*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Mąż wrócił od teściowej i przywiózł ciasto drożdżowe w wiśniami i kurki (była już jajecznica na kurkach). Czuję się jak balon. Jak można być takim zachłannym na jedzenie. Przegięłam!!!
Isabelle cudowne wieści.
Dzięki Dziewczyny za pomysły na ciasta. Kawa to z bananami zrobię na pewno kiedyś. Ania od razu miałam ochotę na to z kruszonką, chociaż to od teściowej też ok.
Bell musisz być teraz spokojna, ślub będzie super, a panna młoda piękna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 22:00
Kawa lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
Ja też zglupiałam:) ostatnio sprawdzałam w necie jak dokładnie wyglądają kaftaniki, spiochy i półśpiochy:)
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim
Ja już po kanapkach ale chyba jeszcze skuszę się na delikatna kawkę z mlekiem i kawałek sernika (ostatnio mam na jego punkcie hopla)
O widzę, że Marta jesteś od samego rana bardzo aktywna
My wczoraj z mężem zaczęliśmy powoli ogarniać pokoik, i pakować rzeczy, jak i wyrzucać zbędne graty aby przygotować pokój dla dziecka do remontu.
Mój mąż tak mnie rozśmieszył swoim zachowaniem... Z jednej półki wyjmuje coś i pytam się go co z tym zrobić, a ten do mnie mówi, że to mu się przyda i przekłada do innej półki ( a przecież i tak wszystkiego pozbywamy się z pokoju aby był pusty) MĘSKA LOGIKA... Taka ot robota hehe
A Wy wiecie !? coś Wam powiem w tajemnicy! Dzisiaj miałam sen erotyczny i dosłownie miałam orgazm! Miałyście kiedyś tak?
Udanego, radosnego dnia dziewczyny !
MartaKD, rastafanka, Agus89, Ewelina88, M4DZI4, renia83 lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczko,ja wstaję o 7 jak mój mąż wychodzi do pracy,a dziś jechał już na uczelnie,bo zachciało mu się jeszcze studiowac i jest na ostatnim roku właśnie.
Sny erotyczne i orgazmy miewałam na poczatku ciązy,ostatnio jakoś zniknęły:)
My remont pokoika dla dziecka zrobimy na wiosnę, póki co wygląda jako tako,a wszelkie dziecięce elementy własnie kupimy i zrobimy na wiosnę. Kołyska i inne niezbędne rzeczy będa stały póki co u nas w sypialni.Teraz i tak tych wydatków jest mnóstwo,a ja już jak przystało na kobiete zapobiegliwą myślę o prezentach dla bliskich na Gwiazdkęno i też grosz trzeba odłozyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 08:18
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Ja ma m identycznie jak Ty, tez wstaję zawsze o 7 jak mąż do pracy się zbiera, weekendy ma wolne a ja już z przyzwyczajenia wstaję tak wcześnie
Eeee to te senne orgazmy to widzę chleb powszedni
Ja ostatnio z moim M nie baraszkujemy, bo mam kurcze żylaka jakiegoś na wardze sromowej i boje się, że mi pęknie! Czekam tylko jeszcze na hemoroidy i będę już dobita..
Gryzę się sama ze sobą aby znowu wyruszyć na łowy ubrankowe... ale muszę być twarda!
Na gwiazdkę dobrym pomysłem jest prosić Mikołaja o jakieś właśnie rzeczy dla dziecka ( można tez nieźle na tym zaoszczędzić)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 08:25
-
nick nieaktualny
-
Paula44 wrote:Bell najważniejsze, że z małym ok. Dla swojego mężczyzny i tak będziesz tego dnia najpiękniejsza.
Zielarka - idź spać. Wycisz się. Jutro też jest dzień!
Moze i dla niego będę najpiękniejsza, ale chciałabym sie w miarę swobodnie czuć w ślubnej i moc spokojnie oddychać i siadać. Oby te drobne poprawki coś zadziałały bo inaczej czarno to widzę..Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyMarta nie bierz za wcześnie kołyski
będzie Ci stała jak u mnie a w niej: wanienka, ciuszki, kocyki, pieluszki, gruszki, szczotki, gryzaki, pościel, poduszki a to wszytsko zarzucone prześcieradłem by się nie kurzyło!
a majtasy takie amełikańskie
Malenq dzwoniłam wczoraj zapytać czy już im przyszło moje zamówienie, bo miało być we wtorek, pojechałam i nie było, powiedzieli że będzie na piątek..;/ ale pan mnie poinformował że mają obsuwę bezpośrednio u producenta i teraz muszą świecić oczami. Czekam dalej, wprawdzie mi się nie śpieszy, przez ten remont i tak bym nie mogła tego nawet rozłożyć i obejrzeć bo nie mam gdzie... a jeśli będą kombinować to przyjadę tylko po fotelik bo zapłaciłam a nie dostałam a mebelki zamówię w Kalwarichociaż też by mi najbardziej pasowały do sypialni..
Dziś waga pokazała na czczo 57kg-3kg+ jestem z siebie dumnaMartaKD lubi tę wiadomość
-
bell lepiej że teraz brzuszek wyskoczył niż na kilka dni przed ślubem. Może akurat uda się na tyle ją zwiększyć, że będzie jak ulał
A może w razie czego rozglądnąć się za czymś używanym żeby się w trakcie wesela przebrać?
http://allegro.pl/ciazowa-lub-nie-grecka-suknia-slubna-empire-36-38-i4591467204.html
Byliśmy kiedyś na weselu, na którym panna młoda przebrała się niedługo po pierwszym tańcu. Nie dlatego że była w ciąży, ale po prostu było jej niewygodnie w rozłożystej sukni i ubrała dwuczęściowy, skromny komplecikKrólewną już nie była, ale i tak wyglądała uroczo