Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Eneska, objawów jako takich raczej nie mam Trochę zmęczenie, ale też dlatego, że mi TSH podskoczyło i tu się dopatruję przyczyn. I ostatnio na zmianę spadek apetytu, a wczoraj taki wzrost, że myślałam, że pół sklepu wykupię
No i ostatnio myślałam, że puszczę pawia w IKEI na magazynie, bo tak pachniało świeżym drewnem, hahaha, ale to było kurde, ze 2 tygodnie temu!
Co do chwalenia się, to powiedziałam na razie mamie i przyjaciółce, ale to wynikło z sytuacji (jedziemy za tydzień na wesele naszej koleżanki, za miastem i wiedziała, że jeśli pyknie, to my jedziemy autem ).
Marta8880 - od kiedy liczysz ciążę? Bo ja mam dzisiaj identycznie jak Ty - 4t2d! Ja liczę od owu, bo mam długie cykle i liczenie od @ raczej nie ma sensu.
margaretka87 - właśnie wczoraj kupiłam 900ml oleju kokosowego!
A babydream też mam, muszę brzucho smarować, bo mam już stare rozstępy (tycie-odchudzanie-tycie-odchudzanie ) i nowe mi niepotrzebne.
Ja z witamin biorę magnez (MagLek, podobno b. dobry), Folik i wit. B complex.
Zrobiłam dziś betę, wyniki w poniedziałek.
Nie macie tak, że boicie się, że to za wcześnie się cieszycie? Mówię tu o tych w ciąży podobnej wiekiem do mojej, że wsumie jeszcze nie wiadomo co i jak... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo mojej ciąży wie już na prawdę dużo osób, prosiłam męża, żeby do wizyty nie mówił nikomu, bo wole powiedzieć jak będzie pewne, ale nieeee jego tak nosiło, że wszystkim się chwalił siłą rzeczy musiałam od razu rodzicom powiedzieć, żeby pierw dowiedzieli się ode mnie, a nie od ludzi. No ale przecież nie zabije chłopa za to, że się cieszy
ja biorę tylko kwas foliowy, jakieś witaminy to raczej w drugim trymestrze. -
nick nieaktualnyU mnie wie maz, mama i tata nieoficjalnie, najbliższa przyjaciółka i jeden pracodawca. Mam zamiar powiedzieć duzo duzo pózniej jak będzie wszystko ok, fb nie mam i nie bede sie afiszować Ci najbliżsi i tak wiedza a niedługo samo będzie widać, ale nie lubię sie chwalić i myśle ze za wcześnie... Jeszcze duzo sie moze zdarzyć
-
Ja rodzicom i najbliższym powiedziałam, bo nawet gdyby wydarzyło się coś złego to i tak bym im powiedziała. Z resztą. Ja jestem z tych osób, które nie gardzą drinkiem w weekend, przy grillu, więc i tak by sie wydało.01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liskova wrote:Marta8880 - od kiedy liczysz ciążę? Bo ja mam dzisiaj identycznie jak Ty - 4t2d! Ja liczę od owu, bo mam długie cykle i liczenie od @ raczej nie ma sensu.
Ja liczę od miesiączki bo w sumie od zawsze miałam regularne jak w zegarku. Ale dzisiaj byłam na USG i na razie cisza nic nie widać
Jeśli chodzi o smaki i zapachy, dwa dni temu rano po becie byłam tak głodna że jak wpadliśmy z mężem do "biedry" to zrobiłam zakupy chyba na cały tydzień. A jak wyszliśmy obok była piekarnia i zapachniało świeżymy bułkami. Mąż zachwycony "Mmm ale pachnie" a ja jak byłam głodna tak od razu mi się wszytko odechciało, tak mi śmierdziało.
[/url] -
nick nieaktualnyOj, chyba też muszę poszukać takiej mozzarelli z pasteryzowanego mleka a ja dziś kupiłam ogórki kiszone i jutro będzie ogórkowa
Eneska - ja dziś też kupiłam sobie olejek i balsam z Babydream i będę się dalej smarować ja już od 2 tygodni codziennie wcieram Bioil ponoć bardzo dobry...
U mnie mdłości na całego i śpiąca jestem ale relaksuję się na tarasie z książką
Miłego weekendu dziewczyny!!! -
nick nieaktualny