*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa od pewnego czasu czuję regularne wypchnięcia. Jakby takie pękanie dużego bąbla od środka. Czasami jak leżę na boku, na brzuchu. Najczęściej wieczorami, ale też kiedy kury pieją około 5/6. Nie wiem czy to kopnięcia, ale trudno to przypisywać do czegoś innego.
Dzisiaj zrobiłam tylko zupkę warzywną, bo na drugie danie brakuje mi chęci. Ale za to pochłaniam mieszankę z suszonych żurawin i orzechów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 15:12
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Silatan wrote:Odnośnie hormonów, to ja zauważyłam u siebie włosy w różnych dziwnych miejscach, w których wcześniej ich nie było.
Właściwie to częściej się też denerwuję. Niestety.Ale cieszy mnie to bo na głowie są o wiele ładniejsze, ładnie się układają, nie wypadają i paznokcie mocne i błyszczące. Ale po ciąży niestety przechodzi.
-
Ja juz po wizycie
wszystko, super, bobas ladnie sie rozwija. Pytalam o ten twardniejacy brzuch, lekarz mnie zbadal i powiedzial ze wszystko jest ok, moze wystapic co jakis czas takie twardnienie. Niestety nie zobaczylismy czy dziewczynka czy chlopczyk
nie chcial sie pokazac
Agus89, Sarnaa, Ag..., Ewelina88, bluegirl89, zielarka, Cynamonek30, M4DZI4, jonka91, Paula44, neharika lubią tę wiadomość
-
co do włosów w dziwnych miejscach.. ja zawsze mialam taki meszek pod pepkiem(chyba jak kazdy;p) ale teraz mam kilka takich mocnych czarnych "kłaków" mój sie smial i mowil do dzidziola zeby przestał matce takie rzeczy robic bo niedlugo bedzie miec włosy na brzuchu jak ojciec.. ;p
pocieszam sie tym ze po porodzie znikna..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 15:32
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam buzie lekko duza ostatnio wszystko mnie wkurza, czasami jedno slowo doprowadza mnie do szewskiej pasji, ale moj Maz to zlewa jak ma mi cos powiedziec to mowi ale troche delikatniej niz kiedys podoba mi sie to czy zostanie Mu tak na zawsze?
Tak na marginesie jak inni nie ze swiruja ze mna to bedzie ok.
Wspolczuje mojej rodzinie ciaza zabrala mi mozg.Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie którąś z Was pisała (przepraszam że tak obcesowo ale ciężko się połapać która;)) że brała krople na ból żołądka jak się domyślam żołądkowe. Lepiej ich nie brać bo "mogą oddziaływać na płód" "nie wolno zażywać w czasie ciąży" tak jest napisane na tych co ja mam i lekarz mówił żeby nie brać, Sama gdy męczyłam się z potwornymi bólami żołądka w 11 12 tygodniu wzięłam kilka kropel nieświadomie, wiec mała ilość jednorazowo nie powinna zaszkodzić, ale lepiej ich unikać.
-
lwuska55592 wrote:Witajcie którąś z Was pisała (przepraszam że tak obcesowo ale ciężko się połapać która;)) że brała krople na ból żołądka jak się domyślam żołądkowe. Lepiej ich nie brać bo "mogą oddziaływać na płód" "nie wolno zażywać w czasie ciąży" tak jest napisane na tych co ja mam i lekarz mówił żeby nie brać, Sama gdy męczyłam się z potwornymi bólami żołądka w 11 12 tygodniu wzięłam kilka kropel nieświadomie, wiec mała ilość jednorazowo nie powinna zaszkodzić, ale lepiej ich unikać.
Kurcze nie wiedziałam że nie można a tak mnie bolało że o niczym innym nie myślałam tylko jak tu sobie ulżyc.Fakt faktem wziełam tylko odrobinę a po chwili i tak wszystko zwróciłam więc mam nadzieję że nie zaszkodziło. Na przyszłośc będę pamiętac, dzięki Iwuska
!