X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Kawa,bedziesz dokupywała bazę do fotelika?

do tego modelu fotelika nie ma bazy wcale, jest tylko do cabrio lub peeble, bo one mają pod spodem fotelika tak jakby dwie szyny które wpina się w bazę, a City tego nie ma-można go zapiąc jedynie pasem.

stąd też takie różnice cenowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 12:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    MalenQ z ciekawości otworzyłam swój, pokrowiec w dotyku bardzo miły, delikatny ale rzeczywiście czuć go, może to przez to że jakiś czas leżał w tym opakowaniu z a'la gumy/foli?

Sprawdziłam stronę hevea24.pl bo materac był oklejony w taką taśmę z napisami i na tej stronie pisze że u nich te materace są po 170zł O_o

heheh u mnie też był tak oklejony:)
    być może przez folię, nie wiem......teraz na tarasie słoneczko, wiaterek i przewieje ten "smrodzik".....

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    MalenQ z ciekawości otworzyłam swój, pokrowiec w dotyku bardzo miły, delikatny ale rzeczywiście czuć go, może to przez to że jakiś czas leżał w tym opakowaniu z a'la gumy/foli?

Sprawdziłam stronę hevea24.pl bo materac był oklejony w taką taśmę z napisami i na tej stronie pisze że u nich te materace są po 170zł O_o

U mnie też właśnie po tyle są one. A Ty chyba mniej płaciłaś. Jak u nich zamawiasz kuriera masz bardzo szybko.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    U mnie też właśnie po tyle są one. A Ty chyba mniej płaciłaś. Jak u nich zamawiasz kuriera masz bardzo szybko.
    skarbie ja zamówiłam 15 września, do dzisiaj czekałam na kuriera heheheheh

a co powiecie o tej poduszce a'la klin - podobno pomaga jak dziecko ulewa...ja się nie znam, czytałam gdzieś w poradach, że można pod łóżeczko podłożyć coś, aby kąt nachylenia się zmienił.....

• Chanela Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:49

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja płaciłam za materac 146zł

a'la klin wg mnie jest ok, ja mam możliwość ustawienia pod takim kątem kołyskę i tak też zrobię, gdybym nie miała to pewnie bym kupiła ją tak "profilaktycznie" :)

kurdee dziś cały czas czuję zapach waty cukrowej.. :D

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w firmie jak zamawiamy u nich na 2 dzień mamy. Ale pewnie dla firm to jest inaczej liczone.

zplX18SyZp.gif
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś tak przez przypadek trafiłam na piosenkę o kundlu burym i wiecie co? Ryczę... Osz ja głupia...
    https://www.youtube.com/watch?v=mVnzRiockqw!!!

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też myślałam o tym klinie.....

Jonka ja ostatnio słuchałam fasolek:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, witam się chorobowo :/
    Dziś w nocy miałam takie ataki kaszlu że miałam schizę że zaraz "wypluję" Dzidka a szyjka to mi się na pewno od tego skróciła...
    W nocy to jednak mózg inaczej pracuje :|

Trzymam kciuki za wszystkie Dziewczyny - szpitalne Ag i Wiki i te leżakujące!!!

Mam pytanie - strasznie spodobał mi się taki dodatkowy "śpiworek" dla dziecka, ale nie wiem czy to nie jest zbędny wydatek, skoro taki "ortalionowy" też będę pewnie miała, a poza tym kocyki o różnej grubości???
    Potrzebuję głosów rozsądku :)
    On niby jest do 80 cm więc teoretycznie kolejną zimą też posłuży...
    in4rc1.jpg
    2ec18jo.jpg

Wiki81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud NIE jestem głosem rozsądku - bo rozkoszny jest ten dodatkowy śpiworek:)

Maud11 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaaa wrote:
    Witajcie moje Kochane! I w okolicach Wawy padaaaaa... Okropność. Zamówiłam na allegro długie spodnie (uznałam że trochę chłodno na te 3/4) i wszystkie są za długie a ja mam 171 cm wzrostu więc aż taka mała nie jestem. No i cóż czeka mnie wizyta u krawcowej a dziś zawijam i chodzę trudno.

Martaa, podasz linka do spodni? Sama nigdy nie zamawiałam przez neta spodni bo właśnie się boję że będą za krótkie, no chyba że dresy :P
    A skoro się da to chętnie popatrzę :)
    Z góry dzięki!

• Izabelka88 Ekspertka

Wysłany: 23 września 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy wszystkie z Was czują ruchy maluchów? Ja znowu nie czuję, staram się nie martwić, ale wiecie jak to jest. Echhh... ta ciąża, wiecznie coś. Naprawdę nie jestem typem ciężarnej, która tylko siedzi i wymyśla choroby, ale już któryś dzień z rzędu aktywność małej jest dla mnie niewyczuwalna. Mam jakby lekkie skurcze macicy, tylko sama nie wiem czy to skurcze, czy jakby delikatne kopniaki. Co robić? Wizyta w poniedziałek. Już raz byłam na IP, wszystko było ok, learz powiedział, że jest wiecej wód, dlatego nie czuć ruchów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Maud NIE jestem głosem rozsądku - bo rozkoszny jest ten dodatkowy śpiworek:)

No właśnie wiem!!!!
    I tyle kolorów !!!
    I mam info od mamy posiadającej taki że świetnie się spisuje!!! :D

To jakby ktoś chciał to podsyłam linka :P :P :P

http://www.gluck.pl/posciel_dla_dzieci/rozki_do_fotelika_i_nosidelka.html

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud śliczny śpiworek, ale cholerka drogi.. Takie coś więcej jak 80-90zł nie powinno kosztować..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 13:43

Maud11 lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabelka w którym tygodniu jesteś?
    Dziewczyny jak któraś chce może umawiać się za darmo z położną środowiskową. Bada ona tętno dziecka itp. Dużo pomaga.
    http://www.poprostupolozna.pl
    Izabelka może uda Ci się z nią umówić jeszcze dziś lub jutro i będziesz spokojniejsza.

Malenq, Chanela lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maud ja myślę, że taki dodatkowy śpiworek będzie dobry na wczesną wiosnę....bo i tak z domu zimą jak będziesz wychodziła, to dzidziol będzie na maksa ubrany - jeżeli zima będzie taka jaką zapowiadają...
    ale stronę sobie zapisałam....cena trochę górna, ale da się przeżyć:)

Maud11 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud! po coś to tu wrzuciła... ale mi się podoba, napewno by się przydał.. :P
    chociaż mam już dwa kombinezony, śpiworek z osobnymi nogami, śpiworek zwykły, kocyki..

Malenq, Maud11 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Izabelka w którym tygodniu jesteś?
    Dziewczyny jak któraś chce może umawiać się za darmo z położną środowiskową. Bada ona tętno dziecka itp. Dużo pomaga.
    http://www.poprostupolozna.pl
    Izabelka może uda Ci się z nią umówić jeszcze dziś lub jutro i będziesz spokojniejsza.
    czytałam na stronie swojej przychodni, że położna śr od 22tyg. jest dostępna za darmo....heheh ale ja takowej nie wybrałam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalenQ co ochota na Żubra przyszła :D ??

jonka91, Maud11 lubią tę wiadomość

‹‹ 835 836 837 838 839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ