*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale dzisiaj byłam wkurzona całe popołudnie. W pracy za dużo pracy, zakupy za ciężkie, dziecko nie zrobiło tego o co go prosiłam, wszystko mnie wkurzało, nawet kot. Mąż próbował być miły i mnie pocieszał, ale to też mi przeszkadzało. Już mi przeszło ale długo to trwało. Co mi jest?www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Wiki81 to po prostu hormony!
Ja starałam się takie zachowanie wyprzeć na siłę.. i wmawiać sobie, że nie ma czegoś takiego jak hormony działające na psychikę.. aż w końcu pewnego dnia siadłam i zaczęłam płakać.. nie wiem z jakiego powodu.. ale teraz już przynajmniej nie próbuję na siłę wmówić sobie, że nie jestem marudna i że nie mam humorów
To całkiem normalne zachowanie!
Dziewczyny.. ja mam ogromny problem! Od kilku dni.. moje piersi mają zamiar eksplodować.. nie mogę chodzić bez stanika.. bo mam wrażenie, że ktoś przypala mi sutki zapalniczką! To okropne uczucie i nie wiem jak je załagodzić! Może macie jakieś rady? Dodam, że przykładanie lodu jest krótkotrwałą metodą.Wiki81 lubi tę wiadomość
-
ania_29 wrote:wiki - ciąża
Monika miałaś tylko jedno wkłucie? U mnie najpierw biorą krew przed podaniem glukozy, później po godzinie od jej wypicia i jeszcze raz po dwóch godzinach - tzw. krzywa cukrowa
Ja też miałam 3 razy krew pobieraną, ale z jednego miejsca udało się pielęgniarce,www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/7432ef60bfb0.jpg
Polecam Wam ubranka firmy Endo. Wzięłam na próbę śliniak i koszulkę 62 obie rzecz 100% bawełny. Zapłaciłam 20 zł. A jakość super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:14
Kawa, isabelle, agnesik, MonikaDM, jonka91, Maud11, jaga.maz lubią tę wiadomość
-
Maud11 wrote:Agus czyli dobrze zrozumiałam - żeby pompon był puchaty powinnam użyć 3 rolki po 9 m na jeden?
Jeśli chcesz mały pompon (15cm) to jedna rolka, czyli 9 metrów wystarczy na jeden pompon.
Większe próbowałam robić z tiulu o szerokości 30 cm, ale jedna rolka to zdecydowanie za mało na jeden pompon. Myślę że właśnie z 3 rolek by ładnie wyglądał.
Do robienia tych pomponów najlepiej nadaje się tiul z takiej siateczki, lepiej się tnie niż zwykły,nie strzępi się i jest sztywniejszy. Postaram się wrzucić fotkę moich pomponów z wesela.
Mały pompon z jednej rolki wygląda mniej więcej tak:
MonikaDM, Maud11 lubią tę wiadomość
-
Wiki tez mialam napisac, ze dolega Ci ciaza
a mnie plecy napieprzaja wieczorem czy leze i nic nie robie czy funkcjonuje normalnie czy wymyslam sobie jakies dziwne rzeczy w typie wyrywania chwastow w ogrodku, ale wciaz bol miesci sie w granicach normy, bo wychodze z wanny o wlasnych silachChanela lubi tę wiadomość
-
Paula44 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7432ef60bfb0.jpg
Polecam Wam ubranka firmy Endo. Wzięłam na próbę śliniak i koszulkę 62 obie rzecz 100% bawełny. Zapłaciłam 20 zł. A jakość super.
Paula, ja dzisiaj też odebrałam przesyłkę z Endo! Potwierdzam, fajne ubranka, chociaż z raczej cieńszej bawełny. Ja wzięłam dwa komplety: żółte body+spódniczka (http://endo.pl/produkty/tematy/wielki_spadek_cen/kategorie/dla_niemowlaka/body_dla_niemowlaka_N41M042_1.xml) oraz czerwono-białą sukienkę+leginsy (http://endo.pl/produkty/sukienka_dla_niemowlaka_N41H003_2.xml).Paula44 lubi tę wiadomość
-
Agus89 wrote:Jeśli chcesz mały pompon (15cm) to jedna rolka, czyli 9 metrów wystarczy na jeden pompon.
Większe próbowałam robić z tiulu o szerokości 30 cm, ale jedna rolka to zdecydowanie za mało na jeden pompon. Myślę że właśnie z 3 rolek by ładnie wyglądał.
Do robienia tych pomponów najlepiej nadaje się tiul z takiej siateczki, lepiej się tnie niż zwykły,nie strzępi się i jest sztywniejszy. Postaram się wrzucić fotkę moich pomponów z wesela.
Mały pompon z jednej rolki wygląda mniej więcej tak:
O właśnie, ten tiul wygląda zdecydowanie lepiej -
Chyba będę musiała wybrać się do apteki.. Wiem, że to urok ciąży.. ale strasznie to uciążliwe, szczególnie w miejscach publicznych, jak zaczynają mnie swędzieć sutki.. ehh..
I szczerze? Też wolałabym, żeby moje piersi więcej nie urosły..
Selene!
Mój mąż pracuje od 7 do 15-16 około.. i tak bardzo do tego przywykłam..że teraz czuję się nieswojo, bo on poszedł na kilka dni do innej pracy sobie dorobić.. i nie ma go cały dzień.. A ja siedzę.. i czekam aż czas mi zleci i czuję się naprawdę dziwnie.. Więc dokładnie Cię rozumiem!
A teraz idę wziąć ciepłą kąpiel.. bo chyba bierze mnie jakieś choróbsko..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:26
-
ania_29 wrote:
Ja miałam formę zrobioną z kartonu z Biedronki.Im sztywniejszy tym lepszy, bo się nie zgina podczas nawijania tiulu.
-
nick nieaktualny
-
a biust rosnie mi nieustannie zaczynalam z 65/70 f a teraz 75h/i, ale cyce maja nade mna litosc i w ogole nie bola, czasem sutki sa troche bardziej wrazliwe, ale tragedii nie ma, nawet na poczatku ciazy bolaly mniej niz nie raz przed okresem
Chanela lubi tę wiadomość