Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny po 9 miesiącach na forum i 15 cyklach starań ujrzałam 2 kreseczki i chciałabym do was dołączyć jeśli nie macie nic przeciwko termin według ostatniej @ wypada mi na 23 stycznia ale jak będzie czas pokaże jestem dobrej myśli chociaż jeszcze nie robiłam bety, ale wszystko przede mną jak to się mówi
Marta8880, Vuko, Felicity, anulka557, Yoacha, agi88, Liskova, eneska, lucy1983, Beatrice, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yoacha nie przejmuj się to normalne. Staraj się nie przesilać. Dużo odpoczywać. Ja kilka dni temu miałam przeprowadzkę. Starałam się nie dźwigać ciężkich rzeczy i nie pucować nowego mieszkanka do rana a i tak miałam bóle. Przeszły gdy odpoczęłam.
Yoacha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś też troche byłam na działce- ale wiadomo starałam sie nie dżwigać i nie schylać za bardzo ale powiem wam że tez zaczęłam troche odczuwać,głównie chyba w pachwinach połozyłam sie i może dodatkowo wezme tez nospe.. --> a własnie, myślicie ze branie nospy np 3-4razy w tyg jest szkodliwe? ja wzielam w tym tyg 3razy bo czułam sie jakos niepewnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 22:07
-
nick nieaktualnyMyśle ze mozna brać nosie kilka razy, moze magnez tez pomoże i melisa?i odpoczynek:) ja ostatnio muszę polegiwać, wczoraj lezakowalam po obiedzie do kolacji i potem do mycia i spania. Dzis byłam na spacerze i musiałam 3 przystanki zrobic na ławce jak babcia;)
Gdzie mozna dostać taka mozzarellę? Jakiej jest firmy? Bardzo mi jej brakuje:) -
nick nieaktualnyFasUla wrote:Myśle ze mozna brać nosie kilka razy, moze magnez tez pomoże i melisa?i odpoczynek:) ja ostatnio muszę polegiwać, wczoraj lezakowalam po obiedzie do kolacji i potem do mycia i spania. Dzis byłam na spacerze i musiałam 3 przystanki zrobic na ławce jak babcia;)
Gdzie mozna dostać taka mozzarellę? Jakiej jest firmy? Bardzo mi jej brakuje:) -
A my dziś mamy gości Przyjaciółka z Narzeczonym Pewnie z zaproszeniem na ich wesele
Zrobiliśmy udka w miodzie i imbirze oraz nadziewane papryki01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Kochane tak się zastanawiam. Chyba zrobię w poniedziałek betę tak na wszelki wypadek. Ile powinna wynosić jeśli 12 dpo 11 maja wynosiła 124? Minimum 700? To będzie dokładnie tydzień różnicy.
https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html -
nick nieaktualny