Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to na odstresowanie wrzucam śmieszny "obrazek".

Do tych co właśnie szamają - nie oplujcie monitora, ja wczoraj się nawet popłakałam a niełatwo mnie rozśmieszyć :)

http://kwejk.pl/obrazek/2080111/macierzynstwo-to-nie-bajka.html

jonka91, Agus89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    i ogórek kiszony swojski też się znajdzie:)

To gdzie nas zapraszasz? :P Na podlasie nie mam aż tak daleko :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• ana7227 Ekspertka

Wysłany: 23 września 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ow6o35c8naby_t.jpg
    Mam manie na ciuszki w paski :D

Ewelina88, nick nieaktualny, jonka91, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgh371buf3k1xz.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chleb ze smalcem i ogórkiem??? No jak możecie!!!! A ja w pracy.:/
    Siostra ma za chwilę do mnie przyjść ale tylko KFC po drodze więc chyba się skuszę. Ale pajdę chleba zjadłabym.:)

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a ja zajęłam się pałaszowaniem gruszki:)
    ania_29 wrote:
    Ktoś ma ochotę na gruszki?
    http://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-czekoladowo---migdalowe-z-gruszkami
    Nęci mnie to ciacho
    Agus89 wrote:
    I kanapkę z wiejskim smalcem takim z cebulką i skwarkami... :P
    jonka91 wrote:
    Ojjj smalczyk.. mmm i z kwaśnym ogórem! ahhh
    Malenq wrote:
    i ogórek kiszony swojski też się znajdzie:)
    Ewelina88 wrote:
    Siostra ma za chwilę do mnie przyjść ale tylko KFC po drodze więc chyba się skuszę.
    Dziewczyny przestańcie!!!
    Siedzę i się ślinię jakbym co najmniej ząbkowała!!!
    sliniak_1.gif
    A ja se gotuje właśnie pyszny rosołek drobiowo-wołowy, dziś jeszcze się zabieram za kiszenie barszczyku, na śniadanie miałam sałatkę porową, właśnie zeżarłam milkywaya (ostatni był:/) a jutro będę robić domową pizzę!!!! :P
    Ooo!!!
    sliniak_2.gif

jonka91, ania_29, Agus89, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAa.... zjadłabym milkywaya...
    Chyba zrobię bezy z płatkami owsianymi, bo mam trochę białek luzem... :)

201501145565.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 :-) nie dalam rady wszystkiego przeczytac bo boje sie porzadnie smiac przy mojej szyjce lebiodze.

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    AAa.... zjadłabym milkywaya...
    Chyba zrobię bezy z płatkami owsianymi, bo mam trochę białek luzem... :)

Ania a jadlas ciasto milkyway jest rewelacyjne :-)

relgtv734oc66rli.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polaola wrote:
    Ania a jadlas ciasto milkyway jest rewelacyjne :-)
    Nie.. Jadłąm tylko prince-polo, rafaello, 3-bit, snickers :D Ale nie kuś, bo taka pogoda że nosa nie wyściubię po składniki a jeść się chce. Trzeba się zadowolić tym co jest w domu :)

polaola lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • Marta159753 Przyjaciółka

Wysłany: 23 września 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już przez Was zjadłam kanapkę ze smalcem i kiszonym ogórem :po pycha :p dzisiaj byłam po nowe skierowanie na USG połówkowe bo na poprzednim USG dzidzia miała buzkę zaslonieta raczkami, przy okazji zrobilam badania m.in. krzywa cukrowa i powiem Wam że pyszne to może nie jest ale ja przezylam to badanie i nie bylo takie zle ;)

ex2bp07wqbuoq473.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabelka88 wrote:
    Dziewczyny, czy wszystkie z Was czują ruchy maluchów? Ja znowu nie czuję, staram się nie martwić, ale wiecie jak to jest. Echhh... ta ciąża, wiecznie coś. Naprawdę nie jestem typem ciężarnej, która tylko siedzi i wymyśla choroby, ale już któryś dzień z rzędu aktywność małej jest dla mnie niewyczuwalna. Mam jakby lekkie skurcze macicy, tylko sama nie wiem czy to skurcze, czy jakby delikatne kopniaki. Co robić? Wizyta w poniedziałek. Już raz byłam na IP, wszystko było ok, learz powiedział, że jest wiecej wód, dlatego nie czuć ruchów.
    Izabelko a co znaczy więcej wód?
    Wielowodzie może rozpocząć sie w II połowie ciąży. A to jest niebezpieczne. Ale dotyczy to tylko 2% kobiet.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Izabelka88 Ekspertka

Wysłany: 23 września 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Izabelko a co znaczy więcej wód?
    Wielowodzie może rozpocząć sie w II połowie ciąży. A to jest niebezpieczne. Ale dotyczy to tylko 2% kobiet.

Nie, nie chodzi o wielowodzie. Wg mojego lekarza wód płodowych przybywa wraz z wiekiem ciąży i prawdopodobnie dzieje się to etapami. Jak naprodukuje się więcej wód, a dziecko jest jeszcze stosunkowo małe, to jest zwiększona amortyzacja i mama nie czuje ruchów.

• Selene Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:22

jonka91 lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jadę do instytutu transfuzjologii i hematologii na oddanie krwi mojej dla dzidziusia. Mają z tego zrobić preparat uzupełniający dla córeczki i w czwartek kortocenteza. Nie wiem tylko ile będę czekała na wyniki. Podobno w piątek do domu.

Będzie dobrze

nix, ania_29, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Chanela, nick nieaktualny, nick nieaktualny, renia83, szpilka, M4DZI4, zielarka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaa ja już po obiadku, schaboszczak plus moje ukochane buraczki na ciepło:)
    Maud:"A ja se gotuje właśnie pyszny rosołek drobiowo-wołowy, dziś jeszcze się zabieram za kiszenie barszczyku, na śniadanie miałam sałatkę porową, właśnie zeżarłam milkywaya (ostatni był:/) a jutro będę robić domową pizzę!!!! :P
    Ooo!!!"

aaaaaaaaaaa pysznie, ja również nastawiłam kilka dni temu buraczki na kiszenie:)

Wiki bo będzie dobrze zobaczysz....:)

Wiki81, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo... u mnie barszcz na kiszonych buraczkach je się tylko w wigilię. Zjadałabym taki, albo zwykły, albo ukraiński... Ehhh.. jak Wy potraficie zrobić smaka na coś, co nie jest w moim zasięgu... :p

Wiki81, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasto milky way świetna sprawa bardzo pyszne, łatwe i szybkie. Ja przed chwilą wstawiłam jabłecznik włoski do piekarnika - uwielbiam go ze względu na bakalie.
    Też bym zżarła dosłownie zżarła taką pajdę ze smalczykiem i ogórkiem ale nie znoszę zapachu topionej słoniny

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Ooo... u mnie barszcz na kiszonych buraczkach je się tylko w wigilię. Zjadałabym taki, albo zwykły, albo ukraiński... Ehhh.. jak Wy potraficie zrobić smaka na coś, co nie jest w moim zasięgu... :p[/QUOT

Moja mamcia postanowiła nie czekać do Wigilii i zrobiła wczoraj uszka z barszczem ze względu na dużą ilość naznoszonych grzybów przez mojego tatę i brata. Tak się obżarłam że nie mogłam się ruszać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 16:57

• Martaaa Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się po wizycie.
    Kacper ma praktycznie 1 kg!!!!!!!!!!!!! A konkretnie 958g! Ogólnie jest większy o tydzień niż USG i data porodu zmieniła się z 1 stycznia na 24 grudnia hehe

Szyjka bez zmian, bez szału ale szew trzyma. Kontrola 7 października.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 17:14

ania_29, polaola, renia83, szpilka, nick nieaktualny, Ewelina88, M4DZI4, Wiki81, Agus89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, zielarka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nix, Izabelka88 lubią tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaaa prawie 1kg jejku jak te dzieci rosna :-)

Martaaa lubi tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
‹‹ 837 838 839 840 841 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ