WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak facet powiedział,że zrobi,to zrobi! nie ma potrzeby przypominać mu co pół roku.
    eheheheh,gdzieś to przeczytałam dawno temu i jest to godne zapamiętania:)

marrtka, renia83, Maud11, M4DZI4, szpilka, Viv78, Agus89 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa. Kupiłam ten otulaczek ;), którego link wrzuciłaś.
    Rety. W dwa dni wydalam na allegro prawie 300 zl.

Jeszcze myślę nad wanienka. Sprzedawca misietulisie. Taki zestaw za 119 zl.

• zielarka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najbardziej boli mnie to, że ja tego nie chcę przecież dla siebie ale dla wszystkich a on zaczął mówić, że zaraz powie mi czego ja nie robię i zaczął mnie przedrzerzniać. Zaczęłam krzyczeć i on też i wyszedł w złości zrobić to o co proszę od 3 miesięcy. I tak jest za każdym razem, pożremy się i on dopiero robi to co miał zrobić dawno. Potem jest zadowolony i dumny ze swojej pracy a ja nadal pamiętam co przykrego mi powiedział.

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/41843fc20968.jpg

To tak dla Ciebie :
    M4DZI4 wrote:
    A wystawię negatywny komentarz, a co!! :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 12:55

renia83, M4DZI4 lubią tę wiadomość

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę Dziewczęta, że zakupowe szaleństwa dopadły większość z nas.. :)
    Tak więc ja pochwalę się moimi wczorajszymi zdobyczami :)
    W końcu mogłam kupić coś co jest przeznaczone typowo dla chłopca! Ależ to radość!! :D Ubranka kupiłam w outlecie Smyka i w Tesco :)
    ul1gqv9ixj8t_t.jpg
    dt4z6uvu84g0_t.jpg
    x5t82qep73t8_t.jpg
    vyslqjc16dv2_t.jpg
    Dodatkowo w hurtowni ręczników i pościeli zakupiłam beżowe okrycie kąpielowe, dwa beżowe ręczniki z misiami (jeden duży, drugi mały), podkład na materacyk dla Fifcia, podkład na materac na nasze łóżko oraz 10-pak pieluch tetrowych :)

Paula44, Gwiazdeczka27, rastafanka, Agus89 lubią tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• marrtka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Kawa. Kupiłam ten otulaczek ;), którego link wrzuciłaś.
    Rety. W dwa dni wydalam na allegro prawie 300 zl.

Jeszcze myślę nad wanienka. Sprzedawca misietulisie. Taki zestaw za 119 zl.

Poka otulaczek :)
    Wanienka fajna. zestaw skompletujesz sama i taniej Ci wyjdzie :) chusteczki i inne pierdoły można dokupić.

dxomkrhms4puy6o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Najbardziej boli mnie to, że ja tego nie chcę przecież dla siebie ale dla wszystkich a on zaczął mówić, że zaraz powie mi czego ja nie robię i zaczął mnie przedrzerzniać. Zaczęłam krzyczeć i on też i wyszedł w złości zrobić to o co proszę od 3 miesięcy. I tak jest za każdym razem, pożremy się i on dopiero robi to co miał zrobić dawno. Potem jest zadowolony i dumny ze swojej pracy a ja nadal pamiętam co przykrego mi powiedział.

Moj mąż pomaga i robi, tyle że nie na bieżąco i tylko to, na co w danej chwili ma ochotę. Wiem, że pada na ryj po pracy. Ale też wiem, że bez jego wkładu lezymy. ..
    Uwielbiam jak w domu jest burdel, ja leżę, bo mi słabo a misiu .... idzie kosić trawe! Bo przecież też trzeba! Pewnie. Tylko czemu mamy kolejne dwa dni siedzieć w brudzie?

Widocznie oni tak mają. . . Też już nie raz płakałam z bezsilności. Ale bez nich nie miałabyśmy tych maleństw w brzuch. ZATEM? Czasem wrzask i rzut czymś w ich kierunku jest potrzebny ;)

renia83 lubi tę wiadomość

• Selene Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    n

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:19

lwuska55592 lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/puszysty-becik-spiworek-otulaczek-z-weluru-i4573942350.html?no-rwd=1#tabsContent

marrtka wrote:
    Poka otulaczek :)
    Wanienka fajna. zestaw skompletujesz sama i taniej Ci wyjdzie :) chusteczki i inne pierdoły można dokupić.

Tylko widzisz ile tam jest rzeczy... nie wiem czy wanienka kosztuje ok 100 zl a ta reszta jakby dodatkowo... bo i butelka i kocyk po kąpieli. To juz masz pl. 40 zl.

Link do otulaczka na górze.

marrtka lubi tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Życzę udanych wizyt i oczywiście dajscie znać jak tam wyniki badań. Ja miałam dzisiaj wyjść na miasto ale pogoda odstrasza więc pewnie posiedzę w domu z z teściową.
    Melula dający do myslenia ten tekst z aborcją i bardzo prawdziwy niestety...Jesli chodzi o zakupowe szaleństwo mnie jeszcze nie ogarnęłóo, brakuje mi jeszcze mnóstwo rzeczy a czytając Wasze posty i ogloądając zdjęcia wydaje mi się że nie wyrobię się z zakupem tyyyyylu rzeczy do stycznia. Wczoraj dostaliśmy łóżeczko, materac, wanienkę i przewijak, za darmo od znajomego. Ale niestety materac śmierdział więc go wyrzuciliśmy, wanienkę po bliższych oględzinach również. PRzewijak wyprany już schnie, a łóżeczko trzeba odświeżyć i pomalować, ja chcę na biały transparentny kolor.

A dzisiaj miałam strasznie głupi sen, śniło mi się że zrobiłam się owłosiona prawie jak małpa ! wszędzie miałam czarne gęste włosy, ale pocieszałam siebie, że po porodzie znikną...hahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 13:12

Paula44, lwuska55592 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulaa a ja go chciałam ale w granacie... na obrazku jest w granacie, narobł mi chęci, a w ofercie tego koloru wogóle nie ma :/ Jaki kolorek zakupiłaś?

• renia83 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka zaparz herbatki pooddychaj głęboko i przejdzie, Oni tak mają, pamiętaj Oni - Mars a my Wenus, wg niego nic się przecież nie stanie jak zrobi to za tydzień, miesiąc pół roku przecie jeść nie woła, a wg nas dlaczego nie jest to jeszcze zrobione skoro trzeba to zrobić, nie przeskoczysz, zapewniam cię że przyjdzie taki dzień kiedy otworzą mu się oczy, zdziwi się że ta ciąża taaaak szybko zleciała i O rany! ja tego jeszcze nie zrobiłem? i porobi tylko sam musi na to wpaść :) uważam że dobrze zrobiłaś wywalając z siebie złość i furię niż miałoby cię to gnieść nie wiadomo jak długo, mała pokopie i przestanie, jak uspokoisz się ty to uspokoi się i ona :) główka do góry :)

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Paulaa a ja go chciałam ale w granacie... na obrazku jest w granacie, narobł mi chęci, a w ofercie tego koloru wogóle nie ma :/ Jaki kolorek zakupiłaś?

Wzięłam czerwony. Też chciałam granat, ale wózek wybraliśmy granatowo- biało-czerwony, wiec pasuje.

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojego to czasami ciężko jest nakłonić , żeby wstawił naczynia do zmywarki-- DO ZMYWARKI!!!
    Al;e teraz mu mówię, że przecież widzi, że mam wielki brzuch, czasami skarżę się na kręgosłup, zresztą również przypominam mu, że jak dziecko będzie większe, to co ja będę mu opowiadała, że tata się nie angażował, nie pomagał mi jak ja w ciąży byłam? Dość brutalna może manipulacja- ale działa i jest skuteczna i daje mu do myślenia..
    ( oczywiście stosowałam ją na szczęście tylko raz właśnie jak ciężko mu było te naczynia wstawić)

Dzisiaj kurier przysłał ubranka jakie zamówił mój mąż dla synka ( wspominałam jakiś czas temu, że założył swój osobisty folder na komputerze "ubranka dla synka")

oto i one :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd6b7b014e63.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b44841963840.jpg

a tutaj mamy kombinezonik, który kupiła moja mama ( w sumie mamy dwa, jeden z pepco rozm. 62 niebieski, i ten taki biały co łączyć można nóżki, super cieplusi rozm. 56)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da6fb1d37e3a.jpg

jonka91, Kawa, rastafanka, marrtka, Ewelina88, Maud11, M4DZI4, Paula44, bluegirl89, MartaKD, Becia81 lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sobie tak rozkminiam. I niewiem czy to nie jest zbędne wydawanie kasy.. kombinezon już mam, do fotelika dzidziol fajnie w nim się zmieści.. Ale później do czego go jeszcze wykorzystam jeśli kupię taki otulaczek do wózka. Wprawdzie w tym kombinezonie może jezdzić w wózku..

dostałam jeszcze taki śpiworek różowy podobny do tych co dziewczyny brały z f&f tesco...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 13:24

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczko a widzisz jakieś różnice między rozmiarami tych dwóch kombinezonów? Bo mam ten z pepco 62r, ale jak się go rozepnie i spojrzy do środka to mam wrażenie że jest mniejszy..

Wysłany: 12 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa dokładnie, ewentualnie jeszcze kocem przykryć... no chyba że np. jakoś tak na końcówkę zimy jak już będzie np. marzec to taki otulaczek może się przydać.

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Kawa dokładnie, ewentualnie jeszcze kocem przykryć... no chyba że np. jakoś tak na końcówkę zimy jak już będzie np. marzec to taki otulaczek może się przydać.

Kocyk taki grubszy też już kupiłam a jeszcze przecież na to idzie ten pokrowiec/nakładka co jest na wózku (u mnie np jest z ekoskóry więc powietrza nie przepuszcza i będzie ciepło pod nią..)

Wysłany: 12 września 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co te kombinezony to się różnią np. długością rękawa i jest minimalnie szerszy jak tak patrzę na oba

To mi się kochana wydaję, że taki otulaczek będzie zbędny w takim przypadku. Ja to tylko będę korzystała z tego śpiworka plus ciepły kocyk.. a wiadomo, że przecież jeszcze jakieś warstwy ubranek dziecko będzie miało na sobie- trzeba uważać żeby dziecka nie przegrzać ( podobno dziecko ubiera się tak jak byśmy siebie ubierały ale o jedną warstwę więcej- tak jakaś lekarka mówiła mojej siostrze ciotecznej jak chodziła na kontrolę z córeczką)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 13:30

Kawa lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    http://allegro.pl/puszysty-becik-spiworek-otulaczek-z-weluru-i4573942350.html?no-rwd=1#tabsContent

Tylko widzisz ile tam jest rzeczy... nie wiem czy wanienka kosztuje ok 100 zl a ta reszta jakby dodatkowo... bo i butelka i kocyk po kąpieli. To juz masz pl. 40 zl.

Link do otulaczka na górze.

Dzięks. Otulaczek sobie chyba daruję, kombinezon wystarczy. Wyjdzie w praniu, może młode nie zaakceptuje albo coś to się dokupi.

Paula, on ma tę wanienkę za 29zl, fotelik do kąpieli 12,9, okrycie kąpielowe nie wiadomo czy większe/ mniejsze i jakiej jakości.

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
‹‹ 780 781 782 783 784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ