Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Summerka dla mnie to samo, czuje ze ciaza wyssala ze mnie wszystko. Bylam zdrowa jak ryba teraz nagle jakies dziwne przypadlosci. Jak sie skonczy polog pojde do rodzinnego i wezme skierowanie na wszystykie wyniki, lacznie z cholesterolem itp. Zrobie z soba porzadek.
Wczoraj upatrzylam sobie cudne sukienki i bardz bym chciala szybko wrocic do poprzedniej figury, ladnie sie w koncu ubrac i umalowac. Bo teraz to po co mi sie maliwac jak wszystko wytrze sie w poduszke. Az dziw ze maz moze na mnie patrzecSummerka, Pchełka, Magdalena83 lubią tę wiadomość
-
No, mam to samo...oglądam fryzury w necie, ubrania i obiecuje sobie, ze po porodzie sie za siebie wezmę, bo teraz nie mam ani chęci, ani weny. Chociaz wiem, ze przez pierwsze miesiące z dzieckiem, zwkaszcza przy karmieniu piersia, wyjście z domu na trzy, cztery godziny do fryzjera tez jest trudne. Z Zuza było to nierealne, mimo, ze ściągałam pokarm, to ona sie darła i wyjsc nie mogłam...
-
Ja jak sobie o tym pomyślę to już tęsknię za brzuszkiem.
Masakra, takich ambiwalentnych uczuć odnośnie jednego tematu to chyba nigdy w życiu nie miałam - jednocześnie nie mogę się już doczekać Małego na świecie i szkoda mi, że ciąża powoli dobiega do finału.
W sumie nie mam na co narzekać - poza cukrzycą wszystko jest super, do pracy wciąż chodzę, ale już 5-6 grudnia będę miała ostatnie zajęcia w szkole, później moją grupę chwilowo przejmie kolega.Summerka lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja myślę, że szybko nie zatęsknie
tą przechodzę zdecydowanie najgorzej pod względem bóli, no ale z drugiej strony spokojniej, bo w poprzednich na tym etapie albo już zaliczyłam szpital i wyciszanie skurczy, albo pessar chociaż
no i też nie oszukujmy się, po jakimś czasie zapomina się to co złe, a pamięta co dobre
ja już końca doczekać się nie mogę, MARZY MI SIĘ położenie na brzuchu, przysięgam po porodzie jak już mnie na sale przewiozą to będzie to pierwsze co zrobię ! hahahSummerka, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia:D wrote:Dziewczyny czy to normalne zeby mój Skarb miał czkawkę 2 dzien z rzedu?? Wczoraj miał 2razy i teraz czuje ze tez go meczy:((( wczesniej albo nie miał albo nie czulam...
mój czka czasem i po 5-6 razy dziennie, codziennie chociaż jedną musi mieć
-
Ania, normalne i nie martw sie, to go nie meczy, przeczytałam ostatnio, ze dziecko w brzuchu nie odczuwa czkawki jako czegoś uciążliwego;)
Tez juz bym chciała przytulić mała, przekonać sie, ze jest zdrowa i wrócić z nia do domu;))
Anulka - tez położę sie na brzuchu...ach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:11
-
nick nieaktualnya ja ciągle czekam, aż pościel którą wybrałam będzie dostępna.. i chyba dobrze, bo sprzedawca którego wybrałam właśnie dodał do oferty ochraniacz dookoła łóżeczka!
a chciałam prędzej i tak taki duży na 300cm na górę i całe boki,ale chyba wybiorę ten xxxxl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:a ja ciągle czekam, aż pościel którą wybrałam będzie dostępna.. i chyba dobrze, bo sprzedawca którego wybrałam właśnie dodał do oferty ochraniacz dookoła łóżeczka!
a chciałam prędzej i tak taki duży na 300cm na górę i całe boki,ale chyba wybiorę ten xxxxl
-
nick nieaktualnyAnia:D wrote:Zadnego przewiewu świeżego powietrza...mam takie wrazenie ze dziecku bedzie jakis duszno...mozna sie nabawić klaustrofobii:))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania:D wrote:Dziewczyny czy to normalne zeby mój Skarb miał czkawkę 2 dzien z rzedu?? Wczoraj miał 2razy i teraz czuje ze tez go meczy:((( wczesniej albo nie miał albo nie czulam...
U mojego jak się nagle czkawki zaczęły, to ma je każdego dnia, czasem po kilka razy dzienie