Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamila8k wrote:To jest straszne...nie ma co!!
Ja ze strachu wczoraj byłam gotowa jechać na kolejną betę HCG, ale się powstrzymałam. 19 maja idę do lekarza więc muszę wytrzymać. -
Arizona_R wrote:z tymi cyckami...dziewczyny a może przesadzamy, mówię o sobie również, doszukuje się wszystkiego i już myślę o kolejnej becie (poprzednia była jeszcze niziutka ale przyrost był ok)
-
Dzień dobry! My wczoraj wieczorem świętowaliśmy ze znajomymi do 1 w nocy Ale dziś dobrze się czuję. Byliśmy już z mężem na spacerze, teraz on pracuje a ja leniuchuje. )
Podczytałam, że rozmawialiście o wieku u nas jest tak:
Ja mam 23 lata, mąż 27. Moi rodzice, tata 43 (w październiku) mama 48 (w lipcu) i mają już 2 wnuków (4 i 2 lata), a teraz w ciąży jestem ja i siostra. teściowie mają 58 i 68 lat Tata starszy ) Tata ma wnuczkę od synów z pierwszego małżeństwa.
W czerwcu mija nam 5 lat razem, a 26 lipca mamy pierwszą rocznicę ślubuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:31
Gumisia, Beatrice lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Cześć nie wiem czy mogę dołączyć do was, bo nie wiem jeszcze co z moim maleństwem.
Miałam krwiaka i leżałam w szpitalu miałam słabe przyrosty bethcg( w różnych laboratoriach robione, więc kazali mi się nie przjmować bo są podobno różne widełki) Ostanie usg 5 tydz 3 dzień z widocznym serduszkiem wielkosc wynosiła 13mm. Nakaz ciagłego leżenia przez to plamienie więc tak siędzę i ciągle was czytam. Nie wiem czy dobrze wpisałam dzień owulacji ale dziś chyba 6 tydz zaczynam bo w czwartek miałam usg. Objawy w szpitalu miałam a teraz jakby nie mam ..ale wtedy byłam ciągle w nerwach i głodna i to mnie mdliło a teraz w domu to wiadomo mniej stresu jedzenie pod ręk mogę dołączyć?? tak na naprawde bardzo boję się, że się nie uda.
Monika34 -
Marta8880 wrote:My też za dwa tygodnie rocznica ślubu
A mnie dziewczyny trochę przestraszyłyście wszystkie mówicie tutaj o obolałych piersiach i sutkach a u mnie nic nie boli boję się że to zły znak a wizyta u gin dopiero 1 czerwca
My jesteśmy 7lat po ślubie a jesteśmy razem 14 latHania ♥♥♥3470g 56cm
-
naali13 wrote:Dzień dobry! My wczoraj wieczorem świętowaliśmy ze znajomymi do 1 w nocy Ale dziś dobrze się czuję. Byliśmy już z mężem na spacerze, teraz on pracuje a ja leniuchuje. )
Podczytałam, że rozmawialiście o wieku u nas jest tak:
Ja mam 23 lata, mąż 27. Moi rodzice, tata 43 (w październiku) mama 48 (w lipcu) i mają już 2 wnuków (4 i 2 lata), a teraz w ciąży jestem ja i siostra. teściowie mają 58 i 68 lat Tata starszy ) Tata ma wnuczkę od synów z pierwszego małżeństwa.
W czerwcu mija nam 5 lat razem, a 26 lipca mamy pierwszą rocznicę ślubuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 14:09
-
Gumisia wrote:To podobnie jak u mnie. Ja 23. Mąż 27. Za chwilę pierwsza rocznica ślubu. I ja też mam młodych rodziców, przęd 50tką. Teściów starszych po 50tce.
O widzisz ) Wy zaczeliście starania od razu po ślubie ?01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Gumisia wrote:Chętnie tylko się boję. Dam rano znać czy idę.
-
Morwa wrote:Ja jutro oprócz bety chce zbadac tsh i ft4 i tego się bardziej obawiam niż bety. Mam Hashimoto i boję się że dużo przyroslo tsh . W czwartek wizyta u Endo więc myślę ,że w razie wu zwiększy mi dawki leków . Narazie zrobiłam to sama bo mam takie zezwolenie od lekarza u Ciebie to będzie pierwsza beta tak jak u mnie ? Czy drugą chcesz robić?
Monika34 -
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:Monika czuj się tu jak u Ciebie a po jedzenie wysyłaj męża:)
kurcze mnie jakoś tak kłuje nieciekawie w podbrzuszu
popadnę w paranoje
Monika34