X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka i tygrys73 witajcie w styczniówkach :*

• Vuko Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wczoraj zasypialam ba siedzaco w pracy :-P tez man zdecia i bolace pierwsi ;-) przez 3 dni mialam mini mdlosci,ale zjqdlqm solone lays i od razu mi przeszly i nie wrocily :-D

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    uda sie! :* a jakie mialas wartosci bety? bo pisalas cos ze slabe. Kiedy masz jakas nastepna wizyte, kontrole u lekarza?

2401, 2788, 4407, 4318 wszystko w innych laboratoriach ostatni w szpitalu dzien przed usg. Ja już byłam załamana ale lekarz mówił, że laboratoria nie miarodajne i mam się uspokoić bo beta o niczym jeszcze nie świadczy i na 2 dzień zrobiono usg i wypuszczono do domu, mam nie robić bety juz bo nie mam jednego laboratorium i wizyta 26 maja

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    z racji tego, że wiekowo nasze ciąże są zbliżone chciałam się dopytać czy występuje u Ciebie śluz? U mnie jest raz mleczny raz przezroczysty, raczej nie rozciągliwy ale na pewno nie gęsty
    U mnie gesty biały i nierozciągliwy. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    2401, 2788, 4407, 4318 wszystko w innych laboratoriach ostatni w szpitalu dzien przed usg. Ja już byłam załamana ale lekarz mówił, że laboratoria nie miarodajne i mam się uspokoić bo beta o niczym jeszcze nie świadczy i na 2 dzień zrobiono usg i wypuszczono do domu, mam nie robić bety juz bo nie mam jednego laboratorium i wizyta 26 maja
    to trzymam mocno kciuki, a nie pomylilas sie w tej ostatniej? Beta spadla ?

Kourtney lubi tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, bedzid dobrze! Musisz uzbroic sie w cierpliwosc

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Morwa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na jakiś czas wyłącze bo lecę robić obiad bo zglodnialam a wczesniej mi się nic nie chciało robić ;)

• Vuko Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa smacznego! Ja jadlam makaron w sosie smietanowym z brokulami i kurczakiem :-)

Morwa lubi tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi owitaminki to mi gin zalecil Pregna Plus i wlasnie takie biore.
    Na rozstepy kupilam bio oil ale jeszcze nie uzywalam.Czekam na opinie od Viki;) Na razie uzywam z baby dream od poczatku.

Dzisiaj zaczynam 8 tydzień :)

Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe Styczniówki! :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że bardzo dużo 23-latek. ;) Fajnie. ;)

karolinka1992 lubi tę wiadomość

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    to trzymam mocno kciuki, a nie pomylilas sie w tej ostatniej? Beta spadla ?
    nie pomylilam sie bo wynik byl w innym laboratorium ten 4407 gdzie widelki byly 5-6 tydzien a ten 4318 widelki 1-10 tyg wiec duza rozbieznosc lekarz powiedzial, że laboratoria maja inne odczynniki jakies musialbym isc teraz do kazdego laboratorium z osobna i porównać te dotychczasowe a to bez sensu bo sercduszko bije ci ciaza sie rozwija -usg dzien po wyniku bety. ale strach jest bo krwiak byl z ktorego plamilam

a poza tym dzis wstalam z katarem i bolem gardla:( co moge brac?

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Podczytuje was od czasu do czasu. Viki masz bardzo ciekawą prace. Pozycze od ciebie te indormacje o polecanych kosmetykach na rozstepy i oczywiscie napisze ze pochodza od ciebie na grudniówki. Mam nadzieje ze nie bedziesz miala nic przeciwko :)ALe mysle ze warto rozprzestrzeniac takie sprawdzone informacje od kogos kto sie na tym zna :)
    Pozdrawiam wszystkie styczniowki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 15:48

Palvin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 00:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orchideaa wrote:
    Ja byłam, wg kalendarza belly w 2gim dniu 7mego tygodnia, czyli w czwartek. Widziałam fasolkę, rozmiarowo 6 tydzień - 2,7 mm, serducho biło! :D

Witam wszystkie nowe styczniówki! :)
    ale super, ja tez w tym tyg co Ty ide na usg wiec już chyba bardzo prawdopodobne, że zobaczę serduszko :)))

i ja również witam nowe styczniówki!!

• Vuko Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bol gardla plukac szalwia lub woda z sola. Sa tez takie cukierki w aptece Propolki z roza,malina i wit c

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 15:57

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    ale super, ja tez w tym tyg co Ty ide na usg wiec już chyba bardzo prawdopodobne, że zobaczę serduszko :)))

i ja również witam nowe styczniówki!!
    na pewno juz bedzie:)

ja sie stresuje bardzo a tyle czasu jeszcze do badania

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • margaretka87 Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, muszę się pochwalić ;) wczoraj zmusiłam się do seksu. Było bardzo delikatnie, jak z jajkiem i baaardzo króciutko, ale nic mi nie było, nic nie bolało i żadnego plamienia nie było. Cieszę się, że się przemogłam, już się go nie boję :D małymi kroczkami i może za jakiś czas pozwolę sobie na orgazm :P Zburzyłam swoją blokadę :) uff.... jest dobrze.

Gumisia, Marta8880, FasUla, Vuko, Aprilia, Beatrice lubią tę wiadomość

ckai43r8mwjzpzmn.png
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaretka87 wrote:
    Dziewczynki, muszę się pochwalić ;) wczoraj zmusiłam się do seksu. Było bardzo delikatnie, jak z jajkiem i baaardzo króciutko, ale nic mi nie było, nic nie bolało i żadnego plamienia nie było. Cieszę się, że się przemogłam, już się go nie boję :D małymi kroczkami i może za jakiś czas pozwolę sobie na orgazm :P Zburzyłam swoją blokadę :) uff.... jest dobrze.
    zazdroszcze ja mam zakaz

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka my chyba się już znamy z innego wątku?:)

‹‹ 104 105 106 107 108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ