Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko, dobra, postaram się wyluzować :) Dobrze, że M. jest trochę mądrzejszy ode mnie i mnie stopuje :)

Kamila, to młodą mamę masz :) A kiedy ślubowaliście?

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. ;) Ja nie mierzę temperatury odkąd zrobiłam test. ;) Tak się dzisiaj wystraszyłam. Rano po kąpieli miałam wrażenie jakby przestały boleć mnie sutki! :( Na szczęście ból nabiera mocy i już je odczuwam... Taki stres... :(

• Kamila8k Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Hej. ;) Ja nie mierzę temperatury odkąd zrobiłam test. ;) Tak się dzisiaj wystraszyłam. Rano po kąpieli miałam wrażenie jakby przestały boleć mnie sutki! :( Na szczęście ból nabiera mocy i już je odczuwam... Taki stres... :(
    ja miałam tak wczoraj, przez cały dzień żadnych objawów. Niczego. Wieczorem wróciły.
    Liskova wrote:
    Vuko, dobra, postaram się wyluzować :) Dobrze, że M. jest trochę mądrzejszy ode mnie i mnie stopuje :)

Kamila, to młodą mamę masz :) A kiedy ślubowaliście?
    3 lata temu (minie dokładnie w sierpniu) :)

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra jakaś. Tak się zestresowałam. ;) Kazałam fasolce już nie straszyć mamusi. ;)

• Liskova Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to już ładny staż, my młodziaki pod tym względem, bo za nami dopiero 8 m-cy :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila czyli to jednak może się zdarzyć i to nic takiego...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mu za dwa tygodnie mamy pierwszą rocznicę ślubu. A razem od 7 lat. ;)

• Kamila8k Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    No to już ładny staż, my młodziaki pod tym względem, bo za nami dopiero 8 m-cy :)
    :):):)
    Gumisia wrote:
    Masakra jakaś. Tak się zestresowałam. ;) Kazałam fasolce już nie straszyć mamusi. ;)
    To jest straszne...nie ma co!!
    Ja ze strachu wczoraj byłam gotowa jechać na kolejną betę HCG, ale się powstrzymałam. 19 maja idę do lekarza więc muszę wytrzymać.

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • Marta8880 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Mu za dwa tygodnie mamy pierwszą rocznicę ślubu. A razem od 7 lat. ;)
    My też za dwa tygodnie rocznica ślubu :D

A mnie dziewczyny trochę przestraszyłyście :( wszystkie mówicie tutaj o obolałych piersiach i sutkach a u mnie nic nie boli :( boję się że to zły znak a wizyta u gin dopiero 1 czerwca

3jgx3e3kfxdd9uap.png[/url]
  • Kamila8k Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta8880 wrote:
    My też za dwa tygodnie rocznica ślubu :D

A mnie dziewczyny trochę przestraszyłyście :( wszystkie mówicie tutaj o obolałych piersiach i sutkach a u mnie nic nie boli :( boję się że to zły znak a wizyta u gin dopiero 1 czerwca
    my tez razem 7 lat:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

klz9df9h204986rx.png
    w57vlbet2okrugwn.png
  • Marta8880 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 6 rok leci :)

Kamila8k, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tymi cyckami...dziewczyny a może przesadzamy, mówię o sobie również, doszukuje się wszystkiego i już myślę o kolejnej becie (poprzednia była jeszcze niziutka ale przyrost był ok)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My za 3 tygodnie druga rocznica ślubu:)
    Dziewczyny co jecie dobrego w ciazy? Zupełnie nie mam apetytu i planowanie obiadów to dla mnie mordęga ostatnio...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 11:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek dziewczyny! :) Ja od wczoraj chodzę z bardzo dobrym humorem, nie wiem, dlaczego :P Mam jakoś dużo energii. Właśnie zwlekłam się z łóżka - wczoraj grillowaliśmy prawie do 1 w nocy.
    FasUla, ja też mam tak z obiadami, że czasami to kompletnie nie wiem, co ugotować mężowi, bo ja na nic nie mam ochoty. Ale na szczęście rzadko się to zdarza. Na obiad to jemy różnie, ostatnio były pierogi z mięsem, niedawno fasolka po bretońsku, filet z łososia z patelni, jakieś tam ziemniaczki z piekarnika do tego... Dziś idziemy na obiad do teściów, wiec nie muszę się tym martwić :D A na jutro chyba zrobię filet z piersi kurczaka z ryżem i sosem gyros + surówka. A we wtorek będą tortille - zawsze robię sama, tzn. pierś z kurczaka, do tego sos czosnkowy, pomidor, sałata, kukurydza, cebulka (i co tam jeszcze wg uznania) - zawijam w placki i wrzucam do piekarnika na 10 min., przedtem posypuję startym serem. Ser się zapieka, a placki są super chrupiące:) Pycha, mój mąż to uwielbia:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wyluzujcie troszkę :) ten ciągły stres i zamartwianie się o objawy tylko mogą zaszkodzić Fasolkom :) Mnie prawie w ogóle nie bolą cycki a serduszko biło mocno i Kropeczka rośnie :) Nie każda kobieta ma objawy. Moja mama 3 ciąże przechodziła bezobjawowo i urodziła 3 zdrowych dzieci :)

U nas 1. rocznica w sierpniu od cywilnego i we wrześniu od kościelnego, a razem od 6 lat :) i ciągle zakochani jak wariaci :)

Fasula - ja dziś gotuję ogórkową, a na drugie pierś z indyka i sałatka z pomidora i awokado. Na razie mam ochotę zobaczymy później ile uda mi się zjeść...

Marta8880, Liskova lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam pytanie z innej beczki...czy Was tez tak męczą gazy? A jak już gdzieś jestem i nie mogę sobie pozwolić to mój brzuch przybiera rozmiar 5mc i boli strasznie

• Marta8880 Ekspertka

Wysłany: 17 maja 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mam :D szczególne rano i przed spaniem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie na szczęście nie męczą :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to różnie, czasami też mnie strasznie wydyma ale czasem jest spoko. Myślę że zależy to też od tego co się je :)
    Ja jestem nadal na diecie lekkostrawnej po moich przygodach z biegunką i wydaje mi się że jest trochę lepiej :)

Ale zobaczymy później, bo właśnie otworzyłam słoik z kiszonymi ogórkami... O rany, ale pyyyyszne ;)

• Vuko Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez z tych "gazujacych" ;-)wrocilam z dlugiego spaceru i juz brazowe plamienia ehhh :-\

0d1yflw1ktiwk49i.png
‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ