Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamila8k wrote:To jest straszne...nie ma co!!
Ja ze strachu wczoraj byłam gotowa jechać na kolejną betę HCG, ale się powstrzymałam. 19 maja idę do lekarza więc muszę wytrzymać.Musimy być spokojne.
Ja się zastanawiam czy iść jutro na betę ale się boję...
-
Arizona_R wrote:z tymi cyckami...dziewczyny a może przesadzamy, mówię o sobie również, doszukuje się wszystkiego i już myślę o kolejnej becie (poprzednia była jeszcze niziutka ale przyrost był ok)
-
Dzień dobry!
My wczoraj wieczorem świętowaliśmy ze znajomymi do 1 w nocy
Ale dziś dobrze się czuję.
Byliśmy już z mężem na spacerze, teraz on pracuje a ja leniuchuje.
)
Podczytałam, że rozmawialiście o wieku u nas jest tak:
Ja mam 23 lata, mąż 27. Moi rodzice, tata 43 (w październiku) mama 48 (w lipcu) i mają już 2 wnuków (4 i 2 lata), a teraz w ciąży jestem ja i siostra. teściowie mają 58 i 68 latTata starszy
) Tata ma wnuczkę od synów z pierwszego małżeństwa.
W czerwcu mija nam 5 lat razem, a 26 lipca mamy pierwszą rocznicę ślubuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 13:31
Gumisia, Beatrice lubią tę wiadomość
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Cześć nie wiem czy mogę dołączyć do was, bo nie wiem jeszcze co z moim maleństwem.
Miałam krwiaka i leżałam w szpitalu miałam słabe przyrosty bethcg( w różnych laboratoriach robione, więc kazali mi się nie przjmować bo są podobno różne widełki) Ostanie usg 5 tydz 3 dzień z widocznym serduszkiem wielkosc wynosiła 13mm. Nakaz ciagłego leżenia przez to plamienie więc tak siędzę i ciągle was czytam. Nie wiem czy dobrze wpisałam dzień owulacji ale dziś chyba 6 tydz zaczynam bo w czwartek miałam usg. Objawy w szpitalu miałam a teraz jakby nie mam ..ale wtedy byłam ciągle w nerwach i głodna i to mnie mdliło a teraz w domu to wiadomo mniej stresu jedzenie pod ręk mogę dołączyć?? tak na naprawde bardzo boję się, że się nie uda.
Monika34 -
Marta8880 wrote:My też za dwa tygodnie rocznica ślubu
A mnie dziewczyny trochę przestraszyłyściewszystkie mówicie tutaj o obolałych piersiach i sutkach a u mnie nic nie boli
boję się że to zły znak a wizyta u gin dopiero 1 czerwca
My jesteśmy 7lat po ślubie a jesteśmy razem 14 latHania ♥♥♥3470g 56cm
-
naali13 wrote:Dzień dobry!
My wczoraj wieczorem świętowaliśmy ze znajomymi do 1 w nocy
Ale dziś dobrze się czuję.
Byliśmy już z mężem na spacerze, teraz on pracuje a ja leniuchuje.
)
Podczytałam, że rozmawialiście o wieku u nas jest tak:
Ja mam 23 lata, mąż 27. Moi rodzice, tata 43 (w październiku) mama 48 (w lipcu) i mają już 2 wnuków (4 i 2 lata), a teraz w ciąży jestem ja i siostra. teściowie mają 58 i 68 latTata starszy
) Tata ma wnuczkę od synów z pierwszego małżeństwa.
W czerwcu mija nam 5 lat razem, a 26 lipca mamy pierwszą rocznicę ślubuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 14:09
-
Gumisia wrote:To podobnie jak u mnie. Ja 23. Mąż 27. Za chwilę pierwsza rocznica ślubu. I ja też mam młodych rodziców, przęd 50tką. Teściów starszych po 50tce.
O widzisz) Wy zaczeliście starania od razu po ślubie ?
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
Gumisia wrote:Chętnie tylko się boję. Dam rano znać czy idę.
u Ciebie to będzie pierwsza beta tak jak u mnie ? Czy drugą chcesz robić?
-
Morwa wrote:Ja jutro oprócz bety chce zbadac tsh i ft4 i tego się bardziej obawiam niż bety. Mam Hashimoto i boję się że dużo przyroslo tsh . W czwartek wizyta u Endo więc myślę ,że w razie wu zwiększy mi dawki leków . Narazie zrobiłam to sama bo mam takie zezwolenie od lekarza
u Ciebie to będzie pierwsza beta tak jak u mnie ? Czy drugą chcesz robić?
Monika34 -
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:Monika czuj się tu jak u Ciebie a po jedzenie wysyłaj męża:)
kurcze mnie jakoś tak kłuje nieciekawie w podbrzuszu
popadnę w paranojeciągle leżę więc ciągle jestem:) kłucie podobno jest normą ale bół już nie, bo kłuciem się rozciąga macica.
Monika34