*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie banany idą hurtem, a wcześniej bardzo rzadko jadłam. Pztm. mam na przemian ochotę na słodkie i słone rzeczy, zwiększył się też pociąg do fast foodów, pizza i zapiekanki. Za to na mięso nie mogę patrzeć. A i jeszcze kiedyś kochałam kalarepę, teraz ledwo mi przechodzi przez gardło, a podobno jest bombą witaminową.. trochę zmian jest
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem po egzaminie. Było cięzko i czarno to widzę ale mam to w nosie. Teraz będe nadrabiac to co naskrobałyście pod moja niedystpzycję - a jest co nadrabiać bo jakieś 30stron
Aha - witam nowe dzieczyny(choć tak naprawde nie wiem ile do nas dołączyło
)
polaola, szpilka, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
bluegirl89 wrote:No to i ja się pochwalę brzucholem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c86039300d0b.jpg
U mnie z kolei zawsze było tak: duże piersi, mały brzuch, duża pupa...a teraz i brzuch nadrabiaKocham ten mój brzucholek
Ładniutki, ale widać, że piersi nadal przodują
Jak Ty się wcisnęłaś w jeansy?? :o ja już od 2 miesięcy nie noszę bo mnie cisną.. Tylko leginsy i to jeszcze nisko spuszczone.. Kupiłam jedne ciążowe w H&M z wysokim stanem (właściwie to torbą jak u mamy kangurzycy), ale póki co wałkują się pod bluzką i mi niewygodnie.
-
MonikaDM wrote:Dziewczyny jestem po egzaminie. Było cięzko i czarno to widzę ale mam to w nosie. Teraz będe nadrabiac to co naskrobałyście pod moja niedystpzycję - a jest co nadrabiać bo jakieś 30stron
Aha - witam nowe dzieczyny(choć tak naprawde nie wiem ile do nas dołączyło
)
Witaj MonikaJaki miałaś egzamin? Ja we wrześniu bronię pracę mgr..
-
K_niecierpliwaMama wrote:Ładniutki, ale widać, że piersi nadal przodują
Jak Ty się wcisnęłaś w jeansy?? :o ja już od 2 miesięcy nie noszę bo mnie cisną.. Tylko leginsy i to jeszcze nisko spuszczone.. Kupiłam jedne ciążowe w H&M z wysokim stanem (właściwie to torbą jak u mamy kangurzycy), ale póki co wałkują się pod bluzką i mi niewygodnie.
-
Śliczne macie brzuszki.
Mój mam wrażenie rośnie z dnia na dzień.
Tak sobie myślę, że może jutro kupię sobie jakieś pierwsze ciążowe spodnie, bo już na nie przyszedł czas. Póki co jest w Anglii ciepło, ale jak będę wracać to może być chłodno. Zastanawiam się tylko jaki rozmiar wybrać? Rozmiar większy czy dwa? -
K_niecierpliwaMama wrote:Ładniutki, ale widać, że piersi nadal przodują
To są ciążówki z H&M, i tak ładnie się pas maskuje pod cienką bluzeczką, że nawet nie widaćCO więcej spodnie są rozm. 38, gdzie przed ciążą nosiłam 40 ;p więc dla pewności podczas wyprzedaży w H&M kupiłam jeszcze jeansy w rozm.40, na zapas ;p Już w sumie od ponad miesiąca w ciążówkach śmigam, najwygodniej
Polecam
Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:a do czego sluza te pasy ciazowe, wiecie moze?
w H&M widzialam i na allegro.
Ag...nie wiem czy ktos Ci odpowiedział bo jeszcze nie nadrobiłąm wszystkiego a musze ogarnąć chałupę. Ja kupiłam sobei 2 takie pasy (chodzi ci o takie elastyczne kawałki materiału?). Moim zdaniem to rewelacja - bo ja np. mam ubrania które mnie cisną już a brakuje mi np. 2 cm żeby sie dopiąć - więc nie zapinam spodni do końca, nakładam na nie pas i bluzkę i jest ok. Albo jak sie ma np. krótkie bluzki i niższe spodnie a nie chcesz zeby Ci plecy czy brzuszek wychodził to tez taki pas się przydaje. Ja myslę, ze bedzie to też fajne zimą, żeby w brzuszek było cieplej, no i tez żeby się coś tam nie powdwineło i zeby nie biegać z odkrytymi nerkami. Ja np. nie chcę kupowac wielu ubrań ciażowych bo one sa drogie dosć, póki co mam 2 pary spodni, rybaczki i spódnicę, chciałabym zeby mi to wystarczyło, bo z tymi pasami moge nosić swoje normalne ciuchy bardzo długo. Ale jak ktoś chce kupić sobie więcej ciążowych ciuszków to takie pasy moga być zbędne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 21:56
Ag..., Malenq, K_niecierpliwaMama, Maud11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyK_niecierpliwaMama wrote:Witaj Monika
Jaki miałaś egzamin? Ja we wrześniu bronię pracę mgr..
Ja na szczęście i lic. i mgr mam już dawno za sobą. Mieszkamy w DE i chodziłam tu na kursy iemieckiego. Poziom B1 zdany już dawno ale zachciało mi się B2 i ten egzamin dziś miałam. Obrona mgr jest fajnaMoja koleżanka zdawała będąc w ciąży, mówiła ze połowa obrony to była rozmowa o ciąży i o dzieciaczkach