X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uważam, że Dada jest świetna. I w nią właśnie pójdziemy. :-) U nas w szkole dają mnóstwo różnych gratisów. Dostaliśmy znaczek do samochodu, butelkę AVENTA, smoczki ,mnóstwo kuponów rabatowych i książeczek informacyjnych :-) Bardzo nam się,z mężem te spotkania podobają. Jest wesoło. Babeczki bardzo fajnie opowiadają. I zawsze jakieś ciasteczka i woda dla spragnionych. Szkołę mamy refundowaną. :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka jesteś już doświadczoną mamą więc widziałaś ile czego dzidziol robi. A dla dziewczyn które się spodziewają swojego pierwszego dziecka to nowość!

Delka to moje pierwsze dziecko i w zupełności nie wiem jak to wszytsko wygląda, ile siusia, ile robi kupy i jak często. Poza tym w przeliczeniu Dady i Pampers(ten co wzięłam z promocji) bardziej się opłaca Pamp niż Dada.

Malenq, Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, mówisz o tej promocji w Rossmanie? Ja się na nią już niestety nie załapałam. :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siltan dokładnie tak.

• isabelle Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Delka to moje pierwsze dziecko i w zupełności nie wiem jak to wszytsko wygląda, ile siusia, ile robi kupy i jak często. Poza tym w przeliczeniu Dady i Pampers(ten co wzięłam z promocji) bardziej się opłaca Pamp niż Dada.

No ja też słyszałam, że na Dadach zaczyna się oszczędzać na późniejszych etapach.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda te pampersy z rossmana byly tańsze niż dada

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kup na prawdę jest 15 :)

Kawa lubi tę wiadomość

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W przeliczeniu Pampers Premium-46gr (z kartą Rossnę) a Dadda 52gr

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia84 wrote:
    A kup na prawdę jest 15 :)
    Serio??? No to się przestraszyłam. :P

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I o to chodzi, jeśli za sztukę pampków w promocji zapłacę mniej niż za dadę to kupuję pampki, jeśli tańsza dada, kupuję dadę ;)
    Noworodki trzeba zwykle przewinąć przed jedzeniem bo siuśki są. Po jedzeniu zwykle kupa. To dwie pieluchy na jedno jedzenie. A dzieciaczki potrafią jeść co godzinę, dwie. Łatwo policzyć jakie ilości pieluch schodzą dziennie.

Malenq, MonikaDM lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam że po każdym karmieniu są siuśki :P a te kupki długo tak często trwają? do którego mc?

• polaola Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla tych mam co maja kota na punkcie kota :-) http://www.smyk.com/cool-club-body-dziewczece-z-dlugim-rekawem-rozmiar-56,p1098902643,ubranka-dla-dzieci-p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:18

agnesik lubi tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupy piersiowe są częściej i są zwykle dość luźne. Duża częstotliwość trwa zwykle przez dwa, trzy miesiąca ale najwięcej w pierwszym.

FITop1.png
  • Gabrysia84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie pamiętam, ale na pewno pierwsze 2 miesiące u nas leciala kupa za kupa i pielucha za pieluchą. Potem jakoś trochę mniej. Jak miał jakieś 3 miesiące skończone to przestał kupać w nocy i jakoś mniej sikać, że nawet nie zawsze trzeba było go przebierać. Ale każde dziecko jest inne, więc może u Was będzie mniej i krócej :)

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Smyku znowu promocje. Boże. Ja nie powinnam oglądać tych stron!
    Znowu zamówilam ... komplet z Panda za 23 zl ( pośpiechy, body i Czapka), bluza z uszkami 29 zl, i bodziak zielony z jeżem. Pociesza tylko fakt - zaoszczędziłaś 46 zl. ;)
    A kurier przyniósł te wagę dla Szymiego. Faktycznie się rypneli o 100 zl! Promocja do 30 %. Czyli powinna kosztować 192 zl. A cena była 92 ;) pewnie temu tak szybko zniknęły z magazynu :)

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie się "coś przyblokowało" z zakupami....jakoś WENA mnie opuściła.... :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7912095f942.jpg

Taka! :)

Dziewczyny dzięki za info odnośnie fotelików. Proszę, może któraś z Was wie, gdze sprawdzić który z tych lepszych fotelików pasuje na jaki stelaż wózka?
    Mamy camarelo carrera. I nie wiem, który pasuje na jego stelaż. Czy każdy adapter pasuje do każdego rodzaju wózka? ? ? Chyba nie.

Kawa, Malenq, Ewelina88, jonka91, marrtka lubią tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Silatan wrote:
    Ja też uważam, że Dada jest świetna. I w nią właśnie pójdziemy. :-) U nas w szkole dają mnóstwo różnych gratisów. Dostaliśmy znaczek do samochodu, butelkę AVENTA, smoczki ,mnóstwo kuponów rabatowych i książeczek informacyjnych :-) Bardzo nam się,z mężem te spotkania podobają. Jest wesoło. Babeczki bardzo fajnie opowiadają. I zawsze jakieś ciasteczka i woda dla spragnionych. Szkołę mamy refundowaną. :-)
    Nie płacisz za szkołę i dostajesz gratisy ?? Tak się zastanawiam, bo ja 20 mam pierwsze zajęcia i moja SR jesr również sponsorowana ze środków Unii Europejskiej, więc byłam pewna że nic nie dostanę ale może będą jakieś niespodzianki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula idziesz do sklepu dziecięcego ze stelażem i fotelikiem (lub bez jeśli mają go na sklepie) i Ci dopasują adapter ;) no chyba że mają na miejscu i ten fotelik i wózek i na nim dobiorą adapter ;)

Paula44 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:41

‹‹ 947 948 949 950 951 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ