X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniówki 2016
Odpowiedz

Styczniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka i tygrys73 witajcie w styczniówkach :*

• Vuko Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wczoraj zasypialam ba siedzaco w pracy :-P tez man zdecia i bolace pierwsi ;-) przez 3 dni mialam mini mdlosci,ale zjqdlqm solone lays i od razu mi przeszly i nie wrocily :-D

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    uda sie! :* a jakie mialas wartosci bety? bo pisalas cos ze slabe. Kiedy masz jakas nastepna wizyte, kontrole u lekarza?

2401, 2788, 4407, 4318 wszystko w innych laboratoriach ostatni w szpitalu dzien przed usg. Ja już byłam załamana ale lekarz mówił, że laboratoria nie miarodajne i mam się uspokoić bo beta o niczym jeszcze nie świadczy i na 2 dzień zrobiono usg i wypuszczono do domu, mam nie robić bety juz bo nie mam jednego laboratorium i wizyta 26 maja

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    z racji tego, że wiekowo nasze ciąże są zbliżone chciałam się dopytać czy występuje u Ciebie śluz? U mnie jest raz mleczny raz przezroczysty, raczej nie rozciągliwy ale na pewno nie gęsty
    U mnie gesty biały i nierozciągliwy. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika34 wrote:
    2401, 2788, 4407, 4318 wszystko w innych laboratoriach ostatni w szpitalu dzien przed usg. Ja już byłam załamana ale lekarz mówił, że laboratoria nie miarodajne i mam się uspokoić bo beta o niczym jeszcze nie świadczy i na 2 dzień zrobiono usg i wypuszczono do domu, mam nie robić bety juz bo nie mam jednego laboratorium i wizyta 26 maja
    to trzymam mocno kciuki, a nie pomylilas sie w tej ostatniej? Beta spadla ?

Kourtney lubi tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, bedzid dobrze! Musisz uzbroic sie w cierpliwosc

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Morwa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na jakiś czas wyłącze bo lecę robić obiad bo zglodnialam a wczesniej mi się nic nie chciało robić ;)

• Vuko Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa smacznego! Ja jadlam makaron w sosie smietanowym z brokulami i kurczakiem :-)

Morwa lubi tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi owitaminki to mi gin zalecil Pregna Plus i wlasnie takie biore.
    Na rozstepy kupilam bio oil ale jeszcze nie uzywalam.Czekam na opinie od Viki;) Na razie uzywam z baby dream od poczatku.

Dzisiaj zaczynam 8 tydzień :)

Flakonik, Kourtney lubią tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe Styczniówki! :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że bardzo dużo 23-latek. ;) Fajnie. ;)

karolinka1992 lubi tę wiadomość

• Monika34 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrice wrote:
    to trzymam mocno kciuki, a nie pomylilas sie w tej ostatniej? Beta spadla ?
    nie pomylilam sie bo wynik byl w innym laboratorium ten 4407 gdzie widelki byly 5-6 tydzien a ten 4318 widelki 1-10 tyg wiec duza rozbieznosc lekarz powiedzial, że laboratoria maja inne odczynniki jakies musialbym isc teraz do kazdego laboratorium z osobna i porównać te dotychczasowe a to bez sensu bo sercduszko bije ci ciaza sie rozwija -usg dzien po wyniku bety. ale strach jest bo krwiak byl z ktorego plamilam

a poza tym dzis wstalam z katarem i bolem gardla:( co moge brac?

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Podczytuje was od czasu do czasu. Viki masz bardzo ciekawą prace. Pozycze od ciebie te indormacje o polecanych kosmetykach na rozstepy i oczywiscie napisze ze pochodza od ciebie na grudniówki. Mam nadzieje ze nie bedziesz miala nic przeciwko :)ALe mysle ze warto rozprzestrzeniac takie sprawdzone informacje od kogos kto sie na tym zna :)
    Pozdrawiam wszystkie styczniowki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 15:48

Palvin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 00:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orchideaa wrote:
    Ja byłam, wg kalendarza belly w 2gim dniu 7mego tygodnia, czyli w czwartek. Widziałam fasolkę, rozmiarowo 6 tydzień - 2,7 mm, serducho biło! :D

Witam wszystkie nowe styczniówki! :)
    ale super, ja tez w tym tyg co Ty ide na usg wiec już chyba bardzo prawdopodobne, że zobaczę serduszko :)))

i ja również witam nowe styczniówki!!

• Vuko Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bol gardla plukac szalwia lub woda z sola. Sa tez takie cukierki w aptece Propolki z roza,malina i wit c

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 15:57

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka557 wrote:
    ale super, ja tez w tym tyg co Ty ide na usg wiec już chyba bardzo prawdopodobne, że zobaczę serduszko :)))

i ja również witam nowe styczniówki!!
    na pewno juz bedzie:)

ja sie stresuje bardzo a tyle czasu jeszcze do badania

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • margaretka87 Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, muszę się pochwalić ;) wczoraj zmusiłam się do seksu. Było bardzo delikatnie, jak z jajkiem i baaardzo króciutko, ale nic mi nie było, nic nie bolało i żadnego plamienia nie było. Cieszę się, że się przemogłam, już się go nie boję :D małymi kroczkami i może za jakiś czas pozwolę sobie na orgazm :P Zburzyłam swoją blokadę :) uff.... jest dobrze.

Gumisia, Marta8880, FasUla, Vuko, Aprilia, Beatrice lubią tę wiadomość

ckai43r8mwjzpzmn.png
  • Monika34 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaretka87 wrote:
    Dziewczynki, muszę się pochwalić ;) wczoraj zmusiłam się do seksu. Było bardzo delikatnie, jak z jajkiem i baaardzo króciutko, ale nic mi nie było, nic nie bolało i żadnego plamienia nie było. Cieszę się, że się przemogłam, już się go nie boję :D małymi kroczkami i może za jakiś czas pozwolę sobie na orgazm :P Zburzyłam swoją blokadę :) uff.... jest dobrze.
    zazdroszcze ja mam zakaz

hchyrjjg08pkatsu.png

Monika34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka my chyba się już znamy z innego wątku?:)

‹‹ 104 105 106 107 108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ