*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z nad Bałtyku:-)
Ja staram się chodzić na basen co 3 dni. Przestrzegam jednak pewnych zasad tj. Chodzę zawsze rano ( u nas w nocy czyszczą wodę), pływam tylko na basenie sportowym (unikam basenów dla dzieci, slizgawek i jacuzzi), po kąpieli smaruje się zawsze żelem pro-vag. Gin polecał tez ewentualnie probiotyk a nawet profilaktycznie tabletki przeciwgrzybiczne ale nie czuje takiej potrzeby.
Także śmiało polecamMalenq, Paula44, K_niecierpliwaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:Ja za to tylko od początku banany mogłam jeść, podczas silnych mdłości tylko to trzymało mnie przy życiu. :p Obecnie jem po 3, 4 dziennie. Uwielbiam.
Wcześniej się zażerałam. W życiu bym nie powiedziała, że kiedyś odrzucę słodkości.
Malenq lubi tę wiadomość
-
Ewelinko dziekuje za pamiec:D
U mni tez dzis po raz pierwszy od poczatku ciazy pojawił sie banan ale w nalesniku;) Przedtem mnie zbierało na mdłosci odrzuciło totalnie za to
za twarde NEKTARYNKI mogłabym sie dac pokroic ,pychotka
i wiecie za co jeszcze? za Biały Ser półtłusty aki w kostce;p potrafie z 30-40 dag zjesc samego na kolacje;p;p to z zachcianek;)
Silatan od typowych słodkosci tez mnie odrzuciło ,jak juz cos ugryze to z taka potega czuje to słodkie ze masakra gdzie wczesniej słodkie to bym tonami mogła
Passiflora wiesz a moze to i prawda ze moze myle to z np gazami i wzdeciami bo brzuch tez wtedy twrady jak nie wiem a ze ja mam nietolerancje na laktoze tudziez inne rzeczy to faktycznie wczoraj mogłam przesadzic nigdy wiecej bopotem wariuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 14:48
Ewelina88, Passiflora lubią tę wiadomość
-
No to i ja się pochwalę brzucholem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c86039300d0b.jpg
U mnie z kolei zawsze było tak: duże piersi, mały brzuch, duża pupa...a teraz i brzuch nadrabiaKocham ten mój brzucholek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 15:04
Ewelina88, Malenq, Paula44, Tymi, szczesliwa89, ania_29, Ag..., Maud11, K_niecierpliwaMama, M4DZI4, jonka91, agnb6, Izabelka88, Wiki81, cath lubią tę wiadomość
-
Córcia ma 5,5 roku, samodzielna choć uparta, trzeba mieć oczy dookoła głowy bo potrafi w godzinę rozpitolić cały dom. Gdy z nią jestem nie mogę się zdrzemnąć a bez tego nie fukcjonuję.
Zaczęły się u mnie zaparcia...mam pessar nie mogę dopuścić do parcia.
Brała któraś z was syrop Lactulosum? -
nick nieaktualnyzielarka wrote:Brała któraś z was syrop Lactulosum?
Ja brałam - uzależnia organizm - potem już sam nie chce "pracować"....ale bardzo, bardzo mi kiedyś pomogło....
tylko "przesadziłam" z częstotliwością picia, bo myślałam, że bezpieczny- myliłam się...napracowałam się później aby odstawić syrop.....surowe warzywa w dużej ilości pomogły....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 15:41
-
4 dni temu nażarłam się szpinaku i to chyba główny winowajca koreczka
Wczoraj, w akcie desperacji, ugotowałam siemię lniane, oprócz giga zgagi nie pomogło to w niczym.
Jestem zszokowana tym, w jakim stopniu odrzuciło mnie od słodyczy, nie jadłam ich dużo ale teraz nie mogę patrzeć na słodkie. Szok!Paula44 lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Wszystkie brzuszki piekne
Ag fajne spodnie! One sa z h&m moze? Bo widzialam kiedys na stronie ale niestety w sklepie juz nie zlapalamkejti91 lubi tę wiadomość