WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuś niewiem jak Mally ale u mnie jest odpinany bok, przez co może służyć jako dostawka. Są też różne wysokości-więc można regulować. W nocy może spać w kołysce tuż obok, do karmienia się tylko przysuniesz wystawisz cyca i gotowe. Ahh i duży plus kołyski możesz ją ustawić tak jakby na klin-pod lekkim kątem :)

MartaKD lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mebelki i materac mam jutro do odebrania.

Nie spotkałam się podczas pracy z maluchami by któryś przyszedł ze smokiem w buzi :)

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniafk wrote:
    heheh Marta a dzieci w przedszkolu to już nie są w wieku mówiącym? :)
    W sumie to nie pamiętam kiedy mój z tym skończył, u nas dzieci przedszkole zaczynają w wieku 3 lat i nie widziałam takich ze smoczkami :)
    No bywają takie ze smoczkami jeszcze:) czasami 2,5 letnie przychodzą do naszego przedszkola,rzadko,ale jedno na rok sięzdarzy.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Martuś niewiem jak Mally ale u mnie jest odpinany bok, przez co może służyć jako dostawka. Są też różne wysokości-więc można regulować. W nocy może spać w kołysce tuż obok, do karmienia się tylko przysuniesz wystawisz cyca i gotowe. Ahh i duży plus kołyski możesz ją ustawić tak jakby na klin-pod lekkim kątem :)
    Mally są identyczne,pare złotych droższe,też boki odpinane,wszystko tak samo:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamiętam, że moje dziecko idąc na popołudniową drzemkę ze smoczkiem usypiało bardzo szybko i spał po 3 godziny a jak mu smoczek na zawsze zabrałam to skończyło się popołudniowe spanie raz na zawsze, czego mi bardzo brakowało. Na pewno 2 lata już miał.

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swoją kołyskę kupiłam za 170zł używaną- z rozsądku szkoda pieniędzy i tak posłuży tylko te 4-6 miesięcy :) i wiem że odchowała tylko jednego bobasa :)

• Martaaa Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarko i u mnie luteina wypływa przez cały dzień praktycznie... A rano jak wstaję to już jest jest sporo więc zanim dojdę do WC to mam papier obok łóżka...

A nie lubię spać w majtkach + wkładka. Gin mówiła że lepiej bez niech się wietrzy :) Jak biorę Macmiror raz na 3 dni to wtedy majtki + wkładka obowiązkowo bo on jest duży okropny żółty...

relgh371rphwpz6l.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co do smoczków, czy to prawda, że dzieci wybrzydzają co do nich?

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kanaliki wentylacyjne są też w piankach. Ale oczywiście jak materac z pianki to tylko z wysokoelstycznej. A kanaliki (czyli po prostu nacięcia ) są robione aby materac lateksowy miał odpowiednią twardość a poza tym oszczędność bo wykorzystają pozostałości. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 11:20

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Dziewczyny a co do smoczków, czy to prawda, że dzieci wybrzydzają co do nich?

Chyba tak, ja pierwszy smoczek miałam z avent i już żaden inny w grę nie wchodził.

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słyszałam , że te Aventu i te tommee tippee są popularne.
    Dużo osób zachwala te Aventu i smoczki i butelki więc się na nie zdecyduje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 11:24

mhsvp07w3ex0n696.png
  • aniafk Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupowałam z aventu po pierwsze, że miałam już ten pierwszy gratis do czegoś tam i młody już innego nie zaakceptował a dwa, że mają zatyczki i nie używany był ładnie zamknięty i bezpieczny :)

Są też takie nafosforowane i łatwiej w nocy znaleźć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 11:25

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane! Dziś słabe samopoczucie...boli mnie głowa i zwróciłam śniadanie i teraz mnie mdli wogóle do du...Na dodatek przyszły mi zamówione buty z allegro i to nie są te co chciałam, jakieś inne dostałam no i muszę odsyłac, wymieniac bla bla bla a chce mi się że szok :p Chyba dzisiaj cały dzień przeleżę bo cienko się czuję :(
    Udanych wizyt brzuchatki i miłego dnia :) !

relgh371ssmqv4f3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zakupiłam smoki z Lovi(2szt pak) mam też 2 butelki z tommy tippee, z tą dziurką niby antykolkową. Z allegro dodatkowo zamówię Tommy Natural Calm antycolic bo kosztują 15zł a w sklepie 25-35zł.

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa,na allegro kupowałaś kołyskę? Fajne są używane tez,ale odbiór osobisty gdzieś w Polsce.nie uśmiecha mi się.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta znalazłam ją na OLX wpisałam swoją miejscowość i do 15km i się wyświetliły oferty-na dodatek okazało się że małżeństwo od których ją odkupiłam mieszkało kilka ulic dalej :)

Nie kupiłabym w ciemno i gdzieś z dalsza bo tyle samo bym wtedy wydała zamawiajac nową (auto żere mi jak smok :P )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 11:43

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mnie zus wkurza!!!!! mam już co miesięczne zwolnienia,jednak oni wcale nie wpłacają regularnie wypłaty!W każdym miesiącu dostaję innego dnia.To co,że musze kupić leki,to co,że chodzę do lekarza,a jeść też coś musze.Co za instytucja! ale jak ty się spóźnisz z jakąś wpłatą to już zgrozo obywatelu!!!!!

ug37df9hvpghw3yg.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/video.php?v=601402689970212&set=vb.100003014595309&type=2&theater

pięknie śpiewa chłopak z domu dziecka dla zmarłej mamy

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nix Ekspertka

Wysłany: 9 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Ja zakupiłam smoki z Lovi(2szt pak) mam też 2 butelki z tommy tippee, z tą dziurką niby antykolkową. Z allegro dodatkowo zamówię Tommy Natural Calm antycolic bo kosztują 15zł a w sklepie 25-35zł.

Tommy Natural Calm antycolic- to cos na kolki? natychmiast wbiłam w allegro ale nie znalazłam, co to za środek?

nix
    rfxgvfxmuhtvflrq.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:

Jeśli chodzi o LUTEINĘ to miałam 2xdziennie po 100mg tą z aplikatorem. Aplikowałam na noc i rano, wkładek nawet nie używałam, miałam wrażenie że ona się cała wchłania i nic nie leciało na majtasy :)

Oglądałam wczoraj ciuszki które dostałam od szwagierki-przez pierwszy rok po ciąży mieszkała w angli i większość jest z NEXTA takie śliczne! Mmm OBY się okazało że to dziewczynka!!

Mam dziś wizytę u mojej ginelokog o 14,45, szkoda że Panowie tak wcześnie mnie zbudzili tak to bym dłuzej pospała i krócej czekała...

Dziękuję Kawa za odpowiedź w spr Luteiny. Mi po nocy ani po tej porannej tez nic nie leci.

A ciuszki BARDZO CHĘTNIE odkupię dla dziewczynki:) Jak nie będziesz potrzebowała oczywiście.

A swoją droga to mam trochę ciuchów np jeansy H&M czy bluzki, które kupiłam na początku i sa na mnie za małe - oczywiście ciążowe. Na taki 36, bo ja juz takie duże 36 i 36 H&M sa ciasne na mnie. Tylko musze fotki porobić, Jak coś to pewnie na allegro wystawię.

www.styczniowki2015.phorum.pl
‹‹ 759 760 761 762 763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ