X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Paulix Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha już sobie wyobraziłam i do tego pajaca jeszcze pilka z przodu :D:D
    ja gole tylko lydki a przed samym porodem ogole JAKOS cale także wyglądam komicznie :D a i tak najlepsze cwiczenie w ciąży to ogolenie piczki :D ARMAGEDON :D

Pati78, ktosik85 lubią tę wiadomość

Jaś 03.01.2016 - 3960g, 56cm :)
    atdcp07wpidlrccj.png
    Aniołek [*] 29.03.2015, 9tc
  • AŚ_KA Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mała też główka w dół z tym że było tak już od samego początku :) golenie to totalna akrobacja ale jeszcze jakoś daje radę. Męczą mnie jedynie te kilogramy bo jest ich już +12 a jakby nie było półtora miesiaca do końca jeszcze..

Córeczka Emilka ♡
    Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie!
  • AŚ_KA Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulix wrote:
    haha już sobie wyobraziłam i do tego pajaca jeszcze pilka z przodu :D:D
    ja gole tylko lydki a przed samym porodem ogole JAKOS cale także wyglądam komicznie :D a i tak najlepsze cwiczenie w ciąży to ogolenie piczki :D ARMAGEDON :D

Rewelacyjne porównanie - zgadzam się w stu procentach :) nic tylko na wyczucie a później lustereczko i oględziny jakie zdolne jesteśmy hahahaha :)

Córeczka Emilka ♡
  • mala_lady Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też +12 a może i teraz więcej....też się czuje jak słoń...młody tak mnie dzisiaj stuka w szyjkę i pęcherz, że normalnie mam dość....

bbe73a0022.png
  • AŚ_KA Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala_lady wrote:
    u mnie też +12 a może i teraz więcej....też się czuje jak słoń...młody tak mnie dzisiaj stuka w szyjkę i pęcherz, że normalnie mam dość....

Usprawiedliwiam się jedynie tym że według tabel jest to jeszcze norma na tym etapie. A prawda taka że duuużo jem bo jak tu nie jeść kiedy jest sie ciągle głodnym :)

Córeczka Emilka ♡
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 7,5kg na plusie, nie jest źle, zaczynałam z nadwagą także tego...
    a co do ubioru to ma mi być wygodnie. Po domu głownie śmigam w spodniach od piżamy, kto mnie tam ogląda ;)
    miałam być sexy mamą, ale tak mi sie nie chce... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja gole nogi jedynie na wizyty u gina :P czyli co 2tygodnie, tragedii nie ma bo caly czas praktycznie w spodniach/leginsach. Ale fakt, golenie bożenki to jest już hardcore :P

co do wagi to ja do 15sierpnia schudłam 10kg a potem zaczęłam przybierać- teraz mam już 5,5kg na plusie

Paulix lubi tę wiadomość

• vincaminor Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja polecam dietę cukrzycową - mam 5,5 kg na plusie ;) W pierwsze dwa tygodnie uciekło mi ponad 3 kg, aż się wystraszyłam trochę, ale położna uspokoiła, że na początku tak wariacko spada waga. Dzidziuś jest w sam raz wagowo i wzrostowo także wszystko ok. :)

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A golenie to hardkor rzeczywiście - im wyżej tym gorzej, już działam zupełnie na ślepo i nawet w sumie nie wiem czy udaje mi się wszędzie dotrzeć maszynką. :D Nie wiem jak to dalej będzie, chyba w końcu Męża zatrudnię, żeby mi pomagał :D :D

Paulix lubi tę wiadomość

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • Paulix Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha :) i nie wiem czy to normalne ale czasem boli mnie cala piczka i uda od srodka i oczywiście mysle ze rodze . Tez tak macie ?

Felicity lubi tę wiadomość

atdcp07wpidlrccj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja gole w sumie codziennie, choc teraz niektóre miejsca na wyczucie;) ale ja mam duże owłosienie, wiec nawet ręce robię depilatorem;) bo inaczej byłabym małpka:p nawet paznokcie u nóg maluje ale na swieta marze zeby dostać kupon na pedicure u kosmetyczki bo za miesiac nie wiem czy sięgnę:D buty ubieram na stojąco podnosząc nogi do gory, schylać sie nie moge wiec jak sprzątam to czasem po prostu siedzę pupa na podłodze i tak dookoła myje podłogę;) jak spojrzę w dół to widzę tylko brzuch, stopy zniknęły;)
    Moja kolezanka po kp jest teraz 2 szy chudsza niz była, wiec problemów z powrotem do figury nie było zadnych;) ciekawe jak u mnie bedzie, bo mysle ze kg spadną, rozstępów na razie nie mam ale skóra to cellulit od kostek po pas i ogólnie brak jędrności. Ale w sumie juz naprawde niewiele nam zostało:) u mnie za 3 tyg bedzie ciąża odnoszona, ale szok!

• natalka0887 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam +12kg ale przez ostatni miesiac nic nie przytylam. Dzidzia bierze na siebie wszystko.
    Ja nogi gole ze 2 razy w tyg bo do niedawna tylko raz, ale ze mam duzo wloskow to musialam heblowac sporo czasu i ze 2 maszynki zuzyc. Golenie wyzej zostawiam na wizyty bo czeste golenie prowadzi do swedzacych i bolacych podraznien. I fakt nic nie widac na czuja lece. Ostatnio tak sie zmeczylam ze zapomnialam dogolic sie z jednej strony dokladniej i uswiadomilam sobie to dopiero u gina :-P trudno wie jak jest. Jak bede miala donoszona to chyba meza poprosze o pomoc ma juz wprawe :-P
    A do tego to czesto jest mi goraco i leze i sie poce. Nawet stopy mam mokre. Dramat.

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • mitzula Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla, ja tak obstawiam że jeszcze właśnie te 3 tygodnie i pierwsze styczniówki nieśmiało zaczną się rozpakowywać.

Jak Zarobić Dodatkowe Pieniądze W Internecie? Sprawdzona Metoda!

f2w3s65gv5zl35r4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez stopy sie strasznie pocą! Myślałam ze tylko ja tak mam;) aż mi głupio buty zdejmować w gościach bo skarprletki mokre:p mnie tez czasem sie wydaje ze zaraz urodzę, ale pewnie dopiero po porodzie bede wiedzieć co to za uczucie i ból;)

• Summerka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje stopy tez zniknęły...gole bozenne tylko na wizyty i z grubsza nogi, bo jakos włosy mi nie rosna...koszmar...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • mitzula Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a macie też owłosione brzuchy ? mi się właśnie na brzuchu zaczęły wyrastać włosy :D

Jak Zarobić Dodatkowe Pieniądze W Internecie? Sprawdzona Metoda!

f2w3s65gv5zl35r4.png
  • mala_lady Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    \he he he widzę, że nie tylko moje stopy odleciały:) może kiedyś wrócą ;)

Summerka lubi tę wiadomość

bbe73a0022.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam owłosiony brzuch;) i chyba tez linea negra ale jakas krzywa;)

• Summerka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam kilka na brzuchu, ale id zawsze;) w ogole blada jestem jak ściana i przez to brzuch wyglada gorzej.

Ale obiecałam sobie, ze po skończeniu karmienia: dieta, ćwiczenia, zrobię sobie włosy, permanentny, no i za 1,5 roku mam umówiona korektę nosa i uszu u Szczyta;))

Paulix, natalka0887 lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Paulix Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mi tez się pojawilo kilka wloskow nad i pod pępkiem :D to ten progesteron :D

ale brzuch zaczal mi się chyba obnizac bo dzidzia już tak w zebra nie uderza :)

atdcp07wpidlrccj.png
‹‹ 1004 1005 1006 1007 1008 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ