*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula wrote:My czekamy na informację, czy brat mojego małża użyczy nam tą "obiecaną" kołyskę, bo niby mówili, że dadzą, jak powiedzieliśmy im o ciąży, ale jak ich znam to przemyślą to i będą się bali, że im zniszczymy... heh
??? zniszczycie? jak mozna zniszczyc kolyske przez max 5/6 mcy uzywania:)
ehh niektorzy są niemozliwi w swoich absurdach:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 12:34
-
Melula wrote:Wolę w razie czego podzielić się z wami, a poza tym zastanawiam się czy nie zostawić sobie, w razie dla drugiego dzieciaczka. Nie chcemy mieć dużej przerwy (jak zdrowie i finansowe pozwolą), więc może się przyda...
Choć ja mam przeczucie, że to będzie Dziewoja, ale... ostatnio bardziej podobają mi się ubranka z motywem chłopięcym
Jeśli chodzi o półśpiochy. Polecała mi je sąsiadka, ma 7 miesięczną dziewuszkę i moja bratowa. Podobno idealne do body, jak dziecko jest w domu, szczególnie jesienią i zimą, jak w domu jest ciepło. Guma jest mięciutka w tych co kupiłam, podobnie jak ta w naszych ciążowych ubraniach
No własnie przy zakupie półśpiochów trzeba patrzeć na gumę, by była szeroka, jak w spodniach ciążowychNp takie jak mają te z h&m
-
Dzisiejsze:
Z tych pasiastych spodenek jestem strasznie zadowolona. W końcu coś chłopięcego i malutkiegoPo praniu wrócą do swojej formy
Tego tygryska nie wiem czy założę. Chyba że w połączeniu z jakąś bluzeczką pod spodem
Sukieneczka będzie dla lali dziewczynek. Jest maleńka
Kupiłam jeszcze 3 body z długim rękawkiem - w zasadzie jednokolorowe. Tych nigdy dość. Póki co królują jeszcze rzeczy letnie. Może na jesieni będzie więcej ubranek z długim rękawkiemAg..., jonka91, Maud11, Fedra, M4DZI4, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Anka ty dla tych ciuszkow bedziesz musiala pokoj osobny za niedlugo udostepnic jak co tydzien bedziesz z takim zapasem wracac z zakupow;)
poki nie mowisz" kochanie ide po bulki" a wracasz ze spiochami to i tak spoko, zakupoholizm cie jeszcze nie dopadl:) -
nick nieaktualny
-
Ah... jak mogłam zapomnieć o ogrodniczkach z next'a
Trzeba będzie kupić małe rajstopki
Ag... na szczęście chodzę tylko raz na tydzieńJak się coś trafi ciekawego, to nawet biorę w roziarze 6-9 msc. Wraz z przyjściem małego na świat skończy się buszowanie po sklepie
To nie są warunki na chodzenie z wózkiem, chociaż jest sporo mam, które przychodzą tam z dziećmi.
Byłam po drodze w innym szmateksie i jedna wielka kiszka - większość rzeczy szmatława a jak już coś udało się wygrzebać, to cena wyjściowa dość wysoka. Kupiłam jedne body za 2,50 i podziękowałam
Kawa no jak tu nie skorzystać z takiego łożaKot jest na pewno szczęśliwy z nowego miejsca
-
Hej dziewczyny, witam się po krótkiej przerwie
Mój mąż ma teraz urlop, więc nie siedzę tak często przed komputerem
Wczoraj była wizyta u mojej gin, tak jak się spodziewałam nie przejęła się moją wizytą na izbie przyjęć i moimi problemami z sercem i osłabieniami i nie zrobiła mi usg. Jestem zawiedziona, no ale cóż.. nfz.
Dziś zapisałam się do innego gina na usg prywatne, idę na 17. Mam nadzieję dowiedzieć się kto tam u mnie mieszkaW sumie mi to obojętne czy chłopak czy dziewczynka, ale fajnie by było już wiedzieć.
Kurde, jestem w ogóle pod wrażeniem osób, które nie chcą wiedzieć aż do porodu! Ja jestem taka niecierpliwa
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Agnesik ja może bym i wytrzymała, ale chyba łatwiej wszystko sobie uporzadkować z ciuszkami i dodatkami jak się wie co będzie nawet jak się zakłada ten mały procent pomyłek
Kawa możesz wyłożyć kołyskę folią malarską, bo obawiam się że Kicia jeszcze nie raz tam zalegnie lub wyłożyć folią aluminiową podobno koty jej nie lubią bo za bardzo trzeszczy
A u mnie dziś 100 dpo i wizyta za 2,5 godziny, zaczynam fiksować z lekka, ale jeszcze trzymam się w ryzachWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2014, 13:25
Kawa, Paula44 lubią tę wiadomość
-
no i ledwie sie przywitałam musze zmiatać, bo dzis mąż wróci do domu niedługo i trzeba ziemniaki obrać, on zrobi kotlety i bedziey jesc razem prawdziwy obiad
skrót z wizyty dam jak najszybciej mi sie uda, a szczegóły pewnie dopiero jutro rano, bo czeka nas nieco latania po sklepach po wizycieEwelina88, Kawa lubią tę wiadomość