Styczniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beatrice wrote:uda sie! :* a jakie mialas wartosci bety? bo pisalas cos ze slabe. Kiedy masz jakas nastepna wizyte, kontrole u lekarza?
2401, 2788, 4407, 4318 wszystko w innych laboratoriach ostatni w szpitalu dzien przed usg. Ja już byłam załamana ale lekarz mówił, że laboratoria nie miarodajne i mam się uspokoić bo beta o niczym jeszcze nie świadczy i na 2 dzień zrobiono usg i wypuszczono do domu, mam nie robić bety juz bo nie mam jednego laboratorium i wizyta 26 maja
Monika34 -
nick nieaktualnyMonika34 wrote:2401, 2788, 4407, 4318 wszystko w innych laboratoriach ostatni w szpitalu dzien przed usg. Ja już byłam załamana ale lekarz mówił, że laboratoria nie miarodajne i mam się uspokoić bo beta o niczym jeszcze nie świadczy i na 2 dzień zrobiono usg i wypuszczono do domu, mam nie robić bety juz bo nie mam jednego laboratorium i wizyta 26 maja
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJesli chodzi owitaminki to mi gin zalecil Pregna Plus i wlasnie takie biore.
Na rozstepy kupilam bio oil ale jeszcze nie uzywalam.Czekam na opinie od Viki;) Na razie uzywam z baby dream od poczatku.
Dzisiaj zaczynam 8 tydzieńFlakonik, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Beatrice wrote:to trzymam mocno kciuki, a nie pomylilas sie w tej ostatniej? Beta spadla ?
a poza tym dzis wstalam z katarem i bolem gardla:( co moge brac?
Monika34 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Podczytuje was od czasu do czasu. Viki masz bardzo ciekawą prace. Pozycze od ciebie te indormacje o polecanych kosmetykach na rozstepy i oczywiscie napisze ze pochodza od ciebie na grudniówki. Mam nadzieje ze nie bedziesz miala nic przeciwko :)ALe mysle ze warto rozprzestrzeniac takie sprawdzone informacje od kogos kto sie na tym zna
Pozdrawiam wszystkie styczniowkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 15:48
Palvin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyorchideaa wrote:Ja byłam, wg kalendarza belly w 2gim dniu 7mego tygodnia, czyli w czwartek. Widziałam fasolkę, rozmiarowo 6 tydzień - 2,7 mm, serducho biło!
Witam wszystkie nowe styczniówki!
i ja również witam nowe styczniówki!! -
Dziewczynki, muszę się pochwalić wczoraj zmusiłam się do seksu. Było bardzo delikatnie, jak z jajkiem i baaardzo króciutko, ale nic mi nie było, nic nie bolało i żadnego plamienia nie było. Cieszę się, że się przemogłam, już się go nie boję małymi kroczkami i może za jakiś czas pozwolę sobie na orgazm Zburzyłam swoją blokadę uff.... jest dobrze.
Gumisia, Marta8880, FasUla, Vuko, Aprilia, Beatrice lubią tę wiadomość
-
margaretka87 wrote:Dziewczynki, muszę się pochwalić wczoraj zmusiłam się do seksu. Było bardzo delikatnie, jak z jajkiem i baaardzo króciutko, ale nic mi nie było, nic nie bolało i żadnego plamienia nie było. Cieszę się, że się przemogłam, już się go nie boję małymi kroczkami i może za jakiś czas pozwolę sobie na orgazm Zburzyłam swoją blokadę uff.... jest dobrze.
Monika34 -
nick nieaktualny