Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
haha już sobie wyobraziłam i do tego pajaca jeszcze pilka z przodu
:D
ja gole tylko lydki a przed samym porodem ogole JAKOS cale także wyglądam komiczniea i tak najlepsze cwiczenie w ciąży to ogolenie piczki
ARMAGEDON
Pati78, ktosik85 lubią tę wiadomość
-
U mnie mała też główka w dół z tym że było tak już od samego początku
golenie to totalna akrobacja ale jeszcze jakoś daje radę. Męczą mnie jedynie te kilogramy bo jest ich już +12 a jakby nie było półtora miesiaca do końca jeszcze..
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
Paulix wrote:haha już sobie wyobraziłam i do tego pajaca jeszcze pilka z przodu
:D
ja gole tylko lydki a przed samym porodem ogole JAKOS cale także wyglądam komiczniea i tak najlepsze cwiczenie w ciąży to ogolenie piczki
ARMAGEDON
Rewelacyjne porównanie - zgadzam się w stu procentachnic tylko na wyczucie a później lustereczko i oględziny jakie zdolne jesteśmy hahahaha
Córeczka Emilka ♡
mala_lady wrote:u mnie też +12 a może i teraz więcej....też się czuje jak słoń...młody tak mnie dzisiaj stuka w szyjkę i pęcherz, że normalnie mam dość....
Usprawiedliwiam się jedynie tym że według tabel jest to jeszcze norma na tym etapie. A prawda taka że duuużo jem bo jak tu nie jeść kiedy jest sie ciągle głodnymCóreczka Emilka ♡
nick nieaktualnya ja gole nogi jedynie na wizyty u gina
czyli co 2tygodnie, tragedii nie ma bo caly czas praktycznie w spodniach/leginsach. Ale fakt, golenie bożenki to jest już hardcore
co do wagi to ja do 15sierpnia schudłam 10kg a potem zaczęłam przybierać- teraz mam już 5,5kg na plusiePaulix lubi tę wiadomość
-
To ja polecam dietę cukrzycową - mam 5,5 kg na plusie
W pierwsze dwa tygodnie uciekło mi ponad 3 kg, aż się wystraszyłam trochę, ale położna uspokoiła, że na początku tak wariacko spada waga. Dzidziuś jest w sam raz wagowo i wzrostowo także wszystko ok.
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
A golenie to hardkor rzeczywiście - im wyżej tym gorzej, już działam zupełnie na ślepo i nawet w sumie nie wiem czy udaje mi się wszędzie dotrzeć maszynką.
Nie wiem jak to dalej będzie, chyba w końcu Męża zatrudnię, żeby mi pomagał
Paulix lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualnyJa gole w sumie codziennie, choc teraz niektóre miejsca na wyczucie;) ale ja mam duże owłosienie, wiec nawet ręce robię depilatorem;) bo inaczej byłabym małpka:p nawet paznokcie u nóg maluje ale na swieta marze zeby dostać kupon na pedicure u kosmetyczki bo za miesiac nie wiem czy sięgnę
buty ubieram na stojąco podnosząc nogi do gory, schylać sie nie moge wiec jak sprzątam to czasem po prostu siedzę pupa na podłodze i tak dookoła myje podłogę
jak spojrzę w dół to widzę tylko brzuch, stopy zniknęły;)
Moja kolezanka po kp jest teraz 2 szy chudsza niz była, wiec problemów z powrotem do figury nie było zadnych;) ciekawe jak u mnie bedzie, bo mysle ze kg spadną, rozstępów na razie nie mam ale skóra to cellulit od kostek po pas i ogólnie brak jędrności. Ale w sumie juz naprawde niewiele nam zostało:) u mnie za 3 tyg bedzie ciąża odnoszona, ale szok! -
Ja mam +12kg ale przez ostatni miesiac nic nie przytylam. Dzidzia bierze na siebie wszystko.
Ja nogi gole ze 2 razy w tyg bo do niedawna tylko raz, ale ze mam duzo wloskow to musialam heblowac sporo czasu i ze 2 maszynki zuzyc. Golenie wyzej zostawiam na wizyty bo czeste golenie prowadzi do swedzacych i bolacych podraznien. I fakt nic nie widac na czuja lece. Ostatnio tak sie zmeczylam ze zapomnialam dogolic sie z jednej strony dokladniej i uswiadomilam sobie to dopiero u ginatrudno wie jak jest. Jak bede miala donoszona to chyba meza poprosze o pomoc ma juz wprawe
A do tego to czesto jest mi goraco i leze i sie poce. Nawet stopy mam mokre. Dramat.
-
FasUla, ja tak obstawiam że jeszcze właśnie te 3 tygodnie i pierwsze styczniówki nieśmiało zaczną się rozpakowywać.
-
nick nieaktualny
-
a macie też owłosione brzuchy ? mi się właśnie na brzuchu zaczęły wyrastać włosy
-
nick nieaktualny
-
Mam kilka na brzuchu, ale id zawsze;) w ogole blada jestem jak ściana i przez to brzuch wyglada gorzej.
Ale obiecałam sobie, ze po skończeniu karmienia: dieta, ćwiczenia, zrobię sobie włosy, permanentny, no i za 1,5 roku mam umówiona korektę nosa i uszu u Szczyta;))Paulix, natalka0887 lubią tę wiadomość