*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartuś niewiem jak Mally ale u mnie jest odpinany bok, przez co może służyć jako dostawka. Są też różne wysokości-więc można regulować. W nocy może spać w kołysce tuż obok, do karmienia się tylko przysuniesz wystawisz cyca i gotowe. Ahh i duży plus kołyski możesz ją ustawić tak jakby na klin-pod lekkim kątem
MartaKD lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aniafk wrote:heheh Marta a dzieci w przedszkolu to już nie są w wieku mówiącym?
W sumie to nie pamiętam kiedy mój z tym skończył, u nas dzieci przedszkole zaczynają w wieku 3 lat i nie widziałam takich ze smoczkami -
Kawa wrote:Martuś niewiem jak Mally ale u mnie jest odpinany bok, przez co może służyć jako dostawka. Są też różne wysokości-więc można regulować. W nocy może spać w kołysce tuż obok, do karmienia się tylko przysuniesz wystawisz cyca i gotowe. Ahh i duży plus kołyski możesz ją ustawić tak jakby na klin-pod lekkim kątem
-
Ja pamiętam, że moje dziecko idąc na popołudniową drzemkę ze smoczkiem usypiało bardzo szybko i spał po 3 godziny a jak mu smoczek na zawsze zabrałam to skończyło się popołudniowe spanie raz na zawsze, czego mi bardzo brakowało. Na pewno 2 lata już miał.
-
nick nieaktualny
-
Zielarko i u mnie luteina wypływa przez cały dzień praktycznie... A rano jak wstaję to już jest jest sporo więc zanim dojdę do WC to mam papier obok łóżka...
A nie lubię spać w majtkach + wkładka. Gin mówiła że lepiej bez niech się wietrzyJak biorę Macmiror raz na 3 dni to wtedy majtki + wkładka obowiązkowo bo on jest duży okropny żółty...
-
Kanaliki wentylacyjne są też w piankach. Ale oczywiście jak materac z pianki to tylko z wysokoelstycznej. A kanaliki (czyli po prostu nacięcia ) są robione aby materac lateksowy miał odpowiednią twardość a poza tym oszczędność bo wykorzystają pozostałości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 11:20
-
Ja kupowałam z aventu po pierwsze, że miałam już ten pierwszy gratis do czegoś tam i młody już innego nie zaakceptował a dwa, że mają zatyczki i nie używany był ładnie zamknięty i bezpieczny
Są też takie nafosforowane i łatwiej w nocy znaleźćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 11:25
-
Witam kochane! Dziś słabe samopoczucie...boli mnie głowa i zwróciłam śniadanie i teraz mnie mdli wogóle do du...Na dodatek przyszły mi zamówione buty z allegro i to nie są te co chciałam, jakieś inne dostałam no i muszę odsyłac, wymieniac bla bla bla a chce mi się że szok :p Chyba dzisiaj cały dzień przeleżę bo cienko się czuję
Udanych wizyt brzuchatki i miłego dnia!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta znalazłam ją na OLX wpisałam swoją miejscowość i do 15km i się wyświetliły oferty-na dodatek okazało się że małżeństwo od których ją odkupiłam mieszkało kilka ulic dalej
Nie kupiłabym w ciemno i gdzieś z dalsza bo tyle samo bym wtedy wydała zamawiajac nową (auto żere mi jak smok)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 11:43
-
Jak mnie zus wkurza!!!!! mam już co miesięczne zwolnienia,jednak oni wcale nie wpłacają regularnie wypłaty!W każdym miesiącu dostaję innego dnia.To co,że musze kupić leki,to co,że chodzę do lekarza,a jeść też coś musze.Co za instytucja! ale jak ty się spóźnisz z jakąś wpłatą to już zgrozo obywatelu!!!!!
-
Kawa wrote:Ja zakupiłam smoki z Lovi(2szt pak) mam też 2 butelki z tommy tippee, z tą dziurką niby antykolkową. Z allegro dodatkowo zamówię Tommy Natural Calm antycolic bo kosztują 15zł a w sklepie 25-35zł.
Tommy Natural Calm antycolic- to cos na kolki? natychmiast wbiłam w allegro ale nie znalazłam, co to za środek? -
Kawa wrote:
Jeśli chodzi o LUTEINĘ to miałam 2xdziennie po 100mg tą z aplikatorem. Aplikowałam na noc i rano, wkładek nawet nie używałam, miałam wrażenie że ona się cała wchłania i nic nie leciało na majtasy
Oglądałam wczoraj ciuszki które dostałam od szwagierki-przez pierwszy rok po ciąży mieszkała w angli i większość jest z NEXTA takie śliczne! Mmm OBY się okazało że to dziewczynka!!
Mam dziś wizytę u mojej ginelokog o 14,45, szkoda że Panowie tak wcześnie mnie zbudzili tak to bym dłuzej pospała i krócej czekała...
Dziękuję Kawa za odpowiedź w spr Luteiny. Mi po nocy ani po tej porannej tez nic nie leci.
A ciuszki BARDZO CHĘTNIE odkupię dla dziewczynki:) Jak nie będziesz potrzebowała oczywiście.
A swoją droga to mam trochę ciuchów np jeansy H&M czy bluzki, które kupiłam na początku i sa na mnie za małe - oczywiście ciążowe. Na taki 36, bo ja juz takie duże 36 i 36 H&M sa ciasne na mnie. Tylko musze fotki porobić, Jak coś to pewnie na allegro wystawię.www.styczniowki2015.phorum.pl