*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj, a coś bardziej powszechnego? Nie ma w moim województwie ikei ani zary home
Potrzebuję zwykłych, plastikowych wieszaczków, tylko po prostu w małym rozmiarze
Ok, w jysku mają, 3 szt. za 7,50. Chyba pozostanie allegroWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 15:02
-
Tymi mi na zaparcia gin poleciła syrop Lactulosum Mite - że on się nie wchłania tylko po prostu zbiera całe g... po drodze i lekko rozrzedza. Kazała pić 1 łyżkę stołową rano na czczo i popić szklanką ciepłej wody - ja tak robię i jest ok. Nie ma luźno tylko wreszcie tak normalnie.
Ewelina88, Paula44, Tymi, marrtka lubią tę wiadomość
-
magdalenka wrote:Dokładnie, ale najgorsze jest jeszcze gadanie, że nie ma czegoś takiego jak brak pokarmu, kobieta MUSI miec pokarm nie ma innej opcji. Nosz kurna, same tutaj rozmawiałyśmy, że każda pieroła ma na to wpływ, atmosfera, samopoczucie, poczucie bezpieczeństwa kobiety, dosłownie wszystko może mieć wpływ na to czy kobieta ma pokarm czy nie. A jak karmi butelką to nie kocha swojego dziecka pewnie bo nie chce mu piersi dać...
Jestem z siebie dumna, wydepilowałam nogi, juz mi ciężko z brzucholem, ale byłam zarośnięta jak człowiek pierwotny !A teraz robię manicure a co ! -
nick nieaktualnyMartaaa wrote:Tymi mi na zaparcia gin poleciła syrop Lactulosum Mite - że on się nie wchłania tylko po prostu zbiera całe g... po drodze i lekko rozrzedza. Nie ma luźno tylko wreszcie tak normalnie.
hahahaahahaahahahhaahhahhahahahhahahaahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale opis! Normalnie Mickiewicz i Norwid to przy Tobie jakieś niewrażliwe buraki
M4DZI4, Tymi, Ag..., jonka91 lubią tę wiadomość
-
Witam się popołudniowo dziś, rano jakoś weny twórczej nie miałam :p
Bluegirl daj znac jak po połówkowym!
Kawa kciukam za wizytę
Ja dziś doczekałam się jednej przesyłki z allegro, z kaftanikami dla małego
Czekam jeszcze na pajace i swoje spodniacho-leginsy
W brzuchu mi burczy hmmm... idę smażyc racuszki z jabłkami, posypię cukierem puderem, zaleję sosem czekoladowym i będzie dobrzeAch te pomysły kulinarne w ciąży, inwencji twórczej nie ma końca :p
Paula44, Malenq, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
ania29, tu masz wydaje się fajną ofertę: za 23 zł z przesyłką masz 25 sztuk kolorowych wieszaków z komisu
http://allegro.pl/dzieciece-wieszaki-ubraniowe-kolorowe-25szt-i4633978706.html
Ja właśnie zjadam zupę z soczewicy czerwonej, którą wczoraj ugotowałam. Bardzo polecam - sycąca i rozgrzewająca! -
nick nieaktualnyWitam się i ja:)
Wczoraj przeżyłam glukozę hehehe nie było tak źle...najgorsze to było siedzenie i czekanie....zdałam też krew na morfologię i mocz....
wyniki nie powalają, hemoglobina nadal w dole, hematokryt też, mocz do bani...a lekarza dopiero na 20.10 mam
któraś pije żelazo??? ja skończyłam te na receptę, wykupiłam dzisiaj Biofer, zobaczymy.....
A. loth.... dawaj przepisa na zupkę -
Malenq pije w postaci soku z buraków z marchwią i jabłkiem , na mocz wczoraj pisałam ProUro , polecam , wyniki od 3 mc ciazy idealne moczu , nie trzeba zaraz brać nie wiadomo czego
u mnie w szpitalu obiad nie powalił wiec zamówiłam sobie pierogi ruskie /:d
-
nick nieaktualnyTymi wrote:Malenq pije w postaci soku z buraków z marchwią i jabłkiem , na mocz wczoraj pisałam ProUro , polecam , wyniki od 3 mc ciazy idealne moczu , nie trzeba zaraz brać nie wiadomo czego
u mnie w szpitalu obiad nie powalił wiec zamówiłam sobie pierogi ruskie /:d
ja na obiad miałam "kluski na parze", cycki kurczaka, sos pomidorowy i sałatkę coleslaw:) -
A.loth wrote:ania29, tu masz wydaje się fajną ofertę: za 23 zł z przesyłką masz 25 sztuk kolorowych wieszaków z komisu
http://allegro.pl/dzieciece-wieszaki-ubraniowe-kolorowe-25szt-i4633978706.htmlSą też nowe i wychodzą nawet ciutkę taniej, bo przesyłka jest niższa.
http://allegro.pl/wieszak-ubraniowy-wieszaki-ubraniowe-dzieciece-25-i4621850193.html
Myślałam że kupię na miejscu i od razu przewieszę ubranka, ale jak to często bywa - trzeba się zdać na handel internetowy. Jak mus to mus
A podany przez Ciebie przepis muszę koniecznie wypróbować. Nigdy zupy z soczewicy nie jadłam a zapas papryczek chilli mam w zamrażalniku
U nas były placki ziemniaczane. Dla mnie z piekarnika a dla męża smażone na patelni.
U Was też jest tak zimno? Wyszłam w południe do sklepu w swetrze i było znośnie a teraz w grubej, polarowej bluzie było mi chłodnoChyba nieuchronnie zbliża się zima. Brrr...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 16:49
-
nick nieaktualnyPiszecie o żelazie. Ja właśnie dudlam soczek pasteryzowany z Ogrodów Natury. Polecam. .w szklanych małych buteleczkach. Sa np w Rossmanie.
A jeśli chodzi o badania - chcąc sprawdzić pozio km żelaza w organizmie nie bada się poziomu żelaza! Tylko ferrytyne! Ten wynik mówi ile w istocie mamy żelaza w TKANKACH! Czyli czy się wchłania! -
nick nieaktualnyKejti a co Ci się śniło?
Wróciłam z wizyty od mojej ginekolog, wkręciłam ją że nadal nie znam płci. Tym razem stwierdziła "na 80% dziewczynka"-czyli dalej się bawi w zgaduj, zgadula.
Wkurzyłam się nieco bo zapytała czy mąż ze mną chodzi na jakiekolwiek usg (u niej nigdy z nim nie byłam, tylko na tych szczegółowych) zabrzmiało to jakby się Nami nie interesował
Później fotel: szyjka długa, twarda. Ważenie 60kg. Następnie usg, zrobiła wszystkie pomiary, widziałam że miała jakiś inny program włączony? Powiedziała że maluszek pięknie rośnie i wszystko w porządku. Wydrukowała pomiary i wręczyła do ręki, schowałam do torebki i się pożegnałyśmy.
W domu patrzę na pomiary a tam pisze waga 537g O_o że coo? Przecież 4 tygodnie temu miała 525g nie rozumiem ??? Nie przytyła?? Wogóle wydruk jest całkiem inny niż ostatnio, porównując pomiary to niewiele się różnią.. A mówiła że niby wszystko w porządku a pomiary świadczą o czymś innym..;/