X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selen nie przejmuj się gadaniem ludzi, ja chcę mieć cesarkę w grudniu za co często mnie krytykują, że lepiej przeczekać do stycznia (bo rok w plecy, coś tam, coś tam) a powodem takiej decyzji jest też fakt że mogę rodzić nawet w święta, bo termin niby się przesunął o tydzień czyli w sam raz sylwester, nie wiadomo przecież czy nie urodzę wcześniej :P

Kocham moją Delcie i bez względu na to w którym miesiącu się urodzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola no, no, no PIPKA jak się patrzy :D

polaola lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamusie ja także trzymam kciuki za wszystkie mamcie z problemami.Na pewno wszystko będzie ok.
    JA wczoraj miałam wizytę kontrolną u gina i mój synek przez 11 dni utył 180 g czyli waży 540 gram aż całe pół kilo ;-)

jonka91, Kawa, polaola, M4DZI4 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq Wzięłam materac dokładnie w piątek, czekałam na niego od 1 września. Oni mają w tym sklepie totalny nieogar!;/ Mają tanio, dlatego ludzi jest tam masa, nie wyrabiają się z zamówieniami- BAŁAGAN. Jedynie wózek dostałam w ten dzień co kupiłam (ale dostałam inny kuferek niż miał być, ale wymienili go). Nie spodziewałam się że takie cyrki tam są!

Dopiero wczoraj mąż odebrał łóżeczko i komodę, fotelika dalej nie było-a jak zamawialiśmy to miał być "jutro, albo pojutrze, ewentaulnie za tydzień" 3 tydzień minął fotelika i bazy isofix brak. Mąż zażądał zwrotu kasy.
    A dziś kupiłam Maxi Cosi City, tym razem bez bazy isofix- w innym sklepie oczywiście. W kolorze Moonlight- żeby pasował do kolorystyki wózka.
    oge053.jpg
    v8fscz.jpg

Ewelina88, Paula44, M4DZI4, Malenq, Maud11, kasia86 lubią tę wiadomość

• polaola Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyglada na strasznie wygodny :-) sama bym sie do niego wpakowala :-)

Ewelina88 lubi tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa - o jakim sklepie mówisz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Kawa - o jakim sklepie mówisz?
    ewozki.eu/pl tam gdzie większość droższych rzeczy brałam. Typu wózek, mebelki, pościel, przwijak, prześcieradła z ceratką nieprzemakające, materac.

a ten fotelik wzięłam w sklepie Maluch w Żorach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 11:37

Paula44 lubi tę wiadomość

• Selene Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:21

Kawa, Malenq lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa.....przed chwilką pożegnałam kuriera heheheeh przywiózł zamówiony materac:)
    uffffffffffff jedna i kolejna rzecz do przodu.............ale faktycznie muszą mieć tam bałagan.............

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja go jeszcze nie otwierałam sprawdzić, jak sprawdzisz daj znać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Ja go jeszcze nie otwierałam sprawdzić, jak sprawdzisz daj znać ;)
    dwie pianki o różnej twardości sklejone ze sobą....na razie stoi otwarty na tarasie bo "śmierdzi niesamowicie".....

jeżeli chodzi o firmy wózków: to co wiecie o BEbetto? i o firmie Tutek????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 12:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bebetto ładne ma gondole, spacerówki wydają mi się liche, chciaż bardzo dużo ich spotykam więc chyba się dobrze sprawują :P Tutki grandery ponoć porządne.

Dobrze że mówisz bede musiała swój wietrzyć na strychu..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 12:20

Malenq lubi tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    dwie pianki o różnej twardości sklejone ze sobą....na razie stoi otwarty na tarasie bo "śmierdzi niesamowicie".....

jeżeli chodzi o firmy wózków: to co wiecie o BEbetto? i o firmie Tutek????

Jak to śmierdzi? Mi prosto od producenta przywieźli i nic nie śmierdzi. Nie powinno tak być. Jak nie wywietrzeje do jutra to go reklamuj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 12:23

Malenq lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki.....ale wiesz takiego "zapaszku" to się nawet nie spodziewałam....bo jak kilka lat temu kupowałam swój 160x200 to nie "pachniał", owszem wietrzyłam, ale chwilę i po upraniu pokrowca było ok....a tutaj taka niespodzianka.....

dla mnie kupienie wózka to najcięższa rzecz......:-/ jakoś mi nic nie pasuje...hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Jak to śmierdzi? Mi prosto od producenta przywieźli i nic nie śmierdzi. Nie powinno tak być. Jak nie wywietrzeje do jutra to go reklamuj.
    no właśnie sama się zdziwiłam....ale zobaczę do jutra....

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    no właśnie sama się zdziwiłam....ale zobaczę do jutra....
    Co innego jakby to był lateks bo takie to śmierdzą okropnie, nawet jak go bezpośrednio dotkniesz to ręce śmierdzą, ale pianka nie powinna.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa,bedziesz dokupywała bazę do fotelika?

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:49

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Co innego jakby to był lateks bo takie to śmierdzą okropnie, nawet jak go bezpośrednio dotkniesz to ręce śmierdzą, ale pianka nie powinna.
    chodziłam na taras....wiesz najbardziej śmierdzi połączenie obu pianek, jak stary klej..........uhmmmmmmmmmmmmm no nic zobaczę jutro.....
    ale pokrowiec świetny w dotyku, taki delikatny i mięciutki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalenQ z ciekawości otworzyłam swój, pokrowiec w dotyku bardzo miły, delikatny ale rzeczywiście czuć go, może to przez to że jakiś czas leżał w tym opakowaniu z a'la gumy/foli?

Sprawdziłam stronę hevea24.pl bo materac był oklejony w taką taśmę z napisami i na tej stronie pisze że u nich te materace są po 170zł O_o

‹‹ 834 835 836 837 838 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ