*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Przestraszyłam się, że mam za mało ubranek i weszłam na stronę Smyka. A że są obniżki to zamówiłam 5-pak body z dł. rękawkiem w rozmiarze 62, 5-pak body z krótkim rękawkiem też 62, komplet półśpiochy, body, czapeczka 62 i 3-pak body 68. Dobrze, że mamy z mężem osobne konta...
agnesik lubi tę wiadomość
-
Ja mam wręcz odwrotne doświadczenia z pieluchami bo moja mała zrobiła 1 kupkę dziennie i tyle i nie była urobiona po pachy i nie miała kolek ani nic takiego także mi szło kilka pieluch dziennie max 7-8 z tym że mała była karmiona i z piersi i z butelki a potem tylko butelka także miało to na pewno wpływ na trawienie
-
Właśnie wróciłam ze spaceru z psem, a po drodze wstąpiłam do lodziarni. 2 gałki wciągnęłam i znowu czuję się jak wieloryb. Czy Wy też tak macie po jedzeniu, że czujecie się takie ociężałe??? Ja tak mam, cokolwiek bym nie zjadła, a po jabłkach, na które teraz mam ciągle chętkę, to już w ogóle szaleństwo!!
-
Po obiadku to mam wrazenie przez 30 minut ze mnie rozerwie.
Wiecie co wlasnie zamowilam mobilna fryzjerke, hura moze nie musze byc postrachem do stycznia
bedzie farbowanko i strzyzenie, a co do takiej decyzji to dlatego, ze jak dzis w nocy mialam atak bolu to o malo nie dostalam zawalu ze w takim stanie do szpitala mam jechac, a jak mi przeszlo to nie moglam zasnac przez kolace wlochy na nogach, wiec dzisiaj juz bylo golenie na kilka razy.
Kurde nawet nie da sie zapanowac nad wlasnym cialem ani go obrobic, juz sie nigdy nie wypowiem ze ciezarna a taka zaniedbana sama wygladam strasznie przez to lezenie.Ag..., Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
polaola wrote:Po obiadku to mam wrazenie przez 30 minut ze mnie rozerwie.
Wiecie co wlasnie zamowilam mobilna fryzjerke, hura moze nie musze byc postrachem do stycznia
bedzie farbowanko i strzyzenie, a co do takiej decyzji to dlatego, ze jak dzis w nocy mialam atak bolu to o malo nie dostalam zawalu ze w takim stanie do szpitala mam jechac, a jak mi przeszlo to nie moglam zasnac przez kolace wlochy na nogach, wiec dzisiaj juz bylo golenie na kilka razy.
Kurde nawet nie da sie zapanowac nad wlasnym cialem ani go obrobic, juz sie nigdy nie wypowiem ze ciezarna a taka zaniedbana sama wygladam strasznie przez to lezenie.
Nasuwa mi się tylko " no co Ty nie powiesz" fryzjerna nast tydzien ale depilacja, nawilżanie i cala reszta pomalu intensywnie wdrazana:D
Muszę dojść ze sobą do porządku jakiegoś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 17:56
-
nick nieaktualny
-
hahaha zbiorowe planowanie golenia nóg
na całe szczęście w ciąży prawie mi nie rosną, goliłam nogi 2 tygodnie temu, a może ze 3 włoski mi odrosły, niestety na głowie też odrostu brak, ale mimo to za tydzień idę do fryzjera
Dzisiaj chwilę przed naszymi zajęciami szkoły rodzenia urodziła jedna z uczestniczek, po zajęciach przechodziłyśmy obok sali, uśmiech miała od ucha do ucha, wyglądała pięknie, szczęście biło po oczach na kilometr i mimo zmęczenia machała nam i powiedziała, że wszystko z nią i małą okto dobrze, bo mała postanowiła przyjść na świat ponad miesiąc wcześniej:) kurcze oby Antoś wyszedł w miarę w terminie, bo wolałabym na święta być w dwupaku
jonka91, Paula44, ania_29, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
aswariatka wrote:Dziewczyny, a jak to jest z tą szkołą rodzenia, które z Was już chodzą? Chodzicie same czy z partnerami? podoba Wam się? ile płacicie? My zdecydowaliśmy się na taki kurs niedzielny, 6 spotkań po 4 godz. ze względu na pracę męża nie damy rady inaczej... płacić będziemy po 60 zł/ spotkanie w cenie są również jakieś materiały edukacyjne.
Silatan nie można mieć za dużo ciuszkówTak sobie w każdym razie tłumaczę
Nie ma się co przejmować, najwyżej niektórych ubranek nie założymy. Zmarnować się nie zmarnują, bo na pewno ktoś po nas z nich chętnie skorzysta
Przez Zielarkę naszło mnie na kakałkoWtrąbiłam kubek zimnego napoju i siedzimy z Natalą zadowolone
Przed domem czekała na mnie niespodziankaSiostra podrzuciła mi kosz dla Niuni
Trochę jednak nie zgadza się z moją kolorystyką, więc farba pójdzie w ruch. Oby jeszcze spokojnie wyschło i wywietrzało...
zielarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/406dd43c265e.jpg
Mąż mi przysłał. Kurcze, jeszcze Szymuś w brzuchu siedzi a ten już o córeczce myśliHihi!
A może o te starania mu chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 19:20
jonka91, zielarka, Ag..., Gwiazdeczka27, bluegirl89, MonikaDM, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Izabelka88 wrote:Właśnie wróciłam ze spaceru z psem, a po drodze wstąpiłam do lodziarni. 2 gałki wciągnęłam i znowu czuję się jak wieloryb. Czy Wy też tak macie po jedzeniu, że czujecie się takie ociężałe??? Ja tak mam, cokolwiek bym nie zjadła, a po jabłkach, na które teraz mam ciągle chętkę, to już w ogóle szaleństwo!!
Ja niestety czuję ciężkość na żołądku, jeśli to masz na myśli. Jest to jednak związane z kamicą. Muszę sobie jedzenie dawkować, bo inaczej przez kilka godzin potrafię źle się czuć.
Uciskająca na żołądek i wątrobę macica pewnie też może dawać taki objaw, więc dla własnego dobra lepiej hamować łakomstwoBywa ciężko, wiem to po sobie
Ag... wrote:Jezu nie pamiętam co to seks:(
Spokojnie, jeszcze nadrobicie posuchęJuż bliżej niż dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 19:27
-
Kawa ja kupilam teraz 2 paczki. Przy Wojtusiu uzywalam rozmiaru 1 przez ok 2 tygodnie. Ale to zalezy jak duze dziecko sie urodzi a tego przeciez nie przewidzimy. W razie czego zawsze mozna dokupic dady jak na pampery nie bedzie promocji
Kawa lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczor
Ja dzis zaliczylam kosmetyczke , z paznokciami u stop juz nie daje rady szybko meczy mnie ta pozycja , no i czuje sie jakbym byla conajmniej juz w 9 miesiacu a tu jeszcze troche ...
Ogolnie dzis tez czuje jakby mi nogi spuchly , nie wiem czy to normalne , jakbym miala
dwa konary .
W czwartek jade na dzien otwarty do szpitala w ktorym zamierzam rodzic , slyną z bardzo przyjaznych polożnych , ale priorytetem z wyborze jest to ze maja na każdym dyżurze dwóch anestezjologów i neonatologa , odział noworodkowy .
No i w koncu 29 tydzien , nastepna moja granica to 33
A o seksie też zapomnialam , za to skutecznie przypominaja mi moje sny .Paula44 lubi tę wiadomość
-
Ag mozesz mi przeslac swoja liste z wyprawka na maila [email protected]
Taki mnie niepokoj nachodzi, ze na pewno cos musze dokupic ale nie wiem co i mnie moze Twoja lista zainspiruje