X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belldandy wszystko sie ulozy i zobaczysz, ze bedzie fajnie

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż wrócił od teściowej i przywiózł ciasto drożdżowe w wiśniami i kurki (była już jajecznica na kurkach). Czuję się jak balon. Jak można być takim zachłannym na jedzenie. Przegięłam!!!

Isabelle cudowne wieści.
    Dzięki Dziewczyny za pomysły na ciasta. Kawa to z bananami zrobię na pewno kiedyś. Ania od razu miałam ochotę na to z kruszonką, chociaż to od teściowej też ok.

Bell musisz być teraz spokojna, ślub będzie super, a panna młoda piękna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 22:00

Kawa lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś pełen relaks. :)
    Słucham starych hitów, piję cieplutkie kakao i szyję literki z filcu. :)

isabelle, Fucina, Ewelina88 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poranne nerwy z mężem odbijają się echem przez cały dzień, brzuch twardnieje...

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bell najważniejsze, że z małym ok. Dla swojego mężczyzny i tak będziesz tego dnia najpiękniejsza.

Zielarka - idź spać. Wycisz się. Jutro też jest dzień!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 22:02

zielarka lubi tę wiadomość

• isabelle Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielarka wrote:
    Poranne nerwy z mężem odbijają się echem przez cały dzień, brzuch twardnieje...

Albo tak jak Agus89 - ciepłe kakao, stare dobre hity i literki z filcu :)

Agus89, zielarka lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki.Na tej stronie mozna bezpłatnie do 12 listopada zamawiać mapy z okazji 25 wolności Polski.Fajne,dla dzieciaków:)
    https://mapa.premier.gov.pl/index.html?status=1#First

jonka91 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    ja zakupiłam z canpola termometr do wody w kształcie łódki :)

aa tak po prysznicu wchłonęłam wodę niczym gąbka! :P
    2uha610.jpg
    Kawa,że tak powiem... fajne gacie:)

Kawa, M4DZI4 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    jeju ja nawet nie wiem ile trzeba mieć sztuk takich śpiochów...
    ja już się pogubiłam chyba w tym wszystkim.
    Ocipiałam już dawno temu, a zgłupiałam w 16 tygodniu ciąży i mi nie mija hehehe

368918zinn1x5sdx.gif
    Ja też zglupiałam:) ostatnio sprawdzałam w necie jak dokładnie wyglądają kaftaniki, spiochy i półśpiochy:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w c&a darmowa dostawa weekendowa:)

Wiki81, Ewelina88 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) sobotnio:)

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :) Ja już po kanapkach ale chyba jeszcze skuszę się na delikatna kawkę z mlekiem i kawałek sernika (ostatnio mam na jego punkcie hopla)

O widzę, że Marta jesteś od samego rana bardzo aktywna :D

My wczoraj z mężem zaczęliśmy powoli ogarniać pokoik, i pakować rzeczy, jak i wyrzucać zbędne graty aby przygotować pokój dla dziecka do remontu.
    Mój mąż tak mnie rozśmieszył swoim zachowaniem... Z jednej półki wyjmuje coś i pytam się go co z tym zrobić, a ten do mnie mówi, że to mu się przyda i przekłada do innej półki ( a przecież i tak wszystkiego pozbywamy się z pokoju aby był pusty) MĘSKA LOGIKA... Taka ot robota hehe

A Wy wiecie !? coś Wam powiem w tajemnicy! Dzisiaj miałam sen erotyczny i dosłownie miałam orgazm! Miałyście kiedyś tak?

Udanego, radosnego dnia dziewczyny !

MartaKD, rastafanka, Agus89, Ewelina88, M4DZI4, renia83 lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczko,ja wstaję o 7 jak mój mąż wychodzi do pracy,a dziś jechał już na uczelnie,bo zachciało mu się jeszcze studiowac i jest na ostatnim roku właśnie.
    Sny erotyczne i orgazmy miewałam na poczatku ciązy,ostatnio jakoś zniknęły:)
    My remont pokoika dla dziecka zrobimy na wiosnę, póki co wygląda jako tako,a wszelkie dziecięce elementy własnie kupimy i zrobimy na wiosnę. Kołyska i inne niezbędne rzeczy będa stały póki co u nas w sypialni.Teraz i tak tych wydatków jest mnóstwo,a ja już jak przystało na kobiete zapobiegliwą myślę o prezentach dla bliskich na Gwiazdkę:) no i też grosz trzeba odłozyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 08:18

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ma m identycznie jak Ty, tez wstaję zawsze o 7 jak mąż do pracy się zbiera, weekendy ma wolne a ja już z przyzwyczajenia wstaję tak wcześnie :)
    Eeee to te senne orgazmy to widzę chleb powszedni :P
    Ja ostatnio z moim M nie baraszkujemy, bo mam kurcze żylaka jakiegoś na wardze sromowej i boje się, że mi pęknie! Czekam tylko jeszcze na hemoroidy i będę już dobita..
    Gryzę się sama ze sobą aby znowu wyruszyć na łowy ubrankowe... ale muszę być twarda!
    Na gwiazdkę dobrym pomysłem jest prosić Mikołaja o jakieś właśnie rzeczy dla dziecka ( można tez nieźle na tym zaoszczędzić)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 08:25

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa odebrałaś już materac i łóżeczko?

gwiazdko, ja sny erotyczne miałam na początku ciąży i ostatnio znowu powróciły....hehehe

• belldandy Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Bell najważniejsze, że z małym ok. Dla swojego mężczyzny i tak będziesz tego dnia najpiękniejsza.

Zielarka - idź spać. Wycisz się. Jutro też jest dzień!

Moze i dla niego będę najpiękniejsza, ale chciałabym sie w miarę swobodnie czuć w ślubnej i moc spokojnie oddychać i siadać. Oby te drobne poprawki coś zadziałały bo inaczej czarno to widzę..

Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
    Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
    Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
    Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm

[*] 2014 i 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta nie bierz za wcześnie kołyski :P będzie Ci stała jak u mnie a w niej: wanienka, ciuszki, kocyki, pieluszki, gruszki, szczotki, gryzaki, pościel, poduszki a to wszytsko zarzucone prześcieradłem by się nie kurzyło! :P a majtasy takie amełikańskie :D

Malenq dzwoniłam wczoraj zapytać czy już im przyszło moje zamówienie, bo miało być we wtorek, pojechałam i nie było, powiedzieli że będzie na piątek..;/ ale pan mnie poinformował że mają obsuwę bezpośrednio u producenta i teraz muszą świecić oczami. Czekam dalej, wprawdzie mi się nie śpieszy, przez ten remont i tak bym nie mogła tego nawet rozłożyć i obejrzeć bo nie mam gdzie... a jeśli będą kombinować to przyjadę tylko po fotelik bo zapłaciłam a nie dostałam a mebelki zamówię w Kalwari :) chociaż też by mi najbardziej pasowały do sypialni..

Dziś waga pokazała na czczo 57kg-3kg+ jestem z siebie dumna :D

MartaKD lubi tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Dla głodomorków wstawiam coś dobrego
    http://www.mniammniam.com/Ciasto_dyniowe_na_dobry_humor___-20193p.html
    Ja się zaśliniłam jak mi mąż czytał przepis :D

201501145565.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:20

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bell lepiej że teraz brzuszek wyskoczył niż na kilka dni przed ślubem. Może akurat uda się na tyle ją zwiększyć, że będzie jak ulał :)
    A może w razie czego rozglądnąć się za czymś używanym żeby się w trakcie wesela przebrać?
    http://allegro.pl/ciazowa-lub-nie-grecka-suknia-slubna-empire-36-38-i4591467204.html
    Byliśmy kiedyś na weselu, na którym panna młoda przebrała się niedługo po pierwszym tańcu. Nie dlatego że była w ciąży, ale po prostu było jej niewygodnie w rozłożystej sukni i ubrała dwuczęściowy, skromny komplecik :) Królewną już nie była, ale i tak wyglądała uroczo :)

201501145565.png
‹‹ 785 786 787 788 789 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ