*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:To mu steka usmaz:) z salatka np
Najlepiej tak będzie. Nie dość że mu obiad robię to jeszcze wybredny jest!
Ja zaszalałam trochę ostatnio na zakupach i mam już całą wielką walizkę, którą Mąż przywiezie do Polski w październiku, bo ja jej nie udźwignę.Ale na sobotę już mam obczajone następny sklep do którego muszę się koniecznie wybrać.
Piękne rzeczy tam są i to na przecenie!
Ag..., jonka91 lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
Ja już po śniadanku, nadrobiłam wpisy i mam plan leniuchowac
Ag gratuluję syncia!!! Kamilaa a Tobie córci!!!
Kawa no zajebiaszczy kolor!!! Tak się napatrzyłam że aż mi się całą noc śniło że włosy farbuję hehe :p
Szczęsliwa89 nie przejmuj się małym brzuszkiem! Ja w pierwszej ciąży też długo miałam taki,do 6 miesiąca praktycznie nie było widac że ja w ciąży,ludzie nie wierzyli hehe a potem jak mnie wywaliło to się śmiali że piłkę połknęłamA i pierwsze ruchy poczułam po 20 tyg także uszy do góry!!
Zazdroszczę tym co już płec znająMi mój gin powiedział że poznam dopiero ok 19 tyg ale w przyszłym tygodniu mam wizytę to będzie 17sty tydz i mam nadzieję że może namówię go żeby zerknął co nieco jak się uda co tam chowa między nóżkami
Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty i miłego dzionka!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 11:45
bluegirl89, szczesliwa89 lubią tę wiadomość
-
Dostalam wozek:D
Nie bede wrzucac poki co zdjec realistycznych bo w sumie niczym sie nie roznia od tych z neta a pozatym nie umiem sama zlozyc gondoli:D
ale jest piekny:D
http://www.sklep-tosia.pl/emmaljunga-city-korg_p208 ta gondola- capri brown
http://www.sklep-tosia.pl/emmaljunga-nitro-city-gondola-za-1-zl_p834
i ten wozek capri navy http://www.sklep-tosia.pl/emmaljunga-nitro-city-gondola-za-1-zl_p834
ma wykonczenia skorkowe, niesamowite detale i wykonanie i wogole efekt wow:D
w zestawie zamowilam jeszcze kola zimowe i domowie torbe i spiworek bo mąz juz zapomnial:D
Nie mogl byc piekniejszy:DWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 12:23
M4DZI4, jonka91, Ewelina88, Agus89, szczesliwa89, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
U mnie sugestia płci pojawiła się już na usg genetycznym, a w 17 tygodniu naprawdę było już widać wyraźnie, bo mały siedzi sobie po turecku i wszystko pokazuje
Jak to lekarz powiedział: jest cygaro i 2 bombki
Co do jedzenia, to przez moje smaki i nagłe zachcianki mam tyle w lodówce, że nie wiadomo, co najpierw jeść. Mam zupę pomidorową od teściowej, resztę paprykarza, wczorajsze naleśniki (bo tak mnie wzięło, że musiałam je zrobić) i składniki na sałatkę, którą zrobię dziś.
A co do farbowania włosów, to ja nigdy w życiu tego nie robiłam, bo bardzo lubię swój kolor. Ale niestety od kilku lat mam coraz więcej siwych włosów na głowie i ludzie strasznie to zaczynają zauważać. Może już czas, żeby coś z tym zrobić? Fryzjerka mi kiedyś sugerowała, że można zafarbować tylko włosy na czubku głowy w okolicach przedziałka tak, że tego praktycznie nie widać. Słyszałyście o czymś takim?
I staram się właśnie pracować przy komputerze, ale widać, jak dobrze mi to wychodzi... -
Witam:) Ja juz po wizycie, dostałam znów mnóstwo ulotek,książeczek, witaminy,naklejkę na auto:) Takie małe pierdolki,a cieszą
U mnie dziewczynka będzie, gin.nie miał wątpliwośći:) Do badań B-hcg, papp-a dołożyli jeszcze łozyskowy czynnik wzrostu i wyszły jeszcze lepsze wyniki razem niż miesiąć temu:) Widziałam i stópki i kolanka, raczki, serce, zoładek, nerki.5 września mam połówkowe, tydzień przed glukozęi standardową znow morfologię i mocz.
bluegirl89, Ewelina88, Agus89, Ag..., K_niecierpliwaMama, M4DZI4, MonikaDM, jonka91, szczesliwa89, Wiki81, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
Wiem, wiem, ale jakoś tak nigdy nie mogłam się przekonać do farbowania... Zawsze miałam jakiś taki opór, w sumie nie wiem dlaczego. Ciągle mi się wydaje, że włosy po farbowaniu nie wyglądają naturalnie.
Dobra, przestaję marudzić. Zastanowię się nad tym. -
magdalenka wrote:Witam !
Ag gratuluję synka !!! musisz byc przeszczęśliwia, że znasz juz płeć
ja mam nadzieje poznać 19, zobaczymy. Zazdroszczę Wam, że znacie płeć a mówicie rodzinie jaka płeć ??
Marta Ty sie martwisz małym brzuszkiem?? Mi wydaję się duży jak na ten tydzień.
Nie chce mi się wstawać, a muszę odebrac wyniki, dobrze, że obiad dzisiaj lekki smażę naleśniki, trochę mam zamrożonych więc tylko dosmażę. Bo wczoraj robiłam placki ziemniaczane i moje dobre serce dla męża wygrało i dorobiłam mu jeszcze gulasz do tego - czyli podwójna robota ;p -
Marta gratuluje corci:)
ja tez mam na polowkowe morfologie, mocz i glukoze na czczo.
Blue- jeszcze chwila;)
Ewelina tak- mam brązowa gondole ( capri - w krate) te biale elementy są skorkowe i jest ze zlotą nitką, siedzisko spacerowe jest granatowe capri i tez biale elementy skorkowe i dodatkowo dostalam dopasowany ocieplacz na nogi tez w kolorze wozka- capri- jestem ogolnie bardzo zadowolona
Ewelina88, MartaKD lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny doradźcie,
mam od wczoraj takie uczucie ciężkości w macicy i bóle placów w okolicy lędźwiowej. Macie tak czasami?
Dzwoniłam do swojego lekarza i kazał mi przejść się na IP, żeby niczego nie przegapić. Zastanawiam się czy to nie przesada, latać z każdą burdą na pogotowie. Poszłybyście? -
Wróciłam z pobrania krwi, brzuszek jest już nieco widoczny, bo najpierw pielegniarka przy pobraniu zapytała czy dzidziuś będzie a potem na zakupach koleżankę spotkałam i tez od razu pytała
co do tematu jedzenia to jem dość często co około 3 godziny, ale czasem częściej czasem rzadziej, ale małe porcje, talerz zupy zajmuje wieczność
martwię się małą ilością płynów zawsze miałam z tym problem, więc jak już mi się uda 1,5 litra przez cały dzień to jest dobrze choć ostatnią szklanę często muszę wmuszać, czasami sie uda prawie 2 litry ale to najczesciej jak muszę na ten skwar wyjść a i tak jak pije to mi źle na żołądku jak mam w nim dużo płynu
i co do jedzenia to martwie sie czy na pewno dostarczam te wszystkie składniki, które powinnam dopiero 1 kg na plusie, z mlekiem jestem na bakier, ale jem najczęściej ze 3 plastreki sera żółtego, no i najgorzej z mięsem a całe życie byłam mięsożercą, plasterek szynki raz dziennie wchodzi i raz na kilka dni pół schabowego, jak widzę w lodówce nogę z kurczaka to mnie na mdlości zbiera momentalnie, więć stoi na najwyższej półce z dala od mojego wzroku
-
Passiflora wrote:Dziewczyny doradźcie,
mam od wczoraj takie uczucie ciężkości w macicy i bóle placów w okolicy lędźwiowej. Macie tak czasami?
Dzwoniłam do swojego lekarza i kazał mi przejść się na IP, żeby niczego nie przegapić. Zastanawiam się czy to nie przesada, latać z każdą burdą na pogotowie. Poszłybyście?
Mam też takie uczucie, ale jeśli Cię to niepokoi to idź żeby się nie martwić.
-
nick nieaktualny