*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze dziewczyny właśnie smarowałam się balsamem i coś mi pociekło po nogach jak by wody płodowe? co prawda nie było tego dużo ale jakoś zaczęłam się stresować nie wiem co zrobić czy zadzwonić do ginekologa? Po za tym nic mnie nie boli oszaleje zaraz żadnej informacji w necie znaleźć nie mogę na ten temat.
-
nick nieaktualny
-
Gooosiaczek to za pewne śluz wodnisty. Nieraz mi też tak leci. Wyluzuj, podłóż wkładkę i obserwuj czy szybko będzie się moczyła, wilgotniała.
Oglądałam Kossakowskiego...strasznie mu współczułam...my dostajemy jednak po wszystkim swoje dziecko, mam nadzieję, że on dostał za to przynajmniej jakąś porządną kaskę. -
zielarka wrote:Też macie wrażenie, że brzuch rośnie z dnia na dzień? Normalnie aż się boję co będzie za miesiąc...a w 9 miesiącu??? Juz teraz mam problemy z założeniem butów czy skarpetek, wieczorem jestem przerażona swoimi gabarytami...
-
Goosiaczek2 wrote:Kurcze dziewczyny właśnie smarowałam się balsamem i coś mi pociekło po nogach jak by wody płodowe? co prawda nie było tego dużo ale jakoś zaczęłam się stresować nie wiem co zrobić czy zadzwonić do ginekologa? Po za tym nic mnie nie boli oszaleje zaraz żadnej informacji w necie znaleźć nie mogę na ten temat.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Ag... wrote:ja wlasnie dzwonilam do gina bo mam b.czeste skurcze z twardnieniem brzucha.
maly kopie wysoko wiec nie panikuje, w pon na wizycie tez bylo ok ,no ale tak jeszcze nie mialam zeby co pare minut:/ wiec wole sprawdzic.
wyciagnely babeczki moją kartoteke no i licze ze miedzy pacjentkami oddzwoni bo tak wlasnie powiedzial. tymczasem lezakuje lekko zestresowana
update: jak nie minie do jutra to mam wpasc na wizyte po lek wyciszajacy macice- tymczasem na spokojnie lezec, magnez i nospa.
-
Wiki81 wrote:Gosiaczek a może się kąpałaś i to woda została?
-
a ja byla dzis u endo, hormonki ladnie w normie, usg tarczycy ladne, cisnienie w normie, w listopadzie mam podniesc dawke i po dwoch tygodniach sprawdzic hormonki i zadzwonic z wynikiem, po porodzie zmniejszyc nieco dawke i po chyba 4 m-cach zrobic hormonki i z wynikiem do kontroli, chyba zeby cos sie dzialo to szybciej
Chanela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM Ja też mam jeszcze tłuszczyk
Ale nie martw się jeszcze dwa tygodnie temu trudno mi było cokolwiek wyczuć. Masz jeszcze czas. Ja dziś pierwszy raz zobaczyłam "gołym okiem" jak mój brzuch faluje. Niesamowity widok i uczucie. Także ruchy się dopiero rozkręcają.
Tak więc cierpliwości!
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Paula44 3mam mocno kciuki, będzie dobrze:)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Czekamy na wieści:)
Miłego dnia:)
mam nadzieję, że jesteście bardziej wyspane ode mnie, mała urządziła sobie zabawę około 2giej w nocy, do 3ciej nie zmrużyłam oka, potem po 4tej wstałam wypić leki, następnie przed 6stą małż obudziłcoś czuję, że przymusowe drzemki dzisiaj będą
neharika, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny