Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyskoro robimy wstępne rozeznanie w celu zapoznania się, w końcu przez 9mc będziemy z sobą obcować
mam 29 lat, staramy się od dwóch lat, to był nasz pierwszy cykl stymulowany
planujemy ślub na czerwiec następnego roku, mamy nadzieje, że połączony z chrzcinami:)Beatrice, naali13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie chyba przeraża jakakolwiek dolegliwość...boję że za szybko się udało, nawet usłyszałam taki tekst w swoją stronę (a nie podejrzewam ani grama złośliwości w tym)że naprawdę szybko mi się udało i, że teraz mam nie robić nic co mogłoby w jakikolwiek sposób zaszkodzić
przez te wzdęcia/gazy to głównie wieczorami pobolewa mnie brzuch -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monika34 wrote:ja też mam problemy z tarczyca i od razu mi wzrosło dużo w górę ale dostałam bardzo dużą dawkę i musiłam odrobine zmniejszyć, z prolaktyna tez mam problem i jestem na bromergonie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVuko wrote:Kurde, Dziewczyny,ale produkujecie . Eneska,tak, do lemarza we wtorek ide. Wrocilam do domu i zamierzam odpoczywac do wieczorka. Lezymy z psem na kanapie ma razem ok. 7 lat bez slubu
Vuko lubi tę wiadomość
-
anulka557 wrote:a my jesteśmy 7,5 roku razem, 6 lat po ślubie
gazy też mnie męczą, wzdęcia ehh
tarczyce bede badać za tydzień w piątek (mam hashimoto) i akurat na wizyte bede miała wynik, niecały miesiąc temu miałam 0,6 wiec mysle ze koło 1 powinno być teraz
Monika34 -
nick nieaktualnyArizona_R wrote:Witajcie...przeglądałam forum co by znaleźć miejsce dla siebie. Idealnie pasuje mi ten wątek. Planowany termin to 23.01.2016r.
Rozejrzałam się już trochę i gdzie nie gdzie plącze się tu kilka znajomych "twarzy"
Podpiszę się pod wątkiem "brzuch"...zanim zaokrągli mi się ciążowy brzuszek to przytyje pewnie ze dwa razy nie ciążowo...
witaj Arizona wśród nas
Viki wrote:Jakiś wyż demograficzny idzie. Jest nas bardzo dużo:)
Ja mam taką ciekawą pracę - projektuje kosmetyki- chemicznie i graficznie. Cały dzień mam zabawę Nie zdradzę w jakiej firmie, ale mogę pomóc w wyborze najbezpieczniejszych i najskuteczniejszych po składzie. Więc jak ktoś chce coś wiedzieć to pisać
Ale masz mega fajną prace. A co myslisz o bio oil na rozstepy? duzo osob poleca ale tez duzo osob mowi ze przereklamowane
Liskova wrote:Cześć, można dołączyć?
Na ten moment tp 22.01.2016
Jasne, że możesz. Miło ze do nas dolaczasz
karolinka1992 wrote:Witam serdecznie Mogę się przyłączyć ? Termin 27 styczeń od razu mam pytanie Czy mogę brać te witaminy i osobno też folik ?
http://www.doz.pl/apteka/p109383-Ambio_witaminy_A-Z_tabletki_60_szt
Pytam bo w tym jest już kwas foliowy i czy nie za dużo go będzie?
karolinka witaj kochana :* gratulacjeKourtney lubi tę wiadomość
-
Ja w tym roku w lipcu skończę 25 lat , mąż w tym roku skończył 29 lat . Tak jak pisałam wcześniej w 15 cyklu starań nam się udało starania o pierwsze dziecko. Rodzice męża są po 50(nie mają wnuków) a moja mama skończyła w tym roku 60 lat(ma wnuka i wnuczke). Mój tato umarł kilka lat temu na raka.
Beatrice lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Euthoryx bierzesz ? Jaką masz teraz dawkę? Dużo Ci skoczylo to tsh ? Z jakiego na jakie ?
Monika34 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vuko wrote:Morwa,mowilas juz mezulkowi?
Vuko lubi tę wiadomość