*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelen nie przejmuj się gadaniem ludzi, ja chcę mieć cesarkę w grudniu za co często mnie krytykują, że lepiej przeczekać do stycznia (bo rok w plecy, coś tam, coś tam) a powodem takiej decyzji jest też fakt że mogę rodzić nawet w święta, bo termin niby się przesunął o tydzień czyli w sam raz sylwester, nie wiadomo przecież czy nie urodzę wcześniej
Kocham moją Delcie i bez względu na to w którym miesiącu się urodzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć mamusie ja także trzymam kciuki za wszystkie mamcie z problemami.Na pewno wszystko będzie ok.
JA wczoraj miałam wizytę kontrolną u gina i mój synek przez 11 dni utył 180 g czyli waży 540 gram aż całe pół kilojonka91, Kawa, polaola, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq Wzięłam materac dokładnie w piątek, czekałam na niego od 1 września. Oni mają w tym sklepie totalny nieogar!;/ Mają tanio, dlatego ludzi jest tam masa, nie wyrabiają się z zamówieniami- BAŁAGAN. Jedynie wózek dostałam w ten dzień co kupiłam (ale dostałam inny kuferek niż miał być, ale wymienili go). Nie spodziewałam się że takie cyrki tam są!
Dopiero wczoraj mąż odebrał łóżeczko i komodę, fotelika dalej nie było-a jak zamawialiśmy to miał być "jutro, albo pojutrze, ewentaulnie za tydzień" 3 tydzień minął fotelika i bazy isofix brak. Mąż zażądał zwrotu kasy.
A dziś kupiłam Maxi Cosi City, tym razem bez bazy isofix- w innym sklepie oczywiście. W kolorze Moonlight- żeby pasował do kolorystyki wózka.
Ewelina88, Paula44, M4DZI4, Malenq, Maud11, kasia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula44 wrote:Kawa - o jakim sklepie mówisz?
a ten fotelik wzięłam w sklepie Maluch w Żorach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 11:37
Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Ja go jeszcze nie otwierałam sprawdzić, jak sprawdzisz daj znać
jeżeli chodzi o firmy wózków: to co wiecie o BEbetto? i o firmie Tutek????Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 12:08
-
nick nieaktualnyBebetto ładne ma gondole, spacerówki wydają mi się liche, chciaż bardzo dużo ich spotykam więc chyba się dobrze sprawują
Tutki grandery ponoć porządne.
Dobrze że mówisz bede musiała swój wietrzyć na strychu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 12:20
Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:dwie pianki o różnej twardości sklejone ze sobą....na razie stoi otwarty na tarasie bo "śmierdzi niesamowicie".....
jeżeli chodzi o firmy wózków: to co wiecie o BEbetto? i o firmie Tutek????
Jak to śmierdzi? Mi prosto od producenta przywieźli i nic nie śmierdzi. Nie powinno tak być. Jak nie wywietrzeje do jutra to go reklamuj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 12:23
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki.....ale wiesz takiego "zapaszku" to się nawet nie spodziewałam....bo jak kilka lat temu kupowałam swój 160x200 to nie "pachniał", owszem wietrzyłam, ale chwilę i po upraniu pokrowca było ok....a tutaj taka niespodzianka.....
dla mnie kupienie wózka to najcięższa rzecz......jakoś mi nic nie pasuje...hehehe
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:no właśnie sama się zdziwiłam....ale zobaczę do jutra....
-
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:Co innego jakby to był lateks bo takie to śmierdzą okropnie, nawet jak go bezpośrednio dotkniesz to ręce śmierdzą, ale pianka nie powinna.
ale pokrowiec świetny w dotyku, taki delikatny i mięciutki:) -
nick nieaktualnyMalenQ z ciekawości otworzyłam swój, pokrowiec w dotyku bardzo miły, delikatny ale rzeczywiście czuć go, może to przez to że jakiś czas leżał w tym opakowaniu z a'la gumy/foli?
Sprawdziłam stronę hevea24.pl bo materac był oklejony w taką taśmę z napisami i na tej stronie pisze że u nich te materace są po 170zł O_o