Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wybralam dwa opakowania furaginum pije mnóstwo wody z cytryną a bakterie w moczu się zwiększyły. Chyba czas na antybiotyk.
Kciukajcie kochane bo dziś wizytuje o 18:30. Muszę namówić lekarza na to USG.natalka0887, anulka557 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tygrys73 wrote:Kciukajcie kochane bo dziś wizytuje o 18:30. Muszę namówić lekarza na to USG.
appee wrote:Moja gin mówiła, że na basen mogą być też zwykłe tampony.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:tygrys powodzenia na wizycie!
nooo Pchełka Ty z nas wszystkich masz najmniej czasu
ehh jak ten czas zapierdziela
Teoretycznie tak, ale nigdy nie wiadomo, która rozpakuje sie pierwsza;) ale Pchełka, Tobie zostały 4 tygodnie!!! Wow!!
Tygrys - kciukam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 16:12
-
Pati78, opowiadaj coś więcej
-
Ja już po USG III trymestru - wszystko idealnie
Mój Synek waży już lekko ponad 1700 gramów, w końcu pokazał nam ładnie buzię i mamy portrecik do albumu.
Jedno badanie a tyyyyyyle radościmitzula, Pchełka, Felicity, ania.g, Liskova, anulka557, FasUla lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Ja dziś robiłam podejście do wstępnego spakowania torby - nie tak ostatecznie jeszcze- doznałam szoku jak spakowalam 6 podkładów Seni i dwa opakowania podkładów Bella i miejsce w torbie się skończyło
miałam nadzieję spakować się w dwie torby sportowe - takie na siłownię a tu widzę że będzie ciężko a jak się postaram to na styk. Myslalyscie już może w co się będziecie pakować? Osobno pakujecie siebie i osobno maleństwo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 18:31
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
Duża walizka. Myślałam o średniej, ale jak włożyłam moje rzeczy to zabrakło miejsca dla małej. A i w dużą będzie problem... Kurde sam podpaski, podkłady i pampersy to już dużo objętościowo. Nie miałam pojęcia, że tak to wyjdzie.
A jeszcze laktator, suszarka, kubek...eh. -
ja właśnie też szoku doznałam pakując się w średnią walizkę... innej nie będę szukać więc zrobię tak że tu spakuję najpotrzebniejsze rzeczy i w osobną jakąś mniejszą tobrę/plecak rzeczy bardziej po porodzie. Do szpitala pojadę z walizką (szlafrok piżama kosmetyki ręcznik kubek itd.) a mąż doniesie mi później tą drugą z chusteczkami dla bobasa, podkładami itd. Ponoć w moim szpitalu podkłady dają ale wolę mieć asekuracyjnie coś swojego tak w razie co żeby się nie prosić jak będzie dziwna położna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 18:56
-
nick nieaktualny
-
No ja też zamówiłam taki cienki, bawełniany szlafrok 3/4 rękawa, bo jak byliśmy zwiedzać porodowke i oddzial to tam było mega gorąco. Może walizka to nie najgorszy pomysł w sumie...ja jakoś tak myślałam że tak jakoś dziwnie z walizka do szpitala ale jak nie będzie wyjścia to też tak zrobię.Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
Pati78 wrote:Wizytowalam dzis i ja! Jestem przypadkiem cudownego ozdrowienia
Zjadlo mi reszte wpisuOgolnie to po prawie dwoch.miesiacach stresu i dwoch pobytach w szpitalu uslyszalam dobre wiesci-szyjka mi sie wydluzyla! Wychodzi na to, ze skracanie szyjki da sie nie tylko zatrzymac, ale i cofnac. Szyjka dluga i zamknieta! To tak na pocieszenie i odstresowanie dla lezacych.
Cos czuje, ze jeszcze urodze po terminiemitzula, natalka0887, Aprilia, vincaminor lubią tę wiadomość
-
Pati78 no i rewelacja
każdy dzień w brzuchu jest mega cenny.
-
nick nieaktualny