*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też uważam, że Dada jest świetna. I w nią właśnie pójdziemy.
U nas w szkole dają mnóstwo różnych gratisów. Dostaliśmy znaczek do samochodu, butelkę AVENTA, smoczki ,mnóstwo kuponów rabatowych i książeczek informacyjnych
Bardzo nam się,z mężem te spotkania podobają. Jest wesoło. Babeczki bardzo fajnie opowiadają. I zawsze jakieś ciasteczka i woda dla spragnionych. Szkołę mamy refundowaną.
-
nick nieaktualnyZielarka jesteś już doświadczoną mamą więc widziałaś ile czego dzidziol robi. A dla dziewczyn które się spodziewają swojego pierwszego dziecka to nowość!
Delka to moje pierwsze dziecko i w zupełności nie wiem jak to wszytsko wygląda, ile siusia, ile robi kupy i jak często. Poza tym w przeliczeniu Dady i Pampers(ten co wzięłam z promocji) bardziej się opłaca Pamp niż Dada.Malenq, Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Delka to moje pierwsze dziecko i w zupełności nie wiem jak to wszytsko wygląda, ile siusia, ile robi kupy i jak często. Poza tym w przeliczeniu Dady i Pampers(ten co wzięłam z promocji) bardziej się opłaca Pamp niż Dada.
No ja też słyszałam, że na Dadach zaczyna się oszczędzać na późniejszych etapach. -
nick nieaktualny
-
I o to chodzi, jeśli za sztukę pampków w promocji zapłacę mniej niż za dadę to kupuję pampki, jeśli tańsza dada, kupuję dadę
Noworodki trzeba zwykle przewinąć przed jedzeniem bo siuśki są. Po jedzeniu zwykle kupa. To dwie pieluchy na jedno jedzenie. A dzieciaczki potrafią jeść co godzinę, dwie. Łatwo policzyć jakie ilości pieluch schodzą dziennie.Malenq, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dla tych mam co maja kota na punkcie kota
http://www.smyk.com/cool-club-body-dziewczece-z-dlugim-rekawem-rozmiar-56,p1098902643,ubranka-dla-dzieci-p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:18
agnesik lubi tę wiadomość
-
Ja już nie pamiętam, ale na pewno pierwsze 2 miesiące u nas leciala kupa za kupa i pielucha za pieluchą. Potem jakoś trochę mniej. Jak miał jakieś 3 miesiące skończone to przestał kupać w nocy i jakoś mniej sikać, że nawet nie zawsze trzeba było go przebierać. Ale każde dziecko jest inne, więc może u Was będzie mniej i krócej
-
nick nieaktualnyW Smyku znowu promocje. Boże. Ja nie powinnam oglądać tych stron!
Znowu zamówilam ... komplet z Panda za 23 zl ( pośpiechy, body i Czapka), bluza z uszkami 29 zl, i bodziak zielony z jeżem. Pociesza tylko fakt - zaoszczędziłaś 46 zl.
A kurier przyniósł te wagę dla Szymiego. Faktycznie się rypneli o 100 zl! Promocja do 30 %. Czyli powinna kosztować 192 zl. A cena była 92pewnie temu tak szybko zniknęły z magazynu
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7912095f942.jpg
Taka!
Dziewczyny dzięki za info odnośnie fotelików. Proszę, może któraś z Was wie, gdze sprawdzić który z tych lepszych fotelików pasuje na jaki stelaż wózka?
Mamy camarelo carrera. I nie wiem, który pasuje na jego stelaż. Czy każdy adapter pasuje do każdego rodzaju wózka? ? ? Chyba nie.Kawa, Malenq, Ewelina88, jonka91, marrtka lubią tę wiadomość
-
Silatan wrote:Ja też uważam, że Dada jest świetna. I w nią właśnie pójdziemy.
U nas w szkole dają mnóstwo różnych gratisów. Dostaliśmy znaczek do samochodu, butelkę AVENTA, smoczki ,mnóstwo kuponów rabatowych i książeczek informacyjnych
Bardzo nam się,z mężem te spotkania podobają. Jest wesoło. Babeczki bardzo fajnie opowiadają. I zawsze jakieś ciasteczka i woda dla spragnionych. Szkołę mamy refundowaną.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny