*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:Kawa,bedziesz dokupywała bazę do fotelika?
do tego modelu fotelika nie ma bazy wcale, jest tylko do cabrio lub peeble, bo one mają pod spodem fotelika tak jakby dwie szyny które wpina się w bazę, a City tego nie ma-można go zapiąc jedynie pasem.
stąd też takie różnice cenowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 12:48
-
nick nieaktualnyKawa wrote:MalenQ z ciekawości otworzyłam swój, pokrowiec w dotyku bardzo miły, delikatny ale rzeczywiście czuć go, może to przez to że jakiś czas leżał w tym opakowaniu z a'la gumy/foli?
Sprawdziłam stronę hevea24.pl bo materac był oklejony w taką taśmę z napisami i na tej stronie pisze że u nich te materace są po 170zł O_o
heheh u mnie też był tak oklejony:)
być może przez folię, nie wiem......teraz na tarasie słoneczko, wiaterek i przewieje ten "smrodzik"..... -
Kawa wrote:MalenQ z ciekawości otworzyłam swój, pokrowiec w dotyku bardzo miły, delikatny ale rzeczywiście czuć go, może to przez to że jakiś czas leżał w tym opakowaniu z a'la gumy/foli?
Sprawdziłam stronę hevea24.pl bo materac był oklejony w taką taśmę z napisami i na tej stronie pisze że u nich te materace są po 170zł O_o
U mnie też właśnie po tyle są one. A Ty chyba mniej płaciłaś. Jak u nich zamawiasz kuriera masz bardzo szybko. -
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:U mnie też właśnie po tyle są one. A Ty chyba mniej płaciłaś. Jak u nich zamawiasz kuriera masz bardzo szybko.
a co powiecie o tej poduszce a'la klin - podobno pomaga jak dziecko ulewa...ja się nie znam, czytałam gdzieś w poradach, że można pod łóżeczko podłożyć coś, aby kąt nachylenia się zmienił.....
-
nick nieaktualny
-
Jakoś tak przez przypadek trafiłam na piosenkę o kundlu burym i wiecie co? Ryczę... Osz ja głupia...
https://www.youtube.com/watch?v=mVnzRiockqw!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, witam się chorobowo
Dziś w nocy miałam takie ataki kaszlu że miałam schizę że zaraz "wypluję" Dzidka a szyjka to mi się na pewno od tego skróciła...
W nocy to jednak mózg inaczej pracuje
Trzymam kciuki za wszystkie Dziewczyny - szpitalne Ag i Wiki i te leżakujące!!!
Mam pytanie - strasznie spodobał mi się taki dodatkowy "śpiworek" dla dziecka, ale nie wiem czy to nie jest zbędny wydatek, skoro taki "ortalionowy" też będę pewnie miała, a poza tym kocyki o różnej grubości???
Potrzebuję głosów rozsądku
On niby jest do 80 cm więc teoretycznie kolejną zimą też posłuży...
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaaa wrote:Witajcie moje Kochane! I w okolicach Wawy padaaaaa... Okropność. Zamówiłam na allegro długie spodnie (uznałam że trochę chłodno na te 3/4) i wszystkie są za długie a ja mam 171 cm wzrostu więc aż taka mała nie jestem. No i cóż czeka mnie wizyta u krawcowej a dziś zawijam i chodzę trudno.
Martaa, podasz linka do spodni? Sama nigdy nie zamawiałam przez neta spodni bo właśnie się boję że będą za krótkie, no chyba że dresy
A skoro się da to chętnie popatrzę
Z góry dzięki! -
Dziewczyny, czy wszystkie z Was czują ruchy maluchów? Ja znowu nie czuję, staram się nie martwić, ale wiecie jak to jest. Echhh... ta ciąża, wiecznie coś. Naprawdę nie jestem typem ciężarnej, która tylko siedzi i wymyśla choroby, ale już któryś dzień z rzędu aktywność małej jest dla mnie niewyczuwalna. Mam jakby lekkie skurcze macicy, tylko sama nie wiem czy to skurcze, czy jakby delikatne kopniaki. Co robić? Wizyta w poniedziałek. Już raz byłam na IP, wszystko było ok, learz powiedział, że jest wiecej wód, dlatego nie czuć ruchów.
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Maud NIE jestem głosem rozsądku - bo rozkoszny jest ten dodatkowy śpiworek:)
No właśnie wiem!!!!
I tyle kolorów !!!
I mam info od mamy posiadającej taki że świetnie się spisuje!!!
To jakby ktoś chciał to podsyłam linka
http://www.gluck.pl/posciel_dla_dzieci/rozki_do_fotelika_i_nosidelka.html -
Izabelka w którym tygodniu jesteś?
Dziewczyny jak któraś chce może umawiać się za darmo z położną środowiskową. Bada ona tętno dziecka itp. Dużo pomaga.
http://www.poprostupolozna.pl
Izabelka może uda Ci się z nią umówić jeszcze dziś lub jutro i będziesz spokojniejsza.Malenq, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaud ja myślę, że taki dodatkowy śpiworek będzie dobry na wczesną wiosnę....bo i tak z domu zimą jak będziesz wychodziła, to dzidziol będzie na maksa ubrany - jeżeli zima będzie taka jaką zapowiadają...
ale stronę sobie zapisałam....cena trochę górna, ale da się przeżyćMaud11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:Izabelka w którym tygodniu jesteś?
Dziewczyny jak któraś chce może umawiać się za darmo z położną środowiskową. Bada ona tętno dziecka itp. Dużo pomaga.
http://www.poprostupolozna.pl
Izabelka może uda Ci się z nią umówić jeszcze dziś lub jutro i będziesz spokojniejsza.
-
nick nieaktualny