X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uważam, że Dada jest świetna. I w nią właśnie pójdziemy. :-) U nas w szkole dają mnóstwo różnych gratisów. Dostaliśmy znaczek do samochodu, butelkę AVENTA, smoczki ,mnóstwo kuponów rabatowych i książeczek informacyjnych :-) Bardzo nam się,z mężem te spotkania podobają. Jest wesoło. Babeczki bardzo fajnie opowiadają. I zawsze jakieś ciasteczka i woda dla spragnionych. Szkołę mamy refundowaną. :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka jesteś już doświadczoną mamą więc widziałaś ile czego dzidziol robi. A dla dziewczyn które się spodziewają swojego pierwszego dziecka to nowość!

Delka to moje pierwsze dziecko i w zupełności nie wiem jak to wszytsko wygląda, ile siusia, ile robi kupy i jak często. Poza tym w przeliczeniu Dady i Pampers(ten co wzięłam z promocji) bardziej się opłaca Pamp niż Dada.

Malenq, Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, mówisz o tej promocji w Rossmanie? Ja się na nią już niestety nie załapałam. :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siltan dokładnie tak.

• isabelle Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Delka to moje pierwsze dziecko i w zupełności nie wiem jak to wszytsko wygląda, ile siusia, ile robi kupy i jak często. Poza tym w przeliczeniu Dady i Pampers(ten co wzięłam z promocji) bardziej się opłaca Pamp niż Dada.

No ja też słyszałam, że na Dadach zaczyna się oszczędzać na późniejszych etapach.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda te pampersy z rossmana byly tańsze niż dada

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kup na prawdę jest 15 :)

Kawa lubi tę wiadomość

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W przeliczeniu Pampers Premium-46gr (z kartą Rossnę) a Dadda 52gr

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia84 wrote:
    A kup na prawdę jest 15 :)
    Serio??? No to się przestraszyłam. :P

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I o to chodzi, jeśli za sztukę pampków w promocji zapłacę mniej niż za dadę to kupuję pampki, jeśli tańsza dada, kupuję dadę ;)
    Noworodki trzeba zwykle przewinąć przed jedzeniem bo siuśki są. Po jedzeniu zwykle kupa. To dwie pieluchy na jedno jedzenie. A dzieciaczki potrafią jeść co godzinę, dwie. Łatwo policzyć jakie ilości pieluch schodzą dziennie.

Malenq, MonikaDM lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam że po każdym karmieniu są siuśki :P a te kupki długo tak często trwają? do którego mc?

• polaola Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla tych mam co maja kota na punkcie kota :-) http://www.smyk.com/cool-club-body-dziewczece-z-dlugim-rekawem-rozmiar-56,p1098902643,ubranka-dla-dzieci-p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:18

agnesik lubi tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupy piersiowe są częściej i są zwykle dość luźne. Duża częstotliwość trwa zwykle przez dwa, trzy miesiąca ale najwięcej w pierwszym.

FITop1.png
  • Gabrysia84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie pamiętam, ale na pewno pierwsze 2 miesiące u nas leciala kupa za kupa i pielucha za pieluchą. Potem jakoś trochę mniej. Jak miał jakieś 3 miesiące skończone to przestał kupać w nocy i jakoś mniej sikać, że nawet nie zawsze trzeba było go przebierać. Ale każde dziecko jest inne, więc może u Was będzie mniej i krócej :)

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Smyku znowu promocje. Boże. Ja nie powinnam oglądać tych stron!
    Znowu zamówilam ... komplet z Panda za 23 zl ( pośpiechy, body i Czapka), bluza z uszkami 29 zl, i bodziak zielony z jeżem. Pociesza tylko fakt - zaoszczędziłaś 46 zl. ;)
    A kurier przyniósł te wagę dla Szymiego. Faktycznie się rypneli o 100 zl! Promocja do 30 %. Czyli powinna kosztować 192 zl. A cena była 92 ;) pewnie temu tak szybko zniknęły z magazynu :)

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie się "coś przyblokowało" z zakupami....jakoś WENA mnie opuściła.... :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7912095f942.jpg

Taka! :)

Dziewczyny dzięki za info odnośnie fotelików. Proszę, może któraś z Was wie, gdze sprawdzić który z tych lepszych fotelików pasuje na jaki stelaż wózka?
    Mamy camarelo carrera. I nie wiem, który pasuje na jego stelaż. Czy każdy adapter pasuje do każdego rodzaju wózka? ? ? Chyba nie.

Kawa, Malenq, Ewelina88, jonka91, marrtka lubią tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Silatan wrote:
    Ja też uważam, że Dada jest świetna. I w nią właśnie pójdziemy. :-) U nas w szkole dają mnóstwo różnych gratisów. Dostaliśmy znaczek do samochodu, butelkę AVENTA, smoczki ,mnóstwo kuponów rabatowych i książeczek informacyjnych :-) Bardzo nam się,z mężem te spotkania podobają. Jest wesoło. Babeczki bardzo fajnie opowiadają. I zawsze jakieś ciasteczka i woda dla spragnionych. Szkołę mamy refundowaną. :-)
    Nie płacisz za szkołę i dostajesz gratisy ?? Tak się zastanawiam, bo ja 20 mam pierwsze zajęcia i moja SR jesr również sponsorowana ze środków Unii Europejskiej, więc byłam pewna że nic nie dostanę ale może będą jakieś niespodzianki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula idziesz do sklepu dziecięcego ze stelażem i fotelikiem (lub bez jeśli mają go na sklepie) i Ci dopasują adapter ;) no chyba że mają na miejscu i ten fotelik i wózek i na nim dobiorą adapter ;)

Paula44 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 09:41

‹‹ 947 948 949 950 951 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ