*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
zielarka wrote:Witam serdecznie! Noc miałam ciężką, najpierw znienawidzony sen E. a potem macica robiła już co chciała, twardniała jak tylko poleżałam dłużej na jednym boku. musiałam, wstać w środku nocy i wziąć leki, dopiero wtedy się uspokoiło. Beznadziejne to!
Pytanie mam: pisałam już, że nie będziemy kupowac łóżeczka dla maleństwa. Wczoraj usłyszałam, że położna która przyjdzie po porodzie, może stwarzać problemy, że nie ma łóżeczka. Ma do tego prawo? Mieszkamy w ładnym, starym domu, mamy duże mieszkanie, nie jesteśmy patologią, choć żyjemy po swojemu. Boję się jej negatywnej oceny i że to sprowadzi jakies kłopoty...a nie masz po swojej starszej córce?zalezy na kogo się trafi.
-
Martaaa jestes boska, ja wlasnie boleje ze nie dam rady na szkole rodzenia chodzic i tam siedziec, wymyslilam opieke poloznej w domu, ale Twoj pomysl bardziej mi sie podoba.
daj namiary na ta szkole.
Malenq, Martaaa lubią tę wiadomość
-
a no tak, faktycznie już pamiętam. No ale tak czy siak może niech sprawdzi, czy się nie skraca? Jak już do niego pójdziesz to niech zbada dokładnie. No jestem ciekawa co Ci powie. Al;e nic Cię nie boli przy tym? A no spa i magnez nie pomagają nic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 09:15
-
zielarka wrote:Nie chcę pożyczać i nie mam łóżeczka po córce. Wkurza mnie to, że obca osoba może się wtrącać
Mąż mnie oświecił własnie, że ta położna jest obowiązkowa. -
Zielarka ale jeśli w twojej teorii rozicielsrwa bliskości jest spanie z dzieckiem to co jej do tego jakie ty zasady przyjmujesz. Chyba istotne jak się opiekujesz dzieckiem, zy nie jest zaniedbane a nie gdzie śpi.
Bez sensu ze mogłaby mieć jakieś ale do braku łóżeczka. No ale fakt nie znam się na tym.Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Dasz sobie rade wygadana jesteś
jak przyjdzie jakas jedza to poproś o inna która nie jest zamknięta na różne teorie wychowania dzieci. Ciekawe czy wtedy będzie marudzić jak ja postraszysz.
Pozatym twoja 1 cora będzie najlepszym dowodem na to ze dbasz o dom i dzieci.zielarka, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
Wieści z placu boju
Jestem po zabiegu, znieczulenie miałam podpajęczynówkowe, więc do 20 musiałam leżeć. Uczucie podczas samego zabiegu przedziwne, tak jakby przywiązano mi nitki do macicy i ciągnięto. Wciąż jestem pod kroplówką z fenoterolem, to już 22 h, a zapowiada się jeszcze na pół dnia tak wolno leci. Wczoraj się trochę wystraszyłam, bo poleciało trochę wodnistej bardzo wydzieliny. Plamienie też było, ale to normalne. Właśnie przed chwilą miałam kontrolę usg i wszystko jest dobrze - szyjka ma oszałamiającą długość 34 mm
Być może jutro do domu!
Życzę wszystkim udanych wizyt.Malenq, renia83, zielarka, jonka91, rastafanka, Gwiazdeczka27, M4DZI4, Kawa, isabelle, polaola, Agus89, Ewelina88, szpilka, lwuska55592, nix, Martaaa lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj za sugestia Ag. zrobie CRP i pojde do gina. wg wszystkich to nerwobole. 4 lata temu mualam tak samo, tydzien w szpitalu , wyszlam bolalo nadal i przeszlo dopiero po lekach na nerwice... przez te lata bylo ok bo bralam leki, ale miesiac przed ciaza odstawilam a bol wrocol po rozmowie z narzeczonym , ze slub za 3 tyg a tyle roboty, ze die nie wyrobie... zauwazylam, ze jak sie wczoraj zajelam urzadzaniem naszego.pokoju to ani razu nie zaklulo....Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
Stwierdzono u mnie 4 lata temu nerwice z objawami somatycznymi. Standardowo dotyka ona boli serca etc. u mnie objawia sie kluciem w okolicy wyrostka, gdyz od malego mam na tym punkcie fobie. Trudno to wyjaśnić, ale najbardziej boje sie tego i to mnie dopada. Rodzina o tym wie i nie wierzy w moje bóle, ale ja jako osoba chora patrzę na to inaczej . Uważam, ze lekarze sie myła i nie umieją mnie zdiagnozować prawidłowo. Szukam rzadkich przypadków tej choroby z niestandardowymi objawami i czuje ze to o mnie, ze to mi dolega. Wyglada to tak, jakbym robiła za wszelka cenę wszystko, aby udowodnić, ze mam ten atak, a może faktycznie jest tak, ze to główna u mnie wywołuje objawy... Strasznie meczy mnie ta nerwica... Tylko jak sie tego pozbyć? Zawsze przechodziło po lekach... Ale teraz jestem w ciazy i brać nie mogę.
Ze mną leżała dziewczyna, która wymiotowała i traciła przytomność z nerwów, a tez myśleli ze to coś neurologiczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 10:08
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016