*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaKD wrote:skoro nie na pokaz,to czemu sa na facebooku?
To było żartobliwie ;p Dałam minkę ;pAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Mnie co kilka dni przez chwilę boli podbrzusze po tej stronie co dziecko się obecnie znajduję. Odczuwam to jako takie rozpieranie, ciągnięcie.Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnybelldandy wrote:O kurcze;) heh, a ja mam takie " nie na pokaz" zdjęcia;p
e tamnp mój profil obecnie jest nudny, na głównym zdj mnie nie widać, wszystko usunęłam po tym jak kumpela siedziała w pubie i mówi że jakiś typek mówi że byłam nad morzem, co tydzień w ten i ten dzień na tą i tą godzinę chodzę na fitness i co kolwiek było dodane na fb albo ktoś z moich znajomych dodał ze mną to on wiedział! Nie mam pojęcia kto to był.
Stwierdziłam że nie będę udostępniać informacji na mój temat itpProfil zablokowałam dla nieznajomych, ot co
szpilka lubi tę wiadomość
-
MartaKD wrote:ciekawe co z laseczkami,które zakładaly nasze forum.przeglądam pierwsza stronę,a tam tylko Ania 29 z najbardziej znajomych "twarzy"
no ciekawe. Mysle ze duzo osób w pierwszym trym przestalo czytac bo wiadomo jak to w I trym. Ja tez sie zastanawialam czy nie rzucic forum wtedy.
Fajnie ze jest jak jest i mamy grupke, ktora gdzies tam stale dorzuca swoje 3 grosze;)
milo jest czytac dobre wiadomosci, a i wsparcie i czasem zimny kubel wody potrafia dziewczyny wylac na glowe w przypadkach nieuzsadnionych problemow czy panik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 15:04
Gwiazdeczka27, MartaKD, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie przyszłe mamusie:)
Z wielkim uśmiechem na twarzy zasilam grono styczniówek:) Termin na 31.01 wiec nie wiadomo czy na luty sie nie załapie:P
PozdrawiamSilatan, jonka91, Ag..., kejti91, szpilka, M4DZI4, olka25, MonikaDM, nix, Ewelina88, rastafanka, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
magdalenka wrote:Witaj, znasz już płeć?
Prawdopodobnie dziewczynka, ale przez to, że użyłam kremu na brzuch obraz był zamazany i lekarka nie była w stanie określić na 100%
Kolejne usg za 3 tyg więc mam nadzieje, że będzie wiadomo:) aczkolwiek pewnie usg połówkowe da jednoznaczna odpowiedz:)
Ja mam przeczucie, że to chłopiec, ale wszyyyscy prorokują, że dziewczynka:D
w sumie w rodzinie od mojej strony przeważają baby:D
-
To widzę tylko ja taka leniwa, cały dzień w robocie siedzę, a jak wracam do domu to od razu kąpiel i hop do łóżka...nawet mi się odkurzać nie chce, a nie ukrywam, że uwielbiam to robić(taki mój mały fetysz)
I tak sobie myślę, że jak już pójdę na L4 to nie wiem czy z łóżka wylezę w ogóle...
-
bluegirl89 wrote:To widzę tylko ja taka leniwa, cały dzień w robocie siedzę, a jak wracam do domu to od razu kąpiel i hop do łóżka...nawet mi się odkurzać nie chce, a nie ukrywam, że uwielbiam to robić(taki mój mały fetysz)
I tak sobie myślę, że jak już pójdę na L4 to nie wiem czy z łóżka wylezę w ogóle...
A mój mały fetysz to pranie i prasowanie ;p -
ja miałam dziś plany posprzątać.. na planach się skończyło.. chociaż 2 prania zrobiłam, zebrałam ciuchy niedawno w mężem, ale nie mam siły tego pochować do szafy.. obiad niskim nakładem pracy ale jest.. barszcz z torebki ugotowany, jajka też, ziemniaki obrane czekają na rodzinkę, jak wrócą z pracy.. nie mam już na nic siły.. brzuch mnie boli, więc leżę..