*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
kaszel odpuszcza.. na szczescie bo przez te kilka dni to mój maluch mial istne trzesienie ziemi, bidulka..
a w koncu ja tez moge sie pochwalic zakupemzaklepalismy sobie taka kołyskę białą
http://allegro.pl/kolyska-posciel-haft-tkanina-materac-darland-i4489335492.htmlAg..., MonikaDM, bluegirl89, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Sarnaa wrote:a w koncu ja tez moge sie pochwalic zakupem
zaklepalismy sobie taka kołyskę białą
http://allegro.pl/kolyska-posciel-haft-tkanina-materac-darland-i4489335492.html
-
mi się tam podobają kolyski- cudne są wlasciwie, ale zdecydowalam sie na lozeczko, proste tez bez obrazkow bo nie bedzie ich widac.
Wszystko kwestia warunkow mieszkaniowych, miejsca na kącik/ pokoik itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 19:39
Sarnaa, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki które zamierzają kupić używany wózek - kiedy zamierzacie rozglądać się za zakupem?
Zauważyłam, że u mnie teraz pojawiło się trochę ogłoszeń. Chyba rodzice przerzucili się w porze letniej na parasolki. Trochę wcześnie jak dla mnie, żeby jeździć i oglądać, ale z drugiej strony później może być ciężej coś znaleźć na miejscu
-
ania_29 wrote:Dziewczynki które zamierzają kupić używany wózek - kiedy zamierzacie rozglądać się za zakupem?
Zauważyłam, że u mnie teraz pojawiło się trochę ogłoszeń. Chyba rodzice przerzucili się w porze letniej na parasolki. Trochę wcześnie jak dla mnie, żeby jeździć i oglądać, ale z drugiej strony później może być ciężej coś znaleźć na miejscu
Ja właśnie oglądam na olx
W sumie chcieliśmy nowy, ale może trafię na jakąś okazję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 19:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczerze mówiąc to ona wygląda na malutką ale jest dużo większa! Sama byłam zaskoczona
jest na kółkach więc po całym domu można jezdzić, ma karuzelę, jakieś światełka i wibruje (niby żeby lepiej zasypiało) można bok obniżyć i całą kołyskę i dostawić do łoża sypialnianego
Jeśli byście chciały to wrzucę zdjęcia na żywo jak zrobięWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 21:48
Ag..., Paula44, jonka91, MonikaDM lubią tę wiadomość