X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestraszyłam się, że mam za mało ubranek i weszłam na stronę Smyka. A że są obniżki to zamówiłam 5-pak body z dł. rękawkiem w rozmiarze 62, 5-pak body z krótkim rękawkiem też 62, komplet półśpiochy, body, czapeczka 62 i 3-pak body 68. Dobrze, że mamy z mężem osobne konta...

agnesik lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wręcz odwrotne doświadczenia z pieluchami bo moja mała zrobiła 1 kupkę dziennie i tyle i nie była urobiona po pachy i nie miała kolek ani nic takiego także mi szło kilka pieluch dziennie max 7-8 z tym że mała była karmiona i z piersi i z butelki a potem tylko butelka także miało to na pewno wpływ na trawienie

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Izabelka88 Ekspertka

Wysłany: 14 października 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam ze spaceru z psem, a po drodze wstąpiłam do lodziarni. 2 gałki wciągnęłam i znowu czuję się jak wieloryb. Czy Wy też tak macie po jedzeniu, że czujecie się takie ociężałe??? Ja tak mam, cokolwiek bym nie zjadła, a po jabłkach, na które teraz mam ciągle chętkę, to już w ogóle szaleństwo!!

• polaola Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po obiadku to mam wrazenie przez 30 minut ze mnie rozerwie.
    Wiecie co wlasnie zamowilam mobilna fryzjerke, hura moze nie musze byc postrachem do stycznia
    :-) bedzie farbowanko i strzyzenie, a co do takiej decyzji to dlatego, ze jak dzis w nocy mialam atak bolu to o malo nie dostalam zawalu ze w takim stanie do szpitala mam jechac, a jak mi przeszlo to nie moglam zasnac przez kolace wlochy na nogach, wiec dzisiaj juz bylo golenie na kilka razy.
    Kurde nawet nie da sie zapanowac nad wlasnym cialem ani go obrobic, juz sie nigdy nie wypowiem ze ciezarna a taka zaniedbana sama wygladam strasznie przez to lezenie.

Ag..., Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polaola wrote:
    Po obiadku to mam wrazenie przez 30 minut ze mnie rozerwie.
    Wiecie co wlasnie zamowilam mobilna fryzjerke, hura moze nie musze byc postrachem do stycznia
    :-) bedzie farbowanko i strzyzenie, a co do takiej decyzji to dlatego, ze jak dzis w nocy mialam atak bolu to o malo nie dostalam zawalu ze w takim stanie do szpitala mam jechac, a jak mi przeszlo to nie moglam zasnac przez kolace wlochy na nogach, wiec dzisiaj juz bylo golenie na kilka razy.
    Kurde nawet nie da sie zapanowac nad wlasnym cialem ani go obrobic, juz sie nigdy nie wypowiem ze ciezarna a taka zaniedbana sama wygladam strasznie przez to lezenie.

Nasuwa mi się tylko " no co Ty nie powiesz" fryzjerna nast tydzien ale depilacja, nawilżanie i cala reszta pomalu intensywnie wdrazana:D
    Muszę dojść ze sobą do porządku jakiegoś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 17:56

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... Nie wiedzialam ze ogolone nogi moga tak poprawic nastroj. Powodzenia :-)
    Ja zdazylam pomalowac paznokcie u stop i znowu leze.

Ag... lubi tę wiadomość

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny głowę zostawcie dla fryzjera, ale golenie nóg czy malowanie paznokci dajcie mężom :D

polaola lubi tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i ja dziś ogolę nogi... :D

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie daję już rady malować paznokci u stóp. Wszystko totalnie mnie boli, nigdy nie czułam się tak jak teraz.

FITop1.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paznokcie oleje u stop, ale cala reszta hmmmm:) nie mogę się docEkac, ale pomalu żeby nie przesadzic.

Właśnie zjadłam budyń bez cukru z gorzkim kakao, bleeee:/

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha zbiorowe planowanie golenia nóg :) na całe szczęście w ciąży prawie mi nie rosną, goliłam nogi 2 tygodnie temu, a może ze 3 włoski mi odrosły, niestety na głowie też odrostu brak, ale mimo to za tydzień idę do fryzjera :)

Dzisiaj chwilę przed naszymi zajęciami szkoły rodzenia urodziła jedna z uczestniczek, po zajęciach przechodziłyśmy obok sali, uśmiech miała od ucha do ucha, wyglądała pięknie, szczęście biło po oczach na kilometr i mimo zmęczenia machała nam i powiedziała, że wszystko z nią i małą ok :) to dobrze, bo mała postanowiła przyjść na świat ponad miesiąc wcześniej:) kurcze oby Antoś wyszedł w miarę w terminie, bo wolałabym na święta być w dwupaku :)

jonka91, Paula44, ania_29, bluegirl89 lubią tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buuu.. chciałam sobie kupić fajną kurtę ciążową na zimę, cieplutką puchową używkę.. ale oczywiście przegrałam aukcję.. zabrakło mi 6 sekund :(
    buuuu

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też poszukuję płaszcza ciążowego oczywiście używanego. Bo jeszcze góra 2 tygodnie i w kurtkę się już nie dopnę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 19:11

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aswariatka wrote:
    Dziewczyny, a jak to jest z tą szkołą rodzenia, które z Was już chodzą? Chodzicie same czy z partnerami? podoba Wam się? ile płacicie? My zdecydowaliśmy się na taki kurs niedzielny, 6 spotkań po 4 godz. ze względu na pracę męża nie damy rady inaczej... płacić będziemy po 60 zł/ spotkanie w cenie są również jakieś materiały edukacyjne.
    Ja nic nie płacę i chodzę sama - mąż nie chce, ale też nie ma czasu. Właśnie wróciłam z zajęć a jego wciąż nie ma...

Silatan nie można mieć za dużo ciuszków :D Tak sobie w każdym razie tłumaczę :D Nie ma się co przejmować, najwyżej niektórych ubranek nie założymy. Zmarnować się nie zmarnują, bo na pewno ktoś po nas z nich chętnie skorzysta :)

Przez Zielarkę naszło mnie na kakałko :D Wtrąbiłam kubek zimnego napoju i siedzimy z Natalą zadowolone :D

Przed domem czekała na mnie niespodzianka :) Siostra podrzuciła mi kosz dla Niuni :) Trochę jednak nie zgadza się z moją kolorystyką, więc farba pójdzie w ruch. Oby jeszcze spokojnie wyschło i wywietrzało... :)

zielarka lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/406dd43c265e.jpg

Mąż mi przysłał. Kurcze, jeszcze Szymuś w brzuchu siedzi a ten już o córeczce myśli ;) Hihi!
    A może o te starania mu chodzi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 19:20

jonka91, zielarka, Ag..., Gwiazdeczka27, bluegirl89, MonikaDM, Agus89 lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu nie pamiętam co to seks:(

Gwiazdeczka27, agnesik lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabelka88 wrote:
    Właśnie wróciłam ze spaceru z psem, a po drodze wstąpiłam do lodziarni. 2 gałki wciągnęłam i znowu czuję się jak wieloryb. Czy Wy też tak macie po jedzeniu, że czujecie się takie ociężałe??? Ja tak mam, cokolwiek bym nie zjadła, a po jabłkach, na które teraz mam ciągle chętkę, to już w ogóle szaleństwo!!

Ja niestety czuję ciężkość na żołądku, jeśli to masz na myśli. Jest to jednak związane z kamicą. Muszę sobie jedzenie dawkować, bo inaczej przez kilka godzin potrafię źle się czuć.
    Uciskająca na żołądek i wątrobę macica pewnie też może dawać taki objaw, więc dla własnego dobra lepiej hamować łakomstwo ;) Bywa ciężko, wiem to po sobie :D
    Ag... wrote:
    Jezu nie pamiętam co to seks:(

Spokojnie, jeszcze nadrobicie posuchę :) Już bliżej niż dalej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 19:27

201501145565.png
  • Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa ja kupilam teraz 2 paczki. Przy Wojtusiu uzywalam rozmiaru 1 przez ok 2 tygodnie. Ale to zalezy jak duze dziecko sie urodzi a tego przeciez nie przewidzimy. W razie czego zawsze mozna dokupic dady jak na pampery nie bedzie promocji :)

Kawa lubi tę wiadomość

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • Cookie Przyjaciółka

Wysłany: 14 października 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor :)

Ja dzis zaliczylam kosmetyczke , z paznokciami u stop juz nie daje rady szybko meczy mnie ta pozycja , no i czuje sie jakbym byla conajmniej juz w 9 miesiacu a tu jeszcze troche ...
    Ogolnie dzis tez czuje jakby mi nogi spuchly , nie wiem czy to normalne , jakbym miala
    dwa konary . :)

W czwartek jade na dzien otwarty do szpitala w ktorym zamierzam rodzic , slyną z bardzo przyjaznych polożnych , ale priorytetem z wyborze jest to ze maja na każdym dyżurze dwóch anestezjologów i neonatologa , odział noworodkowy .

No i w koncu 29 tydzien , nastepna moja granica to 33 :)

A o seksie też zapomnialam , za to skutecznie przypominaja mi moje sny . :)

Paula44 lubi tę wiadomość

relgh371f0w1gfqs.png
  • Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag mozesz mi przeslac swoja liste z wyprawka na maila [email protected]
    Taki mnie niepokoj nachodzi, ze na pewno cos musze dokupic ale nie wiem co i mnie moze Twoja lista zainspiruje :)

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
‹‹ 949 950 951 952 953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ