Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zazdroszczę wizyt.my dopiero wizytujemyy 1.12. Chodźicie teraz częściej na wizyty czy dalej co 4 tyg? Nasza następna wypadnie na sam początek 36 tygodniach i zastanawiam się czy jeszcze przed świętami każe przyjść czy dopiero po. Wolałabym oczywiście przed
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 16:30
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama84 wrote:Ja praktykuję też tylko sukienki +rajstopy ciązowe i nawet czuję się atrakcyjnie tak ubrana mimo 13 kg na plus
bardzo chciałabym nosić sukienki, ale nie mogę znależć żadnej odpowiedniejwięc pozostają spodnie.
mam na plusie ok. 12 kg, ale na szczęście większość poszła w brzuszek
generalnie nie narzekam - nawet nie myślałam, że okres ciąży może być takim miłym doświadczeniem. wszyscy mówią, że wyglądam kwitnąco - mam nadzieję, że to nie tylko grzecznościowo
tylko te nocne bóle łopatki, a od wczoraj bóle plecówpoza tym rewelacja
-
AŚ_KA wrote:Dziewczyny zazdroszczę wizyt.my dopiero wizytujemyy 1.12. Chodźicie teraz częściej na wizyty czy dalej co 4 tyg?
ja od 25tc chodzę co 2 tyg. w sumie wszystko jest w porządku, no może hemoglobina i hematokryt trochę poniżej normy, ale ponoć w ciąży tak się zdarza - nadrabiam witaminami. a USG robione mam co m-c. -
nick nieaktualny
-
Czyli widzę że u większości podobnie
ja obstawiam że od grudnia mogę mieć wizyty co dwa tygodnie
ah... byleby do stycznia. Kurczę nie wiem nawet kiedy minęło te 8 miesięcy, do dziś w szufladzie leży test ciążowy z pięknymi dwoma krechami a tu już zamartwiam się w co się pakować do szpitala...niesamowite...
Kamila8k, tygrys73 lubią tę wiadomość
Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie! -
AŚ_KA wrote:Czyli widzę że u większości podobnie
ja obstawiam że od grudnia mogę mieć wizyty co dwa tygodnie
ah... byleby do stycznia. Kurczę nie wiem nawet kiedy minęło te 8 miesięcy, do dziś w szufladzie leży test ciążowy z pięknymi dwoma krechami a tu już zamartwiam się w co się pakować do szpitala...niesamowite...
-
AŚ_KA wrote:Jeszcze jedno pytanie. "Rezerwujecie" (opłacacie) położna na poród??
-
No właśnie się też zastanawiam u nas koszt średnio ok 500zl. pytanie tylko czy na pewno warto załatwiać położna. Chyba istnieją jeszcze takie położne które pracują z powołania i podchodzą do kobiety podczas porodu normalnie a nie przedmiotowo.hm...Córeczka Emilka ♡
Ur. 5.01 2016r. Witaj Skarbie!