X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) po 9 miesiącach na forum i 15 cyklach starań ujrzałam 2 kreseczki :) i chciałabym do was dołączyć jeśli nie macie nic przeciwko :) termin według ostatniej @ wypada mi na 23 stycznia ale jak będzie czas pokaże ;) jestem dobrej myśli chociaż jeszcze nie robiłam bety, ale wszystko przede mną jak to się mówi :)

Marta8880, Vuko, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, agi88, Liskova, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwaaaa :-D zagrzalam Ci miejscowe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 18:33

Morwa lubi tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Morwa po drugiej stronie :*
    pewnie że możesz dołączyć, mi też się udało w drugim cyklu z Clo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 18:48

Morwa lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Morwa. ;)

Morwa lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Morwaaaa :-D zagrzalam Ci miejscowe :)
    No właśnie wiem, dziękuję :* wzięłam sobie to do serca co pisałaś o graniu miejsca :)

Vuko lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wam. ;) Jesteście Kochane. ;) Chyba wszystkie przechodzimy przez to samo. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoacha nie przejmuj się to normalne. Staraj się nie przesilać. Dużo odpoczywać. Ja kilka dni temu miałam przeprowadzkę. Starałam się nie dźwigać ciężkich rzeczy i nie pucować nowego mieszkanka do rana a i tak miałam bóle. Przeszły gdy odpoczęłam. ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinka nie mam pojęcia. Nie palę. Wydaje mi się że im wcześniej tym lepiej rzucić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś też troche byłam na działce- ale wiadomo starałam sie nie dżwigać i nie schylać za bardzo ale powiem wam że tez zaczęłam troche odczuwać,głównie chyba w pachwinach :/ połozyłam sie i może dodatkowo wezme tez nospe.. --> a własnie, myślicie ze branie nospy np 3-4razy w tyg jest szkodliwe? ja wzielam w tym tyg 3razy bo czułam sie jakos niepewnie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 22:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle ze mozna brać nosie kilka razy, moze magnez tez pomoże i melisa?i odpoczynek:) ja ostatnio muszę polegiwać, wczoraj lezakowalam po obiedzie do kolacji i potem do mycia i spania. Dzis byłam na spacerze i musiałam 3 przystanki zrobic na ławce jak babcia;)

Gdzie mozna dostać taka mozzarellę? Jakiej jest firmy? Bardzo mi jej brakuje:)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można brać nospę. Przy bólach brzucha w ciąży jest wręcz wskazana. :) Mi podawali kilka tabletek dziennie w szpitalu (tej mocniejszej).

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FasUla wrote:
    Myśle ze mozna brać nosie kilka razy, moze magnez tez pomoże i melisa?i odpoczynek:) ja ostatnio muszę polegiwać, wczoraj lezakowalam po obiedzie do kolacji i potem do mycia i spania. Dzis byłam na spacerze i musiałam 3 przystanki zrobic na ławce jak babcia;)

Gdzie mozna dostać taka mozzarellę? Jakiej jest firmy? Bardzo mi jej brakuje:)
    Ja kupiłam w Biedronce:) nie pamiętam firmy, ale w takim niebieskim opakowaniu. W Biedronce chyba jest tylko jedna firma:) juz zrobiłam z pomidorkiem, oliwa i bazylią... Zaraz wychodzę grillować:))

• naali13 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś mamy gości ;) Przyjaciółka z Narzeczonym :D Pewnie z zaproszeniem na ich wesele ;) :D
    Zrobiliśmy udka w miodzie i imbirze oraz nadziewane papryki ;)

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    wykreślcie mnie proszę z listy- ciąża biochemiczna.
    Wczoraj zaczęłąm nowy cykl.
    Mocno trzymam kciuki za każdą z was :)

• Vuko Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izolec trzymaj sie kochana :-* wkrotce znow tu wrocisz ;-)

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izoleccc przykro mi. :(

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane tak się zastanawiam. Chyba zrobię w poniedziałek betę tak na wszelki wypadek. Ile powinna wynosić jeśli 12 dpo 11 maja wynosiła 124? Minimum 700? To będzie dokładnie tydzień różnicy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 20:03

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dodam że miałam całkiem spory przyrost bo z 20 (10 dpo) na 124 (12 dpo). ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Kochane tak się zastanawiam. Chyba zrobię w poniedziałek betę tak na wszelki wypadek. Ile powinna wynosić jeśli 12 dpo 11 maja wynosiła 124? Minimum 700? To będzie dokładnie tydzień różnicy.
    ja sobie tu wpisałam i mi obliczyło :)
    https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izoleccc szkoda, przykro mi bardzo..

‹‹ 98 99 100 101 102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ