X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja do rossmana mam prawie 100km heheheheeh........no nic, sprawdzam sobie ceny na necie....

woda z cytryną i miodem gryczanym właśnie "u mnie na tapecie" hehehhe...mam nadzieję, że "zduszę" infekcję/ przeziębienie w zarodku....kanapka z czosnkiem też zjedzona ;)

Kawa ja również mam w dalszej rodzinie Adelę i każdy na Nią woła Delcia:) słodko:)

Kawa lubi tę wiadomość

• marrtka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry mamusie :) głód mnie wypędził z łóżka no i młoda boksowała po pęcherzu całą noc. Wypiję kawę i jakoś przetrwamy ;) Dziewczyny pijecie kawę? ja jedną codziennie muszę, bo mam niskie ciśnienie. to już mój rytuał, chwila dla mamuśki, do czasu hehe :P

Paula, ja podobnie jak dziewczyny w kwestii wózka, 2w1 a fotelik lepszy (maxi cosi albo cybex), no chyba że go dadzą w zestawie.

Aaaa i wszystkiego dobrego dla nauczycieli, czynnych i nieczynnych zawodowo ;) ja z tych drugich :D

dxomkrhms4puy6o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawę rozpuszczalną z mlekiem piję codziennie zaraz po przebudzeniu :)
    (jedynie zeszłam z ilością 1,5łyżeczki kawy-1,5cukru ) :)

marrtka lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę ok południa bo czekam na wypis no i jeszcze badanie malucha:) jakby co to do 34tc mogę wrócić do nich, ew mam 2 inne szpitale z takimi odzialami.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam z rana po ciężkiej nocy ; ( już drugą noc nie mogę spać przez ból kręgosłupa

ex2bo7ess0m327wq.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag super, że wychodzisz. Będzie dobrze! Masz tu małpeczkę

http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-monkey/crazy-monkey-emoticon-177.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 09:51

Ag..., Paula44 lubią tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Ściany chcę jasno siwe,a mebelki no cóż...różowe:)ale ten typ różu,pastelowy bardzo lubię.Niestety gdy ma sie coreczke nie uniknie się tego koloru:)
    Czyżby mebelki BUSUNGE? :)Na zdjęciach wyglądają ciekawie :)
    Moja kuzynka ostatnio urządzała część domu rzeczami z Ikei i jednak rozczarowały mnie ich meble. Witrynkę HEMNES trzeba było przykręcić do ściany, bo taka licha :/ Drzwiczek nie dało się do końca wyregulować. Stolik dostała z dwoma, sporymi pęknięciami na blacie, stołki barowe z zaciekami farby... A przyznam, że ostrzyłam pazurki na kilka rzeczy z ich oferty do salonu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 09:52

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi by było żal wydać w Ikea za łóżeczko 600zł (te poniżej tej kwoty nie zachwycają, a podobne można jeszcze taniej na All dostać)

6stówek to ja dałam za moje łóżeczko i komodę z przewijakiem :D

agnesik lubi tę wiadomość

• Selene Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    t

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:24

renia83, MonikaDM lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:58

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Czyżby mebelki BUSUNGE? :)Na zdjęciach wyglądają ciekawie :)
    Moja kuzynka ostatnio urządzała część domu rzeczami z Ikei i jednak rozczarowały mnie ich meble. Witrynkę HEMNES trzeba było przykręcić do ściany, bo taka licha :/ Drzwiczek nie dało się do końca wyregulować. Stolik dostała z dwoma, sporymi pęknięciami na blacie, stołki barowe z zaciekami farby... A przyznam, że ostrzyłam pazurki na kilka rzeczy z ich oferty do salonu :)
    fakt,meble z Ikei nie grzesza trwalościa, no chyba,ze sa mega drogie.Tak, dokładnie ten zestaw Busunge.łozko,szafa i szafka.Myślalam jeszcze o łóżku ze stalową ramą,ale jednak się skłaniam ku temu z drewna.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Mi by było żal wydać w Ikea za łóżeczko 600zł (te poniżej tej kwoty nie zachwycają, a podobne można jeszcze taniej na All dostać)

6stówek to ja dałam za moje łóżeczko i komodę z przewijakiem :D
    Kawa, gdyby nie wygrana w konkursie w ogóle nie kupiłabym łózka z Ikei,bo wlaśnie szkoda by mi było kasy.A lóżeczka w ogóle mnie nie zahcwycaja stamtąd,więc stawiam na łóżko.Bedzie Mała miała na zaś:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, to mój bimbolek :D wybaczcie selfie z windy i małża ze śmieciami w tle :D następnym razem się postaram ;)

hwn0oz.jpg

MartaKD, agnesik, Ewelina88, Malenq, magdalenka, Kawa, Paula44, M4DZI4, ania_29, zielarka, MonikaDM, bluegirl89, Agus89 lubią tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny,maly brzuszek:) a zdjęcie niczym Dawid Woliński w windzie:)

marrtka, Malenq lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski.
    Ag.. dobrze, że do domu wracasz.
    Kawa ja też mam zamiar tak samo z pieluchami robić bo kiedyś na jakimś forum wyczytałam. Do szpitala zabiorę Pampers a potem Dada. Zobaczę jak się to sprawdzi. Aaaa... i kawę piję dokładnie taką samą jak Ty po przebudzeniu. :)
    Co do stresów itp to ja się ostatnio już uspokoiłam. Od samego początku ciąży miałam różne bóle brzucha, które okropnie mnie stresowały ale ostatnio dałam na luz, boli jest mniej, moja Milusia kopie cały czas. Wiem, że wszystko będzie dobrze.:) Tak samo jak u pozostałych styczniówek bo limit cierpień u nas już dawno wykorzystany.:)
    Wczoraj córze na dobranoc puściłam kołysanki bo tak wariowała, że się wytrzymać nie dało już. Myślałam, że ukołyszę ją, a ona jeszcze większe tańce odprawiała. :)
    I mi też zostało 89 dni do porodu. :)

marrtka śliczny brzusio.:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:57

Malenq, marrtka, Kawa, Paula44 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kostolin mierzy 1100g, zyli w tydzień 100g. Wszystko ok. Pakuje sie:)

Ewelina88, Malenq, lwuska55592, marrtka, Kawa, Paula44, isabelle, M4DZI4, bluegirl89, Agus89 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    lwuska55592 ja też nie mogłam spać przez kręgosłup i nakleiłam sobie na plecy (znaczy fizjoterapeuta mi nakleił) takie plastry specjalne, nazywają się Kinesiology Taping, nosi się to tydzień czasu i powiem Ci że one świetnie podtrzymują, a mi już zaczęły nogi i ręce drętwieć. Ja mam jednego fajnego że plastry się nie odklejają i trzymają ten tydzień. Polecam - jest ogromna ulga i w końcu mogę spać. Koszt naklejenia tych plastrów waha się u mnie od 30 do 40 zł.
    Aha no i one są bezpieczne w ciąży bo nie zawierają żadnych substancji, chodzi tylko o podtrzymanie i działanie p/bólowe.

A powiedz mi w którym miejscu Cię najbardziej bolało? bo mnie w okolicy piersiowej, ;/ nigdy nie doświadczyłam takiego bólu a nie chcę faszerować się żadnymi lekami, te plasterki to musi nakleić fizjoterapełta tak? Byłam u rehabilitanta jakiś czas temu ale wtedy bóle przy tych to pikuś i nic sensownego mi nie poradził tylko pieniążki straciłam.

Co do mebelków z Ikei mam wrażenie że niektóre są tak słabo jakościowe jakby miały się rozsypać

ex2bo7ess0m327wq.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana.

Zazdroszczę Wam osobnych pokoików dla dzieci, mam nadzieję, że niedługo ja będę urządzać dla mojego maluszka.

A co do imienia, to ja do brzuszka mówię Jasinek hehe. Idę chyba się przejść bo pogoda ładna, ale wcześniej włoski podprostuje, w końcu mogę mieć rozpuszczone, bo wczoraj nieco skróciłam i wydegażowałam u fryzjera.

• agnesik Ekspertka

Wysłany: 14 października 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam po ciężkiej nocy!
    Felek jak zwykle nie dał mi spać..a do tego ten kręgosłup.. masakra! Muszę spać albo na jednym albo na drugim boku, bo jak tylko położę się na plecach.. to automatycznie taki ból.. jakby mi się łamał kręgosłup. Czyżby mój brzuch był już taki ciężki? :P

A ja dziś dostałam paczkę z pościelą! Piękna jest! Kupiliśmy w końcu z misiami, bo nie znaleźliśmy ładnej w koty, ale jest kochana!
    Dotarł też przewijak (tym razem z kotami)! Cudny :D

Malenq, Kawa, Ewelina88 lubią tę wiadomość

http://www.facebook.pl/thehandmadepassion/
    d69ck6nlq9narfhe.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:58

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
‹‹ 945 946 947 948 949 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ