*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... nie czujesz się wywołana do wstawienia zdjęcia?
Bell - ja taką figurę jak ty teraz miałam w podstawówceObecnie mam brzuchol duży i okrągly, i cellulit, a i tak jestem piękna
M4DZI4, Ag..., Ewelina88, Paula44, MartaKD, Gwiazdeczka27, bluegirl89, Malenq, Maud11 lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczko ja byłam ostatnio na wodą i się normalnie kąpałam.Przecież mamy dobry korek co nie pozwoli żadnemu paskudztwu dostac się do dzidzi.Oczywiście nie siedziałam w wodzie cały czas tylko wchodziłam na trochę, popływałam dla ochłody i siup wychodziłam :)No i jak pisała malenq potem gaciochy od razu zmieniałam.A swoją drogą to infekcje można złapac wszędzie choc nie wiem jak by się uważało także odpoczywaj sobie spokojnie i nie odmawiaj pluskania szczególnie jak słońce daje popalic
Gwiazdeczka27, Malenq, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny tak z innej beczki.
Miała któraś z Was wezwanie na Komisję Lekarską w sprawie odszkodowania?
Pytam bo ubezpieczyciel bezpodstawnie odrzucił mój wniosek, więc nasłałam na ubezpieczalnie prawnika, i teraz wzywają mnie do wstawienia się na komisję. -
no to w takim razie wrazenie tylko bo ja tez mam 160- widac budowe mamy inną troche:)
oj juz dobra- mam nadzieje ze z kazdym dodatkowym 100g usmiech ci sie bedzie poszerzal bo skoro idzie ci fajnie w brzuszek i tyjesz tylko tam to za chwile brzuszek bedzie jeszcze slodszy i fajniejszy;)
i nie ma co sie martwic co bedzie potem.
-
A ja tyle czekalam na zdrową ciążę, przed zajściem brałam sterydy, teraz kłuję się w brzuch heparyną i mogłabym utyć nawet 30kg! gdy po poronieniach chodziłam do psychologa mówiła własnie o akceptacji swojego ciała w ciąży, o przygotowaniu się na wszystkie zmiany w figurze,itp.Dlatego teraz z radością patrze w lustro na swój brzuch i nawet sobie myślę czy nie jest za mały:) Gdy miałam mniej lat też się balam kilogramów w ciąży, porodu, nieatrakcyjności.teraz mam prawie 30, ciąża wyczekana, wydmuchana, wymodlona i zupełnie się tym nie martwie. A po ciąży można iść do dietetyka, można ćwiczyć, jest teraz tyle sposobów aby schudnąć.
Gwiazdeczka27, Ewelina88, Paula44, Agus89, jonka91, bluegirl89, Malenq, isabelle, Silatan, M4DZI4, renia83, Maud11, agnb6, Izabelka88, Wiki81, neharika lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:Ja tak skromniutko na razie mogę powiedzieć, że wczoraj jak leżałam plackiem i oglądałam TV to trzymałam rękę na brzuchu, i parę cm pod pępkiem poczułam najpierw jedno puknięcie, potem drugie ( ale czułam je przez rękę ... ) No poczekamy, ale nadal będę oczekiwała takiego 100% pukania od środka
Słuchajcie , będę wyjeżdżać nad jeziorko i takie głupie pytanie ale zadam:
chyba można się kąpać w jeziorze w ciąży? Nie powinnam dostać jakiejś infekcji czy innego paskudztwa?
Ja się kąpałam. Pływałam ze 2 godziny. Nic mi się nie stało.Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
M4DZI4 wrote:Gwiazdeczko ja byłam ostatnio na wodą i się normalnie kąpałam.Przecież mamy dobry korek co nie pozwoli żadnemu paskudztwu dostac się do dzidzi.Oczywiście nie siedziałam w wodzie cały czas tylko wchodziłam na trochę, popływałam dla ochłody i siup wychodziłam :)No i jak pisała malenq potem gaciochy od razu zmieniałam.A swoją drogą to infekcje można złapac wszędzie choc nie wiem jak by się uważało także odpoczywaj sobie spokojnie i nie odmawiaj pluskania szczególnie jak słońce daje popalic
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:no to w takim razie wrazenie tylko bo ja tez mam 160- widac budowe mamy inną troche:)
oj juz dobra- mam nadzieje ze z kazdym dodatkowym 100g usmiech ci sie bedzie poszerzal bo skoro idzie ci fajnie w brzuszek i tyjesz tylko tam to za chwile brzuszek bedzie jeszcze slodszy i fajniejszy;)
i nie ma co sie martwic co bedzie potem.
Brzuszek akurat mnie cieszyLubię się nim chwalić i jestem z niego dumna;) Gorzej jak w suknie ślubną nie wejdę heh, ale może tak źle nie będzie, w końcu jest na wiązanie.
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
belldandy wrote:Brzuszek akurat mnie cieszy
Lubię się nim chwalić i jestem z niego dumna;) Gorzej jak w suknie ślubną nie wejdę heh, ale może tak źle nie będzie, w końcu jest na wiązanie.
wejdzziesz, przeciez mialas przymiarki. Pozatym suknia jest dla Ciebie a nie ty dla sukni- napewno bedzie idealna;) -
Dzięki dziewczyny za rady
hehe tak wyobraziłam sobie teraz siebie nad tym jeziorem jak wchodzę do wody , chwilę się pluskam, przepływam z metr czy dwa i szybko wyskakuje z wody zmieniając szybko majtasy, a mąż na mnie patrzy zdziwiony co ja wyprawiam, a ja mu odpowiadam : "kąpię się według wytycznych koleżanek styczniowych z mojego forum ciążowego"
Ale tak na poważnie to dzięki jeszcze raz, na pewno zrobię tak jak radzicie, wolałam się dopytać i usłyszeć wasze zdanie na ten temat. :*bluegirl89, Malenq, Paula44, M4DZI4, renia83, Sarnaa, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
muszę się odnieść do tych obrazków z kaczuszkami, moja kochana psinka tez uwielbia "swoje koty", obce jak widzi to masakra jakaś, zanim się przeprowadziliśmy to kotka sąsiadów co najmniej raz w roku kociła się u nas, wiedziała cwaniara, że mlode wychowam nakarmię i znajdę dobre domy a jak coś zostanie to przygarnę i psinka moja też wszystkie maluchy uwielbiała kociaki wychodziły na podwórko prosto do psa i caly czas się z nimi bawił, iskał przestawiał nosem jak za daleko odeszły cudo i nadal nasz najmłodszy dwulatek leci do psinki jak chce się poprzytulaćMalenq, Maud11, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
gwiazdeczko masz ochotę to idź pływaj
Ja na pewno zrezygnuję z takiego kąpieliska jakim jest była żwirownia. Za to jakieś jezioro czy basen gdzie regularnie bada się czystość wody - czemu nie. Jak nie będę miała stroju kąpielowego, to i tak mam dylemat z głowy. Moje bimbały za nich nie chcą się zmieścić w górę stroju
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiki - ja nie znam opinii o szpitalu bielańskim z netu tylko od znajomych, które od razu mi powiedziały że żaden inny szpital - że tam jest super. A położnej nie ma co wykupować bo i tak jest ich tyle, że przy kilku z nim położna siedziała prawie cały czas i sobie gadały hehe
Tylko największą trudnością się jest tam dostać.Wiki81 lubi tę wiadomość
-
jonka91 wrote:Witam się i ja!
I oczywiście wczoraj, 2 dni przed weselem wyskoczyła mi opryszczka... Ach cudownie... dobrze, że mało widoczna, ale dyskomfort jest..oczywiscie uwazaj na reczniki
jonka91 lubi tę wiadomość
-
Dobra- dowod ze istnieje naprawde i jestem w ciąży:)
ja i moj bimbolek:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5da42ae9611.jpgpolaola, Ewelina88, Kawa, ania_29, jonka91, Paula44, Gwiazdeczka27, M4DZI4, Maud11, szpilka, MartaKD, Malenq, isabelle, bluegirl89, szczesliwa89, kejti91, Agus89, Bietka, Agula92, nix, Sarnaa, agnb6, olka25, Wiki81, neharika lubią tę wiadomość