*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie mamuśki
Ciekawe jak Paula po glukozie? Gwiazdeczka, ja myślę, że w laboratorium pozwolą Ci się położyć na leżance. Zdrzemniesz się może
Ja jeszcze nie zapisałam się do szkoły rodzenia, mój chłop ostatnio wychodzi o 7 i wraca o 19, lipa straszna a chciałabym go brać ze sobą. Niech pobiera nauki.
A co do żelaza to moja gin nie jest zwolenniczką suplementów, tylko diety, bo najlepiej się przyswaja. W sumie sporo racji ma, po co nabijać kasę koncernom farmaceutycznym. Pomijam takie wyjątki jak witamina d3, bo słońca sobie nie wyczarujemy
Miłego dnia!Paula44 lubi tę wiadomość
-
Mi lekarz powiedział ze sens ma od 34tc bo wtedy jest swieza wiedza, a skoro leżakuje myślimy o prywatnym kursie w domu.
No i jest coś takiego jak szkoła taty w tej szkole w moim szpitalu. Maz się zastanawia:) jeden weekend a ponoc super dla chłopówWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:37
-
magdalenka olej takie gadanie. Ty jesteś mamą swojego dziecka i to
Ty decydujesz co jest dla Was odpowiednie. Sama zamierzam z pół roku karmić, może do roku pociągnę, o ile w ogóle będzie czym karmić
Właśnie robię ciacho dyniowe z drobną modyfikacją. Jak któraś ma ochotę to zapraszam na podwieczorek przy kominku
renia83 wrote:https://www.facebook.com/video.php?v=359317124232057&set=vb.100004613160760&type=2&theater
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:34
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Ale dziś dużo piszecie.
Bylam na glukozie. Hmmm... 75..Pani wcisnela mi pół cytryny. Tragedii nie było, ale raz mnie dzwignelo... na szczęście nie zaliczyłem Pawia.
Najgorsze czekanie do drugiego pik pik. Siedziałam z mama w aucie. Było mi słabo. Potem drugie. I znowu czekanie. Trzecie i luz. Pić mi się chciało bardzo..pani była delikatna i nie mam nawet śladu ba ręce. Potem mnie pochwaliła Hihi. Ze taka dzielna. Zapytałam czy dostane naklejkę "dzielny pacjent" i taka figurkę smerfabo daja tam takie dzieciom Haha. Rozbawiłam ją.
Wyniki po 16. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Oczywiście nie wytrzymałam i po drodze pojechałam do Smyka. Kupiłam jednego pajaca w biało niebieskie paski - z weluru.
Zapasy smakołyków dla psów na cały tydzień w Rossmanie.
Mama oczywiście przywiozla mi rosółmniam.
Teraz leżę do góry brzuchem. Mały po glukozie pukał mocno przez 15 min. " matka, co ty jesz?!"
Ag - niech mąż pogada z lekarzem. Ze czulibyscie się bezpieczniej, bo w domu jesteś sama a on często jedzie za granice itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 13:21
marrtka lubi tę wiadomość
-
Paula wiemy wiemy, dokładnie tak chce z nim pogadać, a to super facet jest więc zobaczymy.
A od dziś mamy praktykantki poloznictwa na oddziale, skaczą koło nas non stop:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:53
Paula44, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRenia hah ten filmik był już tu wklejany 3 razy
Tymi mój brat na pytanie córci (4l.) kiedy ciocia będzie miała dzidzie-odpowiada jej kiedy spadnie śnieg, albo pod choinkę
Ania na kasie w dużym sklepie możesz zapytać, mi kiedyś babka w tesco wcisnęła full reklamówkę wieszaków w przeróżnych rozmiarachp.s za darmo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 13:08
Paula44, ania_29, Tymi, renia83 lubią tę wiadomość
-
Hi....hi.... mam mikro lazienke obok pralki umywalka i pralka zachlapana jak cholera tylko to mnie przeszkadza? Hm.....fobia jakas czy co? Chyba teraz mnie uswiadomilyscie.
Gwiazdeczka27 : Tez przeraza mnie glukoza bo ja caly czas leze i jak tu wytrzymac 2 godz. na siedzaco poloze sie w aucie.
Co do boli zeber to moze dzieciaki tak Was mlotkuja po nich.
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolaola u mnie też tak stoi prala.. i jak jej nie przetrę raz dziennie to coś mnie bierze
mojemu M nie przeszkadzają np łapki kota odbite na pralce, zlewie czy desce klozetowej a jak idzie się napić do zlewu to zawsze je zostawi. Nie wiem czy by zbawiło mojego M jakby to po prostu od razu przetarł
Paula44, polaola lubią tę wiadomość
-
Ja się boje wrócić do domu, nie podejrzewam żeby maz sprzątał dziennie i nie wiem jak tam wyglada:). Juz mu sugerowalam ostatnio niech właśnie zamówi jakas panią co wysprzata. Powiedział ze spoko, jak będę miała wyjść będzie czysto:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 13:32