Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gumisia wrote:Hej. Ja nie mierzę temperatury odkąd zrobiłam test. Tak się dzisiaj wystraszyłam. Rano po kąpieli miałam wrażenie jakby przestały boleć mnie sutki! Na szczęście ból nabiera mocy i już je odczuwam... Taki stres...Liskova wrote:Vuko, dobra, postaram się wyluzować Dobrze, że M. jest trochę mądrzejszy ode mnie i mnie stopuje
Kamila, to młodą mamę masz A kiedy ślubowaliście?
-
Liskova wrote:No to już ładny staż, my młodziaki pod tym względem, bo za nami dopiero 8 m-cy
Gumisia wrote:Masakra jakaś. Tak się zestresowałam. Kazałam fasolce już nie straszyć mamusi.
Ja ze strachu wczoraj byłam gotowa jechać na kolejną betę HCG, ale się powstrzymałam. 19 maja idę do lekarza więc muszę wytrzymać.
-
Gumisia wrote:Mu za dwa tygodnie mamy pierwszą rocznicę ślubu. A razem od 7 lat.
A mnie dziewczyny trochę przestraszyłyście wszystkie mówicie tutaj o obolałych piersiach i sutkach a u mnie nic nie boli boję się że to zły znak a wizyta u gin dopiero 1 czerwca[/url] -
Marta8880 wrote:My też za dwa tygodnie rocznica ślubu
A mnie dziewczyny trochę przestraszyłyście wszystkie mówicie tutaj o obolałych piersiach i sutkach a u mnie nic nie boli boję się że to zły znak a wizyta u gin dopiero 1 czerwca
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień doberek dziewczyny! Ja od wczoraj chodzę z bardzo dobrym humorem, nie wiem, dlaczego Mam jakoś dużo energii. Właśnie zwlekłam się z łóżka - wczoraj grillowaliśmy prawie do 1 w nocy.
FasUla, ja też mam tak z obiadami, że czasami to kompletnie nie wiem, co ugotować mężowi, bo ja na nic nie mam ochoty. Ale na szczęście rzadko się to zdarza. Na obiad to jemy różnie, ostatnio były pierogi z mięsem, niedawno fasolka po bretońsku, filet z łososia z patelni, jakieś tam ziemniaczki z piekarnika do tego... Dziś idziemy na obiad do teściów, wiec nie muszę się tym martwić A na jutro chyba zrobię filet z piersi kurczaka z ryżem i sosem gyros + surówka. A we wtorek będą tortille - zawsze robię sama, tzn. pierś z kurczaka, do tego sos czosnkowy, pomidor, sałata, kukurydza, cebulka (i co tam jeszcze wg uznania) - zawijam w placki i wrzucam do piekarnika na 10 min., przedtem posypuję startym serem. Ser się zapieka, a placki są super chrupiące:) Pycha, mój mąż to uwielbia:)lucy1983, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wyluzujcie troszkę ten ciągły stres i zamartwianie się o objawy tylko mogą zaszkodzić Fasolkom Mnie prawie w ogóle nie bolą cycki a serduszko biło mocno i Kropeczka rośnie Nie każda kobieta ma objawy. Moja mama 3 ciąże przechodziła bezobjawowo i urodziła 3 zdrowych dzieci
U nas 1. rocznica w sierpniu od cywilnego i we wrześniu od kościelnego, a razem od 6 lat i ciągle zakochani jak wariaci
Fasula - ja dziś gotuję ogórkową, a na drugie pierś z indyka i sałatka z pomidora i awokado. Na razie mam ochotę zobaczymy później ile uda mi się zjeść...Marta8880, Liskova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie to różnie, czasami też mnie strasznie wydyma ale czasem jest spoko. Myślę że zależy to też od tego co się je
Ja jestem nadal na diecie lekkostrawnej po moich przygodach z biegunką i wydaje mi się że jest trochę lepiej
Ale zobaczymy później, bo właśnie otworzyłam słoik z kiszonymi ogórkami... O rany, ale pyyyyszneArizona_R lubi tę wiadomość