X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, a Wy zamierzacie używać pościeli przy takim bąblu? Na początek chyba wystarczy kocyk czy śpiworek :)

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla mnie zbyt bajeczna, ale przez to naszła mnie myśl czy nie uszyć sobie innego obszycia na moją kołyskę.. :)

MonikaDM lubi tę wiadomość

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto moje ostatnie zdobycze :)

buciki M&S z lumpka za 2 zł
    nikno3tp0cr1_t.jpg

bodziaki na ok pół roczku, więc będą na lato, w miarę uniwersalne, po dyszce za każdy z H&M
    ly7wqgv5zx39_t.jpg

oraz śpiworek z Tesco z Kubusiem za 26 zł przeceniony z 79 zł, 0-6 msc.
    nfhr4yxwim06_t.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 12:19

Kawa, ania_29, szczesliwa89, Maud11, Fedra, M4DZI4, Melula, Becia81 lubią tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam kupić koc wełniany +poszewkę na niego, sama pod takim śpię i przynajmniej nie marznę, a u mnie w domu zawsze jest chłodno.. Później taki kocyk przyda się do wózka czy auta :)

Oczywiście osobno kupuję też komplet pościeli(kołdra,poducha i poszewki)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonka ogladalam ten puchatkowy spiworek:) super jest.

Dziewczęta zapisalam sie na jutro do gina ( caly czas cos mnie kluje ( wiec mozliwe ze do jutra nie przejdzie) i jak mam sie zastanawiac do wtorku czy wszystko ok to lepiej pojade, tymbardziej ze nie wiem czy mozemy wyjechac gdzies tak jak planowalismy)
    pozatym wyskoczylo mi dzis na brodzie milion mikropryszczy i dodatkowo jeden uroczy na czubku nosa- zaraz wkleje sobie rudolfa na avatar chyba:/

Paula44 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na zimę puchową kołderkę, kocyki i teraz dokupiłam śpiworek dla malucha. Będę w razie potrzeby modyfikowała zestaw pod którym będzie spał Bąbel. Kołderkę mamy porządną, bo robioną przez szwagra męża, który zajmuje się produkcją kołder i poduszek. A że robił ją dla swojej córy to jest nabita po same brzegi :P

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Melula Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze ostatnie zakupy (piątek i sobota)

LUMPKOWE:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c92e0af73a07.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7a3ba36df73.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff32a5ee4ab0.jpg

jonka91, Ewelina88, szczesliwa89, Maud11, Fedra, M4DZI4, neharika, Becia81 lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie a co sie kupuje do gondoli?

myslalam o czyms takim

http://www.sklep-tosia.pl/emmaljunga-spiwor-uniwersalny_p669

albo takim na zime

http://www.sklep-tosia.pl/emmaljunga-spiwor-baby_p2234

czy posciel zwykla? moze ktoras z was orientuje sie w tym temacie bo ja kompletnie nie:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i te

SKLEPOWE ze Smyka i Megastore

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5fc1d62c1ea.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9902ba7adb5.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/513bce69f466.jpg

Komplecik w Smyku w promocji 20 zł, jak nasz Bąbel okaże się chłopcem to będziemy myśleć...

Ewelina88, Ag..., jonka91, ania_29, Kawa, Paula44, Fedra, M4DZI4, Becia81 lubią tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... lepiej kupić sobie gruby i cieńszy kocyk. Dziecko w zimie i tak będzie ubrane w kombinezonik

Ag... lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula jest w razie czego temat bazarek ale mysle ze wew styczniowek tez sie jakis market da zorganizowac:)
    kurcze nie moge sie przekonac do takich polspiochow bo wydaje mi sie ze te gumy sa uciskające:/ podobaja mi sie ale jak chce wziac to zawsze cos mnie powstrzyma.
    Ktoras ma dosw z ta czescia garderoby u maluchow?

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Ag... lepiej kupić sobie gruby i cieńszy kocyk. Dziecko w zimie i tak będzie ubrane w kombinezonik

no ten 1 jest caloroczny wiec bedzie pasowal tez do spacerowki np na jesien ale z 2 strony mam ocieplacz na nogi w zestawie polarowy. wiec moze faktycznie cieply kocyk wystarczy.
    natomiast ten 2 to wlasnie wydaje mi sie kopletnie bez sensu ale jak sie czlowiek nie zna to sie pyta;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 12:22

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeden lekki kocyk a drugi chcę kupic porządny gruby koc. I może faktycznie na początek oblekę ten lekki kocyk do łożeczka.

Nie mogę się dodzwonic do dentysty...w przychodniach zawsze odbieraja po stu próbach dodzwonienia się....

• Agataa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Sluchajcie a co sie kupuje do gondoli?

myslalam o czyms takim

http://www.sklep-tosia.pl/emmaljunga-spiwor-uniwersalny_p669

albo takim na zime

http://www.sklep-tosia.pl/emmaljunga-spiwor-baby_p2234

czy posciel zwykla? moze ktoras z was orientuje sie w tym temacie bo ja kompletnie nie:)

jam masz dzieciaczka w kombinezonie to nie jest Ci to potrzebne, na jesień grubszy pajac lub zwykłe ciuszki i koc.

Ag... lubi tę wiadomość

p19u3e3kzv3sw8vu.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny- zostawilyscie mi w kieszeni troche kasy:)

MonikaDM lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Melula jest w razie czego temat bazarek ale mysle ze wew styczniowek tez sie jakis market da zorganizowac:)
    kurcze nie moge sie przekonac do takich polspiochow bo wydaje mi sie ze te gumy sa uciskające:/ podobaja mi sie ale jak chce wziac to zawsze cos mnie powstrzyma.
    Ktoras ma dosw z ta czescia garderoby u maluchow?

Wolę w razie czego podzielić się z wami, a poza tym zastanawiam się czy nie zostawić sobie, w razie dla drugiego dzieciaczka. Nie chcemy mieć dużej przerwy (jak zdrowie i finansowe pozwolą), więc może się przyda...
    Choć ja mam przeczucie, że to będzie Dziewoja, ale... ostatnio bardziej podobają mi się ubranka z motywem chłopięcym :)

Jeśli chodzi o półśpiochy. Polecała mi je sąsiadka, ma 7 miesięczną dziewuszkę i moja bratowa. Podobno idealne do body, jak dziecko jest w domu, szczególnie jesienią i zimą, jak w domu jest ciepło. Guma jest mięciutka w tych co kupiłam, podobnie jak ta w naszych ciążowych ubraniach :)

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlaśnie zbieram info i za kupowanie wezmę się październik/listopad,bo sie boje,że teraz nakupowalabym wiele niepotrzebnych rzeczy.Nieswiadoma taka jestem:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli mowa o kołderkach, kocach i kocykach. Cienką kołderkę do wózka kupimy albo dostaniemy. Do łóżeczka będziemy mieć kocyk i chcę kupić taki śpiworek lub otulacz. Duży koc dostaliśmy w dniu ślubu od straży pożarnej, więc jest zapakowany i nieużywany :)

K_niecierpliwaMama lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Ja wlaśnie zbieram info i za kupowanie wezmę się październik/listopad,bo sie boje,że teraz nakupowalabym wiele niepotrzebnych rzeczy.Nieswiadoma taka jestem:)

ja ciagle tworze moją liste;/ mysle ze zaczne wiekszosc kupowac po polowkowym albo we wrzesniu.
    wozek mam, ciuszki juz troche tez, lozeczko za tydzien bo mam rabat w Ikea a reszta juz na spokojnie;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 12:29

MartaKD lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My czekamy na informację, czy brat mojego małża użyczy nam tą "obiecaną" kołyskę, bo niby mówili, że dadzą, jak powiedzieliśmy im o ciąży, ale jak ich znam to przemyślą to i będą się bali, że im zniszczymy... heh
    jakbyśmy byli jakąś patologią i niszczyli wszystko, co pod ręką... a akurat ja, dbam o wszystko tym bardziej, jak nie moje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 12:33

‹‹ 540 541 542 543 544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ