
Dokladnie jestem z Krakowa i rodzic mam nadzieje tez bede w Krakowie. Co do szpitala to zalezy z ktorej czesci Krakowa jestes. Moja siostra mieszkajaca na Kuznicy Kolatajowskiej rodzila w szpitalu Siemierdzkiego (odradzam, platne wiekszosc rzeczy + okropne polozne) A drugie dzicko w zeszlym roku rodzila w Narutowicza i byla bardzo zadowolna. Dlugo byla w szpitalu ze wzgledu ze miala mala ilosc wod plodowych i wysokie tetno dziecka. Fachowo sie nia zaopiekowali, miala cesarke byla bardzo zadowolona. Ja natomiast mieszkam blizej Nowej Huty wiec bralam pod uwage szpital Rydygiera, na Ujastku i Zeromskiego. Rydygiera same kiepskie opinie od kolezanek ktore wyladowaly tam na patologii w czasie ciazy. Co do samego porodu bylo idealnie gorzej z pobytem w szpitalu po porodzie. Ujastek dwie skrajne opinie ale ktos jest bardzo zadowolony albo bardzo niezadowolony. A ja wybralam szpital Zeromskiego w Nowej Hucie. Maja ceryfikat rodzic po ludzku, wszystko jest odnowione (caly oddzial polozniczo-ginekologiczny) wszystko jest za darmo (pojedyncze sale do porodu - kazda do porodu rodzinnego ze wszystkimi udogodnieniami - worku sako, drabinki, prysznice, muzyka, swieczkidarmowe znieczulenie i gaz rozweselajacy
porod w pozycji jaka chcesz, nacinaja krocze tylko jesli chcesz, po urodzeniu dostajesz dziecko na brzuch i cieszysz sie chwila. Sale poporodowe po 2 osoby dziecko z Toba + lazienka w kazdej sali. I to o czym kazda rodzaca mowi a nie da sie tego kupic za pieniadze - nieoceniona pomoc poloznych. Trzy kolezanki rodzily tam w zeszlym roku i powiedzialy ze to byly piekne niezapomniane chwile. To mnie utwierdzilo w przekonaniu ze tam chce urodzic. Niestety darmowa szkola rodzenia juz zajeta do konca roku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:45
renia83, Maud11 lubią tę wiadomość