*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
DZIEKI wielkie za slowa otuchy, na mnie nie patrzcie bo ja i lekarze schizuja poniewaz raz urodzilam w 23 tyg. Dlatego kaza mi lezec, narazie leze zobaczymy co w pon. Gin powie. U mnie poprostu cala rodzina drzy i dlatego leze. Czytalam ze ze maja szyjki 0,5 cm i normalnie funkcjonuja do konca ciazy.
-
polaola wrote:DZIEKI wielkie za slowa otuchy, na mnie nie patrzcie bo ja i lekarze schizuja poniewaz raz urodzilam w 23 tyg. Dlatego kaza mi lezec, narazie leze zobaczymy co w pon. Gin powie. U mnie poprostu cala rodzina drzy i dlatego leze. Czytalam ze ze maja szyjki 0,5 cm i normalnie funkcjonuja do konca ciazy.
To zrozumiałe Polaola, że wszyscy się boją. Korzystaj z chwili opieki rodziny. Po ciąży dzidziuś będzie juz najwazniejszy a nie Ty.polaola lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Kawa wrote:Marta ja tak zakupiłam kilka rzeczy dla chłopca a się zmieniło na dziewczynkę! haha
Teraz boję się cokolwiek kupować.. ale chyba siusiak juz się nie wchłonie i na pewno Chłopiec pozostanie Chłopcem
Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta159753 wrote:Widzisz Kawa jakie cudaki z tych naszych dzieci
Teraz boję się cokolwiek kupować.. ale chyba siusiak juz się nie wchłonie i na pewno Chłopiec pozostanie Chłopcem
No ja liczę, że ten MEGA siusior naszego Dzidziola nie zniknieEwelina88 lubi tę wiadomość
-
Kawa tak wyglada moja suknia :
Teoretycznie wyglada jakby była odcinana pod biustem, ale pod spodem jest od samej góry szyfon i on jest dopasowany i blokuje mi ruchy. Najgorzej mi sie oddycha przez ten pas ze zdobieniami...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 16:35
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
Ja 68 bo taki był najmniejszy...mi sie wydawało że miś bo niedźwiadki maja takie "jasne" łaty na brzuchu, ale może być i małpka.
Jeszcze zaszłam do lumpka i wyhaczyłam spodnie ciążowe za 2 zł i fajny sweterek "grzybek" z Kappalh tez za 2 zł.Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/61af90e876ba.jpg
Ja kupiłam nowe na allegro za 17, 90zl. Może na zdjęciu nie wyglądają fajnie, ale są! Te 38. Kupiłam jeszcze dwie 40.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 18:12
marrtka lubi tę wiadomość
-
He he i ja dziś zahaczyłam o Pepco, a miałam siedziec w domu no ale to było silniejsze ode mnie :p Też kupiłam pare bodziaków po 2,99, półśpiochy, dla starszego syna 3 bluzki i spodnie dresowe a sobie majciochy w grochy a co!
Umęczona jestem, idę leżec...
Malenq lubi tę wiadomość
-
Teraz są takie usztywniane staniki już do karmienia. Okropne były te bawełniano - koronkowe, które musiałam używac w poprzedniej ciąży bo innych nie było. Tamtych nie polecam!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 19:54
www.styczniowki2015.phorum.pl -
renia83 wrote:A ja leżę w końcu padnieta jak nigdy, nóg nie czuję, nałaziłam się dziś jak opętana, od rana rozsadzala mnie energia to teraz mam
ale przynajmniej lepiej będę spać (chyba
)
renia83 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl