*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczynki!
Rodzice z ciotka właśnie pojechali. Trochę posiedzieliśmy na dworze a teraz idzie burza. .
Powiedziałam, że się smuce, bo mój brzuch chyba maleje a przynajmniej nie rośnie.
Moj Tata na to: " no wiesz, przecież masz brzuch jak cielna krowa"
Normalnie to bym się śmiertelnie obraziła...a tak. ..jeszcze mu podziękowałam (trochę był zdziwiony)
No i leje...wrrr... dobrej nocki i śmiesznych snów!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:22
Silatan, jonka91, K_niecierpliwaMama, Maud11, olka25, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam wczoraj mniejszy brzuch, ale to chyba przez to, że bardzo mało zjadłam w ciągu dnia i miałam sporo stresu. Rano miałam na wadze pół kilograma mniej niż dzień wcześniej i nawet mąż zauważył, że brzuch mniejszy. Dzisiaj w ciągu dnia wszystko wróciło do normy, ugotowaliśmy z mężem duży garnek leczo i nie pytajcie, ile zjadłam
Brzuch znów spory.
-
zielarka wrote:Dostałam nóżki bo maleńka tak machała rączkami, że buzi nie było widać
i ty sie dziwilas sie ruchy wczesnie czulas:) przeciez ona ma nogi jak anja rubik:)
hehe nie moge sie napatrzec, az mnie mlody kopnąl jak wlaczylam jeszcze raz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:36
M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
isabelle wrote:Przymierzasz się do zakupu? Do waszego pokoiku pasowałoby to białe cudeńko
200zł mogę wydać, ale nie 1100
Mogę jedynie powzdychać
Ładne kołyski, a tańsze, są z lululaj
Dla mnie i tak za drogie...
isabelle wrote:Młodemu już się podoba?Kostek już przebiera nogami na widok ponętnych nóżek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:43
zielarka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zapewne wiele z was ma konto na FB.
Wlasnie pojawil mi sie taki artylul
http://www.edziecko.pl/rodzice/56,79353,11295840,Facebookowa_matka.html
co sądzicie?
ja uwazam ze wrzucanie pelnej dokumentacji dziecka na swoj profil jest conajmniej zenujące. Milion zdjec pod haslem pierwsza kapiel, ząbek, spacer, pierwsza kupka i kroczek. Mam znajome ktore oprocz dziesiątek zdjec wrzucaja filmiki nawet. nie mowiac juz o wrzucaniu zdjec z USG na fb:)
Nie uwazacie ze to przesada? ze to poniekad naruszanie prywatnosci dziecka, ktore kiedys dorosnie, bedzie wazna osobą np publiczna, czy bedie pelnic funkcje panstwowe i bedzie mialo fotke w pieluszce albo z golym tylkiem?
te zdjecia tam zostaną czy tego chcemy czy nie. ciekawa jestem jak podchodzicie do sprawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:52
MonikaDM, Sarnaa lubią tę wiadomość
-
ania_29 wrote:Większość kołysek jest niestety niska i to jest ten ból. Ta jest zdecydowanie wyższa i dla siadającego malucha jeszcze może posłużyć
a to pod tym kątem nie przyglądalam sie bo nie planuje zakupu. Ale nie wierze, ze nie ma "wysokich" w normalnej cenie:)
a nie robcie z mojego Kostka juz podrywacza, on sie poprostu budzi przed 21:) a ze takie nogi zobaczył na dzien dobry no to baa:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:49
zielarka lubi tę wiadomość
-
Mąż powiedział, że się ze mną rozwiedzie jeśli będę publikować zdjęcia dziecka na facebooku. Nie mam takiego zamiaru, bo zdaję sobie sprawę, że nie wszystkich znajomych interesuje przysłowiowa kupka mojego potomka. We wszystkim trzeba zachować umiar i zdrowy rozsądek.
renia83, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:a to pod tym kątem nie przyglądalam sie bo nie planuje zakupu. Ale nie wierze, ze nie ma "wysokich" w normalnej cenie:)
W kwestii fb zamierzam zachować umiar. Pewnie nie powstrzymam się od jakiegoś zdjęcia, ale reportażu z życia dziecka nie zamierzam prowadzić
-
u kolegi osttanio przeczytalam jakis post z porodowki, gdzie pisal ze "jeszcze sie nie urodzilo ale ladnie sie rozwiera i czekamy" takze są tez dokumentowane porody. Zabilabym męza:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:58
ania_29, renia83, MonikaDM, M4DZI4, Ewelina88, Sarnaa lubią tę wiadomość
-
Ag... wrote:u kolegi osttanio przeczytalam jakis post z porodowki, gdzie pisal ze "jeszcze sie nie urodzilo ale ladnie sie rozwiera i czekamy" takze są tez dokumentowane porody. Zabilabym męza:D
ciesz się, że kolega nie robił wideorelacji
Ag... lubi tę wiadomość