X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po wieczornym podgladaniu dzidziusia wszystko z nim ok, szyjka twarda zamknieta i dluga bo 3,4 z kawalkiem a podgladalismy znow bo mialam uczucie pelnego tamponu w srodku i sie martwilam ze cos sie dzieje, a doktorek powiedzial ze na pewno wszystko ok nawet jakbym w kierownice uderzyla to nic nie powinno sie dziac a dopiero po jakims masakrycznym uderzeniu, dostalam dwie luteiny pod jezyk chyba na zasadzie uspokojenia, ale nie bede wnikac ;)

polaola, Tymi, zielarka, nix, Ewelina88, M4DZI4, jonka91 lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • polaola Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi jakas Ty ladna a i Syn jaki dorosly fajny bebolek :-) ja mam czasami wrazenie ze brzuch rosnie mi noca bo co wstaje to wiekszy.
    Szpilka odpoczywaj, a najlepiej idz sobie pospac bo dosc duzo mialas jak na jeden dzien wrazen.

Jestem po badaniu szyjka dalej taka jak byla niestety dalej z lejkiem, oczywiscie po antybiotykach mam grzyba, ale lekarz sie cieszy lepsze to niz bakteria :-) tylko to mnie cipka swedzi :-)
    Dostalam leki bedzie lepiej i uwaga nasze dziecko wazy ok. 800 g.:-) w ciagu 10 dni przytlam tylko 300 g hurra, bo ostatnio w tym samym czasie bylo 2 kg. Na plusie.

Tez nie moge sobie tej Ani Przybylskiej wytlumaczyc dlaczego.

Zaczynam sie cieszyc ciaza Tymi ! :-) dobry znak.

Tymi, zielarka, M4DZI4 lubią tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i bardzo dziekuje Wam za wsparcie, naprawde pomaga :)

polaola lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi ślicznaś! :)

Tymi lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wole zasnac o normalnej porze, zeby mniej budzic sie w nocy i nie myslec w ciemnosciach ;) no i mam tylko tel z mozliwoscia wejscia na forum i fb i tv za kase, wiec po kapieli spac

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam koszule do karmienia italian fashion- bardzo fajna za 59zl, a właśnie weszłam na stronę maja duży wybór, koszul i nawet pizam do karmienia:D jutro zakupie jakieś piżamy online bo małż mówi ze w sklepie nie było.
    Wszystko oscyluje wokół tej samej ceny. I made in poland:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 21:27

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jola83 Ekspertka

Wysłany: 6 października 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Stycznióweczki :)

Też mam termin na styczeń- 29go 2015r Mogę się dołączyć do forum?

Mój Synek waży już pół kg, na ostatnim USG uroczo ziewał i kręcił się bardzo. Już sporo przytyłam ok. 4 kg a jeszcze jakiś miesiąc temu bałam się, że nie tyję i mój Maluszek nie ma miejsca w brzuchu..a tu nagle jak mi brzuch wystrzelił!

zielarka, Ewelina88, polaola, MartaKD, lwuska55592, MonikaDM, agnesik, M4DZI4, jonka91, Kawa, Tymi lubią tę wiadomość

relgi09kfo915nes.png
  • jola83 Ekspertka

Wysłany: 6 października 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

relgi09kfo915nes.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Jola :) rozgość się :)

Zdjęłam stanik........cycki mam takiego rozmiaru, że mnie dosłownie zatkało....
    wielkie błękitne żyły na całej powierzchni i brązowe otoczki...nigdy tak nie wyglądałam.....nigdy.
    Ten stanik, który zdjęłam ma rozmiar miseczki E, która teraz pokrywa połowę powierzchni piersi a nie całość, jak było wcześniej.
    Zdaję sobie sprawę jak wyglądają piersi w nawale...są jeszcze większe, sa mega wielkie, nie wiem co się stanie ze skórą jeśli już teraz mam taki rozmiar piersi...szok!
    Do tego chyba dalej rosną, bo dziś kłują i palą.

FITop1.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj jola83. Fajnie, że mamy nową koleżankę.

Szpilka cieszę się,że nic Ci nie dolega. Odpoczywaj teraz.

Ania śliczne łóżeczko, pasuje idealnie.

Tymi pięknie wyglądacie. Podobają mi sie Twoje włosy, ja miałam wycieniowane a teraz ścięłam na równo za ramiona, ale jak patrze to pewnie znowu niedługo wycieniuję.

Paula jak dobrze być w domu.

Ja dzisiaj po wizycie. Miałam być jutro, ale byłam dzisiaj w Lublinie i wizytę zaliczyłam. U nas wszystko dobrze. Dr potwierdziła dziewczynkę. Więc super. Kazała mi brać czasami nospę po ciężkim dniu. Sprawdziła pessar, szyjkę i przepływy u malutkiej. Patrzyła czy po zabiegu kordocentezy nie mam anemii i nie ma. Super. Wizyta za 3 tyg 29 paźdz.

Isabelle witaj w gronie krążków

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 22:37

zielarka, Paula44, M4DZI4, Kawa, Tymi lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka ja znowu nie czuję w ogóle piersi. Dziwne u mnie to. Też sobie wyobrażałam że będę miała tak jak Ty. Zazdroszczę Ci

polaola lubi tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Sandra89 Przyjaciółka

Wysłany: 6 października 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poradzcie (moze to glupie pytanie) gdzie kupujecie staniki? ja nie moge znalesc na siebie rozmiaru, musialabym kupowac w jakis firmowych sklepach po 200zl zeby znalesc odpowiedni. Ogolnie powinnam nosic 70DD teraz w ciazy zapewne przydalaby sie miseczka E a ja ciagle w rozmiarze 75D bo jak bym chciala kupic E to juz pod biustem z 80 albo 85. Macie jakies sprawdzone sklepy? Chyba zaczne kupowac taki jak powinnam nosic i zwezac go w obwodzie ;/

dqpri09kpj6igqno.png
    iv09cwa1zcgmcehs.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra mam ten sam problem, pod biustem mało a miseczka rooooośnie.
    Sama nie kupuję nowych staników bo u mnie w mieście nie ma po prostu sklepów sprzedających takie "nietypowe" rozmiary. Z reszta nawet gdyby były to nie wydam 150 zł na stanik.
    Przeszukuję SH, znajduję zwykle firmówki, które mają właśnie nietypowe rozmiary np 75 E itp mam w zasobach staniki Freya i innych dobrych firm dosłownie za gorsze.

Wiki, oddam chętnie te rozmiary :D tsknię za moimi zgrabnymi cycuszkami, które mieszczą się w dłoni i nie potrzebują staników z rusztowaniem :D :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 22:49

Wiki81 lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • Sandra89 Przyjaciółka

Wysłany: 6 października 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez szkoda wydac tyle kasy na stanik tymbardziej, ze o jednym nie bede chodzic a kupic kilka za taka cene to troche duzo.

dqpri09kpj6igqno.png
    iv09cwa1zcgmcehs.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra ja kupuje w sklepach z brafittingiem, ale tam gdzie sa polskie staniki (konrad, gaja i inne), mozliwe, ze niektore sa zagraniczne ale ceny troche nizsze choc nadal to 60-90 zl za sztuke, czerwcu kupilam 2 z miseczka w zapasie czyli taka akurat z tymi wkladanymi puszupami, potem wyjelam voila, teraz zostal mi bialy z alles i nie jest idealny ale jeszcze w nim chwile pochodze i dokupilam taki sam czarny tylko rozmiar wiecej czyli bialy 70 h a nowy czarny ten sam model75 i i jest z lekkim zapasem a na wszelki wypadek przedluzke obwodu, choc wiem ze sie to kloci ze wszelkimi zasadami doboru stanika, ale nie mam kasy zeby co 3 tyg kuppwac dwa nowe staniki, zeby miec szanse je wyprac :)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Pinia108 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuje w sklepie z braafitingiem. Sprzedałam na allegro poprzednie i w ciazy kupiłam tylko 2 sztuki. Jestem na zwolnieniu więc daje rade z praniem. Kupowałam trocche wbrew zasada brafitingu. Obwód nie byl maksymalnie dopasowany, rozmiar wyzej niz bym kupila nie w ciazy, no i miska taka ciut wieksza. Mysle zeby w grudniu kupic jeszcze jeden dopasowany ale juz z miska odpinaną do karmienia. Teraz chodze w Freya deco i Panache sport - te dwa modele najlepiej na mnie zawsze lezaly i sa chodliwe na allegro - mozna je łatwo kupić i łatwo sprzedać. Jesli masz kogos w UK i znasz dokładny rozmiar i tam te marki mozna czasem kupic połowe taniej niz w Polsce. Mnie SH nie zdazylo sie kupić odpowiedniego biusstonosza

Marianna [*] 08.11.2013 8tc
    Kamilka 7.01.2015
    Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
    Weronika 11.08.2017
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Was czytam i czytam i brwi mi się łamią bo ja nadal 80B jak było przed ciąża tak nadal mam :( są troszkę większe i pełniejsze te moje piersiątka no ale to tyle :/

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane
    noc przespana spokojnie bez lekow na uspokojenie, zostalam godzine temu okrutnie wyrwana ze snu na mierzenie temperatury i pobieranie krwi i nie moge juz zasnac ;( moze pozniej sie uda

zielarka lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Dziewczyny mam koszule do karmienia italian fashion- bardzo fajna za 59zl, a właśnie weszłam na stronę maja duży wybór, koszul i nawet pizam do karmienia:D jutro zakupie jakieś piżamy online bo małż mówi ze w sklepie nie było.
    Wszystko oscyluje wokół tej samej ceny. I made in poland:)
    Ja mam z tej firmy majtki,rewelacyjne są i na Allegro też można kupić koszule i piżamki.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam dwa staniki zwykłe,bawełniane,bez usztywnień do karmienia w domu na Allegro za pare groszy.Jeden elegancki,ale ciut większy kupiłam w esotiq za 35zł,bo była przecena 70%, w obwodzie jest jak zwykle,a miseczkę większa kupiłam.Planuję jeszcze zakup jednego eleganckiego do karmienia gdzieś poza domem.Moja mama nietypowe rozmiary dla siebie kupuje w second handzie.

ug37df9hvpghw3yg.png
‹‹ 903 904 905 906 907 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ